Da ne kažeš da sam peder i da te nisam upozorio,ali kad sljedeći put napišeš takav post dobit ćeš crvendaća na tjedan dana.(žuti zbog toga već imaš)

Da ne kažeš da sam peder i da te nisam upozorio,ali kad sljedeći put napišeš takav post dobit ćeš crvendaća na tjedan dana.(žuti zbog toga već imaš)
_)388 1_)|_|84/||!|(4 _)0|>!54
_)86 |\\/|0|28
Malo sam pojednostavio da bude lakše čitati.
Dobro jutro ekipica... Jebem ti ponedjeljak!
Dobro jutro.
Ja preferiram općiti sa suprugom, ali ti si slobodno uzmi kalendar u ruke i...
Šta je dujo nisi se valjda prepao crvenog ili ti se odjednom probava naglo popravila?
A što? Ja sam mislio da se to samo kod nas jedva ne čeka ići na posao
LOL, koji luđaci... Rekao bih da je to negdje u centru ali ne vidim točno znakove.
Šta je dujo nisi se valjda prepao crvenog ili ti se odjednom probava naglo popravila?
Ma pusti ga. Sigurno se P05R0.
Ne samo da je ponedjeljak, nego još južina ubija ovo malo volje za poslom...e da, i kišurina.
Ne samo da je ponedjeljak, nego još južina ubija ovo malo volje za poslom...e da, i kišurina.
Hehe, toliko je gadno da je cak i ova tema bolja nego nesto raditi :)
PRN8 jbg MOR8
Od sada DuJo se može pratiti samo na Fejsu i Twitch-u!
Dujo nam je dobio prvu mjesecnicu pa se malo crveni ..brzo to prodje, samo tjedan dana.
jel mi moze neko rec di se najjeftinije moze nabaviti bf4?
ma pirat je fakat pretjerao, tema je propala davnih dana kao i igra i jedino o čemu možeš ovdje čitati je kupovina prek meksičkog proxya za 20 kn jer igra niti ne vrijedi više i dujine fore koje su jedina svijetla točka ove teme LOL
ali ne krivim pirata ,on je uvijek bio tetkica
U konzumu na akciji 99.99kn
Origin Brazil, Meksiko ili Rusija....
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx?page=39&jumpto=4776876&sort=asc&view=flat
rusiju ne bi preporucio jer su frendu banali acc zbog toga jer su skuzili da nije iz rusije, preko mexica nisam imao problema. posto mu nisam mogao preko mexica isao sam na rusiju i radilo je par dana dok nisu disableali acc.
U konzumu na akciji 99.99kn
I jos daju 10% na umirovljenike.Povedi babu. Samo treba pokazat osobnu.
Eno vam je Dujo porucio da je PRDNO
Pošto je Sinke Zagrebčanin njemu niti žuti za ovaj post a jadni Dujo kako je južnjak sada ispašta. Kako nepravedan svijet.
Pirat mrzi purgere! I frizere!
Pošto je Sinke Zagrebčanin njemu niti žuti za ovaj post a jadni Dujo kako je južnjak sada ispašta. Kako nepravedan svijet.
Piratu je i Sinke južnjak.
Pirat mrzi purgere! I frizere!
On voli da mu vjetar mrsi kosu, a ne tamo neki humanoidni oblici.
Taj novi Doom ne djeluje strašno nimalo. Doom III je imao atmosferu, pogotovo fičer mrak a flashlight i oružje ne mogu u isto vrijeme.
samo ispravak netocnog navoda, u Doom 3 je moguce drzati flashlight i oruzje u isto vrijeme, flashlight aktiviras na pritiskom na F a oruzje normalno koristis, samo se baterija prazni pa je preporucljivo gasiti na osvjetljenim mjestima ; )
Taj novi Doom ne djeluje strašno nimalo. Doom III je imao atmosferu, pogotovo fičer mrak a flashlight i oružje ne mogu u isto vrijeme.
samo ispravak netocnog navoda, u Doom 3 je moguce drzati flashlight i oruzje u isto vrijeme, flashlight aktiviras na pritiskom na F a oruzje normalno koristis, samo se baterija prazni pa je preporucljivo gasiti na osvjetljenim mjestima ; )
Ispravak tvog netočnog navoda. To o čemu pričaš je u Doom 3 BFG edition. U običnom toga nema.
Calm your tits ladies...
Koji su "K" ovi "no kill" serveri? daj bacite koju pametnu da se nasmijemo:)
Za traženje kamuflaža, dogtagova, samostrela, sablji i izgubljene nevinosti.