http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=12464&cm_mmc=game-_-multi-_-toppreorders2010-_-battlefield
pogledajte ovo - danas dobio u e-mailu sa game-a
nadam se da za pc neće bit samo za one sa gamespota inače ću poludit
bit će za sve mislim
http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=12464&cm_mmc=game-_-multi-_-toppreorders2010-_-battlefield
pogledajte ovo - danas dobio u e-mailu sa game-a
nadam se da za pc neće bit samo za one sa gamespota inače ću poludit
bit će za sve mislim
Poslije CoD2 i CoD4 sad znam koja je treća originalna igra u mojoj kolekciji.
Izgleda prežestoko.
kad se klikne na konzolašku verziju ima opis igre i game offer tab za kliknut
na pc verziji nema game offer bonusa, to me malo brine
kad gledam filmiće na youtube-u vidi se na glavnom meni-u u beti da dolje u kutu piše beta je završena, uskoro će open demo, onda bi trebalo bit za sve, možda navlače kupce na preordere kao što je netko ovdje već spomenuo, mada ja bi se predbilježio tak i tak kao što već jesam samo se ne mogu dočekat demo-a
na dnu posta piše PC blog uskoro
molim objasnjenje za betu ...jel ce to moci igrati samo oni koji preordaju igru? sta ce to bit neki server na kojem ce moci samo 32 covjeka ili ce biti vise takvih servera ? hvala !
Anti Cheat: We're going with PunkBuster supporting the same options BF2 and BF2142 had to run unranked without PunkBuster. -> WOOT ?
BETA Details:
Beta Begins/Ends
Jan 28th/Feb 25th
Map Name
Port Valdez
Players
32
Game Mode
Rush
Environment
Snow
Theme
Vehicle and Infantry
Back Story
The battle for Port Valdez is fought alongside the waterline towards a great oil industrial landscape in the Alaskan mountains. Using basically everything they've got the Russian forces are launching an airborne assault to knock out the oil industries in the area. In their arsenal there are Main Battle Tanks as well as fast-moving Quad Bikes and mobile armored AA. It's a vehicle focused battle, but with plenty of infantry combat.
How to Download: Check back to the Battlefield Bad Company 2 Beta Page closer to beta launch date for download instructions.
How To Get Access: Reserve Battlefield Bad Company 2 is the most sure fire way and right now we are still finalizing which Retailers & e-Tailers will participate (it's up to them). If you're eager to ensure you get in confirmed distributors to Pre-Order consumers are the EA Store and at GameStop.com. We'll have another Blog to update new retailers & e-Tailers that have teamed up with us as well as alternate channels to obtain a Closed Beta Key.
hm a game co uk nigdje
http://www.hcl.hr/vijesti-battlefield-bad-company-2-vs-modern-warfare-2-3741-27.html
također sto ovdje nije spomenuto jest da EA ima jos jednog asa u rukavu tj. medal of honor
Ja sam siguran da BF BC2 nece pobjediti COD MW2 u prodaji, ali u kvaliteti i izradi igre ce BC2 biti bolji
Ma koga briga hoce li vise prodati ili ne .. Mi koji igram BF serijal znamo o cemu se tu radi i sta to kupujemo !!
još ako ćemo svi uletit u betu bit će ludnica
sa BF CRO community-a, postao Nix
Sad sam poslao email na game.co.uk i odmah su mi odgovorili ,nazalost negativno
PITANJE
If I buy a preorder BC2 limited Edition will i get a BETA key for pc or not, and will you take the money from my accaunt imidietly or when the game comes out?
Thx!
ODGOVOR
Hi Nikola,
Thanks for your email.
Unfortunately we are not doing a Beta for this game and we charge your card at the point of despatch, not when the order is placed.
If you have any further queries please contact us via the ‘Contact Us’ page which can be found by clicking on the link below:
izgleda da me ove godine sve j***
moramo igrat tu betu, ajde ko ima vezu u EA games nek se javi, ajde nemojte se sramit
e ljudi jer mi može tko reci kak da nabavim ovu igru jako me zanima a neda mi se kupovati.
ili jel netko od vas živi u zagrebu ak je možda blizu mene da se dogovorimo pa da mi da igricu(PC)
e ljudi jer mi može tko reci kak da nabavim ovu igru jako me zanima a neda mi se kupovati.
ili jel netko od vas živi u zagrebu ak je možda blizu mene da se dogovorimo pa da mi da igricu(PC)
lol, igra nije ni izašla
nije ni beta...za pc
Igra izlazi 5.3.2010.
A 28.1 izlazi beta,pa ako imaš sreče možda zaigraš betu.
pa to sam i mislio kad izađe...
pa to sam i mislio kad izađe...
Pa kad izađe poslat ču ti PM gdje da "kupiš"igru.
jel ima kakvi novi video
jel ima kakvi novi video
U četvrtak dolazi....
jel ima kakvi novi video
U četvrtak dolazi....
ma znam za to ali di je cetvrtak :D
izgleda da bit malo teze napravit dedicated krekane servere jer ce bit samo određeni fileovi bit za editiranje
tak da valjda nece bit moguce zamjenit exe
http://www.fudzilla.com/content/view/17267/1/
izgleda da bit malo teze napravit dedicated krekane servere jer ce bit samo određeni fileovi bit za editiranje
tak da valjda nece bit moguce zamjenit exe
http://www.fudzilla.com/content/view/17267/1/
samo da previse ne kompliciraju i sve 5, ionako se kupuje orginal
vijest u vezi demo-a
ak za konzole bude public možda ima nade i za nas na pc-u
vijest u vezi demo-a
ak za konzole bude public možda ima nade i za nas na pc-u
pise da probaju se dogovorit sa sto vise dobavljaca da ljudi koji su narucili na recimo gameu da dobiju pristup beti
zanimljivo al ipak najbolje je ak je public
ja mislim narucit na gameu cim prije moguce starci jos malo pa popustili oko tih kartica
opet su me natjerali da kupim igru
u zadnje vrijeme sam kupujem igre, al ok isplati se ovu uzet
plaćaš tek kad ti budu slali
najbolje da si digneš sam visu electron upbz-u i to je to
i ja sam se sa svojima raspravljo mjesecima dok nisam odlučil otić u banku i nabavit sebi karticu, sad ne ovisim o nikom