Da su bar napravili portal kao prošli bf, niš korist je. Znači ovde su usrali i jedino šta je valjalo.
Kak je moguce da mi Gauntlet radi najnormalnije a u Battle Royal konstantno izbacuje "server disconnected"?
Brokenfield 6 je dobiom patch, developeri će fino na go, a vi eto mučite se takvim pitanjima zašto ovo zašto ono :)
očekivano, a toliko su svi hajpali jedan obični peč, bit će hjuđ bit će hjuđ eto ga
Sjebali su ovaj put big time.
TKo je potpisnik ovog zanimljivog štiva?
https://www.bug.hr/igre/battlefield-6-dobio-veliko-azuriranje-stigla-zimska-ofenziva-s-hrpom-novosti-55893
Dva mjeseca nakon izlaska, čini se da Battlefield 6 i dalje drži pozornost igrača. Prema pisanju portala EXPRESS, više od 140 tisuća igrača svakodnevno se prijavljuje samo na Steamu, uz vjerojatno tisuće drugih na konzolama PS5 i Xbox Series X|S. Dio uspjeha leži u odličnom stanju u kojem je igra lansirana, no developer Battlefield Studios neprestano podgrijava zanimanje igrača redovitim dodavanjem novog sadržaja.
Sa 700 na 100 okej, uz besplatan redsec i tjedan dana igre, a dipovi su sad na ispod 50k. Ok, to je steam, ali on reflektira sve ostalo.
Odlično stanje je bila beta, sad smo otišli u nazad svakim patchom igra pada u 0.xx verziju pa smo ovakvim stateom igre u alfi.
Igra je čudna, ja kao da igram opet prvi puta, opet su mjenjali i više nego su napisali.
MAsu novih nerealno glupih bugova, za jedan novi FREE weapon i mapu na koju su samo ubacili skin od snijega, i dodali 3 bačve radi grijanja i nove super mehanike.
Pretop.
ode dečki na go, a vi igrajte brokenfield.
Smiješno, žalosno, ironično, očekivano.
Jel to ima neki novi infinite tank glitch ili sta ? Upravo odigrao breakthrough na sobreku i kao attackeri smo imali 6 tenkova 
ode dečki na go, a vi igrajte brokenfield.
Smiješno, žalosno, ironično, očekivano.
Odoše ebavat ladyboy na tajland i ostalo ovo ono gdje i pripadaju.
Neka lipo idu 55PM.
Konačno mi je bio gušt igrati BF od BF4 i sad sjebu igjicu do kraja. 
Nabijem ih!!!!
Meni je izbornik totalno sjeban. Sad ne mogu normalno birati mod i igrati.
A ništa, večeras ću umjesto igjice otvoriti butelju vrhunskog vina i pogledati utakmicu.
https://www.reddit.com/r/Battlefield6/comments/1piuwnh/this_new_carbine_buff_might_be_a_bit_much/
pa nisu sjebali, samo gađaj kraj desnog uha i recoil ti nosi u hs 1m od glave.
ak to sve ne hotfixaju i odu na go kadf se vrate nek se ne iznenade da igra samo par ljudi tu sa buga kojima je igra super što god napravili 
Oprostio bi malo da portaju mape iz bc2 na 32p rush recimo
https://www.reddit.com/r/Battlefield6/comments/1pieiyt/all_i_want_for_christmas_is_white_pass_port/
pucam desno od mete i dobar sam 
da igra samo par ljudi tu sa buga kojima je igra super što god napravili 
Ne moze igra bit toliko losa koliko ja mogu popit dok igram. Onda nakon pete partije i kad nemam pusku mi ne smeta. 
Ne znam šta svi serete po igri?!
Ja se slažem sa stručnjacima s BUG-a i njihovim chatgptijem. Baš mi ono igra drži pozornost full i dobro me podgrijava!
Svatko ima pravo iznjeti svoje mišljenje ako je kupio igru,ja sam napravio hotfix preko uninstall tipke.Sakupio 50-tak sati igre,za tu cijenu nisam baš skroz razočaran
Ako netko zna bolji FPS shooter neka javi pa da ne gubimo vrijeme svi skupa, jbg...
EDIT: FPS vec ima shooter u sebi, eto ga na, iduca runda je ona kad mi prestane smetat svaki bug...
O Mamicu im 🤣🤣🤣
U jbt sta je to moguce.. ja komotno mogu ocekivat ban od godinu dana onda 
O Mamicu im 🤣🤣🤣
učinili ti uslugu, možda bace hotfix dotad
Moguce bez problema, ja tek negdje kad je igra izasla dobio upozorenje jer sam napisao "this mf sniped me out of heli", slao im prigovor da mf ne znaci to sto oni misle nego my friend, odbili mi zalbu. Nakon toga sam znao jos pisat svakakve grozote sto ne bi psu dao da procita, i nikad nista nisam dobio povodom toga. Jako cudan sustav.
Moguce bez problema, ja tek negdje kad je igra izasla dobio upozorenje jer sam napisao "this mf sniped me out of heli", slao im prigovor da mf ne znaci to sto oni misle nego my friend, odbili mi zalbu. Nakon toga sam znao jos pisat svakakve grozote sto ne bi psu dao da procita, i nikad nista nisam dobio povodom toga. Jako cudan sustav.
Sustav nema veze, nego ako te netko od uvrijeđenih ljubičica reporta.
Ja bi po tome do prošlog bf-a imao za jedno tri doživotna bana, a nisam nikad dobio.
Od ovog bfa sam neopterećen pa ne drobim gluposti po chatu, osim ak se baš neko upeca pa onda volim trollat šabane malo, ali u iznimnim situacijama ako mi se baš ne igra, jer igram 5x manje nego prije, pa baš nisam od vremena da još sraćkam ko nekad po chatu ko da mi je menski šta u rodu (sjetit će se ekipa iz bf3 sisačkog chat monstruma :D)
Ja bi po tome do prošlog bf-a imao za jedno tri doživotna bana, a nisam nikad dobio.
Od ovog bfa sam neopterećen pa ne drobim gluposti po chatu, osim ak se baš neko upeca pa onda volim trollat šabane malo, ali u iznimnim situacijama ako mi se baš ne igra, jer igram 5x manje nego prije, pa baš nisam od vremena da još sraćkam ko nekad po chatu ko da mi je menski šta u rodu (sjetit će se ekipa iz bf3 sisačkog chat monstruma :D)
sva švedska djeca?
i raspelo?
doduše to je bilo još u bc2
jel to ona legendarna? 
sva švedska djeca?
i raspelo?
doduše to je bilo još u bc2
jel to ona legendarna? 
Neeee, to je dedmen, on je rageao na teamspeaku a nije znao da neo snima.
A manhunt (doduše imao je preko nekoliko nickova u bfovima) je znao zarageat na ts-u ali na chatu je bio ajme.
Začudo, neke bugove su sredili server side patchem.
Pronašli su (otprilike) razlog što neki igrači imaju stutter - izgleda da je samo na Steamu, vezano je uz online vidljivost. Ako se ugasi, tj da si nevidljiv prijateljima, stutter nestane :D Nadam se da ovo znači da je i taj fix blizu
Ja nisam imao probleme s klikanjem na pločice na početnom ekranu.. možda je i to vezano uz Steam?
Uspjeli su usrat i movement :D
Uglavnom, pogledajte:
Moguce da netko mora reportati, evo ne znam. Koliko sam skuzio to sve radi AI koji skenira razgovore pa gleda sto je za ban a sto ne. Prijavljivao sam stvarno neke gnjusne stvari isto i poslali su mi mail da nisu takeali action, a onda opet ovakve stvari banaju, mislim nema konzistencije nikakve.
Battlefield decided to go down the esports road after having tremendous success with Apex Legends putting on grand events, tournaments and bringing in massive interest and viewership.
The problem?
Battlefield 6 is in a pretty rough state, has introduced many new bugs including not being able to even get into game, broken movement and changed the way ADS works while shooting with yesterdays patch to name a few issues. Well, turns out they broke stuff on the backend too it seems.
Now, the million dollar Tournament is postponed after being hyped up for over a month and bringing in massive interest from competitive players and creators from various titles like Warzone, Apex Legends and more.
Battlefield 6's woes continue.
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1pjbkl4/the_redsec_elite_series_for_apac_never_went_live/
https://www.facebook.com/rivaLxfactor
enders ti ima i stream naziva da je tourney postponed
Samo se izvlačiš od kućanskih poslova!