Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.282
|
čitano: 483.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 6

Ne želim to gledat jer mi se onda neče ovo igrat. Bf3 sam mogao sam igrat dok ovog ne mogu niti imam volje ako nisam sa svojom ekipom.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
17 godina
Re: Battlefield 6
dery kaže...
jopis kaže...

Di, šta, kad, gdje???? Pa jesi ti igrao bc2? Ili si imao 9 godina tada?.

Eto, već tu vidimo da trenutnim izdanjem betlfilda nismo niti blizu 'demoliranja više nego ikad', jer da smo iti blizu, ne bi sigurno ko meni noćas cijeli tim kempao po krovovima 2 najveće zgrade kad bi ekipica došla sa 2 tenka i opizdila po zgradama i napravila dva brdašca od njih kroz par minuta rokanja. Joooj kad se sjetim valparaisa i prvih baza na rushu kad ostanu samo one metalne konstrukcije od svih zgrada dolje, pa ekipa defendera nema otkud snajpat

Gdje si ti vidio grad u bc2 osim par kućica tu i tamo, naravno da ih se može sravnat. Demoliranje je ovde total male kuće isto kao bf1 bf5 bc2. E pa sada da se blok ili grad može sravnat sa tenkovima i bacačima to ne ide niti bi valjalo. Da se to napravi onda bi plakali kako je neigrivo na i najačim mašinama.

REci mi da nisi igrao bc2 bez da mi kažeš da NISI igrao bc2.

Pa tih 'par kućica tu i tamo' u recimo valparaisu ili grad u sredini na arica harbouru je 3x više količine movementa i mape i destrukcije nego jedan retardoSobek di možeš srušit fasadu na 2 ili 3 zgrade.

I rušilo se sa svime, c4, at4, tenkićima, bilo čime, i to do temelja, a ne faking fasada, na onom hardveru, a sad smo kakti u 2025oj sa čudom od hardvera, koji eto nemre izgurat 60/100/nebitno fps-a ako bi upalili neku nonprescripted destrukciju. Daj me nemoj batje, prošlo je PETNAEST godina, ne pet, ne deset, nego faking petnaest godina od tada, hardver je napredovao stostruko.

Evo ti jedan video, koji sasvim pošteno opisuje količinu destrukcije u bc2. Dakle, igra daleko ispred svog vremena tehnički.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice