- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovaj SCAR-H mi ništa nevalja :D trese se ko peder na hrenovku :P
Rađe gledam Rijanu i njeno dupe nego slušam ono eminemče
Znam da treba znati ali tek kada ga otkljucam nevalja nista, kasnije kad ga customiziram ce biti bolje nadam se :D
na osmici fakat leti
Meni ga je lakse kontrolirat nego u bf3
na osmici fakat leti
i ovi 13.11 beta driveri su puno pomogli, evo cijela partiija niti jedan lag
A ima li frame drop-ova?
Ja sam malo gledao onaj cpu i gpu graf u igri i imam konstantne peak-ove bas u trenutku kada se pojavljuju i frame dropovi.
Ček samo malo... BF3 je vrhunac? Ne pitam ovo u zajedljivom ili flamerskom smislu.
Ne, BF2 je vrhunac BF serijala
Ali po meni .. BF1942>BF2>BF3>BF2142>BFV
BFBC2 bi mozda isao izmedu 2 i 3 ali on bas i nije dio ovoga serijala ,a za BF4 budemo vidjeli jos je rano =)
skine mi sranje od 9 mb umjesto drivera. sta napravit?
Meni je isto sa službene bio drek od 9.6mb
Jel bilo još kom sad update Origina od 52mb (beta verzija) a nakon tog ćorak od programa?
Meni je isto sa službene bio drek od 9.6mb
Pa di kliknem da skida? lol
Edit: Naso k
Stavio 13.11 i imam 30-40 fps lol
vraćam se na 13.10 a sutra budem i win 8.1 puknuo da vidim taj boost
Koliko hejta citam ovdje za igru koja nije ni izasla to nije normalno. Neznam kaj ljudi ocekuju od igre. Blowjob? Masazu tjemena? Kitu?
Mislim kao prvo ovo je beta. Drugo kome se ne svida ne mora kupiti igru. Cak ima opcija da dobijete pare natrag nakon 8 dana od izlaska ako vam se igra ne svida..
Ali ne. Ljudina bi veci recoil jer se nebude inace osjecao pro. Ovaj bi brze kretanje neki drugi bi neznam, drugu pjesmu u najavi i takve nebuloze.
Koji vam je bog?
Ja osobno mislim da bum igru igrao ko i svaki battlefield do sad. Od izlaska do zalaska. Ako ne ko ga mrda. Ima i drugih
Masazu tjemena?
Meni nakon ovog petcha zakucano na 60 fpsa a igra laga, a ona žuta crta od cpua na grafu mi stalno ravna. Lipo su ga patchali, prije mi radilo solidno.
Prelazak na Win8 je kao da igram drugu igru...nema dropova,lagga i fps je stabilan.
Hvala wiz4rd-u na informacijama za win8
.
EDIT. Win 8.1 je .
Vi koji prelazite na osmicu idite na 8.1. ne na 8 obični!! :)
Zašto?
Koji detalji i na kojoj rezoluciji igras?
imam windows 8 64bit
Q9550 3.6 GHz
5GB ram
GTX 470 OC 810/1005
ULtra postavke 1600x900 35 FPS
jest narodu krivo hahahaha
daj nemojte me seksat da ću morat prelazit na nove winse zbog igre
kakva je ovo zaje*ancija
Jel bilo još kom sad update Origina od 52mb (beta verzija) a nakon tog ćorak od programa?
Meni radi.
Zašto?
zašto ne...zašto bi netko išao npr. sada na sedmicu čistu umjesto sedmicu sa service packom...set zakrpa i patcheva, fixeva i dodataka koji vrijede da se stavi najnovija verzija osmice.
Curi sam prije pola godine stavio običnu osmicu...preloše je radila i zgadila mi se.
Neki dan stavio 8.1. i ne vjerujem što je brža i bolja sada da sam se zapalio da je sutra i sebi stavim.
Mislim samo ti stavi običnu osmicu dapače, ali ono...čemu.
Evo ja sam sad probao sve na ultra i sa svim opcijama upaljenim.
Dobio sam 55 fps-a prosjek. Full HD reza, AMD 13.11, Win 8.1 a pc je u MOJ PC.
Od 37 do 55...a u nekim trenutcima i 65...ali i pri najvećim eksplozijama, vatrama i sličnom, nikak se nije osjećalo zatrzavanje ili slično, klizanje čisto.
Bio sam zadovoljan na Win7 a ovo je još bolje :) Evo jedne fotke.
Dogodi mi se da svake dvije tri minute fps neovisno o akciji padne tj igra počne šteka nenormalno 2,3 sekunde i odna ide normalno.
Svkih 15-20 minuta mi se igra sruši.Sjećam se prije mi je to radio i bc2 pa je bilo nešto sa mrežom.jel zna netko o čemu je riječ (pb nije problem)
zašto ne...zašto bi netko išao npr. sada na sedmicu čistu umjesto sedmicu sa service packom...set zakrpa i patcheva, fixeva i dodataka koji vrijede da se stavi najnovija verzija osmice.
Curi sam prije pola godine stavio običnu osmicu...preloše je radila i zgadila mi se.
Neki dan stavio 8.1. i ne vjerujem što je brža i bolja sada da sam se zapalio da je sutra i sebi stavim.
Mislim samo ti stavi običnu osmicu dapače, ali ono...čemu.
Na windowsu 8 sam već 1g.
S onim postom sam mislio na windows 8 i 8.1,al nmwz.
Nekako sumnjam da je velika razlika između W8 i W8.1, W8 i W7 još i nekako jer znam da bolje raspolaže sa octo core procesorima tipa FX 8000 i i7 sa HT-om.