"Zadnje informacije su da ce BETA biti public i da ce svi moci probati ,na moje pitanje cemu onda reklama za Gamestop da ce davati public keys,odgovor je da je vjerovatno marketinski trik"
Joj da je to barem tako, ja sretan ko malo djete.
"Zadnje informacije su da ce BETA biti public i da ce svi moci probati ,na moje pitanje cemu onda reklama za Gamestop da ce davati public keys,odgovor je da je vjerovatno marketinski trik"
Joj da je to barem tako, ja sretan ko malo djete.
jel se moze preko game.co.uk placati american express karticom ... ako ne moze .. oce li neko bit dobar (ja cu poslat pare preko uplatnice) i nek mi kupi igru za mene i posalje ono kao gift ako moze :D
Tako mozes preko eNabave.
Ja sam tako napravio. Pogledaj malo po netu.
Uplatis na njihov racun pomocu uplatnice i oni stave tvoju adresu na game.uk.com.
Moras samo dodati 39 kn.
drzte fige
drzte fige
samo da nebu ko ps3 beta
jel se moze preko game.co.uk placati american express karticom ... ako ne moze .. oce li neko bit dobar (ja cu poslat pare preko uplatnice) i nek mi kupi igru za mene i posalje ono kao gift ako moze :D
ne prima game.co.uk american express
ja se nadam da primaju visu electron (international) zagrebačke banke-ak neko zna da primaju ovu karticu nek lijepo veli
samo da nebu ko ps3 beta
Ti si svoje odigrao na ps3, a sad drži fige nama.
samo da nebu ko ps3 beta
pa da da nebude ista jer je jako falilo koji helikopter to bi dalo skoroz novu dimeziju igri bila su 2 tenka,jeep i quad i ono ko predator missle(slicno)
a ima jos 2-3 vrste tenka 3 vrste helikoptera onda vozila za vodu i neznam ima jos
samo da nebu ko ps3 beta
pa da da nebude ista jer je jako falilo koji helikopter to bi dalo skoroz novu dimeziju igri bila su 2 tenka,jeep i quad i ono ko predator missle(slicno)
a ima jos 2-3 vrste tenka 3 vrste helikoptera onda vozila za vodu i neznam ima jos
Ma i da je ista ko na ps3 ja bi bio zadovoljan, samo da je daju svima za slobodno skidanje.
Oće BC2 ić preko steama??
evo vec sam usparao 70kn :D jos samo 150 ...
prek enabave nema za preorder bc2 :S
Oće BC2 ić preko steama??
nebi trebao
nece ic preko steama jer ce bit dedicated servera .. pa ne kontam kak onda da ide prek steama ...
nece ic preko steama jer ce bit dedicated servera .. pa ne kontam kak onda da ide prek steama ...
pa mozes ti cod4 preko steama
Na toolsu na steamu su mi izlistane igre i pored piše dedicated serveri pa sumnjam da zbog dedi servera neće bit na steamu
ma ja kupujem svejedno bila beta free il ne
ajd donirajte mi svi po 1 kn pa da si mogu kupit BC2 :D
i tako čekamo i nadamo se free beti za loše momke 2
sretno nam bilo xD
Tu ima single player ne?
Ako je sve uništivo skidam
Tu ima single player ne?
Ako je sve uništivo skidam
veci toga je unistivo imas tu i tamo koja građevina da nije unistiva
evo vec sam usparao 70kn :D jos samo 150 ...
prek enabave nema za preorder bc2 :S
Kako nema? Ja sam narucio tako
Jedino ako ti je tip rekao da vise ne mogu nabaviti.
sutra je radni dan pa se nadam nekoj obavjesti o beti
Malo mi je to kasno za tu betu ak igra treba bit u ducanima 5.03 , a beta krene 28.01. , i traje mjesec dana pa kak stignu i proizvest , ubacit ove sugestije sa bete i svim ducanima poslat , nekak mi to vise zvuci na free demo iliti besplatnu reklamu , ja sam narucil na game.co.uk , a za kolko bu to dana stiglo ima neko iskustva ?
Malo mi je to kasno za tu betu ak igra treba bit u ducanima 5.03 , a beta krene 28.01. , i traje mjesec dana pa kak stignu i proizvest , ubacit ove sugestije sa bete i svim ducanima poslat , nekak mi to vise zvuci na free demo iliti besplatnu reklamu.
Pa najčešće to i jest besplatna reklama. Meni se gadi kako danas s betama privlače mušteriju umjesto da im se koriste kao sredstvo da igru utegnu.
Većina FPS beta i traju oko mjesec dana (za razliku od RPG beta koje se i na pola godine produlje), jer obićno se samo mijenjaju statsovi pojedinih oružja, bugovi i exploiti - ne rade se nikakve velike promjene, jer i sam vidiš da vremena nema.
Malo mi je to kasno za tu betu ak igra treba bit u ducanima 5.03 , a beta krene 28.01. , i traje mjesec dana pa kak stignu i proizvest , ubacit ove sugestije sa bete i svim ducanima poslat , nekak mi to vise zvuci na free demo iliti besplatnu reklamu.
Pa najčešće to i jest besplatna reklama. Meni se gadi kako danas s betama privlače mušteriju umjesto da im se koriste kao sredstvo da igru utegnu.
Većina FPS beta i traju oko mjesec dana (za razliku od RPG beta koje se i na pola godine produlje), jer obićno se samo mijenjaju statsovi pojedinih oružja, bugovi i exploiti - ne rade se nikakve velike promjene, jer i sam vidiš da vremena nema.
i sta sad ako je besplatna reklama
ja radim preorder bez obzira bilo bete ili ne
nema veze za mene sto ce se moci igrat piratskom
ako sam kupio mw2 sa onim sranjem od iwnet onda cu kupiti i ovo
igra me svojim pokazanim trailerima gameplayom osvojila mene i moj novčanik i neka samo reklamiraju jer je igra vrijedna kupnje od 225kn(game.co.uk ili dvd.co.uk)po mom mišljenju
Koliko znam, GAME nema betu kao ponudu...
igra me svojim pokazanim trailerima gameplayom osvojila mene i moj novčanik i neka samo reklamiraju jer je igra vrijedna kupnje od 225kn(game.co.uk ili dvd.co.uk)po mom mišljenju
Ne kužim što je poanta ovog posta. I ja kupujem igru pa nemam potrebu to u svakom postu naglašavati. Spomenuo sam samo politiku današnje industrije, o čemu očito ne znaš dovoljno. Beta služi da bi konačan produkt bio bolji, a demo da uvjeri ljude da igru ekšli kupe - dok se danas koriste kao ucjene za preorder, što je jednostavno pokvareno.
Ne kužim što je poanta ovog posta. I ja kupujem igru pa nemam potrebu to u svakom postu naglašavati. Spomenuo sam samo politiku današnje industrije, o čemu očito ne znaš dovoljno. Beta služi da bi konačan produkt bio bolji, a demo da uvjeri ljude da igru ekšli kupe - dok se danas koriste kao ucjene za preorder, što je jednostavno pokvareno.
ma za testove su koristili ps3 betu pa nije bezveze prije a danas beta je jako slicno ko demo barem kod fps
-kolko sam ja razmišljo nemaju oni uopće vremena nekaj promjenit do izlaska igre
-oni nama daju tu betu da testiramo kakva je igra, a onda ako bude nekih problema, a uvijek ih ima većih ili manjih oni počnu radit na patch-u i ubrzo nakon izlaska igre nam daju patch
- uostalom dosta bugova su vidli na ps3 beti koja je bila ranije, a i za PC su rekli da će doradit betu (zato i kasni) pa samim time ne bi trebalo bit nekih ogromnih bugova, mada se nikad nezna
Malo mi je to kasno za tu betu ak igra treba bit u ducanima 5.03 , a beta krene 28.01. , i traje mjesec dana pa kak stignu i proizvest , ubacit ove sugestije sa bete i svim ducanima poslat , nekak mi to vise zvuci na free demo iliti besplatnu reklamu , ja sam narucil na game.co.uk , a za kolko bu to dana stiglo ima neko iskustva ?
Sa game.co.uk igra stize za 4-5 dana ,a posto si je preorder oni salju dan-dva prije nego je puste u slobodnu prodaju ..
http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=12464&cm_mmc=game-_-multi-_-toppreorders2010-_-battlefield
pogledajte ovo - danas dobio u e-mailu sa game-a
nadam se da za pc neće bit samo za one sa gamespota inače ću poludit