Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.645.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Ja ne kužim,

dakle igrao sam Hangar 21 mapu i odjedanput pukne server, i neće mi battlelog otvorit, oko 14h.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Meni isto radi normalno a nisam bio ulogiran prije.

Probaj počistiti cache od browsera i flushaj DNS (ipconfig /flushdns u cmd-u)

Glavas_ZG ima malog pišu

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 18:28 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kupujem bf4 s premiumom.

ima neko za prodat?

placam preko paypala

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Restartal ruter sve ok.

Samo kaj oko 11h je bilo nekaj, npr server S2 od Sica, Locker, bilo je 6/64, a redovito je iznad 55!

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

WTF ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

hahaha. Koji rasizam

koji jw to server u pitanju?

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
dr. zlo kaže...

WTF ?

Ne brini, nije Hrvatska u pitanju.

Postoji plugin koji dozvoljava spajanje na server iz samo 2-3 najbliže države zbog čim manjeg pinga, a svima ostalima ispiše "Zabranjeno spajanje iz *ime tvoje države*"

Tak da svima piše njihova država.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 19:27 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Drakula327

dodajte da se puckamo :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Decki mantle mi baca neki error, je li se moze ikako rijesiti ?

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Kakvi error? 

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Decki mantle mi baca neki error, je li se moze ikako rijesiti ?

Probaj reinstalirati driver grafičke ili staviti prethodni ili najnoviji, zavisi koji imaš. Možda pomogne.

Npr. ja sam prije par dana imao problema kad sam stavio najnovije drivere, izbacivalo me iz igre čim bih ušao (BF3, BF4 i BFH). Kad sam vratio prethodnu verziju, problem nestao.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Je li postoji nacin da se igra sa nubovima, je li ima neki match making i slicno ? Stvarno nije realno da me ubacuje sa vec iskusnim igracima, ne mogu uzivati u igri. Dok sam igrao star wars battlefront ubacivalo me je uviejk sa igracima mog nivoa, medjutim BF4 je mnogo frustrirajuca igra za pocetnike, jednostavno ne mogu uzivati. 99% sa ledja poginem i 100% nikad ne vidim protivnika koji me je ubio, tako da, moje pitanje je, da li postoje nub serveri ? 

Darko

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bas to..dok ne naucimo mape i ostalo sakamo obojica jbg
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
Battlefield 4

Zavisi ti od servera do servera. Negdje ti nerealno šalta na jednu stranu sve prilično jake levele, dok na drugoj strani sve njubare.

Dok ima dosta servera koji radi pristojan balans između iskusnih i manje iskusnih. Ja sam ih sa ostalima proigrao da sam već zaboravio koji su serveri ok, a koji ludi ko šiba. 

Primjer:

1. server

2. server

3. server

Itd. ima ih gro.

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 19:25 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DarkoKwon kaže...

Je li postoji nacin da se igra sa nubovima, je li ima neki match making i slicno ? Stvarno nije realno da me ubacuje sa vec iskusnim igracima, ne mogu uzivati u igri. Dok sam igrao star wars battlefront ubacivalo me je uviejk sa igracima mog nivoa, medjutim BF4 je mnogo frustrirajuca igra za pocetnike, jednostavno ne mogu uzivati. 99% sa ledja poginem i 100% nikad ne vidim protivnika koji me je ubio, tako da, moje pitanje je, da li postoje nub serveri ? 

drakula789 kaže...
Bas to..dok ne naucimo mape i ostalo sakamo obojica jbg

Balkanski server ima jako često dosta niske levele.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/01bff317-f2af-4eb9-b192-395b7db18730/BALKAN-GAMING-UNION-FAST-VEHICLE-SPAWN-WELCOME-ALL/

Samo na njima se igra sa vozilima i velike mape, pa ne znam koliko vam to paše.

I početnicima je možda dobra stvar da se vozila poslije uništavanja spawnaju za 5-10 sekundi, pa ih se lakše naučiš koristiti.

I još se sa večinom igrača možeš razgovarati na HR.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 20:03 (CyberDemonVZ).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Tražite servere po nazivu koji imaju limitiran battlelog KD (manji od 1, 1.5, 2.5)....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nista odustajem od igre, a mislio sam kupiti bf1, uvijek sam imao zelju da naucim igrati fps igre, medjutim uvijek isti problem, likovi me ubiju 0.1 sec, nije bitno gdje se nalazim protivnik me vidi, cak i da kroz zemlju propadnem, da se desi neki glitch, opet me neko ubije i to u roku od odmah i to sacmaricom sa 1600km razdaljine. Da postoji neki match making vec bih odlucio, ali ovako samo rizikujem da slupam monitor ili mis.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

S kakvim ti hackerima igraš...

13 godina
DarkoKwon kaže...

Nista odustajem od igre, a mislio sam kupiti bf1, uvijek sam imao zelju da naucim igrati fps igre, medjutim uvijek isti problem, likovi me ubiju 0.1 sec, nije bitno gdje se nalazim protivnik me vidi, cak i da kroz zemlju propadnem, da se desi neki glitch, opet me neko ubije i to u roku od odmah i to sacmaricom sa 1600km razdaljine. Da postoji neki match making vec bih odlucio, ali ovako samo rizikujem da slupam monitor ili mis.

Imaš kakav program za snimanje gameplaya?

Pa da snimiš kojih 10-20 minut kad te rejpaju. Uploadaš negdje, pa ti analiziramo gdje griješiš i kak to popraviti.

14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
DarkoKwon kaže...

Pa da snimiš kojih 10-20 minut kad te rejpaju. Uploadaš negdje, pa ti analiziramo gdje griješiš i kak to popraviti.

Uplaod mi je 40kb/s, 20 min gameplay na full hd bih uploadovao do prvog sljetanja ljudi na mars.

Darko
14 godina
protjeran
DarkoKwon kaže... 

Uplaod mi je 40kb/s, 20 min gameplay na full hd bih uploadovao do prvog sljetanja ljudi na mars.

Pa kolki ti je kd? 

14 godina
odjavljen
Volume kaže...
DarkoKwon kaže... 

Pa kolki ti je kd? 

0.37

Znaci ne uspijem nanisaniti ljudi me ubiju, instant,

Darko
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 12:40 (DarkoKwon).
13 godina
DarkoKwon kaže...
CyberDemonVZ kaže...
DarkoKwon kaže...

Pošalji mi na CDu.

13 godina
DarkoKwon kaže...
Volume kaže...
DarkoKwon kaže... 

Pa kolki ti je kd? 

0.37

Bolji si od mene u početku.

Evo, nakon 4 godine mi je krenulo

14 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...

0.37

Ahahaha pa el ti neugodno? 

Kad dođeš na lvl 11 moš otključati bacač plamena i samo ih spalit ako te ciljanje jebe 

14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nervira me sto ne postoji match making, vec te kao pocetnika baca odmah u vatru. U battlefront mogu reci da sam uzivao, svi pocetnici i onda se mogu osjecati korisnim. U bf4 se osjecam kao dijete neko koje igra basketa, pa je njegovo samo da dodaje lopte starijima. 

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...

Nervira me sto ne postoji match making, vec te kao pocetnika baca odmah u vatru. U battlefront mogu reci da sam uzivao, svi pocetnici i onda se mogu osjecati korisnim. U bf4 se osjecam kao dijete neko koje igra basketa, pa je njegovo samo da dodaje lopte starijima. 

Matchmaking postoji, al neznam kako funkcionira jer ga nikad nisam koristia. Igraj tdm dok ne uvatiš ruku i osjećaj za pušku i traži servere s kd ili lvl limitom kako su ti rekli. Također u battlelogu imaš opciju za new players only pa vidi ima li takvih servera 

13 godina
DarkoKwon kaže...

Kad bi svi tako brzo odustajali, onda nitko ne bi igrao - ja bi bio jedini igrač Baterfilda i sam bi pucao po zidovima na serverima.

Šalu na stranu...

Imaš servere baš za igrače poput tebe, servere koji imaju ograničen KD i nitko iznad toga ne može ući na njega.

Znam pouzdano da ima jedan server na kojem je max KD 1,05 - to je idealan server za tebe.

Probaj u tražilicu upisati max KD ili limit nešto... sad sam na poslu pa ne mogu tražiti - ako ne nađeš pogledat ću ti za taj server kad dođem doma.

[19xx] 4ntraks
14 godina
odjavljen
Volume kaže...
DarkoKwon kaže...

Matchmaking postoji, al neznam kako funkcionira jer ga nikad nisam koristia. Igraj tdm dok ne uvatiš ruku i osjećaj za pušku i traži servere s kd ili lvl limitom kako su ti rekli. Također u battlelogu imaš opciju za new players only pa vidi ima li takvih servera 

Ovo je pomoglo!!! Hvala!

Sad konacno mogu da igram normalno, trebalo mi je malo vremena da provalim kako se igra matchmaking, ali uspio sam. Do sada sam zivio 3 sec, a cekao respawn 10 sec, sto je frustrirajuce bilo, ali sada, konacno mogu igrati normalno. 

Btw, imam pitanje, ovi dodaci za pusku sto se otkljucavaju, tipa kundek itd, je li te dodatke moram manuelno dodati ili se oni automatski dodaju ?

Darko
13 godina
DarkoKwon kaže...
Volume kaže...

Sad konacno mogu da igram normalno, trebalo mi je malo vremena da provalim kako se igra matchmaking, ali uspio sam. Do sada sam zivio 3 sec, a cekao respawn 10 sec, sto je frustrirajuce bilo, ali sada, konacno mogu igrati normalno. 

Btw, imam pitanje, ovi dodaci za pusku sto se otkljucavaju, tipa kundek itd, je li te dodatke moram manuelno dodati ili se oni automatski dodaju ?

Na žalost, sam moraš. Al kad jednom složilš, ostane za uvijek.

Makar, većina oružja najbolje radi bez dodataka.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice