Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Pozdrav ekipa.

Znači dama i ti ode u alkoholne vode?

Ja sebi još od subote nisam doša. Sinoć sam u 22.30 ugasio BF i iša leći. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
Bastardo kaže...

Jutros sam produljio servercic na jos mj dana.

Nego ... otkad server vrti air superiority?

Dama, dama, sto radis od tog napacenog servera?

Jucer je bila neka nabrijana ekipa na serveru, odigrali smo conquste velike, male, domination i kad je broj spao na 8-9 igraca netko mi je poceo pricat da sad za foru stavim Air superiority :)

Oprosti sto sam zaboravio vratiti.

Nego, server nema snimljenu kolekciju conqust small i large, pa ak ulovis vremena, napravi Playlistu :)

Nego, jucer sam mislio da si bio na Rconu pa istovremeno podesavamo opcije. Totalno je poludio. Dodam domination, pojavi se conquest, kliknem change map na Shanghai, pokrene se Zavod...

Poslije sam ponovo ucitao jedan Mappack i sve je proradilo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Bastardo kaže...

Jucer je bila neka nabrijana ekipa na serveru, odigrali smo conquste velike, male, domination i kad je broj spao na 8-9 igraca netko mi je poceo pricat da sad za foru stavim Air superiority :)

Oprosti sto sam zaboravio vratiti.

Nego, server nema snimljenu kolekciju conqust small i large, pa ak ulovis vremena, napravi Playlistu :)

Nego, jucer sam mislio da si bio na Rconu pa istovremeno podesavamo opcije. Totalno je poludio. Dodam domination, pojavi se conquest, kliknem change map na Shanghai, pokrene se Zavod...

Poslije sam ponovo ucitao jedan Mappack i sve je proradilo.

To se i meni desilo par puta. Uredjujem playlistu i odjednom se loadaju neke lijeve karte koje veze s vezom nemaju ...

Moramo se dogovoriti sta i kako pa podesiti par kvalitetnih maplisti s vanillom i sa svime ostalim pa da smo spremni za vecinu situacija ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
netko mi je poceo pricat da sad za foru stavim Air superiority :)

Da pogodim - nakon prve runde samo je mrski ostao na serveru?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Samo je jedna partija i bila i to s ovakvim scoreom na kraju ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedno pitanjce, on topic.

Na t-comu sam. U subotu sam zatrazio privremeno isključenje priključka na 3 mjeseca. Stjecajem okolnosti, zatrazio bi trajno nakon isteka privvremenog, mozda i prije. Zanima moze li se to na nacin da mi ostane broj. Koliko razumijem iz neke logike stvari to nije moguce, vec trebam traziti trajno iskljucenje, pa kada cu trebati ponovo telefon na toj lokaciji traziti ponovno ukljucenje?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Dva puta su ga uspjeli ubiti???

xyan kaže...

Na t-comu sam. U subotu sam zatrazio privremeno isključenje priključka na 3 mjeseca. Stjecajem okolnosti, zatrazio bi trajno nakon isteka privvremenog, mozda i prije. Zanima moze li se to na nacin da mi ostane broj. Koliko razumijem iz neke logike stvari to nije moguce, vec trebam traziti trajno iskljucenje, pa kada cu trebati ponovo telefon na toj lokaciji traziti ponovno ukljucenje?!?

Oni neko vrijeme ne smiju pustiti broj u opticaj ali mislim da nema načina da zadržiš broj bez plaćanja usluge. Iako, nema razloga da ti ne daju taj isti broj kad se budeš ponovo priključivao.

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Nakon trajnog isključenja tvoj broj ide u pool nekorištenih i kad ponovno zatražiš uslugu, nitko ti ne može garantirati da ćeš dobiti taj broj tj., da već nekom nije dodijeljen.

A kad ti opet bude trebao telefon/net, moraš tražiti novo uključenje sa kojim ti u 99.99999% slučajeva ide novi broj i naravno, novi ugovor na 2 godine.

My name is Legion... For we are many!
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Dva puta su ga uspjeli ubiti???

xyan kaže...

Oni neko vrijeme ne smiju pustiti broj u opticaj ali mislim da nema načina da zadržiš broj bez plaćanja usluge. Iako, nema razloga da ti ne daju taj isti broj kad se budeš ponovo priključivao.

Sum_of_all_fears kaže...

Nakon trajnog isključenja tvoj broj ide u pool nekorištenih i kad ponovno zatražiš uslugu, nitko ti ne može garantirati da ćeš dobiti taj broj tj., da već nekom nije dodijeljen.

A kad ti opet bude trebao telefon/net, moraš tražiti novo uključenje sa kojim ti u 99.99999% slučajeva ide novi broj i naravno, novi ugovor na 2 godine.

Hvala decki, mislim, svejedno mi je koji broj cu imati. Mislim da je dovoljno uzeti ugovor na 1g za besplatan prikljucak, barem sam tako 2013.

10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro ekipa... Dama, video je pravi masterpis.

Vidim da sam nesto trazen? Nick na battlelogu je X--Danny-5--X

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 9:57 (Danny_5).

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Znači Dama nam se oda alkoholu... Šta još ima novoga? Kad je okupljanje?

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...

Vidim da sam nesto trazen? Nick na battlelogu je X--Danny-5--X

Evo ja sam ti poslao friend request. Inače, TOM ME OBRISAO SA LISTE FRENDOVA pa imam slobodan slot.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Evo ja sam ti poslao friend request. Inače, TOM ME OBRISAO SA LISTE FRENDOVA pa imam slobodan slot.

Pomažem kako god mogu.

11 godina
protjeran
Du_Jo_Cro kaže...

CHOOSE WISELY

Ajmo ajmo ljudi obavite svoju građansku dužnost večeras se zatvaraju birališta........ stranica 1500.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Pomažem kako god mogu.

Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki i da nema ovakvih razlika među ljudima... Nije se rat ni završio a ti si se vratio sa pošteno zarađenim kapitalom! Pre tebe njih hiljadu, posle tebe još hiljadu da ponovo zidate dvorce i zamkove. Da ponovo tlačite i uništavate ljude!

Freak Show Inc.
13 godina
Bastardo kaže...

Meni aero superiority puno znači.

Friday kaže...
TomoR kaže...

Špelac, da mi je znati kaj si drobio Dami na TS-u jučer. Čovjeku ni autospot nije radio kako treba.

S njim se nešto jako čudno događa u zadnje vrijeme. Od opakog pucača pretvorio se u pijanca u srpskim svatovima. Acc mu je u rasponu 10-15% i to na malim domination mapama sa dobrim puškama (jučer AEK). To tako traje već neko vrijeme - par tjedana ga potiho pratim.

Da ne bi bilo zabune, uspoređujem ga sa drugim igračima (pa i sa sobom) i uglavnom je među lošijima po acc. Osim, naravno, ovih par iz gerijatrije koji ne puštaju svoje LMG-ove ni kad idu spavati...

Uživam u ljepotama grafike i vozila. Čak sam pucao iz VBRa.

TomoR kaže...

Po postu prije, izgleda da je postao i pijanac u RL.

Dama, sve OK?

Ali bilo je riječl o samo 2 litra vina. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Friday kaže...

S njim se nešto jako čudno događa u zadnje vrijeme. Od opakog pucača pretvorio se u pijanca u srpskim svatovima. Acc mu je u rasponu 10-15% i to na malim domination mapama sa dobrim puškama (jučer AEK). To tako traje već neko vrijeme - par tjedana ga potiho pratim.

Da ne bi bilo zabune, uspoređujem ga sa drugim igračima (pa i sa sobom) i uglavnom je među lošijima po acc. Osim, naravno, ovih par iz gerijatrije koji ne puštaju svoje LMG-ove ni kad idu spavati...

Uživam u ljepotama grafike i vozila. Čak sam pucao iz VBRa.

VBR je zapravo super stvar ovdje. U trojci je bio smiješan...

Freak Show Inc.
10 godina
Bastardo kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

nikad do sada nisam to igrao.. tako da sam jos dobro i prosao, jer avion vozim - nikad.

flegmaotpisani je stalno pisao u chat; daj nemojte mene.. pustite me.. 

14 godina
protjeran
Friday kaže...
TomoR kaže...

Pomažem kako god mogu.

Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki i da nema ovakvih razlika među ljudima... Nije se rat ni završio a ti si se vratio sa pošteno zarađenim kapitalom! Pre tebe njih hiljadu, posle tebe još hiljadu da ponovo zidate dvorce i zamkove. Da ponovo tlačite i uništavate ljude!

Ovo već dugo držiš u sebi?

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Otkako je raskinuo krasno prijateljstvo i pljunuo na sve lijepe trenutke koje smo prošli...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Otkako je raskinuo krasno prijateljstvo i pljunuo na sve lijepe trenutke koje smo prošli...

Jel ti bar reka razlog? Da drugu priliku?

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Dao je neke prozaične razloge iako duboko u sebi znam da je u pitanju premalen KDR s moje strane...

Freak Show Inc.
10 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Dao je neke prozaične razloge iako duboko u sebi znam da je u pitanju premalen KDR s moje strane...

ma pokloni mu kitu cvijeća i predomislit će se..

14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Zajeban je taj kdr, uništava i najveće ljubavi... Mene je isto ponekad sram kad nekim ljudima s frend liste vidim kako nizak kd imaju. Ruka mi svaki dan sama vuče na onaj X kraj Mudonjinog imena...

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Zajeban je taj kdr, uništava i najveće ljubavi... Mene je isto ponekad sram kad nekim ljudima s frend liste vidim kako nizak kd imaju. Ruka mi svaki dan sama vuče na onaj X kraj Mudonjinog imena...

Mudo vam definitivno kvari statistiku!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Ne u svemu

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ne u svemu

Istina, čovjek je dokoljenko...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Pusti ti mudonju, rentao je on čit od jučer, na preporuku jednog tu isto dutyfree skillera, mudo će sad nasvirat kd na pr0ovske razine, problem je veliki vođa, njegov kd je opako nizak, a kakti neki vođa. Sramota

13 godina
odjavljen
jopis kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Pusti ti mudonju, rentao je on čit od jučer, na preporuku jednog tu isto dutyfree skillera, mudo će sad nasvirat kd na pr0ovske razine, problem je veliki vođa, njegov kd je opako nizak, a kakti neki vođa. Sramota

Teske reci si povedal tetec .

16 godina
Alien 22 kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Teske reci si povedal tetec .

Nisu to teške riječi, to je bolna istina

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice