Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.615.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

I onda kažu, bf4 open beta je bila da se stressaju i testiraju serveri.... MA KOJI SERVERI????? {#}

sjetim se bete i brijem da se u mom slucaju nije nikad srusio server...

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Ima tko problema sa emblem editorom? kako rotirat? meni ne hvata neke komande...na chromeu sam.

Ako stvara probleme morate disableat better battlelog ekstenziju. Kako sam je ugasio puno je lakše radit emblem, tj. nije zbugan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 14:34 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Ima tko problema sa emblem editorom? kako rotirat? meni ne hvata neke komande...na chromeu sam.

Za rotiranje primiš mišom onu kocku koja je jedina van kvadrata kojeg editiraši vrtiš kak ti paše!

Na slici ona najgornja kocka!

StariGadCRO @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 14:35 (Butcher).
14 godina
neaktivan
catus69 kaže...

Ekipa,

na poslu sam do 20 h večeras, a jutros mi stigla fizička kopija Overseasom. Zanima me na kojim ću cca postavkama moći smooth igrati na 1680 X 1050? Imate kakav tip za najbolji balans između kvalitete slike i FPS-a?

rezoluciju digni do kraja a postavke snizi na low,jedino mesh ostavi na ultra

battlelog:raep-kickass
14 godina
neaktivan

Već vidim da će ovaj server zjapit prazan budući da je preset custom.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

I onda kažu, bf4 open beta je bila da se stressaju i testiraju serveri.... MA KOJI SERVERI????? {#}

sjetim se bete i brijem da se u mom slucaju nije nikad srusio server...

Neznam šta su im ta testiranja pomagala. Beta je bila 100 puta stabilnija od toga šta sad imamo.

Danas sam joinao valjda 25 servera i završio samo 11....

Ali ajde strpimo se malo. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 14:47 (Firefox72).
15 godina
Butcher kaže...
fila2208 kaže...

Za rotiranje primiš mišom onu kocku koja je jedina van kvadrata kojeg editiraši vrtiš kak ti paše!

Skužio sam, thy, nego nešto mi se zbleslirao radi better battlelog ekstenzije pa zato nisam mogao.

thy.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
odjavljen
Butcher kaže...
fila2208 kaže...

Vi crtate ove stvari od ona 4 oblika??

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Battlefield 4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/81aa9644-a271-4423-b737-94bb774f616e/Multiplay-CROATIA-CRO

HR server, Italija. Provjerite pingove :D

Mislim da ga jos podesavaju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Na većini domaćih providera pingovi će ti biti bolji prema Njemačkoj, Nizozemskoj i Engleskoj, odnosno Frankfurt, London i Amsterdam, nego Italija s obzirom da su rute takve. Švicarska Zurich također.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 14:54 (Tonči).
17 godina
Battlefield 4

pa dobro oce meni neko pomoc oko problema !? non stop drobite o dosadnom mp-u :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 14:57 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Na većini domaćih providera pingovi će ti biti bolji prema Njemačkoj, Nizozemskoj i Engleskoj, odnosno Frankfurt, London i Amsterdam, nego Italija s obzirom da su rute takve. Švicarska Zurich također.

Znam.

I na moje iznanadjenje je ping (preko Optime) na ovom serveru nizi za 10-15ms nego na DE serverima?!

Mozda trenutno stanje veza, mozda jer je prazan, mozda....

Isprobat cu kasnije, pa cu vidjeti {#}

12 godina
Battlefield 4

Vidim igra je iz bete presla u alphu. Gdje su sad svi oni mulci koji su pricali da je to samo beta i da ce DICE sve popravit do izlaska. Cak niti server filter ne radi kak spada, sramota.

6 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
kurt kaže...
catus69 kaže...

Ekipa,

na poslu sam do 20 h večeras, a jutros mi stigla fizička kopija Overseasom. Zanima me na kojim ću cca postavkama moći smooth igrati na 1680 X 1050? Imate kakav tip za najbolji balans između kvalitete slike i FPS-a?

rezoluciju digni do kraja a postavke snizi na low,jedino mesh ostavi na ultra

Bio sam uvjeren da mogu sve na high postavkama, izuzev AA?

16 godina
odjavljen
steelman kaže...

Vidim igra je iz bete presla u alphu. Gdje su sad svi oni mulci koji su pricali da je to samo beta i da ce DICE sve popravit do izlaska. Cak niti server filter ne radi kak spada, sramota.

Meni igra već danima radi bez ikakvih problema. Kakve probleme imaš? Jesi li instalirao sve nadogradnje za Windowse, stavio nove drivere i pogasio višak procesa u pozadini? Imaš li stabilnu konekciju na Internet? Često se određeni problemi s tvrdim diskovima, RAM-om i ostalim komponentama pokazuju tek pod velikim opterećenjem, do kojeg BF4 svakako dovodi i najbolje konfiguracije.

Što se servera tiče, s obzirom da je igra jučer krenula svugdje, navala je ogromna i DICE-ovi serveri za Battlelog, login i Origin pod ogromnim su pritiskom, kao i serveri gdje se igre hostaju.

Kod planiranja opterećenja servera i mreže, rijetko se planira 100% opterećenja za peak, već mnogo manje (nekih 70% max) pa se u slučaju da baš svi navale, događaju problemi s performansama i propusnošću. Zato mnogi serveri "ispadaju" ili lagaju. Treba se strpiti dok malo stvar ne popusti.

16 godina
Battlefield 4

Ja sam poprilično razočaran igrom.

Za meksičkih 200 kunića se možda isplati ako će bit puno ekipe, ali za 50$/€ nikako.

Igra i sam Battlelog mi djeluje kao nedovršeni koncept.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znam da se nema previse smisla zalit na konekciju sa serverima, lag i ostalo...
Ali jedno brzo pitanje:
Je li ovo:

normalno? Znam da nije normalno, ali nadam se da je samo zbog igre i da nisu moje graficke malo zalutale.

I jos jedno pitanje:
Je li normalno da sa i7 980x, 2 X 6970, 16gb rama na 1080p dogadjaju ucestalni fps dropovi na ultra (znam da je ovo vic malo stariji hardware, ali se nadam da ce bf4 radit na ultra?(makar kad ga poprave))

Hvala puno

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Za meksičkih 200 kunića se možda isplati ako će bit puno ekipe, ali za 50$/€ nikako.

To vrijedi i za BF3? Jer Battlelog ni igra niti u jednom segmentu nisu lošiji (već su bolji). Znači li to da nisi kupio ni BF3, BFBC2, BF2, BF2142, BF1947 ili kako se već zvao? Ti uopće nisu imali nikakav Battlelog, nego bezvezan server browser čak i bez filtera.

Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
protjeran
Luka Ivanković kaže...

Ali jedno brzo pitanje:
Je li ovo:
normalno? Znam da nije normalno, ali nadam se da je samo zbog igre i da nisu moje graficke malo zalutale.

I jos jedno pitanje:
Je li normalno da sa i7 980x, 2 X 6970, 16gb rama na 1080p dogadjaju ucestalni fps dropovi na ultra (znam da je ovo vic malo stariji hardware, ali se nadam da ce bf4 radit na ultra?(makar kad ga poprave))

Hvala puno

ybog igre jer ja sam jucer na jednoj mapi vidio kroy cijeli pod.

16 godina
odjavljen
Luka Ivanković kaže...

Ali jedno brzo pitanje:
Je li ovo:

I jos jedno pitanje:

Hvala puno

Lako ćeš otkriti je li normalno i gdje je problem. Na drugom računalu vidi postoji li identičan problem. Ako postoji, tekstura je pogrešno postavljena. Ako nije, onda imaš problem ili s driverima ili grafičkom samom.

16 godina
Tonči kaže...
Mitch kaže...

To vrijedi i za BF3? Jer Battlelog ni igra niti u jednom segmentu nisu lošiji (već su bolji). Znači li to da nisi kupio ni BF3, BFBC2, BF2, BF2142, BF1947 ili kako se već zvao? Ti uopće nisu imali nikakav Battlelog, nego bezvezan server browser čak i bez filtera.

Ne, pričam za nov Battlelog.

Imam BFBC2 kojeg i dan danas igram, a na lageru su i BF2 i BF2142.

Zašto se uopće išlo na nešto takvo, gdje oni ne kontroliraju potpuno svoj servis kad su tu i različiti browseri i slično.

A ne znam i gdje je nestalo spajanje direktno na IP adrese.

Po meni zloglasni serijal COD ako u ničem drugom, barem u tome ima prednost.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

to je to, dobim preko 10k poena, otkljucam mali milion stvari i kojih 40 tiket prije kraja svima se srusi igra i ode sve u nepovrat...

ovo pocinje jaaaako zivcirati, bas me zanima kolko ce im trebati da barem nesto pocnu fixati napokon

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
steelman kaže...

Ne znam kakave ti probleme imaš ( ne mislim na mentalne, već sa igrom), ti i onakvi klaunovi kao ljudina.

Meni igra radi, jučer dva crasha u 2 min na šangaju, dakle do šangaja je nešto.

kasnije updateao punkbuster i nije se rušilo.

Ugl. ima propusta, redo za upad u server ne radi i battlelog je bugovit, ali sve u svemu meni igra radi.

Ako tebi ne radi ne znači da ne radi svima. 

Ugl. popravili su veliku većinu stvari, sad samo da dovrše tehnikalije a to će ovaj tjedan nadam se.

bf3 je bio neigirv nekima i po mjesec dana, nadajmo se da ovaj neće toliko jer će češće patchirati.

Ugl. da igra ima problema ima, ali ja ih nemam toliko koliko ih imaju neki nažalost.

RSOD su sredili, serveri pucaju a i prikaz igrača nekad ne šljaka ali to me uopće ne odbija od igre i igram se ja guštom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 15:31 (fila2208).
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
steelman kaže...

Ne znam kakave ti probleme imaš ( ne mislim na mentalne, već sa igrom), ti i onakvi klaunovi kao ljudina.

Meni igra radi, jučer dva crasha u 2 min na šangaju, dakle do šangaja je nešto.

kasnije updateao punkbuster i nije se rušilo.

Ugl. ima propusta, redo za upad u server ne radi i battlelog je bugovit, ali sve u svemu meni igra radi.

Ako tebi ne radi ne znači da ne radi svima. 

Ugl. popravili su veliku većinu stvari, sad samo da dovrše tehnikalije a to će ovaj tjedan nadam se.

bf3 je bio neigirv nekima i po mjesec dana, nadajmo se da ovaj neće toliko jer će češće patchirati.

Ugl. da igra ima problema ima, ali ja ih nemam toliko koliko ih imaju neki nažalost.

RSOD su sredili, serveri pucaju a i prikaz igrača nekad ne šljaka ali to me uopće ne odbija od igre i igram se ja guštom.

fila ako tebi radi igra budi sretan jer ima dosta ljudi kojima neradi. tako da ne ires.

15 godina
Battlefield 4

Da nebi ispalo da mi je sve u igri super i nije.

Pregazi me moj džip kad izađem iz njega.

Ponekad igra pati od scorpionove desinhronizacije.

Commander je prilično dosadan.

Ifv je jako nerfan i preslab.

mbt law treba popraviti ili izbaciti

SLam mine su smeće

3 mine odjednom na mapi, sramota.

Previše je vozila na nekim mapama.

Mali jeepovi primaju veliki dmg od sudara sa objektima.

Nestajanje zvuka na nekiim mapama

INRV i thermal beskorisni.

Boja huda je čudna, volio bih da možemo mjenajti boju huda.

Jetovi su prejaki.

Sporost svega, izvalačenje pištolja, bacanje medkita i to...ali to će valjda ubrzat kako su i u bf3.

Lagovi po serverima i crashanje kad sam naravno na super killstreaku.

Par stvarčica koje mi dižu tlak, ostalo je ok više manje.

BFBeast kaže...
f

fila ako tebi radi igra budi sretan jer ima dosta ljudi kojima neradi. tako da ne ires.

kaže se ne rise, a naravno da sam sreatn, šta ću plakat jer tebi igra dobro ne radi jel?
Kad je meni bf3 loše radio, jesi ti plakao radi mene?
Daj ljudina smiješan si. Boli me ona stvar kako radi drugima, bitno je da radi meni, i tako je svakome.
Svak se za sebe snalazi i bori, ili smo svi braća hrvati odjednom?
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 15:41 (fila2208).
Moj PC  
8 1 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Ej, tko je m4CR0_swordisa?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/m4CR0_swordisa/stats/304076466/pc/

Rastura u igri :)

Je ovdje na forumu?

Zanima me kako ima podesen FOV! Uvijek me primjeti prije nego ja njega.

Mozda koristi zoom na oruzju?

Pa da si ja tak podesim fov i oruzje {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo za sve koji imaju poteškoća za složit neki emblem po želji ja sam koristio ovaj program i olakšao si,

Skinite program i u njemu otvorite sliku ili neki logo koji želite i postavite prozor programa preko editora emblema i kliknite "overlay" i složite različite oblike u editoru da se poklope sa slikom koju ste učitali. Sretno.

Evo moj - Abstergo emblem

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 15:41 (-zip-).
Moj PC  
9 0 hvala 8
15 godina
-zip- kaže...

Evo za sve koji imaju poteškoća za složit neki emblem po želji ja sam koristio ovaj program i olakšao si,

Skinite program i u njemu otvorite sliku ili neki logo koji želite i postavite prozor programa preko editora emblema i kliknite "overlay" i složite različite oblike u editoru da se poklope sa slikom koju ste učitali. Sretno.

Evo moj - Abstergo emblem

Super ti je logo.

Ja sam sad slagao svoj, dječja posla ali mene veseli.

Šteta što ima samo 20 layera :(

17 godina
Battlefield 4

Fila, mislim da ti treba ovaj Dogtag, nađeš ga u SP:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Inače, od svih tih vaših problema, ovo su stvarni:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670126678133/

Kad anti-hack sustav postane problem za legitimne igrače (primjerice twicthera/youtubera).

Zamisli savjeta: umri koji put da sustav lakše bana druge i nemaš nerealne statse.

{#}{#}

Moj PC  
5 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice