Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.599.406
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
animosity_frenzy kaže...

Slažem se da će se u roku keks naći puška sa kombinacijama attachmenta koja će gaziti sve živo barem neko vrijeme. Bio bih stvarno ugodno iznenađen kad ne bi bilo tako. Sjećate li se F2000 na početku, pa Famasa prije patcha, pa kombinacije foreskin i silencer na svemu živome? Good times. :-)

Hmm, meni je bolje odgovarala kombinacija foregrip/suppressor u to vrijeme. Ali ti ga možda voliš natezat, pa ti je neki fore- drugi pao na pamet... {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

hmmm... mi moze netko reci kako bi [i7 920 2.67Ghz, 2×(CF) HD5850 1gbVr, 12gb ram 1600mhz] radilo na 1920×1080, low shadow, bez AA, na high.... znam da sam vec postao ovakav post ali me zanima kako bi radilo sada kada je izasao pravi "System Requirements"....

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kako mi mozemo znati kako ce raditi? Nitko od nas nije probao igricu, niti hoce do bete. Nema veze requirements kada je to iovako okvirno i ubiti ne pokazuje bas puno, osim da je kao i ocekivano malo zahtjevnije od bf3. Ako si vrtio bf3 na solidnom fps, onda ces vjerojatno i bf4
Mali_Playa
13 godina
korisnik1001 kaže...

hmmm... mi moze netko reci kako bi [i7 920 2.67Ghz, 2×(CF) HD5850 1gbVr, 12gb ram 1600mhz] radilo na 1920×1080, low shadow, bez AA, na high.... znam da sam vec postao ovakav post ali me zanima kako bi radilo sada kada je izasao pravi "System Requirements"....

Na HIGH ćeš imati 25 FPS-a što je loše.

Zato bi ti ja preporučio da igraš na LOW gdje ćeš ostvariti 40 FPS-a što je više nego dobro, dapače odlično.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan

Mozes ovdje pogledati http://www.yougamers.com/gameometer/10599/

Ali to ti je približno.

BF3: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
17 godina
korisnik1001 kaže...

Preporučam OC 920 na bar 3,5 GHz.

Ja sam na svojem, lošijem Phenom-u II X4 970 na 4GHz, sa jednom 5850 i 1920x1080, u nekom mix-u low/medium imao stabilnih (lockanih) 60FPS do 48 igrača (osim Sharqi/Oman), na 64 igrača već ovisno od mape do mape i servra itd.

Vjerojatno će i dalje raditi pristojno (bar 40FPS, moja odokativna procjena), no ko što rekoh OCaj i7 da budeš siguran da će sve biti OK. S tim da bi ti i Crossfire bolje "prodisao" da OCaš CPU, nekako mu je malo tih 2,67GHz + njegov boost).

11 godina
neaktivan
berto kaže...
fila2208 kaže...
berto kaže...
Scrappy kaže...
zdenko1991 kaže...

Assault klasa ima m16a3 i aek. Dost receno.

......    Suck it m16 faggot elite esl 360xxNoscope uber premium

{#} i sta ti to znaci kad ce se opet jako brzo naci kombinacija za koju ce opet njubovi plakati da je op{#}

nekuzim da ima toliko ljudi koje boli guza od m16 da su natjerali dice da ju izbaci iz bf4 {#}

Daj maus, i sam sam bio u esl vodama i to, ali što je je m16 je zbilja bio OP, yebeni laser, kad uhvatiš ono malo recoila šta ima kao da imaš neki alien superweapon.

Nadam se širem spektru oružja za ESL u bf4, tj. da će sve puške biti dobro balansirane i morat ćeš za svaku mapu birati i kvalietenu pušku.

Pozdravljam potez Dicea, jer M16 je u većini igara ionako burst varijanta, rijetko di je baš full auto bio...mislim bar ovako iz sjećanja velim.

ma gluposti daj, da ovog trena izbace m16 iz bf3, ekipa bi pocela vajnat za m416, da izbace i to na red bi dosao aek, da izbace aek vajnali bi za aug.... i tako u nedogled{#}

smrt vajnerima!!!

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Novi lvl-capov video.

Personal Defense Weapons.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 15:21 (Marcuskac).

2 0 hvala 5
14 godina
Battlefield 4

Lol ja stvarno ne znam zašto nositi pdw na engiju kad imaš karabinere {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa ako bude bilo koji sa setupom poput M5K iz trice onda ima smisla {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...

Pa ako bude bilo koji sa setupom poput M5K iz trice onda ima smisla {#}

Da, ako naprave close combat mape za bf4 :P

Po meni imaju poveliik recoil i poslabi su. Karabineri ftw.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Battlefield 4

Mortar na Paracelu, Daskro

Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

što se tiče mog kompa dal će to moć pokretat bf 4 na ajmo reć zadovoljavajućim postavkama (medium najmanje ) {#}

Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
Iv4n0u5 kaže...

što se tiče mog kompa dal će to moć pokretat bf 4 na ajmo reć zadovoljavajućim postavkama (medium najmanje ) {#}

Zadovoljavajuće postavke ne postoje, postoji samo dovoljan broj sličica u sekundi za što fludiniji gameplay. {#}

16 godina
moderator
Iv4n0u5 kaže...

Vidim da budeš mogao igrati na medium.....vidim 57fpsa......vidim aa x4...vidim full hd rezu.....

Ako još netko želi da mu pogledam kak će mu raditi igra neka samo napiše.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 18:17 (pirat).
17 godina
pirat kaže...
Iv4n0u5 kaže...

Vidim da budeš mogao igrati na medium.....vidim 57fpsa......vidim aa x4...vidim full hd rezu.....

može meni, pls pls {#}

Keep Calm and Carry On
15 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Novi lvl-capov video.

Sviđa mi se PP-2000.{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Novi lvl-capov video.

Kakav reload onaj ump ima covjece,trepnes okom i gotovo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Blade Runner31 kaže...
Marcuskac kaže...

Novi lvl-capov video.

Kakav reload onaj ump ima covjece,trepnes okom i gotovo

Vjerovatno je to jedna od prednosti pdw, super brzi reload :)

Možda i prva montaža u BF4

Fraggy :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 19:30 (fila2208).
13 godina
fila2208 kaže...

Mortar na Paracelu, Daskro

Mortar, onaj mali top, vidjeli smo nekoliko odlicnih LMG-ova, C4....

Dobar igrac ce biti one man army s Supportom!

Da Nex, ti.... {#}

Imam osjecaj da ce uskoro poceti plakanje i da ce nesto biti oslabljeno ili maknuto supportu {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
pirat kaže...

Ako meni ne pogledaš otić ću u gusare! XD

Twitter: @191x7
13 godina
pirat kaže...
Iv4n0u5 kaže...

Ja sam pogledao u grah i u kavu i na oba mi je dalo identične rezultate.

45 FPS-a u full HD-u.

Probaj očistiti malo tu kuglu jer nešto očito ne valja s njom.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
pirat kaže...
Iv4n0u5 kaže...

Ja sam pogledao u grah i u kavu i na oba mi je dalo identične rezultate.

45 FPS-a u full HD-u.

Probaj očistiti malo tu kuglu jer nešto očito ne valja s njom.

Ma to on ima na kugli, sa strane na koju gleda, naljepnicu - 60FPS, ko god pita. Ako ne bude tako onda ima smeće na kompu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 20:52 (TomoR).
12 godina
neaktivan
Overlord07 kaže...

Mozes ovdje pogledati http://www.yougamers.com/gameometer/10599/

Ali to ti je približno.

ok sada http://clients.futuremark.com/gom/gameometer.action?gameId=10599&sysInfoId=21830965 -> dobro ili lose?

btw... stranica je zakon :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 22:13 (korisnik1001).
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ne ufajte se u te stranice.

Kad izađe beta, fino će te testirati i vidjeti kako radi.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja bi nabavio istu i stavio CF po meni bolje

14 godina
korisnik1001 kaže...

što je to CF hhaha

12 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
korisnik1001 kaže...

što je to CF hhaha

http://images.bit-tech.net/content_images/2009/11/multi-gpu-round-up/1.jpg ... crossfire. znaci dvije kartice rade nasumicno

14 godina
korisnik1001 kaže...

http://images.bit-tech.net/content_images/2009/11/multi-gpu-round-up/1.jpg ... crossfire. znaci dvije kartice rade nasumicno

ahhh treba novu maticnu onda :(

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice