Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Kako se uključi to da vidiš komandere i spectatore di piše broj igrača. Ja to nemam

Nemam ni ja, i mene to zanima

Hello...
16 godina
Battlefield 4

Isprika za offtopic ali samo da se pohvalim da sam od maloprije Premium član BF4 (preko Meksika za 17.5 $). A sad sombrero na glavu, tequila na stol i Me muevo en vergüenza ante las nuevas carpetas...

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
10 1 hvala 0
16 godina
Danny_5 kaže...
Volume kaže...

Kako se uključi to da vidiš komandere i spectatore di piše broj igrača. Ja to nemam

Better battlelog.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 10:44 (jopis).
15 godina
Danny_5 kaže...
Volume kaže...

Eo vam ovđe pa si skinite... Da i vi imate. Pusa {#}

13 godina
jopis kaže...
Danny_5 kaže...
Volume kaže...

Better battlelog.....

Parti brejker. A prvo malo provociranja?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...
Danny_5 kaže...
Volume kaže...

Better battlelog.....

Nenaspavan sam pa nemam kad radit sprdanciju{#}

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Opet si se do kasno svađao na PCE forumu? {#}

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
jopis kaže...
Danny_5 kaže...
Volume kaže...

E veliki vođa bi zaj*****o radni narod, e nećeš mučko đubre {#}, fala jopisu na pomoći budem si to danas instalirao.

Pozdrav svima koji još čekate kraj ovog divnog radnog dana..... još sitno. {#} 

16 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

Opet si se do kasno svađao na PCE forumu? {#}

Lol. Nope. Pošto nisam dobio na vrijeme upisan i prijavljeni g.o. u firmi niti dane za rođenje djeteta, jedino navečer ili ako majstor ne spava imam vremena bit s djetetom pa smo noćas nas dvojica malo zakardašili sve do 4 jutros{#}, da se majka malo naspava{#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ekipa...

Danas radim skraćeno. Vjerojatno me neće baš biti na forumu idućih dana (bacit ću oko tu i tamo, možda nešto i napišem, možda napravim statistiku). Više ću biti na battlelogu jer mi internet (nadam se) napokon dobro radi i imat ću vremena za igranje.

Kako god... želim vam svima blagoslovljen Božić, zdravlje i mir u vašim obiteljima. Posebno dečkima koji su dobili prinove.

Vidimo se preko nišana {#}

Freak Show Inc.

19 0 hvala 29
13 godina
Battlefield 4

Brišem i ja s posla upravo.

Sve isto vam želim što i Friday (ne pišem da se ne ponavljam :P) i još nešto što je on zaboravio --- da dobijete malo skilla tako kad sljedeći put naletim na G-server da mi pružite kakav-takav otpor.

Pusa {#}

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 13
14 godina
protjeran
jopis kaže...

VWalentino kaže...

Eo vam ovđe pa si skinite... Da i vi imate. Pusa {#}

Eto toliko o meni i mom znanju o bf-u, sad me sram...{#} Pusa i tebi{#}

Evo da vam i ja zaželim sve najbolje jer kao i drug Špelac sumnjam da ću biti online ovih dana... Lipo mi se provedite! Od srca vam svima želim šta više zdravlja, ljubavi, para i svega ostalog. A vama neoženjenima želim da odradite šta više dobrih guzova u ovoj novoj. Živili {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

Takodjer sve gore navedeno, skupite snage i sterajte te bakalare, osliće i purice z mlincima na C zastavu, sfleknkajte i ne dajte da dišu. 

Sretan Božić.

Moj PC  
7 0 hvala 11
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

{#} Znači takav si i u stvarnom životu {#}

Kak zdravlje?

Ma ja sam dobrica :)

Zdravlje... temperaturu nemam više.. znači puno bolje.

Hvala na pitanju.

Možda nije dobrica u Cyber normama, ali mogu potvrdit da je čoek na mjestu.

Drago mi je da si bolje pa se možemo za pivicu dogovorit ovih dana.

Ujedno se zahvaljujem na ljepim željama i također želim svima vama i vašim obiteljima sve najbolje!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
16 godina
Battlefield 4

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Danny_5 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Evo, vidi se kome je casa na pola puna :)

Ja sam na Optimi ako se ne sjecas... :P

Ofskroz!

Samo sam htio napomenti da si optimist i kako si lijepo pristupio situaciji u kojoj neki vide problem i to sam napravio pomoću poslovice da je optimistima čaša na pola puna, a pesimistima na pola prazna.

OK, dosta kakanja.

Uskoro prelazim s Optime na Iskon. Idem napraviti screenshotove pingova u Battlelogu i Speedtest, pa da kasnije usporedimo kakav je koji provider što se tiče igranja i pingova.

EDIT: Na Optimi sam.

Ping prema Optimi - 14 ms

Ping prema T COM-u - 7 ms

I da je bar ovakav ping u igri:

Ajd da vidimo dal će Iskon prestići ovo.

Meni je na Iskonu sa isključenim interleavingom najniži ping 22-28...u igri se vrti oko 30-ak!

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cestit i blagoslovljen Bozic svima... Sretno pucanje za vrijeme Blagdana, ja sam se prebacio malo sa BF-a pa se vidimo u novoj godini :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
7 0 hvala 7
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sretan i blagoslovljen Bozic svima u temi , forumu i sire. Zelim vam punooo zdravlja , srece te ljudskog razumjevanja. Naravno i da vam se nisan ne trese dok ciljate. 

Sretno : )

Moj PC  
4 0 hvala 5
17 godina

Kupujem BF4 i sada je na akciji 10$, zanima me isplati li se dati 20$ za premium verziju ili će standardna od 10$ biti dovoljna ako ne igram previše mp?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
Battlefield 4

Ekipa želim Sretan i Blagoslovljen Božić sa željama da budete dobri na Lockerima kao ja i Kuky {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 7
13 godina
Ag008 kaže...

Kupujem BF4 i sada je na akciji 10$, zanima me isplati li se dati 20$ za premium verziju ili će standardna od 10$ biti dovoljna ako ne igram previše mp?

Igrat ćeš MP jer je to BF i ako imaš viška tih još 10$ uzmi premium radi mapa.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Arabarran kaže...

Jos jedna prigodna:

13 godina
Battlefield 4

Sve se spremaju za polnoćku, nitko ne igra BF u 9 navečer?

Aj da sam i to doživio {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Sve se spremaju za polnoćku, nitko ne igra BF u 9 navečer?

Aj da sam i to doživio {#}

Ja sam se kartao sa ženom i djecom, dozvoljeno?

Eto, da se i ja pridružim - želim svima Sretan Božić, pune tanjure i puno veselja!

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Sretan Božić i sretno fraganje svima!

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer worl

0 0 hvala 5
13 godina
Battlefield 4

Sretan Božić svima!

Obradio sam jednu BF4 sliku u Photoshopu, al mi se nije dopala, pa sam onda ovo napravio u Paintu!

Moj PC  
6 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 4

Pozz ekipa,

Neznam kako da pocnem, umjesto da se pohvalim kako sam i ja upecao BF4 premium na popustu, moram se odmah pozaliti na probleme koje nikako nemogu riješiti.

Naime radi se o tome da mi se desava da jednostavno mi se igra crasha, i to odmah pri startu skoro: "Battlefield 4 has stopped working" nekada uspijem uci u mapu ali odmah par sec. nakon crash.

Neznam u cemu je problem, pokusao sam googlati i naisao sam na svasta, od iskljucivanja opcije Origin ingame, pa reinstaliranja Dx-a, repairanja igrice preko origina, updateanja drivera, mrdanja po cfg-u (kojeg nemam u mapi??), do svacega nesto.

Igrica se pali preko Mozzile, te sam pokusao i sa ciscenjem cachea, ali bezuspijesno.

Ima li netko iskustva sa tim problemima?? Ovo je za poluditi, stvarno sam nevjerovatno bijesan, cijeli dan cekam da se skine igrice i DLC-ovi kad ono j**e me ko sam vrag!

Dali ima netko ideje u cemu je mozda stvar?? neki fix ili nesto slicno?? Svaki savjet je dobrodosao

Takoder imam BF3 premium instaliran te nikada nikakvih problema nisam imao.

1 Day U May
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Probaj obrisati Battlefield 4 folder u Documentsima, pa onda ponovo poštelaj sve settinge u igri, ovo ti isto tako briše i save od singleplayera ako si igrao.

Ljudi kad već pišem. Sretan vam Božić i da se našopate pošteno.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 23:00 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 9
13 godina
Battlefield 4

Onaj osjećaj kad te admini servera šlajsaju cijelu rundu, a ti ih filaš municijom i rokate sve pred sobom... usput kickaju (ili čak baniraju - nisam siguran) lika koji mi uzme heli zato jer sam ja "chosen one" - neprocjenjivo!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Blagoslovljen i sretan Božić svim znanim i neznanim virtualnim prijateljima.

Moj PC  
4 0 hvala 6
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice