Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.645.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
tireN1337 kaže...
Sale_ds kaže...

Sad sam instaliro SP1 pa cemo vidjet..odo probat..

ja vec imao sp 1 probao sve i nista u qrac

Ja sam rekao da će ovo što oni preporučuju Windowse 8 imat nekog značenja

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
13 godina
Battlefield 4

Stigao mi je ovaj mail i usr'o sam se da nesto ne sima s narudzbom (ne znam sto bi to moglo biti {#} )

I onda skuzim da je rijec o sporim Meksikancima! {#} Tek sad mi salju obavijest da imam rani pristup Beti {#}

Jedino me zabrinjava to sto je ocito u njihovom sustavu zapisano da mailove primam na spanjolskom {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
tireN1337 kaže...
Sale_ds kaže...

Sad sam instaliro SP1 pa cemo vidjet..odo probat..

ja vec imao sp 1 probao sve i nista u qrac

Ja sam rekao da će ovo što oni preporučuju Windowse 8 imat nekog značenja

vjeruj mi nista od toga , po meni je brzi i sve osimica , ali sam radi loading screena presao na 7 jer na win 8 nije radio , pa opet ne radi

15 godina
Battlefield 4

Open Beta je od sutra ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Igra ništa posebno.

Nekako mi izleda površno,ubijanje pojednostavljeno,sa reconom sad možeš igrat kao u codu a to nije dobro.

No to su prvi dojmovi budemo još vidjeli možda mi se i svidi

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Jedino me zabrinjava to sto je ocito u njihovom sustavu zapisano da mailove primam na spanjolskom {#}

Ja sam isto dobila taj mail jučer, meni nije došlo na španjolskom. Ni engleskom. Prvo sam pomislila da je njemački, ali mi nešto nije baš izgledalo ni kao njemački. Google translate otkrio da se radi o danskom {#}

edit: sad sam išla malo čačkat, ostalo mi je u origin webu country of residence Danska, to je bilo od onog kad smo mijenjali zemlju kad su izbacivali DLCove pa je za neke zemlje prije proradilo. Možda je tebi residence ostao Meksiko pa ti je zato došlo na španjolskom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 10:29 (LudaVjestica).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo  naručio sam fx8320 i idem ga u 4 pokupit pa ćemo vidjet hoće bit išta bolje, ali ja mislim da bi trebala bit velika razlika.

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 10:29 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
4 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo  naručio sam fx8320 i idem ga u 4 pokupit pa ćemo vidjet hoće bit išta bolje, ali ja mislim da bi trebala bit velika razlika.

Ti samo tako narucis :) , ja moram skupljat novce 10 godina da kupim novi proc :P

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima se, može se.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tireN1337 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ti samo tako narucis :) , ja moram skupljat novce 10 godina da kupim novi proc :P

soma ćuna na 4 rate burazz {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Još si i dobar. Dado je kupio miš na 10. LOL

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

26 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Još si i dobar. Dado je kupio miš na 10. LOL

Ja sam nekidan tukao 3 na 149kn {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

To je to. :)

6 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

To je to. :)

Hrvatistan. :)

16 godina
mancekk kaže...

Open Beta je od sutra ?

Da

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

nisam neki top igrač, igrao jedno 2-3 sata do sad, kaj se igrivosti tiče, čini mi se ok. iako, dobro je netko rekao, nije onaj efekt kao kad sam prvi put bf3 odigrao...ono "hebote, ovo je predobro!!". možda samo stvar navike.

jedino ima par stvari koje mi se ne sviđaju, al to će riješit s betom valjda. recimo, uopće u onoj svoj masi poruka ne skužiš da si ubio nekog. samo se lista "headshot, ovaj bonus, onaj bonus, i onda tu negdje enemy killed" i tak. sve je bijele boje i ne razaznaje se, tj. nemreš onak s perifernim vidom vidit kaj se dogodilo. to mi je u trojci puno jasnije bilo sve. al vjerujem da će to promijenit u finalnoj verziji jer su mi i frendovi rekli da ih to muti malo, a pretpostavljam da nismo nas četvorica jedini :)

imam dojam da je lakše ubit nekog nego u trojci, pogotovo na daljinu i to s ovim prelošim AK 12 bez onih dodataka...ono, stojiš na krovu i tipa na drugom kraju mape skineš rutinski. to sam rijetko kad uspio s M16A3 u trojci...al dobro. 

jako mi se sviđa kaj ti onaj assist preko 75 posto broji ko kill...to me strahovito nerviralo u trojci kad skoro dovršim tipa i onda mi ga netko uzme s 3 hp-a...i da, zvuk je u igri BRUTALNO dobar, stvarno me oduševio.

i još nisam siguran dal moram mijenjat na kompu nekaj...možda tu grafičku ne bi bilo loše. malo mi se istrza igra kad je neki cirkus na mapi, ono eksplozija, dim, 10 ljudi ispred mene, al to pripisujem beti...igram na 1920x1080, na high su samo meshovi (to mi je frend rekao da stavim, ne znam uopće kaj je to :), a ostalo je na lo-med...i tu dobivam oko 35-40 fps-aaa

i sad PITANJE: dal bi bolja grafička, s 2 GB memorije, osjetno popravila performance na ovoj mojoj konfiguraciji? hvala!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Dakle, "lakše ubiješ" nekoga jer je hit detection fantastičan, za razliku od BF3 gdje je bio katastrofalan. Također, wow efekta ne može biti, jer je BF4 manji skok nego BF3 s BF2. BFBC2 je bio nekakva među verzija koja nije pretjerano oduševljavala. Ne znam na kojim postavkama igrate, ali meni BF4 na High/Ultra izgleda mnogo bolje nego BF3 na Hight/Ultra. Također, mapa (ova Šangajska) je kompleksnija i zabavnija nego mape u BF3 - ima 3D prostor (krovovi, balkoni, terase, podvožnjaci, voda...) kakav do sada nisu imale BF mape, a istovremeno nudi i zatvorene prostore poput CQ mapa (unutar nebodera), što je super kombinacija. I pojačajte zvuk: pozicioniranje zvuka je genijalno i na stereu, a kamoli na 5.1/7.1.

Meni je, što je dulje igram, sve bolja i bolja. (valjda zato jer me ne frustrira umiranje jer manje umirem :D).

Tebi treba i novi CPU i nova grafička :( - Nije ni čudo da nemaš wow efekt na toj konfiguraciji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 11:26 (Tonči).
16 godina
moderator
Battlefield 4

Pa zašto kupujete nove komponente zbog bete? LOL

I sami znaju da imaju gotovo svi probleme s performansama...

I should clarify some things as I realize most of you probably are not very familiar with how game development works. The Beta build got some last minute fixes not long before it launched, however, the main game build is still significantly ahead of it in terms of fixes/balance/content/etc.

So while the Beta build for PC is a bit "newer" than the console build, it's still mostly the same and there are a lot of issues that were identified and fixed in the main branch, but not carried over to the Beta build.

Hope that makes better sense

Pitanje:

So I need to play the beta with this poor framerate? as I pre-ordered the game on Amazon this makes me want to cancel, if you guys can promise performance will go up at release day, I'll keep it.

Odgovor :(Battlelog Developer)

Performance is being investigated and fixed for sure

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

{#} a jbga sve pro skileri mora se {#}.. 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Amd phenom x2 555 3.2 ghz sa 3-4 jezgre,jel bi mogao vrtiti battlefield 4?Sad na 2 jezgre valjda nemogu,radi mi na 100% proc i crasha mi igra na loadingu stalno,error nvidia neki a skinio sam nove drivere,otkljucao bi ga na 3-4 jezgre i jos clockao kad kupim hladjenje.Graficka je gts 450 1gb.Btw pozz ludojvjestici :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 11:37 (Chosenone1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zbilja nevjerujem da toiko pljujete po igri. Prvih par dojmova ste bili odusevljeni a sad pljuvaona na najjace. Nekako mi se cini da vecina vasih nevidanja proizlazi iz problema sa fpsima. Zbilja cudno posto su na svim filmicama od poznatih faca na tubu, svi redom hvalili igru i govorili da je napredak od trojke...

No dobro, vjoervatno cu i ja kad upalim betu za koji sat se pridruziti misljenjima (nadam se da ne) :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Haremzg kaže...

Zbilja nevjerujem da toiko pljujete po igri. Prvih par dojmova ste bili odusevljeni a sad pljuvaona na najjace. Nekako mi se cini da vecina vasih nevidanja proizlazi iz problema sa fpsima. Zbilja cudno posto su na svim filmicama od poznatih faca na tubu, svi redom hvalili igru i govorili da je napredak od trojke...

No dobro, vjoervatno cu i ja kad upalim betu za koji sat se pridruziti misljenjima (nadam se da ne) :)

Taman bi gledali njihove jubito kanale da govori svasta protiv igara koje igraju. Oni nemaju vlastitih mišljenja nego komentiraju kako se struja okrece. Pogotovo kad im pošalju igru besplatno pa normalno da će napraviti video i govoriti super stvari o njoj.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 11:41 (DeathBringer12).
16 godina
odjavljen
pirat kaže...

Pa zašto kupujete nove komponente zbog bete? LOL

I sami znaju da imaju gotovo svi probleme s performansama...

I should clarify some things as I realize most of you probably are not very familiar with how game development works. The Beta build got some last minute fixes not long before it launched, however, the main game build is still significantly ahead of it in terms of fixes/balance/content/etc.

So while the Beta build for PC is a bit "newer" than the console build, it's still mostly the same and there are a lot of issues that were identified and fixed in the main branch, but not carried over to the Beta build.

Hope that makes better sense

Pitanje:

So I need to play the beta with this poor framerate? as I pre-ordered the game on Amazon this makes me want to cancel, if you guys can promise performance will go up at release day, I'll keep it.

Odgovor :(Battlelog Developer)

Performance is being investigated and fixed for sure

Ne treba se nadati nekom drastičnom poboljšanju koje će pretvoriti dual core u quad i karticu od 1k u onu od 10k. Poboljšanja možda bude za nekih 10% max i naravno, rješenje većine problema s dropovima i sl.

Igranje na i5-3570K@4,2GHz i 7970GHzEd je taman za High/Ultra već sada i bit će takva vjerojatno optimalna kombinacija za release. I na tome sada ima dropova na mjestima gdje je mapa zbugana, ali to je rijetkost i ide od 40-60 FPS, većinom oko 50, što je za 2560x1440 rezu super framerate. Većina igra u mnogo manje zahtjevnom 1080p, praktički 25% manjoj vertikali.

16 godina
Battlefield 4

...

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Chosenone1 kaže...

Amd phenom x2 555 3.2 ghz sa 3-4 jezgre,jel bi mogao vrtiti battlefield 4?Sad na 2 jezgre valjda nemogu,radi mi na 100% proc i crasha mi igra na loadingu stalno,error nvidia neki a skinio sam nove drivere,otkljucao bi ga na 3-4 jezgre i jos clockao kad kupim hladjenje.Graficka je gts 450 1gb.Btw pozz ludojvjestici :D

Otključavanje bi svakako pomoglo, pogotovo u x4. S x2 procesorom nema smisla ni pomišljati na BF4, pogotovo na BETU.

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan

Sva sreća da nisam kupio tu "igricu" još uvijek ...

Ništa ne valja, grafika gora nego BF3, itd.

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Tebi treba i novi CPU i nova grafička :( - Nije ni čudo da nemaš wow efekt na toj konfiguraciji.

ne znam još dal ću mijenjatim, pričekat ću punu verziju. al koji bi recimo proc, a da me ne odere sad svjetski, išao na ovu moju matičnu? i koju grafičku, ovu recimo?

http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-xfx-amd-radeon-hd-7870-dd-2gb-ddr5-dualdvi-2x-minidp-hdmi-hdtv&option=artikl&id_artikl=051.806.875

16 godina
moderator
Tonči kaže...

Ne treba se nadati nekom drastičnom poboljšanju koje će pretvoriti dual core u quad i karticu od 1k u onu od 10k. Poboljšanja možda bude za nekih 10% max i naravno, rješenje većine problema s dropovima i sl.

Ja na svojoj mašini imam oko 45 fpsa 1680x1050,hbao,sve medium osim mesh na ultra.

Problem je što mi dosta skače fps,nadam se da će se to stabilizirat u full verziji.

Ako ne,onda planiram uzeti ovaj proc,i to bi trebalo riješiti stvar{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 12:02 (pirat).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jer ima neka graficka u rangu sa hd 7770 (cjenovnom rangu) samo da je nvidia i da moze da pokrece ovaj bf 4 na dobroj rezoluciji i postavkama

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pirat ja ti prodam svoj evo odmah danas, fino dođeš do mene doma da vidiš kako sve štima i vozi :)

za tebe 4 glave i skuham kafu gratis.

račun,kutija,stock cooler i nisam siguran ali mislim da nema više garu ili ima nekih mjesec-dva ako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice