Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.644.016
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
DarkoKwon kaže...

Sad konacno mogu da igram normalno, trebalo mi je malo vremena da provalim kako se igra matchmaking, ali uspio sam. Do sada sam zivio 3 sec, a cekao respawn 10 sec, sto je frustrirajuce bilo, ali sada, konacno mogu igrati normalno. 

Btw, imam pitanje, ovi dodaci za pusku sto se otkljucavaju, tipa kundek itd, je li te dodatke moram manuelno dodati ili se oni automatski dodaju ?

Nakon što ih otvoriš u Battlepackima stavljaš ih sam na oružija, iako nema neke velike razlike između njih kombinacija Angled gripa i muzzle brakea je za početak najbolja_

Battlelog: Glavas_ZG
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sta mi preporucujete od oruzja na pocetku ? I koje oruzje kasnije da nosim ? 

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Nakon što ih otvoriš u Battlepackima stavljaš ih sam na oružija, iako nema neke velike razlike između njih kombinacija Angled gripa i muzzle brakea je za početak najbolja_

Angled i muzzle su najgora kombinacija koju može staviti na pušku jer povećavaju vrime povratka spreda u normalu više od bilo koje druge kombinacije 

Ne postoji najbolji dodatak, svaki ima svoje prednosti i mane i stavlja se na pušku ovisno o mapi i stilu igre. Npr. aek i stubby idu ruku po ruku jedno s drugim na mapama ka šta su lokeri. S stubbyem ranije i preciznije ulaziš u ads nakon sprinta, a lagano povećanje vrimena za povratak u normalu ti ne igra skoro nikakvu ulogu jer je ionako close quaters mapa. 

Angled je dobar jedino za puške s velikim prvim trzajem na otvorenim mapama za medium-long range s tim da se ispaljuje šta kraći rafal za bolju preciznost. 

Muzzle ne bi preporučia nikome, ako već imaš problema s recoilom onda stavi compensator na puške koje vuku u stranu jer je vertikalni recoil puno lakše naučiti kontrolirati od horizontalnog

14 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...

M416 bez dodataka, samo sight po izboru. Precizna puška, može poslužiti odlično na svim mapama, mal recoil i pristojan rpm

Ne postoji najbolja puška, s vrimenom ćeš skužit koja ti di i kad najbolje odgovara. Za početak se drži m416 i ace23

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislim da sam gotov sa BF4, medalje i dog tagove necu ni pokušavati jer je ne moguce ispuniti sve... Od developer dogtagova do medalja za game modeove za koje više nema servera

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Volume kaže...

Angled i muzzle su najgora kombinacija koju može staviti na pušku jer povećavaju vrime povratka spreda u normalu više od bilo koje druge kombinacije 

Ne postoji najbolji dodatak, svaki ima svoje prednosti i mane i stavlja se na pušku ovisno o mapi i stilu igre. Npr. aek i stubby idu ruku po ruku jedno s drugim na mapama ka šta su lokeri. S stubbyem ranije i preciznije ulaziš u ads nakon sprinta, a lagano povećanje vrimena za povratak u normalu ti ne igra skoro nikakvu ulogu jer je ionako close quaters mapa. 

Angled je dobar jedino za puške s velikim prvim trzajem na otvorenim mapama za medium-long range s tim da se ispaljuje šta kraći rafal za bolju preciznost. 

Muzzle ne bi preporučia nikome, ako već imaš problema s recoilom onda stavi compensator na puške koje vuku u stranu jer je vertikalni recoil puno lakše naučiti kontrolirati od horizontalnog

On je novi igrač i vjerovatno ne zna uopće kontrolirati recoil, niti vertilakni niti horinzontalni, angled grip u kombinaciji sa muzzle brakeom naj više daju bilo kojem oružiju na mirnoći i umanjenju vertikalnog recoila, jako malo oružija ima horizontalni izraženi recoil tako compentator uopće nije preporučljiv, stubby grip služi za ekipu koja je već jako uvježbana i igraju run n' gun a on još ne pozna ni mape pa tako ne može igrati, on vjerovatno igra sporije od pozicije do pozicije tako da mu je naj preporučljivije ovo što sam napisao, a ovo što veliš za vraćanje spreda u normalu, to je zanemariv period pogotovo iz razloga jer će on rijetko ''ubit više protivnika od jednom'', naj bolji dodatak je po meni Ergo grip ali za nekoga tko je tek počeo angeld grip svakako.

Evo tutorijali koji dobro objašnjavaju neke stvari:

10 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...

Koristi Scar-H, ACE 23 ili M416, po meni je M416 najbolja puška u igri:

Naj bolja kombinacija za tu pušku je, ergo grip + muzzle brake, ja sa tom puškomi imam preko 17 000 kilova i preko 20% accuracy.

ACE 23 je vjeravatno ''naj prijateljskija'' puška.

14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kako mi u matchmaking upadnu likovi 140 lvl ? I je li ovoliki loading screen stvaran ? A prostora na SSD nemam.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 15:18 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Bez SSD-a ili barem SSHD-a ni ne treba pomišljati na relativno brz ulazak u igru u nijednom Battlefieldu u zadnjih 5-6 godina.

Edit: Battlefield ti je kao šah, igrajući ga protiv slabih nikada nećeš naučiti. Zašto mi se čini da si očekivao CoD?

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 15:25 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DarkoKwon kaže...

Kako mi u matchmaking upadnu likovi 140 lvl ? I je li ovoliki loading screen stvaran ? A prostora na SSD nemam.

Ja ti kažem što da napraviš, a ti ne jebeš 0,5%?!!!

I sad, pošto sam dobar k'o kruh, umjesto da te pošaljem u kurac, ja idem tražit server za tebe.... stvarno nisam normalan danas?!?!?!?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/fe08a122-7539-4fbc-b050-d6d8e2f4ae38/NOOBHAUSEN-NOOBS-ONLY-KD-1-05-MAX-LVL-99/

[19xx] 4ntraks
14 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
DarkoKwon kaže...

Ja ti kažem što da napraviš, a ti ne jebeš 0,5%?!!!

I sad, pošto sam dobar k'o kruh, umjesto da te pošaljem u kurac, ja idem tražit server za tebe.... stvarno nisam normalan danas?!?!?!?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/fe08a122-7539-4fbc-b050-d6d8e2f4ae38/NOOBHAUSEN-NOOBS-ONLY-KD-1-05-MAX-LVL-99/

Sta ja tick rate ? Pise 30hz ? Hoce li mi fps ograniciti na 30 kada udjem na taj server ?

Darko
13 godina
DarkoKwon kaže...

Sta ja tick rate ? Pise 30hz ? Hoce li mi fps ograniciti na 30 kada udjem na taj server ?

Prvo ti nauči na ovom serveru igrat pa onda dođi s dodatnim pitanjima.

Neće ti smanjiti FPS.

Odi igraj više jer će ti se taj server brzo napunit - takvih poput teme ima masa, a server je samo jedan.

[19xx] 4ntraks
14 godina
odjavljen
Hvala

Samo da skinem dlc i digram.
Darko
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja cu se drzat ovih hc servera ko i u csgo,tako cu najbolje naucit :)

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Na HCu neš niš naučit osim biti MG kemper.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
drakula789 kaže...

Ja cu se drzat ovih hc servera ko i u csgo,tako cu najbolje naucit :)

Kakav HC, to nije ništa posebno. Postoji Classic ako toliko želiš veći izazov.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Edit: Battlefield ti je kao šah, igrajući ga protiv slabih nikada nećeš naučiti. 

totalno :)

kad smo kod HCa bas sam igrom slucaja danas odigrao dvije runde infantryja na HC serverima,meni se cini puno lakse nego normal ali mi je accuracy uvijek u kurcu

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 23:30 (kurt).
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

otkljucao sam m416, izgleda zanimljivo puska, medjutim ona ima mehanicki nisan, je li i vi koristite taj isti nisan ili stavite laserski ? Ja se ne mogu nikako navici na obicni nisan, jer mi smeta da vidim protivnika. 

Darko

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

otkljucao sam m416, izgleda zanimljivo puska, medjutim ona ima mehanicki nisan, je li i vi koristite taj isti nisan ili stavite laserski ? Ja se ne mogu nikako navici na obicni nisan, jer mi smeta da vidim protivnika. 

Čeka tebe dug put u BF sa puno iznenađenja . Možeš modificirati šta god, nišan, grip, barell, lasere, grenade launchere, bipode... Što više igraš sa nekom puškom više otključavaš stvari za nju, znaci npr. 100 killova sa m416 i otključaš neki novi nišan etc...

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
DarkoKwon kaže...

Ti si ga namjestio kako tebi najbolje leži i donosi prednost. Desit će ti se da ćeš određenu pušku slagat bezbroj puta, dok ne naiđeš na idealni setup.

Bf 4 - Tonyhrv
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

jedan kraci 

i jedan malo duzi 

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

Tvoji videi? Trenutno sam na mob internetu, pa ne mogu pogledati. Valjda ću se sjetiti sutra :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

ne, zena mi je pocela ozbiljno igrati 

nema zurbe, stignes i preksutra  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kako tenka unistit?
Cini se nemoguce..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drakula789 kaže...
Kako tenka unistit?
Cini se nemoguce..

RPG, C4, Slam, mine, pa čak sam jednoga sredio i s Grenade Launcherom.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina
drakula789 kaže...
Kako tenka unistit?
Cini se nemoguce..

Najučinkovitije ti je priljepiti 3 komada C4 na neko brže vouzilo, zaletjeti se ka tenku, iskočiti iz vozila i taman kad udari u tenk aktiviraš C4.

C4 ti imaju Support klasa i Recon klasa. Inače, C4 ti u BF3 i BF4 zovemo "Jeep stuff", no na žalost igrači baš i ne vole kad ih se ubija na taj način.

Pogledaj:

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
Frik Gik kaže...

ne, zena mi je pocela ozbiljno igrati 

Same here! Čak sad više uživam gledati nju kak igra, i kak pizdi na suigrače LOL

16 godina
neaktivan
Meni je najdraže bilo gledati sestru dok je igrala Fear!! Šteta kaj tada nisam imao nikavu kameru!
Kako je skakala sa stolice od straha, to je bilo strašno nešto! :D
13 godina
191x7 kaže...

Najučinkovitije ti je priljepiti 3 komada C4 na neko brže vouzilo, zaletjeti se ka tenku, iskočiti iz vozila i taman kad udari u tenk aktiviraš C4.

C4 ti imaju Support klasa i Recon klasa. Inače, C4 ti u BF3 i BF4 zovemo "Jeep stuff", no na žalost igrači baš i ne vole kad ih se ubija na taj način.

Ajde ga nauči pizdarijama.

Nema dovoljno panjeva koji to rade, treba nam još jedan.

Ako nemaš što pametno napisat, bolje se ne laćaj tipkovnice, molim te.

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice