Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.611.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dečki sa TS-a su me pitali jel sam kaj snimio sa Reconom , pa evo par rundi ,ništa posebno ima dosta "pištoljiranja" :).Inače mi je shadowplay zakon ,no 

da može snimiti barem 30 min bio bi mrak.Ponekad se zblesira pa niš ne snima , no restart kompa to riješi.

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

29 1 hvala 16
17 godina
Re: Battlefield 4
Kendo kaže...
t12matija kaže...

a ja imam i5 8rama i ati 6870 i sve moram na low....shmrc...nema se kapitala kako da si ja stavim postavke?

Evo TomoR ti prodaje svoju 5850 pa ćeš igrati na high - ultra kao i kolega sa foruma.

Bez zeke, 930/1200 1,2V nije prelazila 80°C (uglavnom je bila ispod 70°C). Ali joj je definitivno Zalman pomogao.

@Nex: Lijepi video.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 12:39 (TomoR).
13 godina
Battlefield 4

Jedna čisto offtopična anketa ali baš me zanima  koja je dobna struktura ekipe koja se ovdje okuplja i igra četvorku.

0 - do 15
11 15-20
46 20-30
37 30-40
17 40+ gerijatrija :)
Moj PC  
13 0 hvala 7
13 godina
MRSKI kaže...

Jedna čisto offtopična anketa ali baš me zanima  koja je dobna struktura ekipe koja se ovdje okuplja i igra četvorku.

Lol, pa ovo je najveci ontopic poslije 3 stranice razgovora o pingovima :)

Btw, 34 god :)

Nex, odlican video , uvijek uzitak odgledati :) Igras na 120Hz?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan

Da , no stavio sam ga na 101 lock , trenutno igram sve low .

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
16 godina
odjavljen
Nexus66 kaže...

Da , no stavio sam ga na 101 lock , trenutno igram sve low .

Zbog frameratea? Koji monitor imaš?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 13:37 (Tonči).
17 godina
neaktivan
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

LOL, koliko HVALA i TU. Da je to stavio zdenko dobio bi 3x više TD {#}

Freak Show Inc.

6 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

A kako bi se mi okrugli trebali svrstat? :D

16 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
MRSKI kaže...

pa valjda u mlađu dobnu skupinu..

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
MRSKI kaže...

naravno u mlađu kategoriju

"Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar !"
13 godina
LudaVjestica kaže...
MRSKI kaže...

{#}

Mrski!!

Pise se 0-15

16-20

21-30...

{#}

A ti kao da se vec nisi svrstala u onu nizu... {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan

kasnim

"Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar !"
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
MRSKI kaže...

Trudna si?

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...

Dečki sa TS-a su me pitali jel sam kaj snimio sa Reconom , pa evo par rundi ,ništa posebno ima dosta "pištoljiranja" :).Inače mi je shadowplay zakon ,no 

da može snimiti barem 30 min bio bi mrak.Ponekad se zblesira pa niš ne snima , no restart kompa to riješi.

uhm zasto ljudi daje thumbs down ? kaj ne svida vam se sniper ili mislite da je low skill ?!

btw super video, drago mi je da ima jos zagriženih  "sniper-a", osim mene ;)

13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Trudna si?

Eh, ne zna ni dark još, a ti sad tu objaviš :D  Sva sreća da ću bit na poslu kad pročita {#}

CyberDemonVZ kaže...

A ti kao da se vec nisi svrstala u onu nizu... {#}

Ma 15-20 ili 20-30...svejedno mi je {#}

14 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...
Nexus66 kaže...

uhm zasto ljudi daje thumbs down ? kaj ne svida vam se sniper ili mislite da je low skill ?!

btw super video, drago mi je da ima jos zagriženih  "sniper-a", osim mene ;)

to su 3 td od ove trojice iz dobne skupine 15-20 {#}

svaka čast nex, obožavam sniper i kad netko dobro igra s njim.

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
MRSKI kaže...

A gdje je rubrika 50+??????? {#}

***** Maxxy *****
15 godina
Maxxy kaže...
MRSKI kaže...

A gdje je rubrika 50+??????? {#}

To spada pod 40+

Nego, meni je igra bezveze jer dok nekoga hoćeš ubiti, ciljnik ti se stalno miće. Tak da sam izbrisal igru..

http://www.youtube.com/user/Brzi559
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ljudi se ne bi trebali previše opterećivati sa hopovima ako im je ping prihvatljivo malen. Kod mene na poslu ima 5-6 hopova (suvišnih) unutar par ms i to nije problem. Ako tvoj paket ode i vrati se za 35 ms onda ti je svejedno da li između ima 5 ili 15 točaka.

Djelomično si u pravu. Samo TCP paketi šalju povratnu informaciju da su prošli bez greške dok UDP paketi (nama puno bitniji za fps gaming) ne šalju povratnu informaciju dali su prošli ili se dio njih putem izgubio. Kad imaš situaciju da se prespajaš preko više točaka do destinacijske adrese onda je i vjerovatnost da će se neki od paketa zagubit i neće stići na odredište veća. Isto tako što bolja sinhronizacija TCP prometa utječe na veći gubitak UDP paketa. Više o tome imaš u ovoj temi koju sam napisao na battlelog forumu:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654490111078323/

samim tim jedna od bitnijih stvari za smanjivanje gubitaka UDP paketa je disejblanje TCP auto tuninga komandom : netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled  koju je potrebno ponoviti nakon svakog rebota jer ne ostaje zapisana promjena u registrima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 14:43 (SC0RPl0N).
13 godina
Gremlin144 kaže...

Nego, meni je igra bezveze jer dok nekoga hoćeš ubiti, ciljnik ti se stalno miće. Tak da sam izbrisal igru..

Lako za ciljnik, nego se i ljudi isto miču, pa se onda i vozila miču, pa kvragu, sve se miče. Užas jedan.

16 godina
odjavljen
Gremlin144 kaže...

Mislim da su isti problemi mučili BFBeasta i Skilledžiju, prije nego su vratili to smeće od igre za refund. Šteta, jer je vjerojatno do drivera....

17 godina
odjavljen
SC0RPl0N kaže...

samim tim jedna od bitnijih stvari za smanjivanje gubitaka UDP paketa je disejblanje TCP auto tuninga komandom : netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled  koju je potrebno ponoviti nakon svakog rebota jer ne ostaje zapisana promjena u registrima.

S time nešto realno dobiješ ili je u pitanju neka metafizika?

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
SC0RPl0N kaže...

http://betanews.com/2011/01/20/use-hidden-windows-tweaks-to-speed-up-your-internet-and-network-connections/

12 godina
neaktivan
Friday kaže...
SC0RPl0N kaže...

pročitaj podrobnije ono istraživanje o UDP prometu iz linka u temi na battlelogu koju sam postao pa će ti bit jasnije. Meni je hitreg u samom početku igranja BF3 prije nego sam napravio tweakove mreže bio katastrofalan a sad je zadovoljavajući. Moram napomenut da ja imam qos u routeru i tu sam pored disejblanja tcp autotuninga stavio UDP portove na highest priority.

12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Friday kaže...
SC0RPl0N kaže...

http://betanews.com/2011/01/20/use-hidden-windows-tweaks-to-speed-up-your-internet-and-network-connections/

Tonči većinom ovih tweakova poboljšavaš TCP promet a nama to nije potrebno NAPROTIV, zato pažljivo među njima treba probrati ono što nama gejmerima treba

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 15:06 (SC0RPl0N).
16 godina
odjavljen

Da, no Friday je dovoljno potkovan da mu se može dati i opširniji izvor iz kojeg može naučiti što točno čime radi. :)

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Da, no Friday je dovoljno potkovan da mu se može dati i opširniji izvor iz kojeg može naučiti što točno čime radi. :)

To i u firmi mojoj misle...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
SC0RPl0N kaže...

ako ovom opcijom diseblaš automatsko podešavanje TCP receive prozora, a FPS-ovi koriste UDP, onda po tvom mišljenju kakvog to ima utjecaja na UDP promet?

Inače, korištenje TCP prozora fiksne veličine nije dobro u svim slučajevima.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice