Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.311
|
čitano: 497.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 6

Ne želim to gledat jer mi se onda neče ovo igrat. Bf3 sam mogao sam igrat dok ovog ne mogu niti imam volje ako nisam sa svojom ekipom.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
17 godina
dery kaže...
jopis kaže...

Di, šta, kad, gdje???? Pa jesi ti igrao bc2? Ili si imao 9 godina tada?.

Eto, već tu vidimo da trenutnim izdanjem betlfilda nismo niti blizu 'demoliranja više nego ikad', jer da smo iti blizu, ne bi sigurno ko meni noćas cijeli tim kempao po krovovima 2 najveće zgrade kad bi ekipica došla sa 2 tenka i opizdila po zgradama i napravila dva brdašca od njih kroz par minuta rokanja. Joooj kad se sjetim valparaisa i prvih baza na rushu kad ostanu samo one metalne konstrukcije od svih zgrada dolje, pa ekipa defendera nema otkud snajpat

Gdje si ti vidio grad u bc2 osim par kućica tu i tamo, naravno da ih se može sravnat. Demoliranje je ovde total male kuće isto kao bf1 bf5 bc2. E pa sada da se blok ili grad može sravnat sa tenkovima i bacačima to ne ide niti bi valjalo. Da se to napravi onda bi plakali kako je neigrivo na i najačim mašinama.

REci mi da nisi igrao bc2 bez da mi kažeš da NISI igrao bc2.

Pa tih 'par kućica tu i tamo' u recimo valparaisu ili grad u sredini na arica harbouru je 3x više količine movementa i mape i destrukcije nego jedan retardoSobek di možeš srušit fasadu na 2 ili 3 zgrade.

I rušilo se sa svime, c4, at4, tenkićima, bilo čime, i to do temelja, a ne faking fasada, na onom hardveru, a sad smo kakti u 2025oj sa čudom od hardvera, koji eto nemre izgurat 60/100/nebitno fps-a ako bi upalili neku nonprescripted destrukciju. Daj me nemoj batje, prošlo je PETNAEST godina, ne pet, ne deset, nego faking petnaest godina od tada, hardver je napredovao stostruko.

Evo ti jedan video, koji sasvim pošteno opisuje količinu destrukcije u bc2. Dakle, igra daleko ispred svog vremena tehnički.

7 godina
Battlefield 6

Jeli moguće?

Sinoć igram neki hc cq... I tip pada mrtav, a u pozadini se čuje jebo te...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crocopzmaj12 kaže...

Jeli moguće?

Nisi jedini.

7 godina
Mislim da je prvi assault operator Danica iz Hrvatske, a engineer ili support, nisam siguran, iz Slovenije. Tko zna, mozda je i moguce
15 godina
Crocopzmaj12 kaže...

Jeli moguće?

ček ingame voice od vojnika ili je došao proximity/deadman chat da nismo ni znali?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
7 godina
Battlefield 6

Nemam pojma od čeg je došlo, bijah udaljen par metara dok se zgrada rušila...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Ovo je valjda neki novi mod, gdje s tenkom trebaš biti čim dalje od točke 

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Ovo je valjda neki novi mod, gdje s tenkom trebaš biti čim dalje od točke 

Možda snajpaju...

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 6

Da li ima neka grupa ili nesta gdje se moze nac igraca sa ovih prostora da se nemora igrat sa random?

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Javi se CyberDemonuVz

On je regruter

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 6
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:35 (Bombilakus).
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

Od zadnjeg patcha svako malo prilikom nekog revieva di brzo uletim i dignem nekog puška mi se zaglavi, kao da je diže na čelo ne na oko, čučim, nemrem izvuć ništa drugi i mogu pucat iz hipa samo

traje dok me ne ubiju.

skaknje po terenu da ne pričam.

puške šta nestaju.

netcode neću komentirati, dosta super bulleta i dying behind corner.

neprobojno lišće.

nadam se da su bar nešto od toga složili

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Battlefield 6

Odigrao jedan breakthrough na novoj mapi. Zadovoljan sam, dobra je, ima dovoljno prostora.

0 0 hvala 0
12 godina
It'sMe932 kaže...

Odigrao jedan breakthrough na novoj mapi. Zadovoljan sam, dobra je, ima dovoljno prostora.

Jedna od gorim mapa i konfiguracija po meni, i jos su na breakthrough dodali heli u attackere i non se desavaju da oni farmaju kilove na 500m u zraku. 

Edit: na sobreku napravili totalno sranje.. blokirali su kao vrata i ulaze gore na zgradama, tako da je do kampera gore apsolutno nemoguce doc i nemoguce ih je ubit, specijalci da boli glava 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:41 (hahhaajaads).
4 godine
suspendiran
fila2208 kaže...

Od zadnjeg patcha svako malo prilikom nekog revieva di brzo uletim i dignem nekog puška mi se zaglavi, kao da je diže na čelo ne na oko, čučim, nemrem izvuć ništa drugi i mogu pucat iz hipa samo

traje dok me ne ubiju.

puške šta nestaju.

neprobojno lišće.

Igra je 9/10, sve radi perfektno, modovi, mape i oruzja su brutalni meni osobno naj bf ikada cisti ratni film kad se uzivim, meni osobno na nekim mapama s odredenim modom jednostavno nemozes igrati i to izbjegavam poput Cq Black fields doslovno se nemozes pomaknuti od tenkova i snajpera. Igra ima dosta sitnih bugova i tih wall glitcheva kad ja pucam kroz nesto moji metci neprolaze dok od neprijatelja uredno to me trenutno najvise živcira.
Igra mi je preeeezabavna s svim svojim super Hollywood trenucima.cheers

7 godina
fila2208 kaže...

traje dok me ne ubiju.

puške šta nestaju.

neprobojno lišće.

Evo nakon 5-6 rundi da ti odgovorim: nisu 

I dalje mi nestaje puska, zasad nisam primjetio da odskacem od stvari ali vidjet cemo jos. Netcode sve isto kao i prije. Nova mapa mi je okej, peglao sam Conquest vecinom, hoce FPS pasti ispod 90 na nekim lokacijama. 

Ovi novi challengi mi zakljucani, pise da moram imati Battlefield 6 kako bi ih otkljucao. Samo Battle Royale challenge mi otkljucan haha. Valjda ce popraviti uskoro.

16 godina
Battlefield 6

Najvažnije su stavili da se nosi 5rpg i mapa je dobra skroz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 mjeseci
Battlefield 6

Koja je najbolje oružje za potpunog nooba? Sada sam level 18, uglavnom sam engineer

0 0 hvala 0
7 godina
Battlefield 6

Vezano za nestajanje oružja...

Sinoć sam uspio čak i da tenk nestane...

Našao sam da ekipa pi0e, da u pravilu ovo nestajanje ima veze sa spamanjem po space ili mišu kod deploya... Probao... Radi... Ali jbga nekad se zaboraviš pa jedva čekaš da se šupku odužiš...

Ps... Još jedna fora... Zbuksao se sa smg... Kad šupak počne kihat.... Naravno da je netko imao dobre slušalice pa me brzo otkrio  

Poruka je uređivana zadnji put danas u 15:03 (Crocopzmaj12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Zvuk i dalje ne valja, cujes lika da slidea preko pola mape a ne cujes cijeli squad kako ti metar iza leđa. Vram leak jos nije popravljen. Svako drugi scope ima termalnu optiku kad igru spustis na low detalje. 
Buffali smgove na daljinu jer im je baš to trebalo. Sniper i controler je toliki cancer da ja koji sam najveci noob sam morao spojiti gamepad prvi puta na PC nakon 10 godina da probam i komedija.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Novice kaže...

Koja je najbolje oružje za potpunog nooba? Sada sam level 18, uglavnom sam engineer

Neki allrounder mozda SMG, tipa PW5A3.. 

16 godina
Battlefield 6

Ne treba nam sniper pokraj smg koji preko mape melje i oni ga pojačaju.Što više odmiče igra to veča retardacija.Čemu uopče izbor oružja stavi samo jedan smg rješeni svi upgrejdi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Nisam igrao 3 tjedna od kad je Arc izašao tamo nakupio 80 sati. Odigrao sad novu mapu koja je stvarno dobra. Dobar flow, veličina taman, to je to. Ali hrpa novih bugova, ne mozes revive lika itd. Bit će ovo ok za 6mj kad se popeglaju sve gluposti ako ljudi ostanu toliko u igri. Mene je smorila nakon 90 sati jer sta vrijedi igrat 2 dobre mape. Ajde ovo je stvarno dobra mapa pa se da vratit opet u igru ako mi se bude dalo, Arc je jednostavno daleko daleko ispred po svemu. Nisu iste igre ali ono mislim na zabavne momente. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BeLLicus kaže...

Nisam igrao 3 tjedna od kad je Arc izašao tamo nakupio 80 sati. Odigrao sad novu mapu koja je stvarno dobra. Dobar flow, veličina taman, to je to. Ali hrpa novih bugova, ne mozes revive lika itd. Bit će ovo ok za 6mj kad se popeglaju sve gluposti ako ljudi ostanu toliko u igri. Mene je smorila nakon 90 sati jer sta vrijedi igrat 2 dobre mape. Ajde ovo je stvarno dobra mapa pa se da vratit opet u igru ako mi se bude dalo, Arc je jednostavno daleko daleko ispred po svemu. Nisu iste igre ali ono mislim na zabavne momente. 

Morat cu i ja taj Arc probat bar radi atmosfere koja izgleda brutalna. I kazu da je zvuk odlican tamo

14 godina
Battlefield 6

Koja je ovo pička materina i zašto..!?!

Imaju i minigun, mislim da je završila ova igra sa mnom.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 16:59 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Promster kaže...

Da ovo su pick upovi kao iz bf1 ere haha

12 godina
Bombilakus kaže...
BeLLicus kaže...

Morat cu i ja taj Arc probat bar radi atmosfere koja izgleda brutalna. I kazu da je zvuk odlican tamo

Da. Nazalost BF6 je izasao u, ispalo je, krivo vrijeme. Stari Dice devovi su napravili bolji posao. I da ali ne samo zvuk, proxy chat je fenomenalan. BFu treba extraction mod, ali napravljen kako spada i ne zbrzan ko RedSec. Ubio sam preko 100 sati u Escalationu i od kad je Arc izasao nije mi palo na pamet BF pokrenut. Jebeni premium battle pass stoji, netaknut.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
15 godina
Promster kaže...

jel to u klasik conquestu ili neki specijalni mod debilni sa tim pickupima, jesi oni yebeno normalni zar nije tih dječjih gluposti bilo dosta u bf1?

11 godina
fila2208 kaže...
Promster kaže...

jel to u klasik conquestu ili neki specijalni mod debilni sa tim pickupima, jesi oni yebeno normalni zar nije tih dječjih gluposti bilo dosta u bf1?

U conqestu je to i ja sam vidio

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice