Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.599.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Moze ostat gdi je, a samo igre prebacit.

Pogle opcije, pise ti nesto kao "direktorij za igre"

I tamo ce ti instalirat BF4.

A trojka ostaje gdi je.

misliš opcija u originu direktorij za igre ili?

znači moguće je da origin i bf3 stoje na c ,a da bf4 instaliram na d?ali ako potežem iz origina key ,on mi automatski instalira igru di se nalazi origin?ili??

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
animosity_frenzy kaže...

evo i lmg-a:

M240B je tu, zvuk je fenomenalan, support ima C4...

Vrijeme je za BF4 {#}

Je negdje objasnjavao kako igra BF4?

Dobio je igru i pristup novom Battlelogu?

Ili negdje igra?

Pozvan je na specijalni event iza zatvorenih vrata u LA. On, Daskro i mnogi drugi famous youtuberi.

Igraju closed betu na Paracelu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A trojka ostaje gdi je.

znači moguće je da origin i bf3 stoje na c ,a da bf4 instaliram na d?ali ako potežem iz origina key ,on mi automatski instalira igru di se nalazi origin?ili??

Ako promjenis direktorija za igre, od onda ce ti bilo koju igru koju dodas u Origin tamo instalirat.

Neovisno o direktoriju Origina ili proslih igri.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ranko091 kaže...

pa ako se voliš igrat sa registryem, to ti ne bi trebalo biti problem. bf3 šutneš na disk d, a bf4 ostaviš na primarnom disku. ili obratno. (meni je primarni ssd pa zato)

kako mi može bf3 biti na c, a bf4 na d disku? ako je origin na c?nekužim totalna sam njubara za to.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3]
"GDFBinary"="C:\\Program Files (x86)\\Origin Games\\Battlefield 3\\GDFBinary_en_US.dll"
"GameExplorer"="{16DD7F7E-2EE1-4BD6-8008-FC2DB292220F}"
"DisplayName"="Battlefield 3™"
"Locale"="en_US"
"Product GUID"="{78225C16-4123-488A-BCE3-C83DC933C9CF}"
"Install Dir"="C:\\Program Files (x86)\\Origin Games\\Battlefield 3\\"

nešto ovako ti to izgleda... samo prebaciš bf3 na drugi disk i zamjeniš sve podatke. nisam 100% siguran, ali bez ovog registrija, backup bf3 mi nikad ne radi kako treba.

13 godina
ranko091 kaže...

pa ako se voliš igrat sa registryem, to ti ne bi trebalo biti problem. bf3 šutneš na disk d, a bf4 ostaviš na primarnom disku. ili obratno. (meni je primarni ssd pa zato)

Kako? {#} 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Supporter izgleda dobro, sviđa mi se rpk i ona početna mislim da je 100 ili tako nešto. Još bude imao onaj grenade launcher, ova klasa mi je sad zanimljivija.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Assault klasa ima m16a3 i aek. Dost receno.

Moj PC  
1 10 hvala 0
16 godina
moderator
zdenko1991 kaže...

Nema m16a3,imat će m16a4.

سمندری ڈاکو
13 godina
zdenko1991 kaže...

No more m16a3

BF3: Xtream_P3rky
12 godina
neaktivan
Perki kaže...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 18:08 (RedRocco).
16 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

......    Suck it m16 faggot elite esl 360xxNoscope uber premium

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
Battlefield 4

@Zenge

Meni je Origin na disku C, a game folder na disku D i sve fercera bez problema... isto tako i Steam.

Samo u postavkama namjestiš kamo da ti sprema igre.

Mislim da ti ne bi trebao biti problem prebaciti igru sa C diska na D kad to napraviš (mislim na stvaranje game foldera na disku D).

Ja sam nedavno instalirao windowse i kemijao/prebacivao BF3 nekoliko puta, čas na jedan, čas na drugi disk i radi bez greške.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A trojka ostaje gdi je.

mozes bez problema, meni je bf3 na C disku, a BC2 na E disku, kao sta ti cyber kaze, samo promjeni u originu lokaciju na koju zelis da ti instalira...

Battlelog: just_mau5
15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
zdenko1991 kaže...

{#} i sta ti to znaci kad ce se opet jako brzo naci kombinacija za koju ce opet njubovi plakati da je op{#}

nekuzim da ima toliko ljudi koje boli guza od m16 da su natjerali dice da ju izbaci iz bf4 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 19:38 (berto).
14 godina
berto kaže...
Scrappy kaže...
zdenko1991 kaže...

{#} i sta ti to znaci kad ce se opet jako brzo naci kombinacija za koju ce opet njubovi plakati da je op{#}

nekuzim da ima toliko ljudi koje boli guza od m16 da su natjerali dice da ju izbaci iz bf4 {#}

Daj maus, i sam sam bio u esl vodama i to, ali što je je m16 je zbilja bio OP, yebeni laser, kad uhvatiš ono malo recoila šta ima kao da imaš neki alien superweapon.

Nadam se širem spektru oružja za ESL u bf4, tj. da će sve puške biti dobro balansirane i morat ćeš za svaku mapu birati i kvalietenu pušku.

Pozdravljam potez Dicea, jer M16 je u većini igara ionako burst varijanta, rijetko di je baš full auto bio...mislim bar ovako iz sjećanja velim.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Perki kaže...
zdenko1991 kaže...

No more m16a3

Hvala Veseljku.

EDIT; OT - upravo alt-tabam iz igre, nek srede više ovaj prokleti polu-skok.

Znate ono kad idete nešto preskočiti i onda se prebacite preko nekog nevidljivog špaga,

stojeći u mjestu i ne postignete u biti ništa.

U kanalima je lako uočljivo, preskačući vagone.

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 20:29 (forzzuk).
16 godina
Battlefield 4

Iskreno, HK416 je najupotrebljivije oruzje na terenu (m416), tako da kad bi on bio top, ne bi bilo cudno niti overpowered

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

4 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

Iskreno, HK416 je najupotrebljivije oruzje na terenu (m416), tako da kad bi on bio top, ne bi bilo cudno niti overpowered

Da, ali pošto je ovo igra, stvarno nije bitno koje je oružje bolje. Bitnije je da neka oružja budu brža, neka preciznija, neka se brže pune, neka imaju bolji hip, neka drže više metaka itd.

Bitan je balans!

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...
Scrappy kaže...
zdenko1991 kaže...

Daj maus, i sam sam bio u esl vodama i to, ali što je je m16 je zbilja bio OP, yebeni laser, kad uhvatiš ono malo recoila šta ima kao da imaš neki alien superweapon.

Nadam se širem spektru oružja za ESL u bf4, tj. da će sve puške biti dobro balansirane i morat ćeš za svaku mapu birati i kvalietenu pušku.

Pozdravljam potez Dicea, jer M16 je u većini igara ionako burst varijanta, rijetko di je baš full auto bio...mislim bar ovako iz sjećanja velim.

ma gluposti daj, da ovog trena izbace m16 iz bf3, ekipa bi pocela vajnat za m416, da izbace i to na red bi dosao aek, da izbace aek vajnali bi za aug.... i tako u nedogled{#}

14 godina
berto kaže...

ma gluposti daj, da ovog trena izbace m16 iz bf3, ekipa bi pocela vajnat za m416, da izbace i to na red bi dosao aek, da izbace aek vajnali bi za aug.... i tako u nedogled{#}

I super, izbacit će sve i igrat ćemo knife only i problem riješen

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

što se mene tiče nek naprave sve puške iste, bar se ljudi neće onda zamarat s time. ionako je igra nerealna u većini segmenata. pa što ih onda nebi podjelili smg jedno, carbine drugo, shotgun treće itd. i svi mirni...

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

nebi vjerovao ali naletio sam i na servere di je i knife zabranjen{#}

valjda je i on OP

s cime bi onda igrao? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 21:29 (berto).
17 godina
berto kaže...
Scrappy kaže...
zdenko1991 kaže...

FACT:

- M16 je OP

- da nema m16 tu je AEK ili M416 i eto opet plakanja

- ovi koji su ti dali TD su oni koji ni sa M16 nemogu nikoga ubiti. Pa je razumljivo da im je onda M16 double OP. I eto tebi onda TD{#}

Pvt_Baka
13 godina
odjavljen
berto kaže...
fila2208 kaže...
berto kaže...

nebi vjerovao ali naletio sam i na servere di je i knife zabranjen{#}

valjda je i on OP

s cime bi onda igrao? {#}

Jos samo da neko slozi ˇ" repair tool onli " to bi bila debilana {#}

13 godina
neaktivan
berto kaže...

Ne znam sad je li izbačena samo zbog plakanja, ali ako pogledaš oružja u BF4, tendencija je na dodavanju ajmo reć modernijih varijanti. U stvarnosti se varijanta A3 skoro i ne koristi, a A4 je standardna puška marinaca koji su jedna od frakcija. Tako da s te strane ima smisla. Iz igre su izbačene i AK-74M i RPK-74M, ali su zato zamijenjene modernijim varijantama. Slična stvar je i sa npr. G3A3, MG36, itd...

Slažem se da će se u roku keks naći puška sa kombinacijama attachmenta koja će gaziti sve živo barem neko vrijeme. Bio bih stvarno ugodno iznenađen kad ne bi bilo tako. Sjećate li se F2000 na početku, pa Famasa prije patcha, pa kombinacije foreskin i silencer na svemu živome? Good times. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
12 godina
neaktivan
BDS kaže...
berto kaže...
Scrappy kaže...
zdenko1991 kaže...

FACT:

- M16 je OP

- da nema m16 tu je AEK ili M416 i eto opet plakanja

- ovi koji su ti dali TD su oni koji ni sa M16 nemogu nikoga ubiti. Pa je razumljivo da im je onda M16 double OP. I eto tebi onda TD{#}

Tebe i mausa čekam da padnete u BF4, čiterčine jedne prljave.{#}

13 godina
animosity_frenzy kaže...

evo i lmg-a:

Haha, skinuo sam originalno uploadani video.

To cudo je u rezoluciji 2048x1152, 60FPS-a i zauzima 850MB.

Vjerojatno se igra na takvom monitoru u toj rezoluciji.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Haha, skinuo sam originalno uploadani video.

To cudo je u rezoluciji 2048x1152, 60FPS-a i zauzima 850MB.

Vjerojatno se igra na takvom monitoru u toj rezoluciji.

Valjda im zato i treba 3gb vrama

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Windows 8 64 bit ?

ambitious but rubbish
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 1:59 (stype7).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
berto kaže...

Bas tako,svi bi padali od Aeka ili 416 i oni bi bili OP,uvijek je nesto najbolje jer to tako mora bit,nemoze drukcije

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 9:32 (Blade Runner31).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice