Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.612.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Tonči kaže...
Friday kaže...
Zločko kaže...

kako to misliš?

1200p na 5850 sa high/ultra detaljima? I još k tome LETI! Bonči ima 2x7970 pa mu teško prelazimo preko izjave da mu leti na ultra...

LOL, pa imaš video s dokazom. 

Preko čega tu imaš prelaziti? I nije obična 7970, nego GHz Ed, to je 280X rang.

Može njemu bez problema AMD s novim driverima na 1200. Nije uopće čudno. S Mantleom će to biti i mnogo više.

Tebe sam naveo kao kuriozitet...

Freak Show Inc.
14 godina

procesor je inelov 3570k (njemu još nisam dizao takt) a igra je instalirana na ssd. btw zahvaljujem svima na odgovorima, lijepo je kad ti ljudi odgovaraju :-)

15 godina
neaktivan
Zločko kaže...

pa napisao sam da mi radi sve na high samo da su texture na ultra. dakle još jednom radi mi na high...

Definicija ultra je da je sve na ultra ne samo texture i aa na 2x. Inače preferiram da aa stavim na off i hbao na ssao a sve ostalo ću ostaviti na ultra .Ako ima netko neki dobar savjet oko postavki neka slobodno podijeli koji savjet.

Stavio sam za probu sve ultra i guta sve bez problema .

17 godina
odjavljen
Zločko kaže...

btw zahvaljujem svima na odgovorima, lijepo je kad ti ljudi odgovaraju :-)

To svi misle kad prvi puta dođu ovdje...

Freak Show Inc.
14 godina

nisam prvi puta ovdje ma da ne sudjelujem često u raspravama....

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Postoji samo problem u tome kako ide na Ultri i High. Mislim da je za mrežni FPS daleko važnije da imate što veći FPS, nego kako izgleda. Osim, naravno, ako vam je svejedno za rezultat/uspjeh. Visoki FPS mnogo pomaže.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja igram sve na low osim texutre high.

reza 1280X720.

120-150 fps-a nekad i više.

fov 80.

i tak igram od nedjelje i preoprodio sam se.

do tada sam terao full hd sa mixanim postavkama(manje više sve high) i fov 90 i shvatio da nema smisla....

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

da svatko traži postavke koje mu odgovaraju... kad izađe patch opet ćemo ih tražiti :-)

0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...
Zločko kaže...

btw zahvaljujem svima na odgovorima, lijepo je kad ti ljudi odgovaraju :-)

To svi misle kad prvi puta dođu ovdje...

Ovo mjesto je ko slika koju je jedan poznanik neki dan postavio na jednoj od poznatijih socijalnih mreža. Radilo se o zakenjanom WC-u. Prizor nije bio nimalo ugodan oku ali to me nije spriječilo da nekoliko (previše) minuta blejim u njega i razmijenim pokoji komentar. Uglavnom, kad potisneš nagon koji ti govori da gledaš u govno, ostaje činjenica da su sam akt i okolnosti u kojima je do incidenta došlo, poprilično impresivne.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 10:35 (Zero2).
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja igram sve na low osim texutre high.

reza 1280X720.

120-150 fps-a nekad i više.

fov 80.

i tak igram od nedjelje i preoprodio sam se.

do tada sam terao full hd sa mixanim postavkama(manje više sve high) i fov 90 i shvatio da nema smisla....

Ma ja neću igrati na low bar ne s ovom karticom igram na ultra i ide glatko .Nemam 150 fps možda će s Mantle biti tko zna? Znam da bi možda bio bolji da smanjim postavke i imam ludi fps ali ne ganjam rezultat po svaku cijenu bitna mi je zabava uz dobar vizualni dojam. S druge strane mogao bih neke postavke smanjiti pa imati još veći fps vidjet ću moram se malo poigrati s time i vidjeti najbolji omjer fps i grafike.

13 godina
Zero2 kaže...

Ovo mjesto je ko slika koju je jedan poznanik neki dan postavio na jednoj od poznatijih socijalnih mreža. Radilo se o zakenjanom WC-u. Prizor nije bio nimalo ugodan oku ali to me nije spriječilo da nekoliko (previše) minuta blejim u njega i razmijenim pokoji komentar. Uglavnom, kad potisneš nagon koji ti govori da gledaš u govno, ostaje činjenica da su sam akt i okolnosti u kojima je do incidenta došlo, poprilično impresivne.

Ovo je prekrasno!! {#}

Nikad nisam cuo da je netko s toliko zara i emocija opisao neku od tema na Bug forumu!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Ako stisnem Arhiviraj, da li će mi ovaj gore post ostati isti i ako se nekim slučajem sadržaj izmjeni ili izbriše?

{#}

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
neaktivan

a ja imam i5 8rama i ati 6870 i sve moram na low....shmrc...nema se kapitala kako da si ja stavim postavke?

t12matijaCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 10:51 (t12matija).
13 godina
Battlefield 4

Sretan rodjendan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
http://prntscr.com/23mahs , evo vidim da svi ovo radite pa sada ne znam jer ovo dobro :P . Inace optima telekom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tireN1337 kaže...
http://prntscr.com/23mahs , evo vidim da svi ovo radite pa sada ne znam jer ovo dobro :P . Inace optima telekom

Za Optimu je ovo normalno. Za igranje bas nije {#}

I kod mene je tak.

15 godina
t12matija kaže...

a ja imam i5 8rama i ati 6870 i sve moram na low....shmrc...nema se kapitala kako da si ja stavim postavke?

Evo TomoR ti prodaje svoju 5850 pa ćeš igrati na high - ultra kao i kolega sa foruma.

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
tireN1337 kaže...

I kod mene je tak.

Cek u cemu je bit to :P , kako treba biti :D ?

14 godina
neaktivan
Kendo kaže...
t12matija kaže...

Evo TomoR ti prodaje svoju 5850 pa ćeš igrati na high - ultra kao i kolega sa foruma.

za samo 750 kn

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Kendo kaže...
t12matija kaže...

za samo 750 kn

I dobije još kutiju afričke šljive, tomi navodno ni to više ne pomaže...

Freak Show Inc.
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Kendo kaže...
t12matija kaže...

za samo 750 kn

Samo pazi ta kartica u Battlefidu služi samo za otključavanje svih oružja, medalja, ribona.... Za K/D ratio je nije briga {#}

13 godina
tireN1337 kaže...

I kod mene je tak.

To je popis kud ti sve idu podaci prije nego dodju do servera.

Savrseno bi bilo kad bi na popisu bio samo tvoj router i server.

A ne jos 15 tocki izmedju.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ti kao informatičar znaš da to nije moguće {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

{#} {#}

Ovo je slikovit opis koji vjerujem da dobro objasnjava poantu {#}

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
tireN1337 kaže...

I kod mene je tak.

I dali se da štogod napravti po tom pitanju (mi korisnici)ili to ovisi samo o poslužitelju?

Nemožeš stisnut i prdnut.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ljudi se ne bi trebali previše opterećivati sa hopovima ako im je ping prihvatljivo malen. Kod mene na poslu ima 5-6 hopova (suvišnih) unutar par ms i to nije problem. Ako tvoj paket ode i vrati se za 35 ms onda ti je svejedno da li između ima 5 ili 15 točaka.

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prvo želim čestitati odjelu marketinga DICE, odličan posao :) Prvo dojam kada sam ušao u igru je... uff kaj je ovo, izgleda mi sve malo dječije, to je bila mapa Hainan Resort, ujedno i najgora mapa! Sve u svemu, igra ne izgleda ništa bolje od bf3... čak pojedine mape bf3 izgledaju bolje i izvode se bolje od bf4! Pojedini elementi igre su bolji i zanimljiviji ali opet, ništa spektakularno... osjećaj je kao da igram nove mape bf3 samo što se izvode lošije. Ovo je nešto slično kao u filmovima, svaki nastavak je sve lošiji :( Nadam se da kada malo ispeglaju MP će biti nešto od igre, ali zaključak ništa posebno... idem poslije na pivu i prošetati psa, nije vrijedno mojeg vremena, barem ne za sada! Over & out.

Moj PC  
9 14 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

^

LOL

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Skoro pa je moguće. :) Imaš ovu ekipu koja na njemačkim serverima igra s pingom od 10ms, praktički je provider i vlasnik DC-a pa imaju cirka 4-5 hopova između par "lokalnih" routera.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Skoro pa je moguće. :) Imaš ovu ekipu koja na njemačkim serverima igra s pingom od 10ms, praktički je provider i vlasnik DC-a pa imaju cirka 4-5 hopova između par "lokalnih" routera.

4 nije 2. Opet vičeš "Vuk!"? {#}

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice