Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.617.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Je'l netko uspio pronaći FY-JS sniper u Singleplayer-u?

Pretpostavljam da je u Singapore misiji, jedino oružje je koje nisam uspio pronaći (dog tagove imam sve {#})...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nisam do sada ništa pisao osim malog pedagoškog izleta radi ljudine. Vidim da se dosta ljudi žali na igru pa da ja napišem kako je meni do sada.

Stvarno je super optimizirano. Na mom stroju radi tek trunčicu sporije od BF3 (isto sa 3 različite verzije ATI drivera). Potrošnja memorije nije toliko velika kao što sam očekivao. Serverski problemi su svima isti pa neću trošiti riječi na to (jutros sam 4x dobio isti čin, mater im). Što se tiče "klijentske strane" imam samo jedan problem - zvuk u tenku kao i valjda svi drugi. Sve ostalo radi perfektno. Mape su prekrasne, pravi je gušt otkrivati nešto novo. Rušenja zgrada su stvarno dno što se tiče izvedbe i nadam se da će se po pitanju toga nešto izmjeniti (mislim na izmjene tekstura i samu mehaniku rušenja, stvarno je očajno).

Freak Show Inc.

7 6 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Nmam samo jedan problem - zvuk u tenku

Jesi probao ovo?

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 4

Ništa od Metroa xD

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Da li još netko ima problem kada izlazi iz igre da mu se smrzne slika (black screen) pa onda moram ctrl alt del i ubit bf4 preko task managera.

Svaki puta mi se to dogodi. Govorim o multiplayeru

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Battlefield-4-Process-Won-t-Close/td-p/1634845

to je isti ovaj problem

kada izlazim iz igre, mjenja se mapa ja moram restartat komp, katastrofa hebem ti sve da ti hebem..

Šta da radim?

https://www.g2a.com/r/mnik987
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 20:02 (toxic).
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Jesi probao ovo?

Ma to mi uopće nije problem, navodim više kao kuriozitet. To treba cyberu {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ništa više Seccond assault pa sam prestao gledati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

LOL pa dobro jel igra tko tu SP samo MP speeku bacate !  daj bacite SSove vi sa SP-a i na kojim postavkama i algoritmima igrate da bacimo jedan bench {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 20:10 (4mal).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma zašto nemam ja queue sada? Da nije to samo za Premium Pedere ili nitko nema?

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
17 godina
Battlefield 4

Što se streama US vs EU tiče, ili je Xbox One ograničena konzola ili su ti igrači retardirani. Gledao sam malo početak i sada zadnjih nekoliko minuta. Likovi fulaju, failaju, ne vide neprijatelja na metar od sebe, zabijaju se u zidove i prepreke - pa brate bolje bi one ribe iz Ghostsa igrale...

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 20:29 (191x7).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
mabencic kaže...

Ma zašto nemam ja queue sada? Da nije to samo za Premium Pedere ili nitko nema?

Nitko nema.

سمندری ڈاکو
13 godina
4mal kaže...

LOL pa dobro jel igra tko tu SP samo MP speeku bacate !  daj bacite SSove vi sa SP-a i na kojim postavkama i algoritmima igrate da bacimo jedan bench {#}

Jos nisam pokrenuo SP.

Friday! Pozdrav! :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
Rade dizala u Metrou!
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jeste li vidjeli taj Sandstorm na Oman.

OMG....

Metro izgleda isto ko U BF3, Taj jedan destruktabilni stup i to je to? 

Kao što je rekao, keep grinding.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 20:44 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

cekam da se igra skine pa eto i mene :D

p.s vidjeh sve unlockove za stealth jetove. dice mora da se šali. naspram attack jeta ovo je uzas lol

16 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Jesi probao ovo?

ja sam to sinoš probao i bilo je sve ok do sad... opet puca zvuk a i i igra je pukla

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dječaci, jel ima tko logitech g700 mišeka? siguran sam da sam vidio negdje u temi da netko ima.. Zanima me koliko je zapravo velik i kako ste zadovoljni.

Znam da je offtopic ali pomozite, zapeo mi za oko onak!!

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
red_bull kaže...

Dječaci, jel ima tko logitech g700 mišeka? siguran sam da sam vidio negdje u temi da netko ima.. Zanima me koliko je zapravo velik i kako ste zadovoljni.

Ima nas puno, vjerovao ili ne.

Meni najbolji mis od svih koje sam probao. Istina, probao sam ih manje od desetak..

Mis mi je ganijalana. Softver odlican.

KAd se naviknes na dodatne tipke bas lijepo pasu u igrama.

Losa strana ti je taj ergonomaski dizajn. Nekima nikako ne pase, dost ih ga je prodalo zbog toga. Meni savrseno pase.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 20:50 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
red_bull kaže...

Ima nas puno, vjerovao ili ne.

Meni najbolji mis od svih koje sam probao. Istina, probao sam ih desetak..

Mis mi je ganijalana. Softver odlican.

KAd se naviknes na dodatne tipke bas lijepo pasu u igrama.

Losa strana ti je taj ergonomaski dizajn. Nekima nikako ne pase, dost ih ga je prodalo zbog toga. Meni savrseno pase.

Uzel bum ga onda.. inače ja naslanjam cijelu ruku na miš pa mi paše ako je velik, još više-visok..

Demon ti si majke mi katica za sve. thnx{#}

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
red_bull kaže...

jak velik i moćan za prave muške joka.

Dizajn mi je odličan a grip sa strane super odgovoara.

Meni ga je poslao razer. Stvarno straha miš, kad si složiš tipkice i sve, stvarno je hgušt igrati

Definitvno buy!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 20:55 (fila2208).
16 godina
odjavljen

Imam ja G700S - dosta je dobar, ali je za FPS meni draži G9X zbog težine (lakši je).

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

Meni ga je poslao razer. Stvarno straha miš, kad si složiš tipkice i sve, stvarno je hgušt igrati

Definitvno buy!

Prodaj mi ga.. kolko oš??{#}

[M|C] jokaCRO ingame
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Uživajte dok mi EA ne skine {#}

Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
Firefox72 kaže...

Uživajte dok mi EA ne skine {#}

Buildup oluje na omanu {#}

red_bull kaže...
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

Definitvno buy!

Prodaj mi ga.. kolko oš??{#}

Pokloni se ne prodaju.
Samo ti njega kupi,. nebuš požalio.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 4

Btw.

NOTICE: WE ARE ROLLING OUT NEW GAME SERVERS TO ADDRESS STABILITY ISSUES, WHILE SERVERS ARE UPDATED YOU MIGHT BE DISCONNECTED FROM YOUR CURRENT GAME

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Čak je i mjuza original od ranije. Prezakon. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

ako ne pukne zvuk oće server....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja ne mogu gledati taj live stream ima negdje ovo što je već bilo da se pogleda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxis kaže...

Ja ne mogu gledati taj live stream ima negdje ovo što je već bilo da se pogleda?

Probaj na taj isti link samo zavrtit slider unatrag, možda ima recordano.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
maxis kaže...

Probaj na taj isti link samo zavrtit slider unatrag, možda ima recordano.

Probao nema nažalost

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice