Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Sajber istina da radi najveći damage, ali opet ti triba isti broj pogodaka u odnusu na ap i sabot na drugi tenk kad su bok i guzica u pitanju. Ako ga gađaš u prednju stranu triba ti pogodak manje. 

He radi najmanji damage u splashu pješadiji, ima najduži reload, najveći drop i najsporija je. Pa eto da znaš, ali ako voliš izazove uživaj i dalje s njom

Ima i dobrih strana, poput veće šanse za mobility hit. Mislim da je critical garantiran kad pogodiš bočnu stranu vozila. Helikopter prsne od jednog pogotka, dok kod sabota dobije mobility hit, te se može izvući. Za AP ne znam, nisam s tom municijom igrao otkad je igra izašla. Možda bih trebao probati ponovo.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Nece ti ako ti jezik nije US Engleski.

A di si leet legendo! Kako posa, jesi zadovoljan novim windowsima, prčiš li šta... Pričaj šta ima novoga

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Evo i moja nova montaža ovaj put sa malo više editiranja. I moran se zahvalit duji i peri na statiranju da više ne plaću šta nisu u creditsima.

Moj PC  
18 0 hvala 11
14 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...

Ima i dobrih strana, poput veće šanse za mobility hit. Mislim da je critical garantiran kad pogodiš bočnu stranu vozila. Helikopter prsne od jednog pogotka, dok kod sabota dobije mobility hit, te se može izvući. Za AP ne znam, nisam s tom municijom igrao otkad je igra izašla. Možda bih trebao probati ponovo.

Svaki shell radi mobility na bočnoj strani, ali samo kad se pogađa pod kutem od 90 stupnjeva. Ako je pogodak u bok iz kosa ništa od mobilitya neovisno koji shell se koristi. 

He ruši heli jednim pogotkom, ali je drop ogrom a sama putanja preduga čime ga je vrlo teško pogoditi tako da od toga nema koristi. Transportni heli ni jedan shell ne može srušiti s jednim pogotkom. Ap i sabot ne rade mobility na attacku i stealthu već disable. Još dva tri metka iz hmg-a i pada.

Ap je najbolji izbor jer ima najveći blast radius i spash damage na pješadiju

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Evo i moja nova montaža ovaj put sa malo više editiranja. I moran se zahvalit duji i peri na statiranju da više ne plaću šta nisu u creditsima.

Vidim da i Misterfister ima sporednu ulogu :D

Hello...
16 godina
RePlaY kaže...

Bik te jebo. 

Svaka čast majtore.

Battlelog: MUDO_HR
10 godina
neaktivan
Volume kaže...

Svaki shell radi mobility na bočnoj strani, ali samo kad se pogađa pod kutem od 90 stupnjeva. Ako je pogodak u bok iz kosa ništa od mobilitya neovisno koji shell se koristi. 

He ruši heli jednim pogotkom, ali je drop ogrom a sama putanja preduga čime ga je vrlo teško pogoditi tako da od toga nema koristi. Transportni heli ni jedan shell ne može srušiti s jednim pogotkom. Ap i sabot ne rade mobility na attacku i stealthu već disable. Još dva tri metka iz hmg-a i pada.

Ja furam sabot i HMG jer volim rokat helie iz neba

Hello...
14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Isprobat ću ponovo AP kad guru poput tebe to preporučuje. Znam da me nešto mučilo u vezi toga, ali ne sjećam se više točno šta. Vjerojatno mi se činilo da puno rjeđe dobivam mobility, te zbog manjeg dmg-a s prednje strane. Ovo za teško gađanje helija je valjda stvar navike, s tim da je sabot jako pogodan za te stvari. Probao igrati davno sa sabotom, bilo me sram kako je jednostavno gađati s tim, pa sam odustao.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
Battlefield 4

Evo i moje montaže kad već svi stavljate - ja sam ipak odabrao snježne mape

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Već dugo nisam rokao BF4 ali sam danas pokrenuo radi instalacije win10, pa me zanima sljedeće:

Što je sa pluginom za Chrome? Imam 64bitni chrome i ne radi plugin iako ga instaliram, jel to samo do chrome i toga što prestaje podrška za NPAPI ili zato jer je 64 bitni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

mislim da su govorili da prestaju sa podrskom za chrome

[G] carapa_junior
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Već dugo nisam rokao BF4 ali sam danas pokrenuo radi instalacije win10, pa me zanima sljedeće:

Što je sa pluginom za Chrome? Imam 64bitni chrome i ne radi plugin iako ga instaliram, jel to samo do chrome i toga što prestaje podrška za NPAPI ili zato jer je 64 bitni?

Uz to pitanje i pitanje vlasnicima GTX7xx ili starije - da li vam se igra ruši (pa makar i nakon sat-dva igranja) na Win 10 sa Win 10 driverima (Diablo navodno ne radi ako nisu zadnji driveri, a meni se sa novijim driverima BF4 ruši na GTX770 u Win 8)?

11 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Više vrimena potrošija na tu sliku nego editirane 

Biće valjda nešto od njega, do novog bf-a možda izađe in njub faze, ipak je on preobraćeni konzolaš.

Kako to misliš možda.... Ja san mislia da si ti uz mene u dobru i zlu ....  Izać ćeš ti vcras iz njub faze kad ti naglo proširin šupicu.... 

I prijatelju svaka ti čast na montaži stvarno je odlična nadam se da ću jednog dana biti bar upola igrača kao ti. Znaš da si mi oduvjek bia uzor. ALI U OSTALIN IGRMA TE METEEEENNNNN. 

E btw slika je bila u deset sek gotova znaš da me teodora dobro naučila i usadila znanje za illustrator... iman ga u malom prstu 

Kad će više taj kompjuter
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
LeftY_CRO kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Prešao na Win 10.

Odlično!

Origin se brže učitava.

Alt+tab iz igre u Windows kao da Alt-tabaš z Notepad u Word! :D U dijeliću sekunde.

U samoj igri ne vidim razliku, nisam radio benchmark prije.

Sve programi i igre rade kao prije.

Novi browser Edge pe opako brz!! OPAKO! Al ne podržava Battlelog plugin. A pošto je napravljen da ima čim manje pluginova, tko na dal hoće :(

Uglavnom, što se tiče igranja, 10/10. ;)

a kakvo stanje je sa fpsima?

ja sam ocito jedini kojem ne da instalirati update, niti normalno niti forceano; al zanimljiva stvar je u tome kaj na laptopu mi je bez problema instaliralo update a  tu nece da ga je*es

na kraju sam skinuo iso preko onog media creation toola, snimio na usb i tam mi je davalo opcije da sacuva sve pa sam tako i updateao..

zivo me zanima kak bude bf radil na ovim windowsima, makar mislim da nema neke razlike ako nije clean install

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
Volume kaže...
191x7 kaže...

A di si leet legendo! Kako posa, jesi zadovoljan novim windowsima, prčiš li šta... Pričaj šta ima novoga

Posa dobar, tri tjedna radiš pa tri tjedna godišnjeg... XD

Nove Windowse stavio danas popodne na komp, večeras na laptop (laptop iz 2006e, mučio se par sati s driverima za grafu al sredio!). Za sada zadovoljan.

To je više-manje sve od novoga. Zapravo nije, stigao mi je i onaj jeftini kineski "Mouse Bungiee" i mogu reći da je izvrsna stvarčica.

Twitter: @191x7
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...

EDIT:  Jovanka mi imoćani u dalmaciji smo ko vama sjevercima cigani ili rječani..... Uvik se nakotimo kad ima materijala.....

Ovaj, ne znam da li da spominjem jer nisam siguran da li pridonosi raspravi (Sorry Pirat!); ali ja sam iz Rijeke...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
Battlefield 4

Očito je moderator na godišnjem...

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jovanka kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

EDIT:  Jovanka mi imoćani u dalmaciji smo ko vama sjevercima cigani ili rječani..... Uvik se nakotimo kad ima materijala.....

Ovaj, ne znam da li da spominjem jer nisam siguran da li pridonosi raspravi (Sorry Pirat!); ali ja sam iz Rijeke...

E odlično onda znaš o čemu ti pričam..... 

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

8 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma molin te kako si ti uspia to sa snajperom na lokerima... Dama ti posudia neko od svojih "pomagala"? 

battlelog - Volume_CRO
15 godina
neaktivan

Fino...Meni osobno je najbolji m40a5, a u kategoriji "dobri" su mi CS-LR4, cs5 i L96a1. Nazalost jos nisam isprobao fy-js i gol magnum (nisam otkljucao), a ovi svi "jači" sniperi su jednostavno prespori. Naprave svim snajperima isti damage, i onda ih uspore sa reloadom, ono dafuq? Jednostavno, prespori su za igrati recona onako kako ja volim. U 3-ci, odlican mi je bio sv-98, jako slican m40, i bas mi je odgovarao. 

16 godina
Battlefield 4

Koliko vas je prešlo na win10 i kako vam radi igra? Meni se čini da su mi frame dropovi nestali. Sad se bojim napraviti clean install kada radi normalno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Ma molin te kako si ti uspia to sa snajperom na lokerima... Dama ti posudia neko od svojih "pomagala"? 

Dama prešao na project cars, a šteta da mu u bf prolazi licenca za čit

13 godina
steve90 kaže...

Koliko vas je prešlo na win10 i kako vam radi igra? Meni se čini da su mi frame dropovi nestali. Sad se bojim napraviti clean install kada radi normalno. 

ne znam. Najbolje da pitaš voljuma i jopisa

16 godina
MRSKI kaže...
Volume kaže...

Dama prešao na project cars, a šteta da mu u bf prolazi licenca za čit

A i tamo vara s raznoraznim assistovima

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...
steve90 kaže...

Ne može nas pitat jer nama ne radi, a i počeli bi pametovat jedan drugome. Najbolje da pita onog tvog šta te zva na besplatno litovanje, ne mogu se sitit imena al znam da pričaju kako u gaćama ima 28cm i glavu bika. Navodno ima toliko znanje o windowsima da mu po zadru viču "a di si prozor" 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...
steve90 kaže...

Ne može nas pitat jer nama ne radi, a i počeli bi pametovat jedan drugome. Najbolje da pita onog tvog šta te zva na besplatno litovanje, ne mogu se sitit imena al znam da pričaju kako u gaćama ima 28cm i glavu bika. Navodno ima toliko znanje o windowsima da mu po zadru viču "a di si prozor" 

Priča se da ga je Gates jučer zvao da mu pomogne jer mu se nije mogao dignuti, a kažu on to najbolje zna......mislim na vindovz

11 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...
steve90 kaže...

Priča se da ga je Gates jučer zvao da mu pomogne jer mu se nije mogao dignuti, a kažu on to najbolje zna......mislim na vindovz

hahahahahahahahhahahahaha  

btw špelac čiteru

16 godina
Battlefield 4

Hvala dečki 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Povežem na server,igram minutu i crash na desktop,i ne mogu uopće igrat, ping mi prvo dobar 25,onda skače od 20 do 60 -.-

Pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice