Jeli još ko primjetio Lean left na 3:05?
Mislim da je samo strejfao pomalo.
Jeli još ko primjetio Lean left na 3:05?
Mislim da je samo strejfao pomalo.
Od ove dvije mape što sam vidio po meni najbolje oružje je snajper neki - bilo koji, možda čak i SKS?
Mape su prevelike i preotvorene.
Taman onakve kakve trebaju dobrom reconu :)
Neću se pentrat po krovovima jer je to za papke.
Normalna igra, ne bezglavi rush, i mislim da bi to moglo biti oružje baš po mojoj mjeri.
Još si uzmem onaj šotgan s 3 metka za čišćenje kuća i kanala + C4 za oklopnjake.
Od ove dvije mape što sam vidio po meni najbolje oružje je snajper neki - bilo koji, možda čak i SKS?
Mape su prevelike i preotvorene.
Taman onakve kakve trebaju dobrom reconu :)
Neću se pentrat po krovovima jer je to za papke.
Normalna igra, ne bezglavi rush, i mislim da bi to moglo biti oružje baš po mojoj mjeri.
Još si uzmem onaj šotgan s 3 metka za čišćenje kuća i kanala + C4 za oklopnjake.
baš sam neki dan gledao nekog lika kako igra recon klasu na ovoj zadnjoj mapi di su one bombe.
moram ti reć ako nisi pogledao, da bi ta klasa mogla napokon rulat!
tip je igrao aggressive recon, znači nikakva buksanja niti ništa normalno igranje samo agresivno i tip je vrhunski igrao.
zoom in je malkicu brži, metak je brži i puno je manji drop metka( ovo nabrajam nasprem bf3), igrao je čini mi se sa nekim kineskim ili tak neš ugl svaki hit koliko sam skužio u prsa-glava unutar 50-ak metara je bio kill.
ugl jedva čekam recon klasu i samu betu da izađe jer ovo šta su sve popravili i ubacili poslije bf3 je jednostavno fenomenalno!
baš sam neki dan gledao nekog lika kako igra recon klasu na ovoj zadnjoj mapi di su one bombe.
moram ti reć ako nisi pogledao, da bi ta klasa mogla napokon rulat!
Ne, nisam vidio taj video.
Ovo što sam gledao, ljudi slabo koriste snajper.
Valjda zbog trauma iz BF3 ga nisu ni probavali?
Da je metak brži sam skužio na prvom traileru i to je super stvar.
Ustvari, nije to ni bitno toliko kad se uhodaš, nakon par sati igranja skužiš sistem i dereš.
Mene prvenstveno na ideju da malo više koristim snajpere tjera činjenica da su mape ogromne i otvorene jako.
Nakon što sam jučer vidio video od LVL Capa (AKA Camper_Biatch) sa prikazom assault pušaka i kako su neučinkovite na daljinu, još više sam zagrizao za snajper.
No, ništa od svega toga ako se u praksi pokaže drugačije.
Čekam 1.10. pa bumo vidli ;)
Meni se sviđaju otvorenije mape. Možda su namjerno išli za time, da izbace da svi nose red dot i te close combat scopeove.
Bit će dobar kombo neki 3.4x i canted sigthove sa strane za close i long fajtove. Također snajpići i dmr će bit brutala ako ih dobro slože.
Mislim da su mape taman, manje od armored killa ali opet da i 64 igrača ima mjesta za stati i uhvatiti zraka bez da te netko puca stalno.
Nakon što sam jučer vidio video od LVL Capa (AKA Camper_Biatch) sa prikazom assault pušaka i kako su neučinkovite na daljinu, još više sam zagrizao za snajper.
ovo mi se sviđa. jer onaj m16a3 u bf3 je bio toliko precizan na daljinu da je to bilo smiješno. još samo da maknu onaj odbljesak od optike na snajperima ako nisi okrenut prema suncu i to bi bilo to.
ovo mi se sviđa. jer onaj m16a3 u bf3 je bio toliko precizan na daljinu da je to bilo smiješno. još samo da maknu onaj odbljesak od optike na snajperima ako nisi okrenut prema suncu i to bi bilo to.
Po onome što sam vidio M16 će i dalje biti najjača assault puška.
AUG tu negdje, malo iza nje.
Makar je to samo iz onoga što je LVL prikazao, a s obzirom na sve moguće dodatke na puškama, možda nije koristio prave atačmente pa je zato bio "neubojit"?
Po onome što sam vidio M16 će i dalje biti najjača assault puška.
AUG tu negdje, malo iza nje.
Makar je to samo iz onoga što je LVL prikazao, a s obzirom na sve moguće dodatke na puškama, možda nije koristio prave atačmente pa je zato bio "neubojit"?
A možda jer je recoil dosta mjenjan pa se nije naviknuo još kao što je bf3 naviknuo.
m16 izgleda brultano ali spread metaka mu moraju povećati da ne bude na daljinu tako moćan.
A možda jer je recoil dosta mjenjan pa se nije naviknuo još kao što je bf3 naviknuo.
m16 izgleda brultano ali spread metaka mu moraju povećati da ne bude na daljinu tako moćan.
Koliko metaka ima u FAMAS-u po novom?
Ne sjećam se toga, ali se sjećam da je ubio lika ispod njega koji je ležao.
Mislim da je taj lik čak bio i ranjen malo.
I kad ga je roknuo ostalo mu je 15 metaka.
Ako je potrošio 16 metaka na njega onda je to loše - naravno uz uvijet da je u FAMAS-u 31 metak.
Ako je u FAMAS-u 26 metaka, onda mi se opet čini previše (11 metaka) za lika koji leži ispod njega i uz to ranjen?
Da skratim, FAMAS mi se ne sviđa ;D
Pa taj lvlcap je teška kamperčina.
Pa taj lvlcap je teška kamperčina.
Sereš! :P
LC ne kempa, on pazi na čoškove!
nisu dramaticno skupe. Reci ti to mojoj boljoj polovici!!!
nisu dramaticno skupe. Reci ti to mojoj boljoj polovici!!!
Tvojoj još netko i može reći, al me baš zanima kako bi to neko rekao mojoj...
Neznam dali znate vec ovo.
Ovako ce biti malo manje op, ali famas mi se cini malo prejak iz lvl-ovog videa.
Dakle samo je A4, nema A3.
Neznam dali znate vec ovo.
Ovako ce biti malo manje op, ali famas mi se cini malo prejak iz lvl-ovog videa.
Dakle samo je A4, nema A3.
Onda je to tek sad uvedeno jer gle ovaj video...automatic m16
onda idem tražit novce natrag
Mislim (čitaj: znam) da će mi ovo biti prva igra koju ću kupiti original! Jer ovo što vidim, predobro je!
Mislim (čitaj: znam) da će mi ovo biti prva igra koju ću kupiti original! Jer ovo što vidim, predobro je!
Koliko ovo cudo kosta za one koji ne znaju za online kupnju?
Npr, u Algoritmu?
ma ovaj bf4 izgleda preprebrutalno u bilo kojem segmentu, naprosto igra očarava.
jedva ali jedva čekam faking betu, brijem da mi odoh u papar još soma čuki života.
još kaj je najbolje od svega imam dva harda c i d
na c su mi windowsi i bf3 i ostalo mi je prazno još 6 gb
dok d praktički zjapi prazan.
kaj da radim??nije valjda da trebam rušit windowse?
a moram se pripremit za bf4 jer ću ga valjda ovaj tjedan piknut ,a za njega ne da nema mjesta nego NEMA.
jel mogu nekako "maknut" origin tj prebacit ga na D disk?
znam da se to već potezalo malimiljon puta po bf3 temi ali ja na to nikad nisam obracao pozornost...
ma ovaj bf4 izgleda preprebrutalno u bilo kojem segmentu, naprosto igra očarava.
jedva ali jedva čekam faking betu, brijem da mi odoh u papar još soma čuki života.
još kaj je najbolje od svega imam dva harda c i d
na c su mi windowsi i bf3 i ostalo mi je prazno još 6 gb
dok d praktički zjapi prazan.
kaj da radim??nije valjda da trebam rušit windowse?
a moram se pripremit za bf4 jer ću ga valjda ovaj tjedan piknut ,a za njega ne da nema mjesta nego NEMA.
znam da se to već potezalo malimiljon puta po bf3 temi ali ja na to nikad nisam obracao pozornost...
pa ako se voliš igrat sa registryem, to ti ne bi trebalo biti problem. bf3 šutneš na disk d, a bf4 ostaviš na primarnom disku. ili obratno. (meni je primarni ssd pa zato)
Moze ostat gdi je, a samo igre prebacit.
Pogle opcije, pise ti nesto kao "direktorij za igre"
I tamo ce ti instalirat BF4.
A trojka ostaje gdi je.
pa ako se voliš igrat sa registryem, to ti ne bi trebalo biti problem. bf3 šutneš na disk d, a bf4 ostaviš na primarnom disku. ili obratno. (meni je primarni ssd pa zato)
kako mi može bf3 biti na c, a bf4 na d disku? ako je origin na c?nekužim totalna sam njubara za to.
kako mi može bf3 biti na c, a bf4 na d disku? ako je origin na c?nekužim totalna sam njubara za to.
Nasao?