Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Noup, nikakav sound loop

moram reći da sam se iznenadio kada sam vidio da svi koriste tube ovdje, da se to ne bana...na cod4 se to banalo non stop :D

EDIT:

Urekao sam se, započeo game, 30sec nakon, sound loop ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 2:09 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
X-Plosiv kaže...

EDIT:

Ja vec dugo nemam sound loop ali danas ti ide patch koji bi trebao to rijesit http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065220454902841/

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
X-Plosiv kaže...

Noup, nikakav sound loop

moram reći da sam se iznenadio kada sam vidio da svi koriste tube ovdje, da se to ne bana...na cod4 se to banalo non stop :D

EDIT:

zvuk stavi na stereo i i u postavkama umjesto fullscreen postavi borderless i neće se više rušit igra  uz sound loop

tj nebi se više trebal rušit ,bar ne tako često

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 3:07 (Kill Frenzy).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ocjena 50% a čovjek provodi u prosjeku 3 sata dnevno sa igrom... Ruku pod ruku sa ljudinom!

Freak Show Inc.

12 4 hvala 2
16 godina
To mu je kruh ;)
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
X-Plosiv kaže...

EDIT:

Ja vec dugo nemam sound loop ali danas ti ide patch koji bi trebao to rijesit http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065220454902841/

Ne piše ništa za sound loop freeze, samo su riješili nestajanje zvuka na Golmud Railway i Hainan Resort. Isto tako ne piše da su popravili "BF4 has stopped working", nestajanje textura,

zapinjanje metaka za nevidljive objekte i još mali milijun glitcheva i bugova. Trebalo im je 3 tjedna da isprave 4 stvari i sad će sto posto shebati bar dvije patchom. Po meni je Battlefield trebao

svugdje dobiti ocjenu manju od 60% uz naglasak da je to zbog nedovršenog proizvoda, pa valjda bio onda malo požurili sa tim popravljanjem. Milijun ljudi se još žali na crasheve na Battlelog forumu

a oni se prave mutavi.

13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Noup, nikakav sound loop

EDIT:

I koja bi bila tvoja ocjena nakon sto u cijelom danu nisi zavrsio niti jednu mapu?, a podsjecam te da ne igra vani mjesec dana.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ocjena 50% a čovjek provodi u prosjeku 3 sata dnevno sa igrom... Ruku pod ruku sa ljudinom!

on bas mesar. Btw HR ekipa mogu reci da sam sinoc imao napokon rundu u kojoj sam uzivao.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kao radni zadatak, a ne gušt. Tako bar kaže...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ceco, ti i tvoje pedestrojke si najbijte te nožiće di sunce ne sjaji.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

4 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
To mu je kruh ;)

Isto kao kad ti pijanac kaže da pije pelinkovac jer je dobar za želudac... {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Nisam pročitao recenziju jer ne kupujem bug odkad u njemu mogu ući u tiskanje riječi poput "kaksakeri" i "škrbave seljačine".

Da me frend pita dali je b4 dobar rekao bih mu je. Slobodno kupi. Bumo igrali skupa i zabavljali se.

Igra je po meni u rangu 70-80 od 100. Ima nebuloza tonu, ali sama činjenica da su promijenili malo mehaniku kretanja i pucanja te da sva oružja nemaju kretensko visoki recoil, je za mene plus.

Sa svakim oruzjem se negdje može igrati ovisno od moda i mape, dok je u b3 m16a3 bio svugdje bog.

Da me istinski živciraju rušenja i bugovi, to je istina. Isisavaju iz mene staminu. Čim se to spegla igral bum igru sa zadovoljstvom.

Naravno da svima ne paše ali ni jedna igra ni nebude svima pasala.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
9 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Nisam pročitao recenziju jer ne kupujem bug odkad u njemu mogu ući u tiskanje riječi poput "kaksakeri" i "škrbave seljačine".

Da me frend pita dali je b4 dobar rekao bih mu je. Slobodno kupi. Bumo igrali skupa i zabavljali se.

Igra je po meni u rangu 70-80 od 100. Ima nebuloza tonu, ali sama činjenica da su promijenili malo mehaniku kretanja i pucanja te da sva oružja nemaju kretensko visoki recoil, je za mene plus.

Sa svakim oruzjem se negdje može igrati ovisno od moda i mape, dok je u b3 m16a3 bio svugdje bog.

Da me istinski živciraju rušenja i bugovi, to je istina. Isisavaju iz mene staminu. Čim se to spegla igral bum igru sa zadovoljstvom.

Kolko će onda dobiti, jednom kad isprave nebrojene bugove i glitcheve? Ako je sad 70-80 onda će valjda bit 99?

16 godina
Danny_HR kaže...
red_bull kaže...

Kolko će onda dobiti, jednom kad isprave nebrojene bugove i glitcheve? Ako je sad 70-80 onda će valjda bit 99?

85.

[M|C] jokaCRO ingame
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Jel mi moze netko reci u koliko sati izlazi patch i dali ce ga Origin automatski skinuti ako ostavim upalit komp ili cu morati preko teamviewera rucno pokretati update?

Samo da poprave probleme sa zvukom, ovo ostalo mi radi sve ok.  

I negdje sam procitao da ce sa nekim dlc-om uvesti vise kamuflaza za vojnika i da ce za snajpere kamuflaza(nesto slicno kao u bc2) samo sto ce se moci i puska prekriti sa raznim kamuflazama. Samo se nesjecam gdje sam to citao. Ako je netko isto to procitao molio bih ga da stavi link!

Ali to bi bilo zakon zamislim uzmem si svoj omiljen snajper na Zavodu i kamufliram si pusku i vojnika u boju trave i grmlja i laganini kao u stealth modu ubijam.

Jednostavno BF4 ima tu car da sto vise tezi ka simulaciji i da je puno realniji naspram arcadnog Ghosta sa kojim se natjecu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Zbog sound loop crasha na Shanghai (Conquest Large uglavnom), kad se ta mapa loada svi na TS-u rade ALT+F4.

Eto, u zadnja tri dana, igra mi se jednom-dvaput srušila, ukupno.

Nadam se da će patch bar nešto popraviti {#}, a ne da uvede nešto tipa EMP blur bug kao što je bilo sa zadnjim patch-em.

Izgleda da ekipa koja radi server patcheve ipak malo brže radi, eto, Live Scoreboard više ne ruši server na kraju runde, ali to nitko nije pozitivno komentirao ovdje.

Daleko od toga da ih branim, ali bome nije ni programerima lako, je'l Friday, pogotovo kada im nabiješ (nerealne) rokove.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
bennyPro kaže...

Jednostavno BF4 ima tu car da sto vise tezi ka simulaciji i da je puno realniji naspram arcadnog Ghosta sa kojim se natjecu.

MUHAHAHAHAHA

Šatafakap njub!

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

lol, pa sta s time!? Sta sa kolicinom sati provedenih u igri mora linearno rasti i ocjena!?

Bas zato sta je odigrao toliko moze i napisat takvu recenziju, i meni je u pocetku bila igra koliko toliko zanimljiva, ali sta sam ju vise igrao sve vise i vise problema otkrio dok ju na kraju nisam obrisao.

Najbolje da sa 15 min gameplaya napise recenziju i kao zakljucak stavi:

"Koja igra u danasnje vrijeme nema bugova. Ali sve to nestane kada ukljucis igru i vidis tu revoluciju u grafici.

Jednostavno BF4 ima tu car da sto vise tezi ka simulaciji i da je puno realniji naspram arcadnog Ghosta sa kojim se natjecu. "{#}

i da ocijenu barem 95

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 9:07 (berto).
15 godina
neaktivan
bennyPro kaže...

Jel mi moze netko reci u koliko sati izlazi patch...

Samo za tebe danas u  13:37{#}
{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 9:16 (berto).
16 godina

Vjerovatno će ga pustit sa DLC-om...

btw. Zašto su baš svi europski serveri prazni?

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
zdenko1991 kaže...

I koja bi bila tvoja ocjena nakon sto u cijelom danu nisi zavrsio niti jednu mapu?, a podsjecam te da ne igra vani mjesec dana.

60-75, zbog svih bugova. Ali kada se ispoliraju, igra će hladno dobiti 82-90...

Ono što se slažem, jest što na server zna staviti nekog njuba poput mene s nekim tko s pištoljem skida praktički preko pola mape :/

EDIT: Bio bih govno da ne napišem ovo, vjerujem da je ovako već mjesec dana da bih hladno stavio game s strane, odigrao svakih par dana 30 minuta čisto da vidim da li su fixali sve, i ne bih je baš igrao dok ne fixaju sve :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 9:52 (X-Plosiv).
13 godina
berto kaže...
Friday kaže...

lol, pa sta s time!? Sta sa kolicinom sati provedenih u igri mora linearno rasti i ocjena!?

Bas zato sta je odigrao toliko moze i napisat takvu recenziju, i meni je u pocetku bila igra koliko toliko zanimljiva, ali sta sam ju vise igrao sve vise i vise problema otkrio dok ju na kraju nisam obrisao.

Najbolje da sa 15 min gameplaya napise recenziju i kao zakljucak stavi:

"Koja igra u danasnje vrijeme nema bugova. Ali sve to nestane kada ukljucis igru i vidis tu revoluciju u grafici.

Jednostavno BF4 ima tu car da sto vise tezi ka simulaciji i da je puno realniji naspram arcadnog Ghosta sa kojim se natjecu. "{#}

i da ocijenu barem 95

Slažem se. Po meni je ovo objektivna recenzija zaljubljenika u BF serijal koji se razočarao.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
X-Plosiv kaže...
zdenko1991 kaže...

60-75, zbog svih bugova. Ali kada se ispoliraju, igra će hladno dobiti 82-90...

Ono što se slažem, jest što na server zna staviti nekog njuba poput mene s nekim tko s pištoljem skida praktički preko pola mape :/

EDIT: Bio bih govno da ne napišem ovo, vjerujem da je ovako već mjesec dana da bih hladno stavio game s strane, odigrao svakih par dana 30 minuta čisto da vidim da li su fixali sve, i ne bih je baš igrao dok ne fixaju sve :)

Kako se usuđuješ pljuvati po nečemu što praktički nisi ni probao?!

Par rundi nije nikakvo mjerilo.

Najmanje 50 sati odradi pa onda imaš pravo prigovarati.

Mada, s obzirom da si njub (što sam potvrđuješ) BF4 bi mogla biti baš igra za tebe?

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Butcher je napisao dobar tekst i po meni je ocjena u potpunosti "zasluzena", gledano iz perspektive ljubitelja serijala.

Igra je jednostavno u vecini elemenata losija od prethodnika. I pri tome ne mislim na tehnicke probleme koji se nisu smjeli naci u release verziji igre (los netcode, problemi s rusenjem, problemi sa zvukom, nevidljivi objekti....) a koji će se, vjerujem, ispeglati, vec na stvari koje su, po meni, znatno losije nego u prethodnicama.

Vecina vozila u bf4 nema apsolutno nikakav smisao (sto je apsurd za jednu vehicle based igru) - npr. tenkovi, attack heli, dok s druge strane imamo  "overpowered" vozila - npr. attack boat, LAV/Tunguska. Iznimno los balans, i po meni veliki korak nazad u odnosu na prethodnika, pogotovo ako u kontekst uzmemo "pametne" projektile Engi klase. Zrakoplovi nemaju nikakav smisao na nekim mapama (npr. Dawnbreaker), uglavnom zbog premalog radijusa kretanja i dizajna same mape.

Dizajn vecine mapa je po meni losiji u odnosu na prethodnika. Zastave nisu dobro raspoređene u conquestu, ima puno "praznog" i neiskoristenog prostora po rubovima mapa, koji sluzi jedino kempanju snajpera ili AA vozila. Vecina mapa je losa i neprilagođena za Rush.

Sistem napredovanja i rankinga je katastrofalan. Nema užitka napredovanja i otključavanja oružja i dodataka, zato što uz malo ili gotovo ništa truda možeš vrlo brzo i lako otključati sve (uzet ću sebe kao primjer - kao jedan čak i ispodprosječan igrač nakon 40h sati igre i samo 1100 killova sam već rank 43 i imam otključanu većinu oružja i gotovo sve dodatke za vozila, u bf3 sam i nakon 1000h jos uvijek imao raznih dodataka za otključati). Ovim tempom ću za manje od 100h biti lvl100, u bf3 sam to dostigao tek nakon ~650h, a već je bilo govora o tome da su rijetki uspjeli dostići max rank u BFBC2.

Silna količina "pametnih" oružja i gadgeta je narušila gameplay. Također imam feeling da je većina oružja "tu negdje", da su prilično izjednačena po karakteristikama.

Commander jednostavno nije ono što je bio u bf2.

Fizika je ok, promjena u odnosu na bf3, bliže bfbc2....no samo stvar navike.

Što je dobro - grafika je lijepa (iako po mom mišljenju ima previše kolorita i šarenila), sviđa mi se novi ingame loadout, Blog i apps loadout radi dobro - oboje relativno nevažno. Destrukcija objekata i terena je dobro napravljena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 10:28 (Maddog_HR).

8 2 hvala 6
16 godina
Battlefield 4
885 mb update krenuo
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
berto kaže...
...

Severina, o ovome ćemo razgovarati kod kuće...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Najveci problem u igri  je netcode i pretpostavljam da je najvise radi toga Butcher dao tu ocjenu:

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
berto kaže...
...

Severina, o ovome ćemo razgovarati kod kuće...

ok deda xD

14 godina
Battlefield 4

Po meni je ova igra razočaranje. Ne zbog loše tehničke izvedbe i bugova (koje će sa vremenom ispraviti), već jer je mogla (i trebala) biti najbolja. Teren je bio fino pripremljen sa BF3 i samo je trebalo napraviti fine izmjene, iskoristiti novi Frostbite i to je to. Fanboy sam....moram biti nakon više od 1000  sati BF3 i to mi daje pravo na velika očekivanja a samim time i na veće razočaranje i količinu kritike.

Slažem se sa time da je igra poglupljenja (unatoč hrpi novina) i da je koncipirana da bude za široke mase. Mogu razumjeti da je EA napravio pritisak na Dice i usmjerio franšizu u tom smjeru ali nikako se nemogu pomiriti da su to napravili na ovaj način, jer igra jednostavno ne nagrađuje ljude koji su spremni potrošiti 1000 sati da bi bili dobri u nečemu. Istina je da je i u ovoj igri moguće naći način kako da bude zabavna, bio to rejp njubova ili trolanje ekipe...ali meni osobno jednostavno nema izazova...nema one čari koju je imao Bf3...ili Bc2. Ukenjali su ga sa miljun dodataka i misija koje treba otključati..ukenjali su sa tablicama na kojima moraš biti prvi u selu sa nekom tamo pljucom...jednostavno su maknuli fokus sa najbitnije stvari a to je igrivost. U Bc2 je bilo upola manje svih tih gluposti....nije bilo battleloga....nije bilo toliko vozila...i opet mi je igra draža od ove jer trebalo je vremena da uvježbaš vozila ili pljuce i to je bila dovoljna nagrada.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 10:24 (Zero2).
Moj PC  
11 0 hvala 9
11 godina
protjeran
Joe Cooker kaže...

Najveci problem u igri  je netcode i pretpostavljam da je najvise radi toga Butcher dao tu ocjenu:

Ako je tebi u BF4 registracija pogodaka problem onda moze biti da nisi igrao niti jednu drugu igru, kada se sjetim kakvih Ghost ima problema od laga pa do problema sa hostanjem ovo je onda premium proizvod naspram njega.

Malo ste previse razmazeni ako igrate vise godina BF serijal. da odete igrati malo druge igre onda bi itekako znali cijeniti ulozeni rad u ovu igru i njegov final rezultat. Jer BF je uvjek izgledao bolje i bio je napredniji od konkurencije, sto su upravo i dokazali sa BF4.

Budimo realni igra ima nesto sitnijih bugova ali sve je to u granicama normale jer je igra debelo ispred svoga vremena naspram drugih. 

Iz moje perspektive igra zasluzuje minimalnu ocijenu 90(kada se popravi smrzavanje zvuka i ostale manje sitnice) do tada 80.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice