Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.598.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

When stating pc requirements for bf4 DICE mentions that 8Gb of ram would be enough.

We can tell you right away , that isnt the case.

In full server load, system memory usage reaches almost 10 GB of ram at 2560×1440 on ultra settings.

Again the game eats system memory like pan cakes, never mind that we lowered the resolution to 1920×1080, system memory usage is peaking somewhere above 9 GB. Welcome to the next gen game, ladies and gentlemen!

{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 4

Ne znam, meni preko 2-3 nije nikad išlo.{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Ja sam si kupio jos 8 GB ono kaj je memorija bila za sicu tak da nisam ni provjeravao zauzece, al mislim da to kod njih nesto ne stima. Ovo je stvarno malo previse {#}

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Ja sam si kupio jos 8 GB ono kaj je memorija bila za sicu tak da nisam ni provjeravao zauzece, al mislim da to kod njih nesto ne stima. Ovo je stvarno malo previse {#}

baš komentirali, ma kod njh je nešto smrdano možda
Velim cijeli sistem sa bf4 i hrpom pozadinskih appova nije išao preko 4,5 :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
11 godina
protjeran
Battlefield 4

nemoramo osvojiti turnir. dovoljno je sudjelovati.{#}

2 0 hvala 0
13 godina
BFBeast kaže...

Samo kaj traze igre u kojima se moze skupiti 12 timova s 5 igraca.

Daj ih ti skupi tolko kod nas. Pogotovo kad znaju ko im je konkurencija. I jos moraju platiti.

11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
BFBeast kaže...

Daj ih ti skupi tolko kod nas. Pogotovo kad znaju ko im je konkurencija. I jos moraju platiti.

pa nije vrag da se boje, pa jednom godisnje mozes dati 100kn za prijavu na turnir i tko zna mozda i pobjedis

13 godina
BFBeast kaže...

pa nije vrag da se boje, pa jednom godisnje mozes dati 100kn za prijavu na turnir i tko zna mozda i pobjedis

Ak imas Facebook javi se deckima. Mozda imaju kakve veze okolo po klanovima, pa skupe jos 11 timova.

A ti pitaj decke iz CHC-a, xXx.... uglavnom, ti najbolje znas koga treba pitati :)

E, a da su 16 vs 16 male Conquest mape s vozilima na nekom HR turniru... Ja bi prvi bio u redu {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 1:25 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield 4

beta gotova?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

beta gotova?

Ne pocinje 1.11.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 4

Moj mali farewell beti, kad sam slagao filmić, skužio sam da sam nažalost obrisao neke file-ove sa MAA i tako, pa to onda nije ubačeno, nažalost.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
8 0 hvala 6
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
BFBeast kaže...

Ako idu samo domaće ekipe, nema šanse.

Bf scena sa 5v5 nema toliko poklonika što smo vidjeli i nedavnim esl turnirom.

Nadajmo se da će nakon bf4 zanimanje samo porasti.

16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

When stating pc requirements for bf4 DICE mentions that 8Gb of ram would be enough.

In full server load, system memory usage reaches almost 10 GB of ram at 2560×1440 on ultra settings.

Again the game eats system memory like pan cakes, never mind that we lowered the resolution to 1920×1080, system memory usage is peaking somewhere above 9 GB. Welcome to the next gen game, ladies and gentlemen!

{#}

Nisam gledao i ne sjećam se, ali RAM je toliko jeftin da je količina najmanji problem.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Nisam gledao i ne sjećam se, ali RAM je toliko jeftin da je količina najmanji problem.

Ocito nisi dobro gledao jer su RAMi poskupili osjetno. 

Evo ti i razlog.

http://www.kitguru.net/components/memory/faith/hynix-fabs-on-fire-after-chemical-explosion/

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 10:32 (drahic).
16 godina
Battlefield 4

Da, "samo" 100-120€ za tih 10gb kod nas. Baš sitnica. Kao da ideš kupiti kruh.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 10:31 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

toliko je jeftin da je u 2 mj. poskupio 100%!lp

||| Core™ inside |||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ne znam jel ram ikad skuplji bio.

Prije je bilo odeš u pekaru po kruh, usput pokupiš keks rama...a sad moraš gledati oko 300 kn da bi uzeo pločicu.

ALi stvarno, mislim po beta rezulattaima, igra i sistem ne idu preko 4gb, barem je meni bilo tako.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne znam jel ram ikad skuplji bio.

Prije je bilo odeš u pekaru po kruh, usput pokupiš keks rama...a sad moraš gledati oko 300 kn da bi uzeo pločicu.

ALi stvarno, mislim po beta rezulattaima, igra i sistem ne idu preko 4gb, barem je meni bilo tako.

zato sam ja uzeo kad su bili bagatela. 16 giga za 600 kuna... i sad sam miran do idućih next gen konzola... :D

i da. da se sjetim da sam pred dosta godina uzimao 1 gigu za 800 kuna. i to je bilo povoljno. tako da, cijene idu dole, pomalo, ali idu. iduće godine će bit još jeftinije ko hoće čekat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 10:46 (ranko091).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4
Nisam imao pojma o ovome... nekoć sam isti rang RAM-a plaćao 90-100 eura, sad je 130-140, što je mnogo skuplje; ne baš duplo, ali dosta. No, i dalje je to relativno niska cijena u odnosu na ostale komponente; BF4 ionako nije predviđen za igranje na low-end mašinama, nego računalima s karticama barem srednje klase i quad-coreom. Mislim da je 8 GB već dugo vremena standard u gejming kompjuterima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Rijetko koja igra mi koristi svih 4gb, a kamo li 8gb. BF4 mi je na 64slotnom serveru koristio 2,6gb. To je najviše što sam vidio.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Rijetko koja igra mi koristi svih 4gb, a kamo li 8gb. BF4 mi je na 64slotnom serveru koristio 2,6gb. To je najviše što sam vidio.

Ma greška je gore, ili nekakvo curenje memorije ili nešto drugo, ali sigurno je neki problem u pitanju. S 8 GB nema straha, jer to je uostalom i limit konzola.

14 godina
Tonči kaže...
Nisam imao pojma o ovome... nekoć sam isti rang RAM-a plaćao 90-100 eura, sad je 130-140, što je mnogo skuplje; ne baš duplo, ali dosta. No, i dalje je to relativno niska cijena u odnosu na ostale komponente; BF4 ionako nije predviđen za igranje na low-end mašinama, nego računalima s karticama barem srednje klase i quad-coreom. Mislim da je 8 GB već dugo vremena standard u gejming kompjuterima.

Kad si se namirio prije pa ne pratiš.

Predviđen je, ali ne mogu svi to pratiti. tema je bila dali je 4gb dosta i potvrđeno je da je, iako se pušu neki da treba preko 8gb.

Velim gledali smo potrošnju. Bf3 mi je pio do 1gb, bf4 pije oko 2-2.5 ako i toliko.

Sa optimizacijom memorije(programi) bez beda sistem se drži na idle oko 1gb + bf 2gb, eto 3gb je dosta praktički, ako netko ima laptop sa integrušom od 1gb.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 11:02 (fila2208).
14 godina
Battlefield 4

Btw. evo i datuma izlaska bf4. Zanima me zašto u nekim državama igra kasni ili dolazi kasnije?

Iznenadile me Njemačka i Austrija te UK.

Zna netko zašto to tako rade, da neke države kasnije mogu početi igrati?

Release date(s)

Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

S. Amerika

October 29, 2013

Brazil

October 29, 2013

Njemačka

October 30, 2013

Austrija

October 31, 2013

Japan

October 31, 2013

V. Britanija

November 1, 2013

Indija

November 1, 2013

Filipini

November 6, 2013

PlayStation 4

S. Amerika November 15, 2013

EU November 29, 2013

Brazil November 29, 2013

Xbox One

November 22, 2013

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 11:07 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Njemacka 30-og ?!

What?

Nista,ko za Bf3 betu preko proxya pokrecem.. {#}

Btw- EU za PC ti fali ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 11:09 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
drahic kaže...

Njemacka 30-og ?!

What?

Nista,ko za Bf3 betu preko proxya pokrecem.. {#}

Btw- EU za PC ti fali ? 

A znam da mi fali. Valjda se očekuje 29.10.

Negdje sam čitao 1.11. ali ne želim to niti vjerovati niti pomišljati lol :)

Budem još potražio.

p.s. kad ideš preko bfloga, on ti veli prepare for batttlef 29.10.

E sad dal oni misle kako je tada dan kad izlazi u usa ali i kod tebe sudeći po tvojoj Ip adresi, ili je to ono globalni date koji svima nama piše.

Ako izlazi 1.11. naravski ćemo sa proxyem regati igru u brazilu ili usa, neću čekati još 3 dana za ništa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 11:24 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ja sam na više mjesta vidjela da je za EU taj 01.11., jedino na službenim stranicama nigdje nema tog podatka. Vidim da je netko i na Battlefield facebook stranici postavio to pitanje, ali nitko nije odgovorio još.

14 godina
LudaVjestica kaže...
fila2208 kaže...

Ja sam na više mjesta vidjela da je za EU taj 01.11., jedino na službenim stranicama nigdje nema tog podatka. Vidim da je netko i na Battlefield facebook stranici postavio to pitanje, ali nitko nije odgovorio još.

Da, vidio sam i ja to, ali odbijam vjerovati, tj. rado bi da je 29.10. :(

(i prije neg netko pita šta su ti ta tri dana bitna, da bitna su)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 12:58 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kaj vam piše u Origin libraryju?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kaj vam piše u Origin libraryju?

Ništa, barem ja nigdje ne vidim datum. Piše mi samo not yet released.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel netko naisao na YT na filmic sa knife animacijama ? Jer koliko vidim tu i tamo iz spectator moda sta je netko snimao,kad lik lezi,ovaj skoci na njega doslovno i zakolje ga. Hahaha..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice