U ponedjeljak i srijedu ovaj tjedan ujutro prije posla - čokolino od litre mlijeka sa šest velikih žlica šećera. Isto to sam jeo i u prošli petak dok sam igrao
Koji će ti klinac šećer u čokolinu?
U ponedjeljak i srijedu ovaj tjedan ujutro prije posla - čokolino od litre mlijeka sa šest velikih žlica šećera. Isto to sam jeo i u prošli petak dok sam igrao
Ja sam za. Recimo oko 8-9?
Nevjerovatno je da ne možeš nać server di ekipa ima bar 1/3 mozga. Attackeri na rushu pa kempaju, nitko ne hebe squadove, iskaču ih helića čim dođu do neke točke ili jedan metak doleti u njihovom smjeru... Papci i nesposobnjakovići.
Na lito nakon šta žena rodija vas zovem kod sebe na okupljanje. Alien i ja ćemo zaroniti i izvadit friške pa će te vidit šta je riba kad ja spremim
Oho, nešto sam propustio ili si upsio headshot stisnuti?
Ma nisi propustio, prvi put sam spomenio u temi mada neki već znaju neko vrime
Pričaš ko moja žena. Pa bljutav je bez šećera!
Čestitke do neba!!! Nek je živo i zdravo!
Sad špricaš bez vađenja, ha?
Pričaš ko moja žena. Pa bljutav je bez šećera!
Čestitke do neba!!! Nek je živo i zdravo!
Sad špricaš bez vađenja, ha?
Bljutavo? WTF?
Eeeee, to mi fali od kad mi je žena rodila.
Da paše čokolino i to bi jeo
Ti si poseban slucaj. Moja djeca jedu raznovrsniju hranu od tebe!
Ooooo, tu se varaš... Ja na poslu jedem makaršta. Ali da vidiš šta moja milena sprema svaki dan. Uh!
Ne jedes pizzu. Meso na grilu isusis i prepeces. Ne pijes espresso poslje rucka. Ne jedes lignje ...
Eh moj kume ...
Bljutavo? WTF?
Pa nije mi dovoljno sladak. Jbg...
Ne jedes pizzu. Meso na grilu isusis i prepeces. Ne pijes espresso poslje rucka. Ne jedes lignje ...
Eh moj kume ...
Meso na grilu napravim po svojoj volji, meni nema bolje od toga. Pizza je stara priča...
A ovu narkomansku naviku neću ni komentirati!
Da paše čokolino i to bi jeo
TOOOO!!!
Još jedan ovisnik o šečeru!!!
Je da se od toga deblja i povečava kolesterol, ali šečer je fini....
Programer, gejmer i općenito "računalac" a ne jede pizzu?
Razočarao si me ko čovjek i ko komunista!
Da nema pizze i ostalog junka, mislim da bi pola naše vrste pomrlo od gladi. Ovo za kavu poslije jela mogu razumjeti ali pizza... Nadam se da imaš dobro objašnjenje.
Ti si poseban slucaj. Moja djeca jedu raznovrsniju hranu od tebe!
Ooooo, tu se varaš... Ja na poslu jedem makaršta. Ali da vidiš šta moja milena sprema svaki dan. Uh!
Eh moj kume ...
Cudan je kume , izgleda da mu otisla fufgevezna .
Imam ja susjeda automehanicara pa ga dovezi do mene da ga navucemo na grabu da ga covjek pogleda .
Bez brige ja placam popravak .
TOOOO!!!
Deblja??? Svašta...
Programer, gejmer i općenito "računalac" a ne jede pizzu?
Ni kavu ne pijem
This is blasphemy! This is madness!
Nevjerovatno. Ti stvarno zdravo živiš! Još da se ne opijaš onako...
TOOOO!!!
Deblja??? Svašta...
Šalim se. Skupa nemamo ni 100kg..
This is blasphemy! This is madness!
Nevjerovatno. Ti stvarno zdravo živiš! Još da se ne opijaš onako...
Ma uopće ne živim zdravo... Kave sam se ostavio prije nekih 2 godine jer sam vidio da bezveze pretjerujem i da mi uopće ne treba. Ujutro popijem čaj ili eventualno bijelu kavu i to je to. Dosta vode pijem preko dana (ljeti 4-5 litara, nekad i po 7)
Vidio sam te na onoj slici gdje si gol, imaš ti dobro preko 100 kg
Vidio sam te na onoj slici gdje si gol, imaš ti dobro preko 100 kg
Ja danas dao krv onda se fino ubio punjenim lignjama uz 2dcl Pelješca... život je lijep
Cyber, ovo za lignje je bilo i meni. Uvijek sami h jeo i onda su mi počele smetati, nisam ih godinama jeo. Onda su mi opet zamirišale prije pola godine, probao i nikakvih više problema.
Sad imam probleme sa šampinjonim, pogotovo sa Pizze, dok sve druge gljiva tamanim bez problema.
Eh moj kume ...
Meso na grilu napravim po svojoj volji, meni nema bolje od toga. Pizza je stara priča...
A ovu narkomansku naviku neću ni komentirati!
Sad sam gladan, odoh na domaće!
Sad imam probleme sa šampinjonim, pogotovo sa Pizze, dok sve druge gljiva tamanim bez problema.
Možda ti smetaju jer su konzervirani?
narucio lignje za 24 kn
Opaaaa, bila plaća?
Ja lignje ne mogu smisliti. Probao svakakve i baš mi ne idu. Kod šogora na rabu probao domaće sa gradela... makakvi.
nije placa, al doslo par kn.
taman sutra za posle faxa za jos jednu rundu lignji <3
Ma, friški, bilo kakvi.
Ako se kuhaju u nekom gulašu duže od 20min, onda obično preživim, ali svejedno izbjegavam ako mogu.
Jebo to iz uzgoja umjetnog!
Ma, friški, bilo kakvi.
Ako se kuhaju u nekom gulašu duže od 20min, onda obično preživim, ali svejedno izbjegavam ako mogu.
Jebo to iz uzgoja umjetnog!
Ako dovoljno dugo ne peres malisu, imat ces gljive iz domaceg uzgoja, a sve organski!
Lignjuni na gradele, rijetko koja stvar s roštilja je bolja...
Znate one gotove lignje za pohanje, kolutići već u smjesi? Nedavno je na TV-u bilo kako to nisu lignje već to prave od svinjskog čmara.
Friday, probaj čokolino s mlijekom Lagano Jutro. Lagano Jutro od Dukata je mlijeko kojem je preko 90% laktoze prerađeno tako da je samo mlijeko puno slađe i bolje probavljivo (ne pravi probleme osobama s intolerancijom na laktozu). Trebati ćeš manje šećera uz njega. XD
Kakav crni || kupovati pored sređenog BF4, kako ljudima samo takve gluposti padnu na um...
A ovo moje za fiš; nemojte me učit - dalmatinac sam, rođen u vojvodini, obišao svijeta i jeo svačega, pa i kuhao svačega.
Fiš od šarana ni nije fiš, u fiš idu bolje ribe. Rječne, ali bolje. Jedino gore od Šarana je Tolstolobik.
Ugora nisam dugo jeo, al bio je OK.
A sad idem pit kavu pa ručat domaće pite krompiruše (bosanske, jelte).
Ulazi ovamo:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/2236345756961502630/
I ako se pokažeš dovoljno [G]ay, onda možda upadneš i u neke premium Platoone
Ajde nek i mene neko prihvati u taj platoon.
Ulazi ovamo:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/2236345756961502630/
I ako se pokažeš dovoljno [G]ay, onda možda upadneš i u neke premium Platoone
Ajde nek i mene neko prihvati u taj platoon.
Zaljepi ovdje ime i sifru za origin pa cu te ja ubaciti.
Friday, probaj čokolino s mlijekom Lagano Jutro. Lagano Jutro od Dukata je mlijeko kojem je preko 90% laktoze prerađeno tako da je samo mlijeko puno slađe i bolje probavljivo (ne pravi probleme osobama s intolerancijom na laktozu). Trebati ćeš manje šećera uz njega. XD
A ovo moje za fiš; nemojte me učit - dalmatinac sam, rođen u vojvodini, obišao svijeta i jeo svačega, pa i kuhao svačega.
Fiš od šarana ni nije fiš, u fiš idu bolje ribe. Rječne, ali bolje. Jedino gore od Šarana je Tolstolobik.
Ako mi ništa nije bilo od mačje hrane i dijelova mobitela koje sam pojeo (između ostalog) - sigurno neću ko zadnji homo piti mlijeko bez laktoze. Da ima neko sa više laktoze to bih kupovao!
A tvoja razina neznanja o našem domaćem jelu je frapantna! To je isto kao da ja kažem dalmatincima da naprave brudet od ledo štapića iz konzuma! Nisi ti dobrog fiša jeo, momak...
Zaljepi ovdje ime i sifru za origin pa cu te ja ubaciti.
Ajde ne jeb...me,sta sam zajeba sad??
Ako ti bas triba zalipit cu