Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.525
|
čitano: 582.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 6

Da su bar napravili portal kao prošli bf, niš korist je. Znači ovde su usrali i jedino šta je valjalo.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Kak je moguce da mi Gauntlet radi najnormalnije a u Battle Royal konstantno izbacuje "server disconnected"?

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Brokenfield 6 je dobiom patch, developeri će fino na go, a vi eto mučite se takvim pitanjima zašto ovo zašto ono :)

očekivano, a toliko su svi hajpali jedan obični peč, bit će hjuđ bit će hjuđ eto ga

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 6
jucer usli u redsec, cijela mapa siva i helikopter odlazi od kruga di se skace....jos smo mi konji ostali do kraja mozda ce nam se priznat win na kraju sam nas izbacilo i corak
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
16 godina
Battlefield 6

Sjebali su ovaj put big time. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

TKo je potpisnik ovog zanimljivog štiva?

https://www.bug.hr/igre/battlefield-6-dobio-veliko-azuriranje-stigla-zimska-ofenziva-s-hrpom-novosti-55893

Dva mjeseca nakon izlaska, čini se da Battlefield 6 i dalje drži pozornost igrača. Prema pisanju portala EXPRESS, više od 140 tisuća igrača svakodnevno se prijavljuje samo na Steamu, uz vjerojatno tisuće drugih na konzolama PS5 i Xbox Series X|S. Dio uspjeha leži u odličnom stanju u kojem je igra lansirana, no developer Battlefield Studios neprestano podgrijava zanimanje igrača redovitim dodavanjem novog sadržaja.

Sa 700 na 100 okej, uz besplatan redsec i tjedan dana igre, a dipovi su sad na ispod 50k. Ok, to je steam, ali on reflektira sve ostalo. 

Odlično stanje je bila beta, sad smo otišli u nazad svakim patchom igra pada u 0.xx verziju pa smo ovakvim stateom igre u alfi.

Igra je čudna, ja kao da igram opet prvi puta, opet su mjenjali i više nego su napisali.

MAsu novih nerealno glupih bugova, za jedan novi FREE weapon i mapu na koju su samo ubacili skin od snijega, i dodali 3 bačve radi grijanja i nove super mehanike.

Pretop.

ode dečki na go, a vi igrajte brokenfield.

Smiješno, žalosno, ironično, očekivano.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2025 11:09 (fila2208).
Moj PC  
5 1 hvala 1
12 godina
Battlefield 6

Jel to ima neki novi infinite tank glitch ili sta ? Upravo odigrao breakthrough na sobreku i kao attackeri smo imali 6 tenkova 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

ode dečki na go, a vi igrajte brokenfield.

Smiješno, žalosno, ironično, očekivano.

Odoše ebavat ladyboy na tajland i ostalo ovo ono gdje i pripadaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2025 14:58 (dery).
16 godina
Battlefield 6

Neka lipo idu 55PM.
Konačno mi je bio gušt igrati BF od BF4 i sad sjebu igjicu do kraja. 
Nabijem ih!!!!

Meni je izbornik totalno sjeban. Sad ne mogu normalno birati mod i igrati. 

A ništa, večeras ću umjesto igjice otvoriti butelju vrhunskog vina i pogledati utakmicu.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

https://www.reddit.com/r/Battlefield6/comments/1piuwnh/this_new_carbine_buff_might_be_a_bit_much/

pa nisu sjebali, samo gađaj kraj desnog uha i recoil ti nosi u hs 1m od glave.

ak to sve ne hotfixaju i odu na go kadf se vrate nek se ne iznenade da igra samo par ljudi tu sa buga kojima je igra super što god napravili 

Oprostio bi malo da portaju mape iz bc2 na 32p rush recimo

https://www.reddit.com/r/Battlefield6/comments/1pieiyt/all_i_want_for_christmas_is_white_pass_port/

pucam desno od mete i dobar sam 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2025 16:03 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
fila2208 kaže...

da igra samo par ljudi tu sa buga kojima je igra super što god napravili 

Ne moze igra bit toliko losa koliko ja mogu popit dok igram. Onda nakon pete partije i kad nemam pusku mi ne smeta. 

15 godina
Battlefield 6

Ne znam šta svi serete po igri?! 

Ja se slažem sa stručnjacima s BUG-a i njihovim chatgptijem. Baš mi ono igra drži pozornost full i dobro me podgrijava! 

Moj PC  
4 0 hvala 2
11 godina

Svatko ima pravo iznjeti svoje mišljenje ako je kupio igru,ja sam napravio hotfix preko uninstall tipke.Sakupio 50-tak sati igre,za tu cijenu nisam baš skroz razočaran

7 godina
Battlefield 6

Ako netko zna bolji FPS shooter neka javi pa da ne gubimo vrijeme svi skupa, jbg...

EDIT: FPS vec ima shooter u sebi, eto ga na, iduca runda je ona kad mi prestane smetat svaki bug...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2025 17:13 (Simke8.1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

O Mamicu im 🤣🤣🤣

Moj PC  
13 0 hvala 0
7 godina
Wow, ovo je stvarno najgroznji primjer bana koji sam vidio hahah, a nagledao sam ih se na Redditu...
12 godina
psihoroba kaže...

O Mamicu im 🤣🤣🤣

U jbt sta je to moguce.. ja komotno mogu ocekivat ban od godinu dana onda 

15 godina
psihoroba kaže...

O Mamicu im 🤣🤣🤣

učinili ti uslugu, možda bace hotfix dotad

7 godina
hahhaajaads kaže...

Moguce bez problema, ja tek negdje kad je igra izasla dobio upozorenje jer sam napisao "this mf sniped me out of heli", slao im prigovor da mf ne znaci to sto oni misle nego my friend, odbili mi zalbu. Nakon toga sam znao jos pisat svakakve grozote sto ne bi psu dao da procita, i nikad nista nisam dobio povodom toga. Jako cudan sustav.

17 godina
Simke8.1 kaže...
hahhaajaads kaže...

Moguce bez problema, ja tek negdje kad je igra izasla dobio upozorenje jer sam napisao "this mf sniped me out of heli", slao im prigovor da mf ne znaci to sto oni misle nego my friend, odbili mi zalbu. Nakon toga sam znao jos pisat svakakve grozote sto ne bi psu dao da procita, i nikad nista nisam dobio povodom toga. Jako cudan sustav.

Sustav nema veze, nego ako te netko od uvrijeđenih ljubičica reporta.

Ja bi po tome do prošlog bf-a imao za jedno tri doživotna bana, a nisam nikad dobio.

Od ovog bfa sam neopterećen pa ne drobim gluposti po chatu, osim ak se baš neko upeca pa onda volim trollat šabane malo, ali u iznimnim situacijama ako mi se baš ne igra, jer igram 5x manje nego prije, pa baš nisam od vremena da još sraćkam ko nekad po chatu ko da mi je menski šta u rodu (sjetit će se ekipa iz bf3 sisačkog chat monstruma :D)

15 godina
jopis kaže...
Simke8.1 kaže...
hahhaajaads kaže...

Ja bi po tome do prošlog bf-a imao za jedno tri doživotna bana, a nisam nikad dobio.

Od ovog bfa sam neopterećen pa ne drobim gluposti po chatu, osim ak se baš neko upeca pa onda volim trollat šabane malo, ali u iznimnim situacijama ako mi se baš ne igra, jer igram 5x manje nego prije, pa baš nisam od vremena da još sraćkam ko nekad po chatu ko da mi je menski šta u rodu (sjetit će se ekipa iz bf3 sisačkog chat monstruma :D)

sva švedska djeca?

i raspelo? 

doduše to je bilo još u bc2

jel to ona legendarna? 

17 godina
fila2208 kaže...
jopis kaže...
Simke8.1 kaže...
hahhaajaads kaže...

sva švedska djeca?

i raspelo? 

doduše to je bilo još u bc2

jel to ona legendarna? 

Neeee, to je dedmen, on je rageao na teamspeaku a nije znao da neo snima.

A manhunt (doduše imao je preko nekoliko nickova u bfovima) je znao zarageat na ts-u ali na chatu je bio ajme.

14 godina
Battlefield 6

Začudo, neke bugove su sredili server side patchem.

Pronašli su (otprilike) razlog što neki igrači imaju stutter - izgleda da je samo na Steamu, vezano je uz online vidljivost. Ako se ugasi, tj da si nevidljiv prijateljima, stutter nestane :D Nadam se da ovo znači da je i taj fix blizu

Ja nisam imao probleme s klikanjem na pločice na početnom ekranu.. možda je i to vezano uz Steam?

Uspjeli su usrat i movement :D

Uglavnom, pogledajte:

Steam and EA: CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2025 21:42 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 3
7 godina
jopis kaže...

Moguce da netko mora reportati, evo ne znam. Koliko sam skuzio to sve radi AI koji skenira razgovore pa gleda sto je za ban a sto ne. Prijavljivao sam stvarno neke gnjusne stvari isto i poslali su mi mail da nisu takeali action, a onda opet ovakve stvari banaju, mislim nema konzistencije nikakve. 

15 godina
Battlefield 6
Battlefield 6 can't catch a break as their issues and woes continue.
Battlefield decided to go down the esports road after having tremendous success with Apex Legends putting on grand events, tournaments and bringing in massive interest and viewership.
The problem?
Battlefield 6 is in a pretty rough state, has introduced many new bugs including not being able to even get into game, broken movement and changed the way ADS works while shooting with yesterdays patch to name a few issues. Well, turns out they broke stuff on the backend too it seems.
Now, the million dollar Tournament is postponed after being hyped up for over a month and bringing in massive interest from competitive players and creators from various titles like Warzone, Apex Legends and more.
Battlefield 6's woes continue.
odgođen i turnir, dakle sami priznaju da su zbrejkali igru
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Mozes puknut neki izvor za ovo? Volio bi procitati vise bas
17 godina
Pozz meni igara radi top... kao i sve prethodne. Ali odite malo u forume BFBC2 i BF3 pa u BF4 iste su baze nis nevalja sve strgano itd. A sve krece od toga ovo je op ova puska ubija pre jaka je itd. I onda kreteni od develportera slusaju klince i pokusaju ih izdovoljiti i sve krece u krug. Igra ima neke svoje "zakonosti" na koje se treba naviknuti i malo uzivati u njoj. Ako me neko silijuje u tenku tko me jebe kad se neznam maknut od medica :D I kad ce taj BUG server? Ili sam propustio nešto :)
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Simke8.1 kaže...
Mozes puknut neki izvor za ovo? Volio bi procitati vise bas

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1pjbkl4/the_redsec_elite_series_for_apac_never_went_live/

https://www.facebook.com/rivaLxfactor

enders ti ima i stream naziva da je tourney postponed

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:19 (fila2208).
7 godina
Haha, okej ako je ovo nesto sto je bas Battlefield stranica objavila, mrtvi marketing disaster. Znaci katastrofa. Ne mozes si to dopustiti kao firma koja ima basically infinite amount of money. Iako neki flashbackovi mi se vracaju da sam ovo vec vidio prije xy godina za neki BF, ali ne znam evo. Zena mi u zadnje vrijeme govori da sam postao senilan i da zaboravljam sta je rekla pa nisam neka vertikala...
17 godina
Simke8.1 kaže...
Zena mi u zadnje vrijeme govori da sam postao senilan i da zaboravljam sta je rekla pa nisam neka vertikala...

Samo se izvlačiš od kućanskih poslova! 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice