Jel se samo meni čini ili nakon patcha postoji neki mouse input delay? Movement je sporiji, sve djeluje tromije i igra je postala previše console-friendly i noob-friendly. Teško je igrati agresivno kao prije.
Jel se samo meni čini ili nakon patcha postoji neki mouse input delay? Movement je sporiji, sve djeluje tromije i igra je postala previše console-friendly i noob-friendly. Teško je igrati agresivno kao prije.
sam si sebi odgovorio.
nije lako ciljat gamepadom, i onda dođe skillander kao ti kliže puca skače nećeš ne.
cijela igra je usporena nebi li se zamaskirala codifikacija.
Osobno mi je to sad bezveze jer sam navikao na onaj movement ali aj.
čačkali su oni dosta, neke stvari su naveli, ali ima tu i stealth izmjena.
Da pogotovo na novoj mapi.imamo iste konfe kolko vidim.
Dropa mi sa 220 na 150-160.1440p,sve na low i dlss na quality
Nije to do nvidia drivera sigurno
Do čega je onda ako su meni postavke low/high dlaa i nemam padova ispod 163 kako sam naštelio. Znači niže postavke jači cpu imate uz uključen dlss, kako objasnit. Možda jer sam na win10 ili driver.
Meni sve radi uredno, 1920x1440 i sve low (bez DLSSa) ~280 avg fpsa na breakethough, 1% low nejde ispod 180 a 0.1% oko 140.. a za mapu, opet pa opet samo kantastrofa, jel moram uopce govorit da drveca imaju OGROMAN hitbox kad bacas bombu ili incin (tipa ak bacim incin kroz krosnje di nema grana opet ce se odbit tebi u facu, izginut ces i insta altf4).. 
jel se bomba sad može vratit senderu ili
Dice baca izlike glede vremena i resursa stoga nisu mogli više mapa sadržaja izbacit
Više resursa i vremena nisu imali ikad kao sad. Opet kažem efikasniji su im bili onih desetak što su napustili studio nego ovih 1300 invalida.
Da li je palo ikome na pamet kako se od propalog redseca može složit dosta dobrih mapa.
Osjeti se kako su poprilično promijenili igrivost. Vidim nešto mi čudno kad ono stvarno totalna promjena za iskusne igrače. Sažeto fino poslušati promjene ovdje: