ja mislim da je problem u tome, kada je izasla BF3 beta nitko se nije zalio na mehaniku igre jer nikome nije smetala, nego su se zalili na bugove kao izduzeni likovi propadanje kroz mapu, na tactical light itd, ljudi su bili zadovoljni mehanikom igre. Dok za BF4 se to nemoze reci jer ako pogledate na battlelog forumu naci cete hrpu ljudi kojima smeta nova mehanika igre.
Jednostavno meni nesto fali u ovoj igri, nemam ono odusevljenje kao kada sam prvi put zaighrao bf3 betu pa iako sam propadao kroz mapu i slicne gluposti jednostavno sam uzivao. a ovo mi je ono idem odighrati bf4 betu zato sto moji iz klana igraju pa cu i ja malo peglati.
Jednostavno fali joj neka doza ozbiljnosti, netko je ovdje napisao da ga podsjeca na Crysis 2. mene isto podsjeca na Crysis 2 pogotovo zvuk i ponasanje pusaka.
Jednostano su toliko pojednostavnili igru da imam osjecaj da su htjeli privuci najvece njubove da je igraju i to sve zbog para.
Kako i dalje ne shvaćaš...jedno je bilo prelazak sa bc2 na bf3 i bombastičan prelazak na novu mehaniku i sve novo, a druga je stvar, sa bf3 na bf4 koji ne može biti ništa super revoulicionaran već samo ispoliraniji i zanimljiviji bf3. PO beti su svi sumnjičavi i sa pravom, a nadam se da ćemo pri punoj igri svi ostati iznenađeni..ugodno naravno, pa čak i ti koji kao papig konstatno blebećeš o tome kako je ovo loše kako je ono loše ali se ne mičeš od BF serijala :)
Bit će to sve ok ljudina, budeš vidio!