Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.622.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Tonči kaže...

Nije mi jasno, kako možeš imati KDR veći od 2-2,5? To je apsolutno nemoguće ako igraš BF kako treba i ako nije TDM u pitanju, a i onda, ako imaš visoki KDR, igraš vjerojatno s mnogo lošijim igračima i praktički ih leechaš.

{#} kako to???

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Tonči kaže...

Nije mi jasno, kako možeš imati KDR veći od 2-2,5? To je apsolutno nemoguće ako igraš BF kako treba i ako nije TDM u pitanju, a i onda, ako imaš visoki KDR, igraš vjerojatno s mnogo lošijim igračima i praktički ih leechaš.

Npr, Nex, Basta i jos nekoliko pojedinaca s foruma obavezno zavrsavaju runde prvi na tablici s prosjecnim rezultatom oko 60:20 (Pogotovo ako u squadu imaju assaulte koji ih ozivljavaju i pokrivaju ledja.)

A za njih se definitivno ne moze reci da ne igraju BF kako treba.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 13:27 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Vidim da AA sad ima malo veci pad kad pucas i dosta sporije lete metci, ali glavno da scout heli i dalje nemos oborit 1 na 1 kad ga netko popravlja.

kaj se nije mogao oborit scout heli ak ga netko popravlja???

ja sam sjeo ja mislim dvaput u aa i rekao sam više nikad, pa to je praktčki free kills , em skida na  paracelu sa b zastave na onaj otok di se spawna mislim china em se rakete reloadaju prebrzo, ugl kaj god leti ti skidaš to kao od šale!

pa skidao sam sa aa attack jetove u jednom šutu, dok sa jetom nema boga da uništiš aa u jednom letu (ja nemogu neznam za shinoxa i njemu slične,nebi se čudio da oni to razvaljuju ko beba zvečku)

ali realno aa je bio op do bola.

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
odjavljen

Pa eto, meni se čini tako. Ja igram samo Locker i timske modove i ako osvajam točke ili ih branim (ili MCOM), nema šanse da mogu preživjeti toliko dugo da nabijem neki nenormalan KDR. Često sam u prvih troje na ljestvici, ali u većini slučajeva KDR mi se vrti oko 1,5-2,5. Sve veće od toga mi se čini nedostižno, jer nisu baš drugi igrači trupla pa da čekaju da ih ubiješ. S obzirom da igram HC, pogiba se vrlo lako, a kad se organiziraju 2-3 squada i napadnu me samoga ili samo moj squad, nemamo baš šanse pored granata, LVG-a, supressiona i sl. U najboljem slučaju jednostavno mi nestane metaka u oružju pa moram napuniti (što je dovoljno za pogibiju) ili mi ih općenito nestane...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Tonči kaže...

Npr, Nex, Basta i jos nekoliko pojedinaca s foruma obavezno zavrsavaju runde prvi na tablici s prosjecnim rezultatom oko 60:20 (Pogotovo ako u squadu imaju assaulte koji ih ozivljavaju i pokrivaju ledja.)

Nex je najiritantnije biće na koje možeš naletjeti... Kako glave padaju, pas mater! I maus, čiterčina pokvarena {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Tonči kaže...

Ptfo cijeli gejm, pametno igranje, realtivno ok skvad i svaku rundu moraš imati 2.0 minimalno ako ne i preko.

Uopće nije problem, ugasiš scoreboard i igraš, i na kraju se sam sebi začudiš.

Tonči moj, izađi iz HC-a i malo zaigraj kako spada. ( ja sam isto bio slijep tako pa progledao)

ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎(◔ д◔) ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Igram samo HC, sorry. Ovo ostalo je govno. Nemam namjeru igrati igru u kojoj lik preživi cijeli klip metaka. Draži mi je HC jer je daleko bliže realnosti. Treba biti oprezniji i brži, ali je mnogo veći gušt.

Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Igram samo HC, sorry. Ovo ostalo je govno. Nemam namjeru igrati igru u kojoj lik preživi cijeli klip metaka.

ti si trollčina samo takva.

šta onda ulaziš u rasprave sa hitregom i takvim gluparijama ako non stop igraš  hc ?

kak to da tebi njubari treba cijeli klip  za nekog ubitna normal kad svaki normalni čovjek/dečkić/cura skida iz 5-7 metaka ? (točnije treba ti 4 metka)

isto ti to govori kad spominješ cijeli klip, ili neznaš gađat ili ti ne registrira pogotke. {#}

kakav troll.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mislis po partiji ili sveukupno u statsima? Znam da je ovo drugo, ali se hocu pohvalit da sam neki dan zavrsio partiju cq kao pjesak s kdr 8 {#}

Inace sa ovim novim updateom nisam primjetio nikakvih poboljsanja, ali najvaznije da nema ni pogorsanja!

15 godina
Tonči kaže...

Igram samo HC, sorry. Ovo ostalo je govno. Nemam namjeru igrati igru u kojoj lik preživi cijeli klip metaka. Draži mi je HC jer je daleko bliže realnosti. Treba biti oprezniji i brži, ali je mnogo veći gušt.

A gle i ja sam mislio tako i onda kasnije skužiš da i na softu ljudi padaju brzo, ako dobro ciljaš.

Totalno izmjeniš stil igre, naučiš ciljati, pratiti ljude bolje...

hc je govno jer ja uzmem tenk i pychka mi spraši rpg u guzicu jer on nije prvo došao do njega. Otad sam ugasio hc i rekao nikad više jer ljudi su govna, nitko ne igra timski a da ne pričam o teamkillovima bez potrebe.

Trenutno igram planetside 2 di ima teamkilla, ali nitko to ne abjusa i svi igraju skupa, koriste voip...preporodio se.

Ugl. kužim da ti je hc draži, ali u njemu i leži razlog tvog neshvaćanja kako netko ima kdr preko 2.0 :)

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jaaako tesko za reci iz dva razloga:

1. BF cijeni igrace prema timskoj igri

O nečem sličnom smo razgovarali pred neki dan na TS-u.

Preciznije o SKILL-u - to je prva i najveća rubrika u statistikama svakog igrača što bi trebalo značiti i najznačajnija.

Je li doista tako?

Recimo neki ESL pro madafaka koji ima 50.000 killeva sa ACE-om i igra only Domination u zatvoru - ima skill 700 (bubam broj).

Dok netko tko je podjednako vješt u svim oružjima, vozilima i modovima ima 200-300.

Da li je to pošteno?

Da li je taj ESL pr0 madafaka veći skiller od onog njuba koji ga podere u svim ostalim segmentima igre osim u ACE njubiranju 1 vs 1?

Ja sam mišljenja da bi taj skill trebalo računati drugačije, pogotovo što je to, po DICE-u, najvažniji statistički podatak.

Ne slazem se bas...da si gledao clan base u bf3 drugacije bi prico...mislim da su iksici igrali protiv jednog takvog tima pa ljudi nas raznesu u bilo kojem modu a sve kako ti kazes domination ace 23 igraci...ne bi znao di ti dupe a di glava kao ni ja
14 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
...mislim da su iksici igrali protiv jednog takvog tima pa ljudi nas raznesu u bilo kojem modu a sve kako ti kazes domination ace 23 igraci...ne bi znao di ti dupe a di glava kao ni ja

dobro oni protiv kojih su iksići igrali su ja mislim priča za sebe.

oja sam gledao taj stream i to nije bilo humano.

to je ja mislim jedna od 5 ekipa u cijelom svijetu koje tak razvaljuju.

pa tip je letio sa helijem iznad svoje baze niti se mico metar dva i cijeli je server silovao, a shinox pak jadan nije mogao bit u zraku prek 10 sekundi.

16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Tonči kaže...

Igram samo HC, sorry. Ovo ostalo je govno. Nemam namjeru igrati igru u kojoj lik preživi cijeli klip metaka.

ti si trollčina samo takva.

šta onda ulaziš u rasprave sa hitregom i takvim gluparijama ako non stop igraš  hc ?

kak to da tebi njubari treba cijeli klip  za nekog ubitna normal kad svaki normalni čovjek/dečkić/cura skida iz 5-7 metaka ? (točnije treba ti 4 metka)

isto ti to govori kad spominješ cijeli klip, ili neznaš gađat ili ti ne registrira pogotke. {#}

kakav troll.

Nisi baš shvatio, ali dobro, to je očekivano za tebe. Dakle, kod normalnih igrača (ne "posebnih" poput tebe), ne pogodiš sa svakim metkom (kako si i sam rekao, accuracy ti je 24 posto?), jer je većini preciznost oko 10-15%. Ako u oružju imaš 30 metaka, ti pro igrač pogađaš s jedva 7. Dakle, ako ti je iskoristivost klipa 24%, to je 7 metaka, što je nedovoljno za dvije osobe ako po jednoj trebaš 4 metka, što je ukupno 8. Činjenica da ćeš pogoditi sa samo 24% ispaljenih metaka je ipak nezgodna, jer to u prosjeku znači da ti treba reload ili promjena u pištolj za zadnji metak za drugu osobu.

Ne voliš baš matematiku?

desh kaže...

Mislis po partiji ili sveukupno u statsima? Znam da je ovo drugo, ali se hocu pohvalit da sam neki dan zavrsio partiju cq kao pjesak s kdr 8 {#}

Inace sa ovim novim updateom nisam primjetio nikakvih poboljsanja, ali najvaznije da nema ni pogorsanja!

Da, mislim na drugo. Inače, KDR visoki se znao i meni dogoditi, ali je rijetkost. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 13:43 (Tonči).
15 godina
Hrca1981 kaže...

Ne slazem se bas...da si gledao clan base u bf3 drugacije bi prico...mislim da su iksici igrali protiv jednog takvog tima pa ljudi nas raznesu u bilo kojem modu a sve kako ti kazes domination ace 23 igraci...ne bi znao di ti dupe a di glava kao ni ja

Mi smo neslavno igrali protiv ekipe složene od najboljih igrača u europi. Ne pretjerujem, sastavili su ih od brutal corpsa i te ekipe. Bili su tu dečki koji su učili igrati cerealno i ekipu a svi su imali imena tipa: (klan)intel_ovaj  (sponzor)intel_klan_ime.

Ugl. ubili su boga u nama, nismo izašli na khargu iz gumenjaka van...to su kompletni igrači koji ownaju boga u svakom modu.

netko odabere inf i tu owna i dapače, ali ovi dečki su zaslužili moj naklon do poda, jer neki su došli sa infa, i sjeli u vozilo i otkinuli nas.

Ugl. hrca je u pravu.

13 godina
Friday kaže...
Nex je najiritantnije biće na koje možeš naletjeti... Kako glave padaju, pas mater! I maus, čiterčina pokvarena {#}

Vidim da ih volis {#}

{#}

Jesi kad bio s Nexom na chatu? Jako puno prica, pa i vidis kak kuzi mapu, kretanje, gdje je ko, pokriva, ozivljava. Koju god klasu da odabere rastura.

Maus, citer stari {#} Na njega prilicno malo puta naletim u BF4. U bf3 je bio puno vise online, ili sam ja u krivo vrijeme.

fila2208 kaže...
Ptfo cijeli gejm, pametno igranje, realtivno ok skvad i svaku rundu moraš imati 2.0 minimalno ako ne i preko.

E, da bar imam 0,5 {#}

Poceo sam malo igrati sa snajperima. I probao sam malo TDM.

LOL, koji show! {#}

Naviknut sam na bliske borbe, a posto snajperi ubijaju samo pogotkom u glavu, to mi nikak nejde na blizinu. I naravno, prvi metak promasi, ili u tijelo, i to je dovoljno da me neprijatelj sravna sa zemljom.

Zavrsavao sam runde i po 0:10  i slicno {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Tonči kaže...

Sto nije Maus deinstalirao BF4 i vise neigra?

Nex je super lik, {#}, ja vise ne idem na servere di on igra i onda je sve 5! Smanjio sam dozu ljeka za regulaciju visokog krvnog tlaka na pola, da prestanem igrati BF mozda mi nebi ni trebali ljekovi! 

16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

A gle i ja sam mislio tako i onda kasnije skužiš da i na softu ljudi padaju brzo, ako dobro ciljaš.

Totalno izmjeniš stil igre, naučiš ciljati, pratiti ljude bolje...

hc je govno jer ja uzmem tenk i pychka mi spraši rpg u guzicu jer on nije prvo došao do njega. Otad sam ugasio hc i rekao nikad više jer ljudi su govna, nitko ne igra timski a da ne pričam o teamkillovima bez potrebe.

Trenutno igram planetside 2 di ima teamkilla, ali nitko to ne abjusa i svi igraju skupa, koriste voip...preporodio se.

Ugl. kužim da ti je hc draži, ali u njemu i leži razlog tvog neshvaćanja kako netko ima kdr preko 2.0 :)

Da, na Normalu te vjerojatno može bolje supportati squad (čak i lošiji koji sporo reagira). A te budale što ti spraše RPG, njih !kick ili !ban sa servera. :)

13 godina
Hrca1981 kaže...

Ti nisi shvatio bit mog posta.

Ja nisam pisao o tome kako tko igra ili tko koga razvaljuje, nego o načinu obračuna skill bodova - koji po meni nije dobro napravljen.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...

Zengić, bilo je priče i o sound loopu kojeg ja nikada nisam doživio... Pa ti zaključi nešto iz toga!

jesi igrao flood zone cq large više od dvaput ?

Jesam, igrao sam više od 2 puta sigurno!

....

....

for(int i=0;i<100;i++){
     cout << "Mislim da sam i više od " << i+1 << "puta " << endl; }

skrati ljudima muke

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 13:49 (Scrappy).
17 godina
Battlefield 4

Lateralus često leti sam, što se vidi i po broju reapir-ova koje ima. Ali da, ako je s kontra strane chopper kojeg popravljaju, teško da ga možeš sam skinuti.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Jesi kad bio s Nexom na chatu? Jako puno prica, pa i vidis kak kuzi mapu, kretanje, gdje je ko, pokriva, ozivljava. Koju god klasu da odabere rastura.

Maus, citer stari {#} Na njega prilicno malo puta naletim u BF4. U bf3 je bio puno vise online, ili sam ja u krivo vrijeme.

Aha, ne 'jako puno prica' nego je postao novi thesvisučiterikos. Zadnjih par susreta na serveru, whine kak je netko čiter mu je jedno 70% igre.

Izgleda da je ostario{#}

15 godina
Skilledžija kaže...
Hrca1981 kaže...

Ti nisi shvatio bit mog posta.

Ja nisam pisao o tome kako tko igra ili tko koga razvaljuje, nego o načinu obračuna skill bodova - koji po meni nije dobro napravljen.

Istina, skill je preloše složen.

Eno kolega neki dan bio afk i popušio mislim -40 skill ili tako nešto. Nije umro, nije nikog ubio, samo je afkao, nije se ni spawnao...i lol izgubi skill...

skill bi trebao rasti uporabom raznim vozila i pušaka, ako koristiš jedno te isto raste puno manje.

Trebao bi biti bitan ali je najmanje  bitan totalno i to je ironija.

13 godina
fila2208 kaže...
Hrca1981 kaže...

Mi smo neslavno igrali protiv ekipe složene od najboljih igrača u europi. Ne pretjerujem, sastavili su ih od brutal corpsa i te ekipe. Bili su tu dečki koji su učili igrati cerealno i ekipu a svi su imali imena tipa: (klan)intel_ovaj  (sponzor)intel_klan_ime.

Ugl. ubili su boga u nama, nismo izašli na khargu iz gumenjaka van...to su kompletni igrači koji ownaju boga u svakom modu.

netko odabere inf i tu owna i dapače, ali ovi dečki su zaslužili moj naklon do poda, jer neki su došli sa infa, i sjeli u vozilo i otkinuli nas.

Ugl. hrca je u pravu.

Pregazili nas ko plitak potok.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Y2K2 kaže...

Vidim da AA sad ima malo veci pad kad pucas i dosta sporije lete metci, ali glavno da scout heli i dalje nemos oborit 1 na 1 kad ga netko popravlja.

kaj se nije mogao oborit scout heli ak ga netko popravlja???

ja sam sjeo ja mislim dvaput u aa i rekao sam više nikad, pa to je praktčki free kills , em skida na  paracelu sa b zastave na onaj otok di se spawna mislim china em se rakete reloadaju prebrzo, ugl kaj god leti ti skidaš to kao od šale!

pa skidao sam sa aa attack jetove u jednom šutu, dok sa jetom nema boga da uništiš aa u jednom letu (ja nemogu neznam za shinoxa i njemu slične,nebi se čudio da oni to razvaljuju ko beba zvečku)

ali realno aa je bio op do bola.

Pa recimo maloprije igram sa AA,  scout heli leti oko nase baze, ja ga lockam i pogodim sa dvije rakete plus ga gadjam sa 30mm topovima, a on hladno popravi se i ode dalje?? dok atack heli nema sanse, skinem ga sa gunovima, nemoram ga ni lockat uopce.

17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...

for(int i=0;i<100;i++){
     cout << "Mislim da sam i više od " << i+1 << "puta " << endl; }

skrati ljudima muke

Onda ne bih bio iritantan {#}

Ne koristim C {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
To se slazem sto se tice skila...a puno stvari je tu cudno...recimo bf2 je najbolji bio sto se tice rankova trebo si se namuciti za cinove ali vraski...pa u Hr ja ne znam jel bilo sve skupa 10 generala sa 4 zvjezdice a tu svaka susa za 10 dana stoti rank...znam fila kako vam je bilo tako smo i mi stradali u bfbc2 vijetnamu!glavu nismo smjeli izviriti od njihovog tenka reko decki nismo mi za ovo ;-)
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Tebi onda ne radi igra kako treba ako trebas cjeli klip da ubijes 1 covjeka i to jos na lokerima
15 godina
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jaaako tesko za reci iz dva razloga:

1. BF cijeni igrace prema timskoj igri

O nečem sličnom smo razgovarali pred neki dan na TS-u.

Preciznije o SKILL-u - to je prva i najveća rubrika u statistikama svakog igrača što bi trebalo značiti i najznačajnija.

Je li doista tako?

Recimo neki ESL pro madafaka koji ima 50.000 killeva sa ACE-om i igra only Domination u zatvoru - ima skill 700 (bubam broj).

Dok netko tko je podjednako vješt u svim oružjima, vozilima i modovima ima 200-300.

Da li je to pošteno?

Da li je taj ESL pr0 madafaka veći skiller od onog njuba koji ga podere u svim ostalim segmentima igre osim u ACE njubiranju 1 vs 1?

Ja sam mišljenja da bi taj skill trebalo računati drugačije, pogotovo što je to, po DICE-u, najvažniji statistički podatak.

Stvarno je retardirano to zbrajanje skilla. Igram oko pol sata na serveru, imam recimo score 40:10 i dobijem samo 10-15 skilla. Onda uđem na neki drugi server pred kraj runde, ubijem lika, drugi ubije mene, završi runda i eto mi -25. Retardacija žešća.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
15 godina
Hrca1981 kaže...
To se slazem sto se tice skila...a puno stvari je tu cudno...recimo bf2 je najbolji bio sto se tice rankova trebo si se namuciti za cinove ali vraski...pa u Hr ja ne znam jel bilo sve skupa 10 generala sa 4 zvjezdice a tu svaka susa za 10 dana stoti rank...znam fila kako vam je bilo tako smo i mi stradali u bfbc2 vijetnamu!glavu nismo smjeli izviriti od njihovog tenka reko decki nismo mi za ovo ;-)

Ma jesmo, ali nismo ta klasa.

Može se tim dobro uigrati, ali gdje, u publicu? ma kakvi, treba igrati lige sa realtivno jednakim ekipama i tako se uigravati...ali treba vremena volje živaca a to rijetki imaju.

nama je bilo dosta to okusiti i sretan sam radi toga jer kad god pomisliš, hej pa doabr sam u ovoj igri, dođe ovaj i zgazi te ko komarca :)

13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Tonči kaže...

sry demon ali ak je tebi stojanje na hebenom tdm hc lockeru pred tunelom jedno 10min tj tih gore super pro bf4 igraca onak u liniji i doslovno se nemicu, onda stvarno to je pravi gameplay bf4 mp nema sta{#}...hebena dosada nis drugo!{#}lp

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice