Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.706.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Ako mi ništa nije bilo od mačje hrane i dijelova mobitela koje sam pojeo (između ostalog) - sigurno neću ko zadnji homo piti mlijeko bez laktoze. Da ima neko sa više laktoze to bih kupovao!

A tvoja razina neznanja o našem domaćem jelu je frapantna! To je isto kao da ja kažem dalmatincima da naprave brudet od ledo štapića iz konzuma! Nisi ti dobrog fiša jeo, momak...

Ali slađe je... Puno slađe...

Gle, za fiš - što riba ima više kostiju to je fiš bolji - ali MENI je fiš bolji što je kostiju manje.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
Bastardo kaže...

Zaljepi ovdje ime i sifru za origin pa cu te ja ubaciti.

Ajde ne jeb...me,sta sam zajeba sad?? 

Ako ti bas triba zalipit cu 

Ma stavi tu pa ce ti vec netko pomoci ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
hrka11 kaže...
Bastardo kaže...

Zaljepi ovdje ime i sifru za origin pa cu te ja ubaciti.

Ajde ne jeb...me,sta sam zajeba sad?? 

Ako ti bas triba zalipit cu 

Ne daj mu!

On ti je haker i uz SAMO TE podatke će pronaći način da ti provali u account!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne daj mu!

On ti je haker i uz SAMO TE podatke će pronaći način da ti provali u account!

Jesi siguran da su njemu dovoljni samo ovi podaci?

A ja pogledom na profil otkljucavam tudje racune.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Gle, za fiš - što riba ima više kostiju to je fiš bolji - ali MENI je fiš bolji što je kostiju manje.

Logično! Što manje šećera - to je slađe!

Pa šaran nema puno kostiju čovječe. Ti kao da si s neba pao...

Freak Show Inc.
16 godina
Šaran, Amur, Štuka… sveto trojstvo fiša!
13 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Te po mogucnosti i smudj .

I naravno cvergli (americki somici) za gustocu .

14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
Arabarran kaže...

Te po mogucnosti i smudj .

I naravno cvergli (americki somici) za gustocu .

Nista bey jegulje !!!

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
E, smuđ je već jelo za odlikaše!:D
Meni ga je nekako i žao stavljati u fiš, prekvalitetna riba za tako nešto.
Njega i štuku volim špikovati sa šunkom i sirom. Ajme, koja delicija! :) :)
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Logično! Što manje šećera - to je slađe!

Pa šaran nema puno kostiju čovječe. Ti kao da si s neba pao...

Laktoza (mliječni šećer) u crijevima se prerađuje uz pomoć enzima laktaze u glukozu i galaktozu - šećere koje čovjekov organizam može iskoristiti i zbog kojih "šećer" i je sladak.

Mlijeko u kojem je Laktoza (koja inače nije slatka čovjeku ni blizu kao glukoza) manje je slatko nego mlijeko u kojem je ta ista laktoza tvornički razgrađena u glukozu i galaktozu.

Zato ti i preporučam Lagano Jutro - jednostavno je slađe.

Šaran nema puno kostiju? Nemoj tako, ako ga se ne obradi stručno SVE bude puno kostiju i koštica. Zamisli dati nekome tko pojma nema o ribi da ti izreže šarana ili tolstolobika na "potkove" za pohanje ili slično.

Osim toga, okus šarana (barem ovog Dravskog ili barskog) baš i nije nešto.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 16:16 (191x7).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ljudi HWB server ima novu ip adresu tako da ko je dosad imao u favoritima sada neće imati. 

Razlog je što već mjesecima imamo problema server svaki dan crasha kako G portal kaže radi ddos napada iz Albanije, Izraela, Rusije itd. Server se sad štima postavke i kroz koji sat trebao bi biti 100% kao i prije!

Nova adresa je  BosniA | HWB | 1200 Tickets | All Maps | Fast XP | No Rules !!! 94.250.195.4:25200

Dobrodošli!

edit: ostat će u favoritima bez novog dodavanja!

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 16:32 (SDL1920).
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Lignjuni na gradele, rijetko koja stvar s roštilja je bolja...

Znate one gotove lignje za pohanje, kolutići već u smjesi? Nedavno je na TV-u bilo kako to nisu lignje već to prave od svinjskog čmara.

A ovo moje za fiš; nemojte me učit - dalmatinac sam, rođen u vojvodini, obišao svijeta i jeo svačega, pa i kuhao svačega.

Fiš od šarana ni nije fiš, u fiš idu bolje ribe. Rječne, ali bolje. Jedino gore od Šarana je Tolstolobik.

Ugora nisam dugo jeo, al bio je OK.

A sad idem pit kavu pa ručat domaće pite krompiruše (bosanske, jelte).

Izvini, ali ako ne trolaš ti bi pod hitno trebao potražiti stručnu pomoć, ako već nije prekasno!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
191x7 kaže...

Friday, probaj čokolino s mlijekom Lagano Jutro. Lagano Jutro od Dukata je mlijeko kojem je preko 90% laktoze prerađeno tako da je samo mlijeko puno slađe i bolje probavljivo (ne pravi probleme osobama s intolerancijom na laktozu). Trebati ćeš manje šećera uz njega. XD

A ovo moje za fiš; nemojte me učit - dalmatinac sam, rođen u vojvodini, obišao svijeta i jeo svačega, pa i kuhao svačega.

Fiš od šarana ni nije fiš, u fiš idu bolje ribe. Rječne, ali bolje. Jedino gore od Šarana je Tolstolobik.

Ako mi ništa nije bilo od mačje hrane i dijelova mobitela koje sam pojeo (između ostalog) - sigurno neću ko zadnji homo piti mlijeko bez laktoze. Da ima neko sa više laktoze to bih kupovao!

A tvoja razina neznanja o našem domaćem jelu je frapantna! To je isto kao da ja kažem dalmatincima da naprave brudet od ledo štapića iz konzuma! Nisi ti dobrog fiša jeo, momak...

Ma viš da ni sam nezna kaj je. Ko da su u mikser bacili crnca, židova i pedera pa eto ispao on

pero_HR
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Pozdrav razmišljam se bacit u kupovinu gledam Kingston HyperX Cloud sluše i Transcend SSD340 64GB SSD za bf4 pa me zanima jel ih itko koristi..... Ima li itko kakve recenzije?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Di je pirat kad ga trebaš...

BTW evo i mene u platoon (kad netko potvrdi).
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
14 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Pozdrav razmišljam se bacit u kupovinu gledam Kingston HyperX Cloud sluše i Transcend SSD340 64GB SSD za bf4 pa me zanima jel ih itko koristi..... Ima li itko kakve recenzije?? 

HyperX vrh! Ne moras traziti preporuke!

Transcend..  . Ak je duga garancija, odlicno! :-)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...

Koja ti je svrha kupovat ssd od 64 gb?

pero_HR
14 godina
peroko kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Samo za BF! To ti je pravi fan!

16 godina
moderator
jameshook kaže...
Di je pirat kad ga trebaš...

BTW evo i mene u platoon (kad netko potvrdi).

Potvrdio i tebe. 

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 4

P.S. ima netko kakav bolji SSD (Samsung, Intel...) od 250-tak GB s garancijom?

Svi bi ducani preko 1000kn.. ja trazim nesto blize 800 kn :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
peroko kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Samo za BF! To ti je pravi fan!

Više nema smisla držat bf4 na ssd-u. Otkad su uveli ono odbrojavanje i READY gumb ubili su svaku prednost ssd-a. Bolje onda stavit cijeli os na ssd a bf4 na hdd

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 17:23 (peroko).
17 godina
odjavljen
peroko kaže...

Više nema smisla držat bf4 na ssd-u. Otkad su uveli ono odbrojavanje i READY gum ubili su svaku prednost ssd-a. Bolje onda stavit cijeli os na ssd a bf4 na hdd

Istina! Ja se samo naživciram! Ponekad prođe pola minute dok 3-4 čovjeka priisnu ready. Bolje bi bilo da se svo to vrijeme mapa učitava nego da se živciram što još uvijek nitko nije to kliknuo. Na normal postavkama bi to trebalo biti isključeno!

Freak Show Inc.
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

http://www.njuskalo.hr/ssd-disk/samsung-840-evo-250gb-ssd-hard-disk-oglas-12799979

Je... garanciju, Samsunga se tako i tako ne kvari.

Modele od 64 GB nemoj niti gledati, osobno bih uzeo za cca. 650 kn ili Samsung 850 Evo ili Intel 530 120 GB nove iz dućana,

64 GB je stvarno premalo jer se uvijek budeš borio s prostorom, a i ti jeftini modeli imaju pad brzine kad se napune do kraja,

120 GB ti je taman za OS, recimo BF4 (iako kako kolege kažu ni to više ne igra), koji program.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
10 godina
neaktivan
Friday kaže...
peroko kaže...

Više nema smisla držat bf4 na ssd-u. Otkad su uveli ono odbrojavanje i READY gum ubili su svaku prednost ssd-a. Bolje onda stavit cijeli os na ssd a bf4 na hdd

Istina! Ja se samo naživciram! Ponekad prođe pola minute dok 3-4 čovjeka priisnu ready. Bolje bi bilo da se svo to vrijeme mapa učitava nego da se živciram što još uvijek nitko nije to kliknuo. Na normal postavkama bi to trebalo biti isključeno!

Tako i treba, dosta ste ti i takvi mučili ovaj napaćeni narod , ja nisam učitao mapu a oni vec lade jaca u zasjedi. No pasaran!!

Nego došo mi čika iz Bneštoa, od sljedećeg tjedna dobivam vlastitu vezu za net tako da ste svi nahebali (sa mojim vajnanjem ), nego ajde svi sad malo igrati prije nego mi se susjedi vrate pa ostanem bez interneta. Dođem i navečer ako susjedi odluče ići van tulumariti .

Posebna pohvala svima na toplom dočeku na TS neku večer, došla mi suza na oko

EDIT: ja sam već na serveru u zasjedi 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 17:45 (MatoOO13).
14 godina
Valentin17 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

http://www.njuskalo.hr/ssd-disk/samsung-840-evo-250gb-ssd-hard-disk-oglas-12799979

Je... garanciju, Samsunga se tako i tako ne kvari.

Već sam mu se javil.. ali.. ne znam..

Matoo!!! Još malo, još malo...

13 godina
Battlefield 4

Decki, na kojem serveru igrate da vam se pridruzim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Matoo!!! Još malo, još malo...

hvala, o veliki vođo, tvoje riječi su uvijek inspiracija 

nego jel možete mene staviti na iznimku za veliki ping, jbg da bar punim server. ako možemo trpiti onog malezijca možemo i mene malo 

Ante usamljeno je na Omanu bez tebe  

potpis
16 godina
odjavljen
kicmabrajker kaže...

Na najjačem serveru od Tokia do Miluwakeja!

My name is Legion... For we are many!
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...
kicmabrajker kaže...

stizeeem 

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
kicmabrajker kaže...

Sto ode sa bug servera?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice