Jel se to meni cini ili u igri vise uopce nema destrukcije!?
Ima jako slabo i nadam se da je to samo zbog bete.
Jel se to meni cini ili u igri vise uopce nema destrukcije!?
Ima jako slabo i nadam se da je to samo zbog bete.
Snimljeni Windowsi 8.1.
BF4 beta, LOW
1680x1050
2013-10-07 03:30:50 - bf4
Frames: 52811 - Time: 600000ms - Avg: 88.018 - Min: 35 - Max: 134
Prije, na Windowsima 7:
2013-10-01 21:27:07 - bf4
Frames: 44630 - Time: 600000ms - Avg: 74.383 - Min: 37 - Max: 123
Poslije ovog updatea je kod mene sve manje vise isto.
2013-10-07 23:13:28 - bf4
Frames: 49116 - Time: 600000ms - Avg: 81.860 - Min: 53 - Max: 127
2013-10-07 23:35:15 - bf4
Frames: 53251 - Time: 600000ms - Avg: 88.752 - Min: 47 - Max: 119
2013-10-07 23:53:32 - bf4
Frames: 57307 - Time: 600000ms - Avg: 95.512 - Min: 49 - Max: 154
sa kojim programom radis FPS test ? bas me zanima koliko ja imam FPS-a. hvala
Ljudi što mislite jel bi mogao na svome PC-u vrtjeti BF4 betu? BF3 radi bez problema. Pitam čisto radi toga da ne skidam bezveze.
Mogao bi ako bi:
1. Clockao taj procesor na 3+ GHz
2. Stavio jaču grafičku karticu.
3. Prešao na Windows 8 ili 8.1
Sva tri koraka, nije opcijalno.
Skini FRAPS
možeš vidit preko konzole perfoverlay.drawfps 1
Ovo čudo ne vrijedi 50 kn a ne 50€. Ostajem na bc2 i bf3. veselio sam se vozilima i razočarao se skroz.. Da ne govorim o preskakanju kamenčića kad da preskačem cijeli otok,, zapinjanja o ništa itd. U bf3 to nisu ispravili nakon 2 god niti sada u bf4. Stvarno su napravili posao. Bitno da rade neke imitacije valova i drveća kako vjetar puše. Pokušao par puta odigrat al jednostavno to nije to
Super je šta si na osnovu bete koja je u biti podvaljena alfa donio takav zaključak..
jos je bolja tvoja logika, onda umjesto finalne igre budu nam podvalili betu mada kad malo bolje razmislim nebi se bas previse cudio da se to dogodi
A onda bi ekipa rekla: "ma doooobrooo pa ovo je ionako jedan veliki test za bf5, da vide malo kako taj novi frostbite 3 radi, a onda kad bf5 izade to ce biti prava stvar"
Ovo čudo ne vrijedi 50 kn a ne 50€. Ostajem na bc2 i bf3. veselio sam se vozilima i razočarao se skroz.. Da ne govorim o preskakanju kamenčića kad da preskačem cijeli otok,, zapinjanja o ništa itd. U bf3 to nisu ispravili nakon 2 god niti sada u bf4. Stvarno su napravili posao. Bitno da rade neke imitacije valova i drveća kako vjetar puše. Pokušao par puta odigrat al jednostavno to nije to
Super je šta si na osnovu bete koja je u biti podvaljena alfa donio takav zaključak..
jos je bolja tvoja logika, onda umjesto finalne igre budu nam podvalili betu mada kad malo bolje razmislim nebi se bas previse cudio da se to dogodi
A onda bi ekipa rekla: "ma doooobrooo pa ovo je ionako jedan veliki test za bf5, da vide malo kako taj novi frostbite 3 radi, a onda kad bf5 izade to ce biti prava stvar"
tako je
ljudi koji vole ovu igru bez obzira kako se ona izvodila uvijek ce pronaci izgovor za njezine nedostatke
Desit ce se ono sto je i za ocekivati.
Releasati ce crvljivu i bugovitu verziju i onda ce prvi dan pasti jedan patch od par gigabyta koji ce je dovesti u igrivo stanje... manje-više.
Ja sam se stvarno potrudio i dao šansu BF4.
Imao sam Windows 7, i nakon što je stigla beta prvi dan sam je instalirao. Nije dobro išla. Nakon toga sam išao staviti Win 8.1 Preview, i oko toga sam se značajno namučio, što možete vidjeti na temi Windows 8. Čak sam išao kupiti novi USB od 8GB i ištekao DVD rom (sve da bi mogao staviti te Windowse). 4 dana sam se s time je... zezao.
Sada Battlefield 4 Beta radi kako treba. Za Betu.
Ne uzimam za zlo Beti da je Beta, to je glupo. Naravno da ne radi sve super i da će se stvari mijenjati. Oružje, fontovi, boje, menui, jačina udarca, štete, kolko brzo leti metak itd. Tako je i bilo u BF3 tokom dvije godine.
No moje je mišljenje da je mehanika igre, geometrija, i općenito gameplay takav kakav je i da se neće mijenjati. Dojam će uvijek biti isti.
Pa ja se sjećam, bude neki BF3 update, i ja da nisam pročitao Change Log, nebi ni znao da je nešto bilo! Tako će, vjerujem, biti i sa BF4. Biti će promjena, ali u biti, kako je - je. Stvarno osjetne razlike sumnjam da će biti.
Ja idem dalje nabijati sate na svojih oko 650 sati na BF3, zasada BF4 ne kupujem.
Sad odigrao par rundi sa nasima. GG decki. Zenge, ono na krovu. Ubio sam 5 ljudi i directx error na 6om... Pa sta rec...
Meni super sve radilo do jučerašnjeg updatea...a od onda error sa Punkbusterom. Iako je skinut i ručno updejtan i sve...
Al eto, bar vidim po drugim forumima da nisam jedini kao ni jedini kojima je problem nastao NAKON updatea koji je drugima to trebao riješiti.
Edit: Prvi put u povijesti, podrška mi riješila problem...i to žemsko neko ;) Za sve koje izbacuje Punkbuster, odite ovdje za info.
Sad odigrao par rundi sa nasima. GG decki. Zenge, ono na krovu. Ubio sam 5 ljudi i directx error na 6om... Pa sta rec...
lol meni bf4 beta has stopped working :/
Znaci nismo ubili zadnjeg gnoja. Shit :(
Ja jedino taj problem imam i neznam rijesit,sve drugo radi odlicno.Ukljucio sam neki dan upnp hmmm mozda je do toga,nesto slicno kao connetion time out u bf3
evo momci settings editor za bf4 slicno kao za bf3 http://battlefield.realmware.co.uk/bf4-settings-editor/downloads ima i postavka da vam prikazuje fps u igri
Evo novih drivera za AMD igra s njima ide još fluidnije...isprobano:-)))
Sve se bojim da ova teroija bolje radi na win8 ce kasnije past u vodu. 99% sam siguran da kad izade finalna verzija i driver igra ce raditi jednako na 7 i 8. Tak da vam je mozda sad bezveze stavljati osmicu.
Sve se bojim da ova teroija bolje radi na win8 ce kasnije past u vodu. 99% sam siguran da kad izade finalna verzija i driver igra ce raditi jednako na 7 i 8. Tak da vam je mozda sad bezveze stavljati osmicu.
neće ni biti loše ako stave osmicu. dosta je dobar os, argumenti protiv su većinom nesviđanje metroa što je subjektivno.
ispod haube je dosta dobro, navodno i bolja na 8.1
neće ni biti loše ako stave osmicu. dosta je dobar os, argumenti protiv su većinom nesviđanje metroa što je subjektivno.
ispod haube je dosta dobro, navodno i bolja na 8.1
Imao sam orginal osmicu i ADOBE alati su mi katastrofa radili,a da ne govorim o glupom defenderu di mi je automatski obrisao "virus" citaj crack bez mog znanja da me prvo pita dali zelis da uklonim taj crack. Mogli su napravit da radi ko security essentials,a ne radi tak. Uglavnom ima jos stvari radi kojih me zivcira neda mi se sad pisat,metro mi je sasvim uredu ali kad ti bitne stvari ne rade kak spada onda je to drugi problem.
Zanimljivo kako mi igra radi gotovo besprijekorno kad sam u spectatoru. Maloprije sam stalkao tu neke s foruma i ovo je fakat fascinantno. Kada igram kako pješak svaki put kad nišanim i počnem pucati, igra kao da doživi neki mini freeze, tako da skoro nemam šanse protiv nekoga 1na1.
I sam izgled kada naboder nije srušen doslovno oduzima dah u spectator modu. Trzanje je gotovo nepostojeće. Idem instalirati ove nove drivere i još se poigati s postavkama, ali bilo bi zakon kad bi još neko ko ima problema sa štucanjem igre isprobao kako mu to sve šljaka pod spectatorom. Ne znam, možda umišljam stvari...
Sad sam se sjetio, ova situacija me podsjeća na priču sa Call of Duty. Ne pričam ovo sada u nekom derište-teen tonu, nego čisto kronološki.
Naime, igrao sam CoD2, i super je bilo. Onda mi je kolega rekao za Cod4 i bio sam oduševljen. Pričao i upoznavao ekipu preko servera, dodavao ih na Xfire. Stotine sati su otišli na tu igru. Pa je neko napravio Zombie server, itd.
Sa velikim zanimanjem sam čekao CoD 5, no kad je došao, opčenito je ekipu razočarao i nisam ga ni zaigrao. Stvorili su se CoD hejteri. I dalje sam igrao CoD4 sa mapama koje su useri napravili, došao je CoD6(MW2), no počelo je pluvanje po tom serijalu.
Mislim da sam tada našao BF:BC2.
Igrao sam BF:BC2, i super je bilo. Onda mi je internet rekao za BF3 i bio sam oduševljen. Pričao i upoznavao ekipu preko servera, dodavao ih na Battlelog. Stotine sati su otišli na tu igru. Pa su došle nove mape, itd.
Sa velikim zanimanjem sam čekao BF4, no kad je došao, opčenito je ekipu razočarao i zaigrati ću (najvjerojatnije) samo Betu. Stvaraju se BF hejteri. I dalje sam igrao BF3...
Ček samo malo... BF3 je vrhunac? Ne pitam ovo u zajedljivom ili flamerskom smislu.
Ček samo malo... BF3 je vrhunac?
i ja imam taj dejavu osjećaj. da je bf3 bio vrh DICE ponude. nadam se da griješim...
ali dok ne dođe finalna verzija igre, neću je tako brzo otpisat. preorder imam, a premium je još uvijek pod velikim upitnikom.
Sad sam se sjetio, ova situacija me podsjeća na priču sa Call of Duty. Ne pričam ovo sada u nekom derište-teen tonu, nego čisto kronološki.
Naime, igrao sam CoD2, i super je bilo. Onda mi je kolega rekao za Cod4 i bio sam oduševljen. Pričao i upoznavao ekipu preko servera, dodavao ih na Xfire. Stotine sati su otišli na tu igru. Pa je neko napravio Zombie server, itd.
Sa velikim zanimanjem sam čekao CoD 5, no kad je došao, opčenito je ekipu razočarao i nisam ga ni zaigrao. Stvorili su se CoD hejteri. I dalje sam igrao CoD4 sa mapama koje su useri napravili, došao je CoD6(MW2), no počelo je pluvanje po tom serijalu.
Igrao sam BF:BC2, i super je bilo. Onda mi je internet rekao za BF3 i bio sam oduševljen. Pričao i upoznavao ekipu preko servera, dodavao ih na Battlelog. Stotine sati su otišli na tu igru. Pa su došle nove mape, itd.
Sa velikim zanimanjem sam čekao BF4, no kad je došao, opčenito je ekipu razočarao i zaigrati ću (najvjerojatnije) samo Betu. Stvaraju se BF hejteri. I dalje sam igrao BF3...
Ček samo malo... BF3 je vrhunac? Ne pitam ovo u zajedljivom ili flamerskom smislu.
Samo je jedna bitna razlika naspram cod-a i bf-a u toj analizi...... cod je nakon četvorke postao copy paste serijal koji se obnavlja svake godine a ne nudi ništa novo što je izazvalo pojavu ekstremnih hejtera.
Da li je bf3 vrhunac? Nemam pojma iskreno da ti kažem, ali kao i što ima ekipe koja još igra cod tako će biti i rulje koja igra battlefield 4. Mislim da je to više stvar ukusa jer nekome će BF4 biti igra stoljeća a nekome će pak to biti neki rpg/simulacija....... ili pak bf3.
Osobno ću igri dati šansu i laganini igrati. Moja najveća briga i dalje jesu vozila ali vidjeti ćemo kako će se to razvijati kada igra izađe.
Samo je jedna bitna razlika naspram cod-a i bf-a u toj analizi...... cod je nakon četvorke postao copy paste serijal koji se obnavlja svake godine a ne nudi ništa novošto je izazvalo pojavu ekstremnih hejtera.
Da li je bf3 vrhunac? Nemam pojma iskreno da ti kažem, ali kao i što ima ekipe koja još igra cod tako će biti i rulje koja igra battlefield 4. Mislim da je to više stvar ukusa jer nekome će BF4 biti igra stoljeća a nekome će pak to biti neki rpg/simulacija....... ili pak bf3.
Osobno ću igri dati šansu i laganini igrati. Moja najveća briga i dalje jesu vozila ali vidjeti ćemo kako će se to razvijati kada igra izađe.
Baš tako, pa u BF3 i BF4 čak nisu ni buju teme promjenili, i dalje je plava sa narančastim svjetlosnim obrisima.
EDIT: Ne znam quotati i citirati, pa su se pomjesali postovi. :)
Jako dobar post i upravo je tako isla i kronologija mojeg igranja pucacina. Postoji velika sansa da se bf4-ci dogodi isto kao codu 5 koji je pomeni bio ipak jako zabavna igra no nisu je mogli odmah piratizirat i zbog toga nije zazivjela, naravno razlog je bio sto je cod 4 bio odlicna igra sama po sebi kao i bf3 :)
Meni osobno kada ostavimo u stranu uzasno trzanje i padanje fpsa, se bf4 svida polovicno. Neke stvari su mi odlicne poput vise realzima u helicu, i kod reloadanja cak (treba tu jos twikanja), malo sporijoj brzi trcanja itd, a neke su mi grozne poput fizike tenka ili stalno zapinjanja u prepreke tijekom trcanja, pa dosta drugacijoj mehanici pucanja nakoju se valjda treba naviknuti, i naravn hrpa bugopva, cudnih situacioja kod duela koji se nebi smjeli desavati.
Ali suditi cemo kad aizade full igra a nikako ne sada.
Zanimljivo kako mi igra radi gotovo besprijekorno kad sam u spectatoru. Maloprije sam stalkao tu neke s foruma i ovo je fakat fascinantno. Kada igram kako pješak svaki put kad nišanim i počnem pucati, igra kao da doživi neki mini freeze, tako da skoro nemam šanse protiv nekoga 1na1.
meni isto... danas sam zbog toga dobio lagani slom živaca i demonstrativno se zavjetovao da ne kupjem.... :)
u par navrata na youtube vidim da likovi pokazuju razne fazone namaloj mapi za 4 igraca, njih par se uloguje pa pokazuju vjezbaju i tako to.. jel to ima neki fazon da kreiras sam svoj game stako mali za vjezbanje?