sve radi, jos samo kad bi nasa ekipa punila nas server
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cyber, primjetih ovo pa se tebe sjetio... http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/02411e17-615b-411e-b8d2-71e16a7ce8fd/VBK-01-Virtual-Born-Killers-NOOB-ONLY-K-D-1-2-AUTO-KICK/
Cyber, primjetih ovo pa se tebe sjetio... http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/02411e17-615b-411e-b8d2-71e16a7ce8fd/VBK-01-Virtual-Born-Killers-NOOB-ONLY-K-D-1-2-AUTO-KICK/
Hvala! Prosljedjujem!
Ipak je Ivanec ziv i zdrav dosel doma i vec igra :)
Uaaaa koji own na HRT 1!
I da se nadovežem, koje je glupo pravilo DICE, osim da iskamči još lovice da ja ne mogu igrat Vanilla mape na serverima koji trenutno vrte te mape ali imaju u postavkama i mape iz DLCova!?!Pa u BF3 si mogao!
Da, javilo mi se dosta ljudi da ne moze na nas server, vidim bas se vrte vanilla mape, ali ne, oni ne mogu jer je netko tako odlucio :(
CTE Initiative #3: CTE Prototypes - Patch #14 (129.89MB)
Super, sad je MAA još veći OP_fagg_vehicle.
Imaju moju naklonost kad to govno uklone iz igre.
Ili ga barem nerfaju utoliko što mu ostave samo veliku praćku na kupoli.
Eventualno Air radar.
Nemrem otvoriti
Nemrem otvoriti
Potraži na netu video naziva ME!ME!ME!
EDIT:
gledaj u fullscreenu
Danas ste svi nesto pospani?
Ne znam, ja igram BF3
Ne znam, ja igram BF3
You traitor!
a ja BC2 godinama
Ne znam, ja igram BF3
Ista stvar
Tomo, jesi za malo helića?
Jel se moze bf4 onako crossplatform? Dakle da ja na PC-u i frend na ps3 igramo zajedno?
Jel se moze bf4 onako crossplatform? Dakle da ja na PC-u i frend na ps3 igramo zajedno?
Nope.
Nemoj to ni spominjat
Jedina igra za koju znam da piše da je crossplatform je War Thunder. ;)
U kojim sve brojevima časopisa Bug-a su izašle recenzije, opisi, komentari na ovu igru?
Ekipa, može neki TS3 server di bi mogao igrati sa kolegom BF4 da ne smetamo nikome? Ono, kanal neki za nas dva tri četiri. Hvala svima!
Jedina igra za koju znam da piše da je crossplatform je War Thunder. ;)
I Kameno lice. To mogu igrati zajedno linuksaši i windowsaši...
U kojim sve brojevima časopisa Bug-a su izašle recenzije, opisi, komentari na ovu igru?
Vjeruj mi, ne želiš čitati Vrdeljin pokolj. Bio je nemilosrdan.
Vjeruj mi, ne želiš čitati Vrdeljin pokolj. Bio je nemilosrdan.
To je zbog koksakera...
@Kuštrim Raid Call
Nije ts3 ali ima istu funkciju i radi savršeno
nisam dugo igrao bf4 pa me zanima koji je driver najbolji za igru trenutno(amd)?
zadnji ili neka beta....
Ekipa, može neki TS3 server di bi mogao igrati sa kolegom BF4 da ne smetamo nikome? Ono, kanal neki za nas dva tri četiri. Hvala svima!
ts3.gamersplatoon.com i onda se javi meni da vam dam dozvole i rokajte do besvijesti.
Power jesi kupio šluške? Našao gif na netu pa se tebe sjetio, jel bilo ovako jučer.
I za vaše bolje polovice...
A zašto nitko ništa ne piše? Opet je pirat bio tu?
A zašto nitko ništa ne piše? Opet je pirat bio tu?
Psst, tiho, čeka iza ugla!