Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
BFBeast kaže...

ja mislim da je problem u tome, kada je izasla BF3 beta nitko se nije zalio na mehaniku igre jer nikome nije smetala, nego su se zalili na bugove kao izduzeni likovi propadanje kroz mapu, na tactical light itd, ljudi su bili zadovoljni mehanikom igre. Dok za BF4 se to nemoze reci jer ako pogledate na battlelog forumu naci cete hrpu ljudi kojima smeta nova mehanika igre.

Jednostavno meni nesto fali u ovoj igri, nemam ono odusevljenje kao kada sam prvi put zaighrao bf3 betu pa iako sam propadao kroz mapu i slicne gluposti jednostavno sam uzivao. a ovo mi je ono idem odighrati bf4 betu zato sto moji iz klana igraju pa cu i ja malo peglati.

Jednostavno fali joj neka doza ozbiljnosti, netko je ovdje napisao da ga podsjeca na Crysis 2. mene isto podsjeca na Crysis 2 pogotovo zvuk i ponasanje pusaka.

Jednostano su toliko pojednostavnili igru da imam osjecaj da su htjeli privuci najvece njubove da je igraju i to sve zbog para.

Kako i dalje ne shvaćaš...jedno je bilo prelazak sa bc2 na bf3 i bombastičan prelazak na novu mehaniku i sve novo, a druga je stvar, sa bf3 na bf4 koji ne može biti ništa super revoulicionaran već samo ispoliraniji i zanimljiviji bf3. PO beti su svi sumnjičavi i sa pravom, a nadam se da ćemo pri punoj igri svi ostati iznenađeni..ugodno naravno, pa čak i ti koji kao papig konstatno blebećeš o tome kako je ovo loše kako je ono loše ali se ne mičeš od BF serijala :)

Bit će to sve ok ljudina, budeš vidio!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ja  mislim da je stvar do njegove ruke i dobrog interneta.

ahaha a jesi lud.Francuska optika kazes {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

tolko o beti- serveri prazni.. {#}

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Kome se ne svida. ESC----- SUICIDE

Wow nemojte mu td davat odmah,ovo je stvarno odlicno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zašto mi lagga isto na max i na low? Ide glatko i onda onak stane na sec, mozda i manje i onda opet sve ok dok se ne ponovi taj lag.
Ping je ispod 40, imam 2.8GHz quad AMD 925, 4gb RAM, 1gb Sapphire HD7850, jel to do rama? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...

ja mislim da je problem u tome, kada je izasla BF3 beta nitko se nije zalio na mehaniku igre jer nikome nije smetala, nego su se zalili na bugove kao izduzeni likovi propadanje kroz mapu, na tactical light itd, ljudi su bili zadovoljni mehanikom igre. Dok za BF4 se to nemoze reci jer ako pogledate na battlelog forumu naci cete hrpu ljudi kojima smeta nova mehanika igre.

Jednostavno meni nesto fali u ovoj igri, nemam ono odusevljenje kao kada sam prvi put zaighrao bf3 betu pa iako sam propadao kroz mapu i slicne gluposti jednostavno sam uzivao. a ovo mi je ono idem odighrati bf4 betu zato sto moji iz klana igraju pa cu i ja malo peglati.

Jednostavno fali joj neka doza ozbiljnosti, netko je ovdje napisao da ga podsjeca na Crysis 2. mene isto podsjeca na Crysis 2 pogotovo zvuk i ponasanje pusaka.

Jednostano su toliko pojednostavnili igru da imam osjecaj da su htjeli privuci najvece njubove da je igraju i to sve zbog para.

Kako i dalje ne shvaćaš...jedno je bilo prelazak sa bc2 na bf3 i bombastičan prelazak na novu mehaniku i sve novo, a druga je stvar, sa bf3 na bf4 koji ne može biti ništa super revoulicionaran već samo ispoliraniji i zanimljiviji bf3. PO beti su svi sumnjičavi i sa pravom, a nadam se da ćemo pri punoj igri svi ostati iznenađeni..ugodno naravno, pa čak i ti koji kao papig konstatno blebećeš o tome kako je ovo loše kako je ono loše ali se ne mičeš od BF serijala :)

Bit će to sve ok ljudina, budeš vidio!

Fila moj slazem se. Ali meni, naglasavam meni, bez ljtunje molim. BF4 je korak nazad a ne naprijed, A sve rezolucije mi izgledaju kao da su portane sa konzola. Jel jos ko to primjetio?

14 godina
zdenko1991 kaže...

Fila moj slazem se. Ali meni, naglasavam meni, bez ljtunje molim. BF4 je korak nazad a ne naprijed, A sve rezolucije mi izgledaju kao da su portane sa konzola. Jel jos ko to primjetio?

Da, sve u igri izgleda ko da je napravljeno za konzole. Ali isti slučaj je bio i sa BF3 koji je prvobitno rađen za konzole.

Da li je BF4 korak unazad? Teško pitanje, ali zaista teško. Univerzalni odgovor naime ne postoji jer ovisi od osobe do osobe. Nekome će se svidjeti ovaj stil gameplaya a nekome ne.

A uspoređivanje s prošlim nastavcima nema smisla jer ni jedan nije došao ni do pola  od originala tj. 1942 kada su u pitanju inovativnost i korak naprijed. Ali to su bila druga vremena kada je fps žanr još uvijek imao nešto novo za ponuditi.

Osobno mi je igra ok.... ali pravi ću sud dati tek kada vidim sve što ima za pružiti.

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Khm, neki momak uzeo scrnshotove iz igre, sve na ultra:

http://imgur.com/a/XxysT

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Evo 2 citera koja sam uhvatio sa spectatorom.Rundu prije je Rupi igrao i imali su preko 100 kilova svaki i ja reko idem se zezat s spectatorom da vidim kako igraju,hm hodaju po mapi i ubijaju.Fora je taj spectator  

link proslijedi pbbansu i ggc .. I ekipe vise nece biti na serverima. Ili ih banaju sa odgodom u full verziji :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina

Neka najava za sljedeći tjedan možda?

A kaj se tiče igre, shvaćam da ljudima ne radi kako spada jer im eto nije najbolja kombinacija komponenti, drivera i igre...

ja imam tu sreću i sve klizi kao podmazano...osim što tu i tamo igra padne, ali to isto relativno rijetko.

neću ulazit u mehaniku igre jer sam mišljenja koliko je poboljšano, toliko su išli na ruku CoD ekipi i eventualno kako bi privukli ljude koji se nisu usudili u fps-u do sad.

Imao sam par scena gdje sam ekipu ubio iz hipa sa 100-tinjak metara sa pištoljem kao da sam na nekom žešćem čitu a nekad nisam mogao sa 20cm.

Valjda je ovo prastari kod, tj. nadam se da je i da je finalna POTPUNO drukčija i da će jednom svi biti zadovoljni...pa da uživamo u igri a ne kukamo kako je igra za njubove, kako je lag kriv i kako hitreg ne valja :)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
zdenko1991 kaže...

Ne znam točno ali vidio sam opcije skaliranja rezolucija i kurče se sa time kako je to full skalirani engine, a neki dečko igra igru na nekoj rezi tipa 250x150 i skalirao je to onako sve na točkice, ali ide mu na 30 fps lol.

Ugl. stavio sam par stranica prije sliku usporedbe konzola i računala, razlika je i više nego očita.

Što se tiče samog porta, kao i svaka danas igra, vjerovatno je i BF port, samo malo kvalitetniji...da je korak unazad ne bi htio komentirati, ali velim, sve ćemo vidjeti, uskoro.Ako smo čekali ovako dugo, ova dva-tri tjedna su ništa :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Battlefield 4

ma bok e, još nisam ni krenul igrat lik mi već skače sam od sebe ko na trampolinu i dok stojim i dok se krećem!! {#}

Dok grafika mi izgleda za klasu gora od BF3 na ultra...

Maurer
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
....

Opet s tim svojim stavovima koji su kita od ovce. Tebi je igra prespora pa je svima prespora. Egoistična, elitistička ekipa. Ugl. nemoj igrati BF4, kkthxbye i don't let the door hit you on your way out.

Nisam vjerovao da ću to reći, ali od vas par tu, fila2208 bar nije egotriper i ne priča majmunarije.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
....

Opet s tim svojim stavovima koji su kita od ovce. Tebi je igra prespora pa je svima prespora. Egoistična, elitistička ekipa. Ugl. nemoj igrati BF4, kkthxbye i don't let the door hit you on your way out.

Nisam vjerovao da ću to reći, ali od vas par tu, fila2208 bar nije egotriper i ne priča majmunarije.

Lol, s obzirom na našu povijest neslaganja, {#}

Ma samo velim, da ne skaćemo svi pred rudo, beta je stariji kod i nadam se da će finalna igra biti bolja nego je bf3 bio kad je izašao.

A da se vratim na win 8 raspravu, danas curi stavio... windows 8, aktivirao. Na starijem laptopu, sve fino radi, mogu reći nakon malo istraživanja i igranja, samo se ispričati jer sam prije oštro kritizirao...vidio sam osmicu, ali 8.1. je tako drugačija, jednostvano drugačije radi i fluidnija je, tako da jedva čekam stavit ih i sebi i probati betu. Kad vidim sve te gainove u fpsovima sav se nabrijem na koliko ću ja dobiti. :)

Ugl. i jel izvukao tko podatke o cancelima preordera? 

17 godina
Battlefield 4

Ma najbolje pričekati full igru pa onda vidjeti. A do tada možda upalim betu ako stave drugu mapu.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

smece od igre naveo sma gore razloge

lisnjic
Moj PC  
4 12 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Ja sam mislio da ti trolaš, a sad ispada da si veći panj od Ljudine.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 4

Evo vam par promo kodova s popustom od 5% na G2A na bilo sta ako kupujete.

http://alturl.com/xxqaj  (moj reflink)

JDSM-RCJW-MEMF
QIND-IUZG-GUI1
EK4Z-3OP3-ENYF   
8WEB-VZ5A-DOTG   
SSD0-AXVS-TZAZ

Najpovoljnji PC web shop na netu. http://alturl.com/xxqaj
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 23:52 (Romano).
Moj PC  
3 0 hvala 4
13 godina
protjeran
Battlefield 4

jel netko probao perfomance graph u bf4? kod mene bf4 ide odlicno tj cpu/gpu se odlicno slazu:-) pa evo tko zeli postati i diskutirati svoje ss moze to u mojoj temi!

bf4 cpu/gpu in game graph bf4 cpu/gpu in game graph
za one kojim je ovo prvi glas nek procitaju prvi post u temi!LP

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/battlefield-34-gpucpu-performance-in-game-graph/181973.aspx?page=0&jumpto=3521514&sort=asc&view=flat

||| Core™ inside |||
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 0:05 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Inače, objašnjenje zašto na Windowsima 8 radi bolje:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/hh404562(v=vs.85).aspx

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ff476876(v=vs.85).aspx

http://www.bf4blog.com/battlefield-4-on-windows-8-will-have-better-cpu-optimization/

“We use DX11.1, there are some optimizations in it (constant buffer offsets, dynamic buffers as SRVs) that we got in to the API that improves CPU performance in our rendering when one runs with DX11.1. This will be in BF4.” Johan Andersson stated.

http://www.guru3d.com/news_story/nvidia_kepler_not_fully_compliant_with_directx_11_1.html

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ja sam mislio da ti trolaš, a sad ispada da si veći panj od Ljudine.

Zato je stjepanj manji panj od tebe. :) 

Stjepanj kaže...

jel netko probao perfomance graph u bf4? kod mene bf4 ide odlicno tj cpu/gpu se odlicno slazu:-) pa evo tko zeli postati i diskutirati svoje ss moze to u mojoj temi!

13 godina
protjeran
Battlefield 4

{#}{#}{#}!

||| Core™ inside |||
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Windows 8, AMD ekipa, koje drivere imate?
Ja kad si instaliram 13.10 kod reboota mi je crn ekran :/

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Svrzic kaže...

Ja imam 13.8

[19xx] 4ntraks
13 godina
Svrzic kaže...

13.10 je i kod mene.. Tu i tamo crash-a igrica i bude red screen of death.. Malo mi živce počinje piti, pokušat ću sutra stavit 13.9, možda nekim čudom bude bolje radilo. {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
15 godina
BFBeast kaže...

Pa i sami su rekli da ce bf4 biti vise pick up and play ..

Svi bi mi htjeli bf2 gameplay s malo boljom grafikom {#}

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca
13 godina
Battlefield 4

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Čovjek ima vrlo nisko čelo što upućuje na čisti primjer boba iz udžbenika.{#}

16 godina
Battlefield 4

partija je bila zabavna, samo scopanje, i ovo sam prvi put uspio od kako igram betu, skinuo sam lika na 400+ metara s headshotom i dobio 502 boda za kill.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/387016023358582528/799883430/

Gamers dont die, they respawn! :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 3:25 (MilkMan).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Snimljeni Windowsi 8.1.

BF4 beta, LOW

1680x1050

2013-10-07 03:30:50 - bf4
Frames: 52811 - Time: 600000ms - Avg: 88.018 - Min: 35 - Max: 134

Prije, na Windowsima 7:

2013-10-01 21:08:46 - bf4
Frames: 45152 - Time: 600000ms - Avg: 75.253 - Min: 43 - Max: 115
2013-10-01 21:27:07 - bf4
Frames: 44630 - Time: 600000ms - Avg: 74.383 - Min: 37 - Max: 123
2013-10-01 21:37:39 - bf4
Frames: 43332 - Time: 600000ms - Avg: 72.220 - Min: 19 - Max: 116

{#}{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 5
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice