Kako se uključi to da vidiš komandere i spectatore di piše broj igrača. Ja to nemam
Nemam ni ja, i mene to zanima
Kako se uključi to da vidiš komandere i spectatore di piše broj igrača. Ja to nemam
Eo vam ovđe pa si skinite... Da i vi imate. Pusa
Parti brejker. A prvo malo provociranja?
Nenaspavan sam pa nemam kad radit sprdanciju
Opet si se do kasno svađao na PCE forumu?
E veliki vođa bi zaj*****o radni narod, e nećeš mučko đubre , fala jopisu na pomoći budem si to danas instalirao.
Pozdrav svima koji još čekate kraj ovog divnog radnog dana..... još sitno.
Opet si se do kasno svađao na PCE forumu?
Lol. Nope. Pošto nisam dobio na vrijeme upisan i prijavljeni g.o. u firmi niti dane za rođenje djeteta, jedino navečer ili ako majstor ne spava imam vremena bit s djetetom pa smo noćas nas dvojica malo zakardašili sve do 4 jutros, da se majka malo naspava
Ekipa...
Danas radim skraćeno. Vjerojatno me neće baš biti na forumu idućih dana (bacit ću oko tu i tamo, možda nešto i napišem, možda napravim statistiku). Više ću biti na battlelogu jer mi internet (nadam se) napokon dobro radi i imat ću vremena za igranje.
Kako god... želim vam svima blagoslovljen Božić, zdravlje i mir u vašim obiteljima. Posebno dečkima koji su dobili prinove.
Vidimo se preko nišana
Brišem i ja s posla upravo.
Sve isto vam želim što i Friday (ne pišem da se ne ponavljam :P) i još nešto što je on zaboravio --- da dobijete malo skilla tako kad sljedeći put naletim na G-server da mi pružite kakav-takav otpor.
Pusa
Eo vam ovđe pa si skinite... Da i vi imate. Pusa
Eto toliko o meni i mom znanju o bf-u, sad me sram... Pusa i tebi
Evo da vam i ja zaželim sve najbolje jer kao i drug Špelac sumnjam da ću biti online ovih dana... Lipo mi se provedite! Od srca vam svima želim šta više zdravlja, ljubavi, para i svega ostalog. A vama neoženjenima želim da odradite šta više dobrih guzova u ovoj novoj. Živili
Takodjer sve gore navedeno, skupite snage i sterajte te bakalare, osliće i purice z mlincima na C zastavu, sfleknkajte i ne dajte da dišu.
Sretan Božić.
Znači takav si i u stvarnom životu
Kak zdravlje?
Ma ja sam dobrica :)
Zdravlje... temperaturu nemam više.. znači puno bolje.
Hvala na pitanju.
Možda nije dobrica u Cyber normama, ali mogu potvrdit da je čoek na mjestu.
Drago mi je da si bolje pa se možemo za pivicu dogovorit ovih dana.
Ujedno se zahvaljujem na ljepim željama i također želim svima vama i vašim obiteljima sve najbolje!
Evo, vidi se kome je casa na pola puna :)
Ja sam na Optimi ako se ne sjecas... :P
Ofskroz!
Samo sam htio napomenti da si optimist i kako si lijepo pristupio situaciji u kojoj neki vide problem i to sam napravio pomoću poslovice da je optimistima čaša na pola puna, a pesimistima na pola prazna.
OK, dosta kakanja.
Uskoro prelazim s Optime na Iskon. Idem napraviti screenshotove pingova u Battlelogu i Speedtest, pa da kasnije usporedimo kakav je koji provider što se tiče igranja i pingova.
EDIT: Na Optimi sam.
Ping prema Optimi - 14 ms
Ping prema T COM-u - 7 ms
I da je bar ovakav ping u igri:
Ajd da vidimo dal će Iskon prestići ovo.
Meni je na Iskonu sa isključenim interleavingom najniži ping 22-28...u igri se vrti oko 30-ak!
Cestit i blagoslovljen Bozic svima... Sretno pucanje za vrijeme Blagdana, ja sam se prebacio malo sa BF-a pa se vidimo u novoj godini :)
Sretan i blagoslovljen Bozic svima u temi , forumu i sire. Zelim vam punooo zdravlja , srece te ljudskog razumjevanja. Naravno i da vam se nisan ne trese dok ciljate.
Sretno : )
Kupujem BF4 i sada je na akciji 10$, zanima me isplati li se dati 20$ za premium verziju ili će standardna od 10$ biti dovoljna ako ne igram previše mp?
Ekipa želim Sretan i Blagoslovljen Božić sa željama da budete dobri na Lockerima kao ja i Kuky
Kupujem BF4 i sada je na akciji 10$, zanima me isplati li se dati 20$ za premium verziju ili će standardna od 10$ biti dovoljna ako ne igram previše mp?
Igrat ćeš MP jer je to BF i ako imaš viška tih još 10$ uzmi premium radi mapa.
Sve se spremaju za polnoćku, nitko ne igra BF u 9 navečer?
Aj da sam i to doživio
Sve se spremaju za polnoćku, nitko ne igra BF u 9 navečer?
Aj da sam i to doživio
Ja sam se kartao sa ženom i djecom, dozvoljeno?
Eto, da se i ja pridružim - želim svima Sretan Božić, pune tanjure i puno veselja!
Sretan Božić i sretno fraganje svima!
Pozz ekipa,
Neznam kako da pocnem, umjesto da se pohvalim kako sam i ja upecao BF4 premium na popustu, moram se odmah pozaliti na probleme koje nikako nemogu riješiti.
Naime radi se o tome da mi se desava da jednostavno mi se igra crasha, i to odmah pri startu skoro: "Battlefield 4 has stopped working" nekada uspijem uci u mapu ali odmah par sec. nakon crash.
Neznam u cemu je problem, pokusao sam googlati i naisao sam na svasta, od iskljucivanja opcije Origin ingame, pa reinstaliranja Dx-a, repairanja igrice preko origina, updateanja drivera, mrdanja po cfg-u (kojeg nemam u mapi??), do svacega nesto.
Igrica se pali preko Mozzile, te sam pokusao i sa ciscenjem cachea, ali bezuspijesno.
Ima li netko iskustva sa tim problemima?? Ovo je za poluditi, stvarno sam nevjerovatno bijesan, cijeli dan cekam da se skine igrice i DLC-ovi kad ono j**e me ko sam vrag!
Dali ima netko ideje u cemu je mozda stvar?? neki fix ili nesto slicno?? Svaki savjet je dobrodosao
Takoder imam BF3 premium instaliran te nikada nikakvih problema nisam imao.
Probaj obrisati Battlefield 4 folder u Documentsima, pa onda ponovo poštelaj sve settinge u igri, ovo ti isto tako briše i save od singleplayera ako si igrao.
Ljudi kad već pišem. Sretan vam Božić i da se našopate pošteno.
Onaj osjećaj kad te admini servera šlajsaju cijelu rundu, a ti ih filaš municijom i rokate sve pred sobom... usput kickaju (ili čak baniraju - nisam siguran) lika koji mi uzme heli zato jer sam ja "chosen one" - neprocjenjivo!
Blagoslovljen i sretan Božić svim znanim i neznanim virtualnim prijateljima.