Jel se samo meni čini ili nakon patcha postoji neki mouse input delay? Movement je sporiji, sve djeluje tromije i igra je postala previše console-friendly i noob-friendly. Teško je igrati agresivno kao prije.
Jel se samo meni čini ili nakon patcha postoji neki mouse input delay? Movement je sporiji, sve djeluje tromije i igra je postala previše console-friendly i noob-friendly. Teško je igrati agresivno kao prije.
sam si sebi odgovorio.
nije lako ciljat gamepadom, i onda dođe skillander kao ti kliže puca skače nećeš ne.
cijela igra je usporena nebi li se zamaskirala codifikacija.
Osobno mi je to sad bezveze jer sam navikao na onaj movement ali aj.
čačkali su oni dosta, neke stvari su naveli, ali ima tu i stealth izmjena.
Da pogotovo na novoj mapi.imamo iste konfe kolko vidim.
Dropa mi sa 220 na 150-160.1440p,sve na low i dlss na quality
Nije to do nvidia drivera sigurno
Do čega je onda ako su meni postavke low/high dlaa i nemam padova ispod 163 kako sam naštelio. Znači niže postavke jači cpu imate uz uključen dlss, kako objasnit. Možda jer sam na win10 ili driver.
Meni sve radi uredno, 1920x1440 i sve low (bez DLSSa) ~280 avg fpsa na breakethough, 1% low nejde ispod 180 a 0.1% oko 140.. a za mapu, opet pa opet samo kantastrofa, jel moram uopce govorit da drveca imaju OGROMAN hitbox kad bacas bombu ili incin (tipa ak bacim incin kroz krosnje di nema grana opet ce se odbit tebi u facu, izginut ces i insta altf4).. 
jel se bomba sad može vratit senderu ili
Dice baca izlike glede vremena i resursa stoga nisu mogli više mapa sadržaja izbacit
Više resursa i vremena nisu imali ikad kao sad. Opet kažem efikasniji su im bili onih desetak što su napustili studio nego ovih 1300 invalida.
Da li je palo ikome na pamet kako se od propalog redseca može složit dosta dobrih mapa.
Osjeti se kako su poprilično promijenili igrivost. Vidim nešto mi čudno kad ono stvarno totalna promjena za iskusne igrače. Sažeto fino poslušati promjene ovdje:
Ko grinda Battle Pass i hoce VHSicu. Najbrze je igranjem Initiation Battle Royale. Prosjek xp-a po rundi je od 60K na vise, za prvo mjesto do 160K. Cijeli Woodland Tier se moze prec za cca 4h. Inace za ovo smradovi (EA) traze 25 Eurica, Pro pizdarija.
Dice je poćeo raditi na novom bf i to je osjetno.
Skeleton team koji je ostao ne može izbacit to sve na vrijeme i bez obzira na korištenje AI alata.
sadržaj će biti spor, ispod razine, a lova će se akumulirati lagano kroz sezone dok ne ostanu botovi.
u svakom slučaju, igra je nešto bolja, malo svježija, ali realno to je ispod razine za sezonu, nekad se to zvbalo dlc pa je bilo ''resursa'' za izgradnju novih contenta, jer smo im dali unaprijed još jednu cijenu igre.
sad bi trebao platit 25e par skinova i PRO RADIO u vozilu koji ne palim jer ne čujem ionako loše korake i audio.
Skeleton team koji je ostao ne može izbacit to sve na vrijeme i bez obzira na korištenje AI alata.
sadržaj će biti spor, ispod razine, a lova će se akumulirati lagano kroz sezone dok ne ostanu botovi.
u svakom slučaju, igra je nešto bolja, malo svježija, ali realno to je ispod razine za sezonu, nekad se to zvbalo dlc pa je bilo ''resursa'' za izgradnju novih contenta, jer smo im dali unaprijed još jednu cijenu igre.
sad bi trebao platit 25e par skinova i PRO RADIO u vozilu koji ne palim jer ne čujem ionako loše korake i audio.
Fila brate pravi si Battledad postao, Reddit ti ubacio pizdarije u glavu... a znas i sam da peglas svaki dan i da neces prestat igrat...
Ajd da su se ovde pokazali nego razočarali puno više ljudi nego u prošlom bf. Ako su počeli radit na novom onda su napustili aktualnu igru prije nego ikad. Nema im smisla jer ako izbace manje sadržaja nego u prošlom to je pokazatelj kraja te nema prodaje više.
Fila brate pravi si Battledad postao, Reddit ti ubacio pizdarije u glavu... a znas i sam da peglas svaki dan i da neces prestat igrat...
Battledad je često lowarda šta dođe nakon posla i čudi se kako ga ubijaju chiteri pa su mu svi čiteri.
AKo sam battledad neka me onda, ali sam bar realan.
Jasno da neću, sinoć smo se smijali na dc, rugali cijelo vrijeme. IGramo, čak nitko ni ne rejđa, sprdamo se sa igrom i nedostatcima.
Igram jer mi je to jedina igra za koju imam lufta u raspored ubacit navečer od 21-23 ponekad, malo se posmijat i tjt.
Igra je dobra, popuni onu rupu i skreča onaj bf ič, ali ništa posebno. Sporo, loše, malo, a da ne pričam da je gunplay sad smiješan, recoil ne postoji.
Samo da se pomogne battledadovima, noobovima i konzolašima.
krivulja je smiješna, da bi bio dobar u igri treba ti 15-20 sati i već ako imaš reflekse možeš bit na vrhu. Smiješno.
al dobro, pogledaj krivulje igrača, steam je jedini dostupan nađalost ali pokazje trend.
OVa sezona i ovaj content nije ništa novo donio posbeno, par skinova, mapa i onaj nopvi geđet.
I to smo čekali 2 i pol mjeseca?
Pa igra je realno trebala izać s ovoliko mapa i svega, ovo je sve isječen content vjerojarno.
ALi dobro bitan je redsec tu je lova tu su igrači...
Tn