Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.611.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
Jel ovo i pamet otišla na godišnji u ovo blagdansko vrijeme?

Ma ne, jos sam tu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Ma ne, jos sam tu.

Ali skromnost je definitivno otišla {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Ma ne, jos sam tu.

Ali skromnost je definitivno otišla {#}

Ne sjecam se da sam to pisao. Izvlacit cu se na privremeno ludilo.

Btw, igras ti BF4? Stalno te vidim na Battlelogu, al ne i u igri...

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ne igra još, vježba nož i snajper na Test range-u, pa kad dođe samo će padati ko pokošeni.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Igrao sam noćas do 2 sata i umirao od smijeha sa nexom ("jebo te nož, spawnam se na tebe i onda me ubiju ko idiota") i jutro sam nastavio u 7:30 {#}

Kendo kaže...

Ne igra još, vježba nož i snajper na Test range-u, pa kad dođe samo će padati ko pokošeni.

Ma tražim optimalan način za zatrpati minu na test range-u. Onda ću posijati tisuće mina odjednom na pravom serveru {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 9:41 (Friday).
13 godina
Friday kaže...
Ma tražim optimalan način za zatrpati minu na test range-u. Onda ću posijati tisuće mina odjednom na pravom serveru {#}

Za to ces morati kontaktirati Cecu...

Glitcher nas stari....

15 godina
Battlefield 4

Što je sad sa tim levelima, hoće li biti još ili je 110 zadnji ? Ako sa svakim DLC-om dođe novih 10, što sa bodovima koji se skupe u međuvremenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Napokon SS. Možda i prvi u hrvata {#}

Freak Show Inc.

5 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
tireN1337 kaže...
Hrca1981 kaže...
tireN1337 kaže...
Ljudi jer ima ovdje neki dodatak da se brze trci ili nesto , ja sada snimio video i vidio kako zapravo sporo trci naspram rechyyevog koji trci ko munja , a drzim shift

povecaj FOV

Za sto je ovo

Factor Of Velocity - određuje koliko brzo možeš trčati.

Stari ak se ikad vidimo imas pivu za ovo {#}

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...

Stari ak se ikad vidimo imas pivu za ovo {#}

Stari dođi u OS i bit će mi drago da mi platiš pivkana {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Bf dobio ban u Kini :)

China rising, banned!{#}

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
15 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ti se sada zezas, al kazem ti da je test range super za vjezbanje.{#} Koliko sam samo partija izgubio jer su njubovi vjezbali letiti ili isprobavaju puske na punom serveru. Imas spectator koji je odlican za nauciti mape, mozes gledat iz prvog lica ili free cam. Osobno najvise koristim free cam kada sam pripremao taktiku za odredenu mapu. Pogledam koje su najbolje pozicije za sniper, gdje mogu najbolje snipati i drzati glavne tocke. Isprintao sam si sve nacrte mapa dok ih ne zapamtim igrajuci. Nije ovo COD, nema tu jurisanja. Samo mudro, polako i takticki. Neki dan smo preokrenuli partiju na ZAVODu, smjestio sam se gore na zgradu nisu mogli prici, samo sam ih skidao. Dolje su decki rulali sa engijima, ni jedno vozilo nije moglo prici. A okolnu pjesadiju sam ja tamanio. Bilo je napeto al i super zabavno. Igrica je stvarno vrh!{#}

13 godina
neaktivan
Renton kaže...

...Osobno najvise koristim free cam kada sam pripremao taktiku za odredenu mapu. Pogledam koje su najbolje pozicije za sniper, gdje mogu najbolje snipati i drzati glavne tocke. Isprintao sam si sve nacrte mapa dok ih ne zapamtim igrajuci. Nije ovo COD, nema tu jurisanja. Samo mudro, polako i takticki....

Hm jel ovo ljudevit u još jednom izdanju ili mu se netko drugi pridružio u trolanju? Ili je ovaj ozbiljan?! {#}

15 godina
neaktivan
Renton kaže...
Kendo kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ti se sada zezas, al kazem ti da je test range super za vjezbanje.{#} Koliko sam samo partija izgubio jer su njubovi vjezbali letiti ili isprobavaju puske na punom serveru. Imas spectator koji je odlican za nauciti mape, mozes gledat iz prvog lica ili free cam. Osobno najvise koristim free cam kada sam pripremao taktiku za odredenu mapu. Pogledam koje su najbolje pozicije za sniper, gdje mogu najbolje snipati i drzati glavne tocke. Isprintao sam si sve nacrte mapa dok ih ne zapamtim igrajuci. Nije ovo COD, nema tu jurisanja. Samo mudro, polako i takticki. Neki dan smo preokrenuli partiju na ZAVODu, smjestio sam se gore na zgradu nisu mogli prici, samo sam ih skidao. Dolje su decki rulali sa engijima, ni jedno vozilo nije moglo prici. A okolnu pjesadiju sam ja tamanio. Bilo je napeto al i super zabavno. Igrica je stvarno vrh!{#}

Ljudina sad i kupuje polovne acounte da bi ucio kako ispravno trolati a da nebude provaljen

16 godina
moderator
LudaVjestica kaže...
Hm jel ovo ljudevit u još jednom izdanju ili mu se netko drugi pridružio u trolanju? Ili je ovaj ozbiljan?! {#}

To naš "Baka" ima multića..

سمندری ڈاکو
15 godina
Renton kaže...
Kendo kaže...

Da zezam se i svi koji su duže u ovoj temi znaju u čemu je štos. Ako se ti ne zezaš onda razmisli i o drugim oružjima i vozilima osim snajpera jer imalo ozbiljnija ekipa bi te na tom Zavodu skinula sa tog krova u roku minute. Ovako studiozno su pristupili igri samo Ljudina i Zdenko ali večini ovdje a i dalje je ovo sredstvo zabave i odmora poslije posla ili škole. Za mene nitko nije njub, a pogotovo ako pokušava sa avionom, helikopterom ili tenkom nešto učiniti za ekipu iako nije vješt u tome. Jedino što me znalo naljutiti je kad nas tip pobije u transportnom

heliju jer se dopeljao do svoje dizalice, krova ili brda gdje taktički vidi cijelu mapu i iskoči van {#}

15 godina
Battlefield 4

E,on printa mape ! BF mastermind,tek sad vidim da sam jadan igrač i trčim po mapi i ne pozicioniram se taktički i "čekam".

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Se isplati kupovati BF4 u trenutnom stanju, ili da čekam kad se igra patchira i kad bude na nekim većim sniženjima? Za sad mi BF3 pravi društvo.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 18:24 (Putn1k).

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

evo ak netko zeli sudjelovati i pokazati sta mu gpu pila moze u "starom" battlefieldu 3 slobodno se pridruzite u ovom benchu{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/battlefield-3-gpu-benchmark/201209.aspx

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Moj PC  
2 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
zeus-mo kaže...

Ti se sada zezas, al kazem ti da je test range super za vjezbanje.{#} Koliko sam samo partija izgubio jer su njubovi vjezbali letiti ili isprobavaju puske na punom serveru. 

Probaj vježbat na sniper only serverima...to ti bolje nego test range...

Minecrosoft-BF4-Server by gamed!de Sniper only, Auto Kick

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 18:28 (bushido002).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

E gledo sam po netu al nemog nać...ovo dobio u battlepacku Transport Heli Emblem..kako to korsitit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bushido002 kaže...

E gledo sam po netu al nemog nać...ovo dobio u battlepacku Transport Heli Emblem..kako to korsitit...

Sjedneš u njega i voziš :P {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
12 godina
Battlefield 4

Koji mode najvise igrate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
bushido002 kaže...

Sad ce te puno teze lockat iglom iz nekog zbunja {#}

15 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Koji mode najvise igrate?

Conquest i rush, ostalo je za njubare :)

Pogle sad miljardu thumb downova od tdm silovatelja :)

potpis uklonjen, staff
13 godina
Battlefield 4

Meni igra od zadnjeg patcha radi dobro. Jako jako rijetko me zna izabacit sa servera something went wrong.

Al sve radi ok,nema vise smrzavanja. Jos uvijek znam smiješno poginut,al vjerovanto je tako i drugima kad ih ubijem.

Da se pohvalim, dosao sam na K/D ratio 1. Nakon pocetnih 0.6 i igara di sam imao po 1:10 ili 1:6 sada sam redovito u plusu,nerijetko sa K/D 2 pa i vise..

Jos uvijek sam mutav u odredjenim situacijama,pogotovo na mapama koje malo igram ili ne igram, njubara... Al vec se pomalo osjecam ko neki average guy.

Samo šteta da ne stignem vise igrat radi posla i fuš posla {#}

Volio bih igrati bf squadovski. cekam da frend kupi novi pc pa se nadam da cu jos nac 2-3 ljudi pa da nas 4-5 igra timski. Gledam video-e od lvl capa i zaista je zabavno igrati timski.

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
GrimReaperKC kaže...
Samo šteta da ne stignem vise igrat radi posla i fuš posla {#}

Volio bih igrati bf squadovski. cekam da frend kupi novi pc pa se nadam da cu jos nac 2-3 ljudi pa da nas 4-5 igra timski. Gledam video-e od lvl capa i zaista je zabavno igrati timski.

Nismo ono pivo još odradili - to je timska igra {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nismo ono pivo još odradili - to je timska igra {#}

Sta ne vidis pod moj PC da on pije kavu,caj,mlijeko {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 21:02 (Blade Runner31).
11 godina
protjeran
Putn1k kaže...

Se isplati kupovati BF4 u trenutnom stanju, ili da čekam kad se igra patchira i kad bude na nekim većim sniženjima? Za sad mi BF3 pravi društvo.

Ako volis igrati sa snajperom definitivno se isplati, jednostavno ogromne mape su revolucija dansnjeg gejminga. Nesto najbolje unazad zadnjih 10  godina.

11 godina
protjeran
Renton kaže...
Kendo kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Renton

Tvoj stil igre me jako podsjeca na moj. Bas bi volio igrati zajedno sa tobom na serveru. Malo da razvalimo neke njubove na podu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice