Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Y2K2 kaže...

Od kud ti znas da se nece puno promijenit? jel radis za DICE ili EA? pa sami su rekli da igramo sa puno starijim kodom u beti i da ova beta nije ni blizu sta oni imaju. sta mislis kako je radila igra na gamescomu ili sta vec.

Bezveze ljudi pricaju jao ovo jao ono, kad izadje igra i ako bude isto stanje ona imate puno pravo srat o igri, a ne sudit o igri prema jednoj beti i jednoj mapi.

A ovo mehanika za njubare necu ni komentirat, jbg nece bit vise gliceva sa zoom pa opali rafal a ono nema rasipanja metaka i sl.

na gamescomu je radila igra zato sto su bili ultra hard kopjuteri sto kod nas svaki 100 korisnik ima

lisnjic
13 godina
red_bull kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A mozda bi sve savrseno radilo da su napravili i friski reinstall Windowsa 7.

Moje misljenje, mozda sam u krivu {#}

Nema šanse bar ne kod mene, moji win 7 su bili stari 10 dana prije bete! Riknuo mi disk taman tih dana pa sam morao radit novu instalaciju!{#}

Zato sam i rekao da je ovo je bilo iz glave {#}

Nek netko testira fresh vs. fresh instal pa da relevante podatke.

Vidim da Carapa planira... {#}

Vidim da vas je dvoje troje isprobalo i da ja uvijek u Win 8 bolje.

Meni na sedmici radi savrseno, kak bi onda bilo na osmici?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 18:59 (CyberDemonVZ).
13 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 4

lol ovaj benchmark, kartica od 1000eura ima 80-90fps-a na ultra. to je smjeh zivi, sprdaju se sa nama i svake godine nam izvalce pare  za hardwer koji je u debelom z aostatku za igrama.

edit:tocnije 78 fpsa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 19:02 (BFBeast).

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo stavio win8(ne 8.1) i sve je skroz drugačije.

na win7 je na low bilo čestih lag spikeova, ovdje radi ugodno na medium, više postavke nisam testirao.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
red_bull kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A mozda bi sve savrseno radilo da su napravili i friski reinstall Windowsa 7.

Nema šanse bar ne kod mene, moji win 7 su bili stari 10 dana prije bete! Riknuo mi disk taman tih dana pa sam morao radit novu instalaciju!{#}

Zato sam i reka da je ovo je bilo iz glave {#}

To sam ja imo. Znaci stavio sam sedmicu dan prije izlaska bete. stavio betu i imao dropove na 10 fpsa, ejjjj 10. Stavio wi  8.1, imam 50fpsa min. Pa lol. Nisam mogao vjerovat. A u bf3 imam 100fpsa min lool pa nisam mogao vjerovat. 20fpsa razlike na bfu. Na low, kazem.

13 godina
Battlefield 4

Ja stavio sam win8.1 sve lijepo instaliram bf4 i sve to,kad ja restartam ne zeli se bootat dođe do onog di ucitava winse i dalje nece i tak sam dvaput reinstalirao windowse i isto,morat cu onda neki drugi win8.1 skiinut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Zato sam i rekao da je ovo je bilo iz glave {#}

Vidim da vas je dvoje troje isprobalo i da ja uvijek u Win 8 bolje.

Meni na sedmici radi savrseno, kak bi onda bilo na osmici?

Pa evo... upravo sedmicu stavljam na usb pa ćemo vidjeti. Valjda ću uspjeti pokrenuti igru prije spavanca :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
12 godina
protjeran
Doca15 kaže...

Ja stavio sam win8.1 sve lijepo instaliram bf4 i sve to,kad ja restartam ne zeli se bootat dođe do onog di ucitava winse i dalje nece i tak sam dvaput reinstalirao windowse i isto,morat cu onda neki drugi win8.1 skiinut.

to je zato sto si ivek-pivek

15 godina
neaktivan
lisnjic kaže...
Y2K2 kaže...

Pa dobro sta je onda problem? kvazipro igraci ce onda i dalje moc koristit razne gliceve nebili bili u prednosti nad ostalim. A uglavnom imate bf3 pa se igrajte.

Ja neznam sta sebi neki ljudi umisljaju, pa ne vrti se svijet oko vas jbt, nesvidja ti se igra? dobro vozi dalje pa nije ovo jedina igra na jbn svijetu.

kad nam se nesvidja nek raja zna da bezveze ne baca pare

A tko ste vi to?? sta ako vi kazete nevalja ljudi nece kupit??  tko kaze da se drugima igracima nece igra svidjet.

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

lol ovaj benchmark, kartica od 1000eura ima 80-90fps-a na ultra. to je smjeh zivi, sprdaju se sa nama i svake godine nam izvalce pare  za hardwer koji je u debelom z aostatku za igrama.

Uopce nema veze hardver sa tim nego API koji se trenutno najviše koristi a to je DirectX.Kad u 12.mj. izađe Mantle i kad se bf4 prebaci na njega(vlasnici radeon hd 7xxx serije i r9/7 serije) dobit ce veliki boost u fps-u.

Sve ove godine sam se pitao kako igre na konzolama uz tako star hardver mogu tako dobro radit.Razlog tome je API koji se koristi no konzolama je puno efikasniji i više se može izvuć iz konzola.

----------Jesse,we need to cook 8)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 19:45 (BobbyZ).
15 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
BFBeast kaže...

Uopce nema veze hardver sa tim nego API koji se trenutno najviše koristi a to je DirectX.Kad u 12.mj. izađe Mantle i kad se bf4 prebaci na njega(vlasnici radeon hd 7xxx serije i r9/7 serije) dobit ce veliki boost u fps-u.

Ček jel to znaći da će moj amd hd  7970 isto moći koristiti Mantle ja sam mislio da samo ove najnovije amd kartice što su friško predstavljene?

16 godina
maxis kaže...
BobbyZ kaže...
BFBeast kaže...

Ček jel to znaći da će moj amd hd  7970 isto moći koristiti Mantle ja sam mislio da samo ove najnovije amd kartice što su friško predstavljene?

Sve kartice na GCN arhitekturi, a to uključuje i HD7970

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

a sve AMD kartice.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
power_user kaže...
maxis kaže...
BobbyZ kaže...
BFBeast kaže...

Sve kartice na GCN arhitekturi, a to uključuje i HD7970

http://www.expertreviews.co.uk/graphics-cards/1302652/amd-mantle-api-to-replace-directx-11-in-battlefield-4

Hvala na informaciji našao sam to je dobra vijest nisam se uopće nadao tome.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nista, ako Nvidia ne napravi neko cudo prebacujem se na AMD :)

Najvjerovatnije uzmem ovu novu R9 290x kada izadje.

Po benchmarku koji sam vidio dostize GTX Titan uz to da jos ni nema optimiziranje drivere i jos kada

dode onaj Mantle API bit ce definitivno puno bolje od Titanice.

A kazu da ce i biti jeftinije od 780-ce

I to za 50$ u Americi.

Bye bye Nvidia, jedina dobra stvar sa njihovim karticama je physX

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 20:22 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

U krivu si!

Ja sam nedavno silom prilika instalirao obje verzije pa ti govorim iz prve ruke.

Znači clean install 7 (4 GB rama) - kad sam izlazio iz BF3 trebalo je minutu-dvije čekat da se sve posloži na svoje mjesto i tek onda sam mogao normalno nastavit sa surfanjem i sl.

Windows 8 sam stavio tjedan dana nakon toga i prilikom izlaska iz BF3 radim normalno kao da imam 16 GB rama.

To je samo jedan detalj na kojem se očito vidi kvaliteta 8-ice.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Tonči kaže...

Hahaha, znači sve ovo je povrijeđenost tvog ega koji ne podnosi da se igra promijenila i da nisi bog i batina kao u staroj.

Hahaha, očekivano. :)

Naravno.

Ja sam mali iskompleksirani dječak s malom kitom i sad mi ovi diceovci sjebaše igru tako da ne mogu biti pro.

Jadan sam.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

Ej, ima Ingame VOIP kakav setup?

Ono, koju ce zvucnu koristiti, glasnoca ,opcije...?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ej, ima Ingame VOIP kakav setup?

Ono, koju ce zvucnu koristiti, glasnoca ,opcije...?

Da imaš 3 opcije za VOIP pod options audio al imas sam enable/diable voip voip volume i voip reduces sound ...

17 godina
Battlefield 4

U iščekivanju windows 10-ke. {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Evo me ponovno na sedmici :D

Zaključak je taj da beta definitivno radi glađe na osmici-dakle nema toliko trzanja.....

ali zbog nekog razloga mi fps puno vise pada na osmici nego na sedmici. Max. fps opet ide u stranu osmice ali mene vise brine onaj minimalni koji se spusta do 35 a na sedmici je oko 48-47 {#}

Naravno, oni super padovi gdje igra zatrza/laga/šteka postoje u oba windowsa i u oba igra skoro stane.

Naravno uzmite u obzir da hardveraj igra jako veliku ulogu u ovome. Tko zna kakva kombinacija utječe na performanse ove bete koja je upravo to: beta.

Zapravo možda ovo nije ni beta nego demo sa gamescoma-pa je pitanje zaporavo koliko je ova verzija ispeglana da rasi sa mašinama koje su osjetno slabije od onih na gamescomu.... barem ja gledam tako na performanse ove "bete".

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Napokon sam uspio pokrenut igru , ni sam ne znam kako..... ali igra ocajno radi , setup je nastimao neku med-high kombinaciju 20-25 fps smanjio na low nikakvog pomaka 30 fps max i uzasan lag . Ima ko da mu igra uredno radi na Windowsima 7 ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

U iščekivanju windows 10-ke. {#}

u iščekivanju prvog bf-a na linuxu... pa da sjašimo s ovih komedija od sistema...

14 godina
neaktivan
error_666 kaže...

Napokon sam uspio pokrenut igru , ni sam ne znam kako..... ali igra ocajno radi , setup je nastimao neku med-high kombinaciju 20-25 fps smanjio na low nikakvog pomaka 30 fps max i uzasan lag . Ima ko da mu igra uredno radi na Windowsima 7 ?

meni radi jako jako dobro.... high ultra detalji oko 60 fps-a

12 godina
protjeran
Battlefield 4

ja mislim da je problem u tome, kada je izasla BF3 beta nitko se nije zalio na mehaniku igre jer nikome nije smetala, nego su se zalili na bugove kao izduzeni likovi propadanje kroz mapu, na tactical light itd, ljudi su bili zadovoljni mehanikom igre. Dok za BF4 se to nemoze reci jer ako pogledate na battlelog forumu naci cete hrpu ljudi kojima smeta nova mehanika igre.

Jednostavno meni nesto fali u ovoj igri, nemam ono odusevljenje kao kada sam prvi put zaighrao bf3 betu pa iako sam propadao kroz mapu i slicne gluposti jednostavno sam uzivao. a ovo mi je ono idem odighrati bf4 betu zato sto moji iz klana igraju pa cu i ja malo peglati.

Jednostavno fali joj neka doza ozbiljnosti, netko je ovdje napisao da ga podsjeca na Crysis 2. mene isto podsjeca na Crysis 2 pogotovo zvuk i ponasanje pusaka.

Jednostano su toliko pojednostavnili igru da imam osjecaj da su htjeli privuci najvece njubove da je igraju i to sve zbog para.

6 4 hvala 0
13 godina
Migi86 kaže...
error_666 kaže...

meni radi jako jako dobro.... high ultra detalji oko 60 fps-a

OK ,svjestan sam da mi PC nije nesto , ali nije valjda toliko los .Nije igrivo ni na low detaljima  , to nisam nikako ocekivao. Mislio sam kupiti igru , ali kako stvari stoje nista od toga .

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 21:21 (error_666).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo 2 citera koja sam uhvatio sa spectatorom.Rundu prije je Rupi igrao i imali su preko 100 kilova svaki i ja reko idem se zezat s spectatorom da vidim kako igraju,hm hodaju po mapi i ubijaju.Fora je taj spectator  

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
13 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kome se ne svida. ESC----- SUICIDE

Moj PC  
7 2 hvala 3
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Evo 2 citera koja sam uhvatio sa spectatorom.Rundu prije je Rupi igrao i imali su preko 100 kilova svaki i ja reko idem se zezat s spectatorom da vidim kako igraju,hm hodaju po mapi i ubijaju.Fora je taj spectator  

Ja  mislim da je stvar do njegove ruke i dobrog interneta.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice