Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

ne kužim pokušao sam isto prejo starog store i javlja uvijek Invoice Failed pri čemu skine sa kreditne 1€ kao neka obrada wtf 

16 godina

I još jedna stvar koja nekima može pomoći, za one ZABA poklon kartice ime treba staviti VISA ELECTRON. S time sam se mučio dugo vremena još za BF3 Premium, pa možda nekome zatreba

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Battlefield 4

Za to mi je rekao da je poslano na naplatu i da ce vratit i da se ne brinem.

Tocnije- Provjera dali ima sredstava na racunu da se moze naplatit i onda valjda kako je Rupy rekao,da ce novci bit skinuti na dan izlaska igre. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C4R3ON kaže...

Evo pogled iz Jeta

Nešto mi nije jasno iz ovih videa a nisam do sad nešto ni pratio, ali na snimci ovaj  vozeći kineski  jet puca po amerima koji su plave boje. Je li to znači da će svaka frakcija imati specifičnu boju (ameri plavu kinezi crvenu) a ne kao do sad da su protivnici crveni. Možda to otvara prostor za borbu tri frakcije na jednoj mapi..... {#}

13 godina
Battlefield 4

Ni ja nisam to prije shvaćao al je već neko napisao,to je spectator mode,oni ga samo gledaju.

Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
MRSKI kaže...
C4R3ON kaže...

Evo pogled iz Jeta

Nešto mi nije jasno iz ovih videa a nisam do sad nešto ni pratio, ali na snimci ovaj  vozeći kineski  jet puca po amerima koji su plave boje. Je li to znači da će svaka frakcija imati specifičnu boju (ameri plavu kinezi crvenu) a ne kao do sad da su protivnici crveni. Možda to otvara prostor za borbu tri frakcije na jednoj mapi..... {#}

Na spectator modu su ameri uvijek plavi, kinezi i rusi crveni koliko sam shvatio.

Tako da ti se čini da crveni puca po plavima...jer si navikao pucati samo u crvene. Kad budeš igrao svi će ti biti protivnici crveni :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan

trenutno pokušavam sa različitim karticama i uvijek javlja istu grešku mislim da se nemože više kupovati jer kupujem preko "starog origina " i bez uspijeha 

edit:

sada sam na laptopu da napomenem! da upamti sve podatke koje sam ukucavao tako da  su vjerojatno skužili,sranje nema više poputa {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 12:11 (BugUser).
13 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...
C4R3ON kaže...

Na spectator modu su ameri uvijek plavi, kinezi i rusi crveni koliko sam shvatio.

Tako da ti se čini da crveni puca po plavima...jer si navikao pucati samo u crvene. Kad budeš igrao svi će ti biti protivnici crveni :)

E šteta ja se ponadao borbi sve tri frakcije na jednoj mapi....što bi to bilo hebeno....krkljanac {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koja je onda sad najjeftinija opcija, a da ima China DLC? 280kn?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Koja je onda sad najjeftinija opcija, a da ima China DLC? 280kn?

razmišljao sam,kupit običniu verziju pa potom na izlasku 1 dlc bit će i premium na nekim stranicama jeftiniji,sad u startu daješ više i opet kasnije a taj dlc i sve ostalo dobiš sa premiumom,treba pričekat onaj zadnji tjedan bit će nižih cijena...isto je bilo sa crysis 3,uplatio 2 mjeseca unaprijed i onda zadnji tjedan još niža cijena!

edit:

taj link što si postao je gola igra +dlc bez onih bonusa za preorder razgovarao sam već prošli tjedan na live chat-u,možeš i sam provijeriti 

to su samo cake da te namame a daju ti ključ kad izađe igra 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 12:24 (BugUser).
15 godina
Battlefield 4

Dakle gotovo je sa brazilom/meksikom/afrikom... ko je jamio jamio?

Oh well...surfati web trgovinama i naći najbolji deal, da je bar ispod 300kn :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BugUser kaže...

trenutno pokušavam sa različitim karticama i uvijek javlja istu grešku mislim da se nemože više kupovati jer kupujem preko "starog origina " i bez uspijeha 

edit:

sada sam na laptopu da napomenem! da upamti sve podatke koje sam ukucavao tako da  su vjerojatno skužili,sranje nema više poputa {#}

To ti je novi Origin ducan.

Stari je:

http://store2.origin.com

Ovako izgleda:

http://www.zaslike.com/files/54ddgo20ncutzek4qoxe.png

http://www.zaslike.com/files/yfexuf6yjs883rnapln3.png

Blade Runner31 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A i stari Origin ducan radi jos uvijek, samo ga svaki treba rjesavati za sebe jer ostaju zapisani podaci s kartice.

Kako znas za ovo?Meni je nakon kupnje sve nestalo,nista nije zapamtio bar ne vidljivo s moje strane pa pitam dali si provjerio mozda to kod nekog ili je tebi zapamtilo pa zato kazes?

Meni je ostalo. I kad sam kupio Carapa bradersima. A stavio sam da ne pamti podatke.

Nego, cini mi se da je u novom Originu ispraljeno, i tamo ne pamti podatke o kartici kad se ugasi ona "kucica".

P.S. nadam se da je ovo s Invoice failed IPAK greska s njihove strane:

http://answers.ea.com/t5/Origin/INVOICE-FAILED/td-p/1445566

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Hocu li ustedjeti 100 kunica na igri mi je manja briga od troska koji cu imati nabavom novog kompa. Sto si ti odlucio, slagat konfu ili nabavit jaci laptop? Ja gledam Asus G 750 jer ne vjerujem da ce ovaj stari vrtit BF4 kako bi ja zelio.

15 godina
desh kaže...
fila2208 kaže...

Hocu li ustedjeti 100 kunica na igri mi je manja briga od troska koji cu imati nabavom novog kompa. Sto si ti odlucio, slagat konfu ili nabavit jaci laptop? Ja gledam Asus G 750 jer ne vjerujem da ce ovaj stari vrtit BF4 kako bi ja zelio.

Ma konfu, pare su još malo u mojim rukama, i možda čak još ovaj tjedan naručim :)

A što se tiče igre, mislim da ću opet ići na rusku verziju :)

A ovaj ASUS, omg, kakva zvijerčina.

13 godina
neaktivan

kak da pokrenem starog origina kad mi automatski prebaci na novi?

14 godina
drahic kaže...

Za to mi je rekao da je poslano na naplatu i da ce vratit i da se ne brinem.

Tocnije- Provjera dali ima sredstava na racunu da se moze naplatit i onda valjda kako je Rupy rekao,da ce novci bit skinuti na dan izlaska igre. 

Tocnije,ovaj odgovor sam dobio 

Cards carrying the Visa and MasterCard logo all require retailers to institute the $1-hold process and most also include debit cards. The charge is a preauthorization that provides a way for your credit card company to verify the card is valid before allowing you to use it when the amount of the full charge is not yet certain.

The $1.00 is temporary.

Sto znaci,po meni,da nije jos gotovo sa proxyem,samo treba sacekati malo. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 12:41 (drahic).
14 godina
Battlefield 4

Nekima je još uvijek nejasno koji je "stari" a koji "novi" Origin. Stari Origin je onaj kojemu je adresa: http://store2.origin.com i kad dođete na tu stranicu onda imate onu golemu poruku "Visit the new Origin store..." i narančasti gumb Shop Now. Taj gumb meni još uvijek ne radi. Europski stari Origin store(store2.origin.com) ima mogućnost kupnje BF4 Premium a Mex, JAR i Bra nemaju.  Znači ako hoćete kupiti BF4 Premium preko Meksika, JAR-a ili Brazila onda morate preko proxyja ući u taj novi Origin: https://www.origin.com tj. mora vam se otvoriti ta adresa a ne da vas baca na store2.origin.com.

Kad upišete u google Origin, prvi rezultat koji se izlista je: https://www.origin.com i to bi trebao biti novi Origin ALI čim kliknete na njega odmah vas baca na stari (store2.origin.com) tako je barem meni sa svim browserima. Isto tako ako pokušate upisati u IE ili Firefox ili Chrome ručno adresu www.origin.com opet će vas bacit na store2.origin.com.  Tako je kod mene cijelo vrijeme, jednostavno ne mogu ući u "novi" Origin ma što god napravio.

Jučer sam pokušavao preko raznih proxyja (Bra, Mex, JAR) ući u novi Origin tako da upišem ručno https://www.origin.com i začudo upalilo je, u većini slučajeva sam uspio ući u taj novi Origin a u manjini slučajeva me opet bacalo na stari store2.origin. Nisam kupio BF4 Premium jer niti jedan proxy nije bio anoniman, samo sam razgledavao i gledao dal mi radi taj novi Origin. Nevjerojatno je da ja mogu ući u novi Origin zasad samo preko Bra, JAR i Mex proxyja. 

Sad vidim da kolege pišu da im novi Origin preko proxyja više ne prihvaća transakcije, volio bi to provjerit čim nađem neki elite proxy ali ako je to tako, a čini se da je, onda je to nažalost to -  tko je jamio, jamio. Ajde barem sam BF4 uspio nabavit na vrijeme i tu ću jeftinije proć.

Inače sad se vidi da svi oni koji ovdje pišu da treba pričekat a ne odmah radit preorder jer će kasnije bit jeftinije bla bla bla...  ti ljudi pišu totalne gluposti. Neće bit jeftinije nego može bit samo skuplje. Onaj tko je odmah reagirao i uzeo meksički BF4 i nakon toga Premium čim se pojavio za to dvoje je potrošio manje od 400 kuna što je odlična cijena i nema šanse da na bilo kojim key shopovima cijena bude ista ili niža u slijedećih barem godinu dana ako ne i više. 

Inače cijene BF4 Premium su vam trenutno:

Brasil   99,90 Real = 247 kuna
Mex   399,00 Peso = 179 kuna
JAR   499,99 Rand = 287 kuna

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 13:39 (t00mob).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Evo malo recona i neki changesi.

I jedan duži gameplay:

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 13:21 (fila2208).
Moj PC  
3 3 hvala 2
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

@vještica

tebi su vratili novce i uklonili igru ili?

pošto vidim da cyber više neće moći švercati {#} morat cu preko svoje vise electron (ziro erste) kao i ti probat pa cu vidjet

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo konačno sam i ja uspio nitko nije naveo da prvo kad se konektate na brazilski vpn u google upišete old origin store mislim da je drugi link koji pronađe,te vas prebaci kako je netko naveo na stari origin store!

uvijek kad sam isprobavao ili kopirao link od starog prebacilo me automatski na novi evo potvrde o kupnji samo još jedna zamjerka nisam mogao nać premium neznam zašto !

13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

@vještica

tebi su vratili novce i uklonili igru ili?

pošto vidim da cyber više neće moći švercati {#} morat cu preko svoje vise electron (ziro erste) kao i ti probat pa cu vidjet

Pa ne, svima nam je ista stvar. Nisu mi vratili novce, nego ih nisu ni uzeli, al smo utvrdili da je to normalno i da će ih zapravo skinut tek pred sam izlazak igre. Ja sam u netbankingu prvi dan vidjela 220kn kao rezervirane za naplatu, pretpostavljam da to oni pokrenu i kao provjere imaš li novce na računu, ali se transakcija ustvari ne odradi. Igra mi je normalno u Originu. Mislim da neće bit problema i da će to bit ok, jer nema smisla da oni 3 mjeseca kasnije jave "E ne! ti si se preko proxya spajao, skidamo ti igru... " Mislim da je Cyber uzimao na isti način i ne kužim zašto svi njega žicaju (ili bilo koga drugog) kad svatko tko je punoljetan može bez ikakvih problema sam to odradit.

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

To s naknadnim uzimanjem je valjda novo. Sebi, Dadi i Piratu sam uzimao prije par mjeseci i naplatilo je odmah.

Do sada su mi odgode plaćanja do isporuke išle samo na fizičke primjerke igara, uvijek je za digitalno uzimalo odmah.

Jel bio netko na live chatu s tim pitanjem?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne znam, čini mi se da je netko spominjao da je bio na chatu, ali na EA forumu je to bio odgovor nekog od community managera.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Što se tiče ne uzimanja novaca s računa to je normalno postao sam prije gdje je origin sam objavio da ne uzimaju novce tek dok igra ne izađe za kred. kartice a svi koji uzimaju preko paypala i drugih servisa to ne ovisi do origina dal uzima neg do servisa kojim se služite..ukratko pravilno bi trebalo biti da ne uzmu novce s računa..jedino što sma ja maloljetan pa nemam karticu to je drugi problem {#}

EDIT: evo odgovora

When you pre-order a game, we do run a quick authorization check, but the money is not physically removed from your account until the game ships, whether that be physically or digitally.

Let me clarify that if you pay through PayPal, they are a separate service and will charge you for the entire pre-order balance at purchase, not when shipped.

Link : http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8847289.page

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 14:33 (Iv4n0u5).
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
Danny_HR kaže...

To s naknadnim uzimanjem je valjda novo. Sebi, Dadi i Piratu sam uzimao prije par mjeseci i naplatilo je odmah.

Do sada su mi odgode plaćanja do isporuke išle samo na fizičke primjerke igara, uvijek je za digitalno uzimalo odmah.

Ovo je odgovor sa EA chata:

Actually as per the order process, when our customer placed any order we hold the amount of money in costomer's account till he/she get his game activated on the same account. (This process is called pre-authorization). In other words money is still in our Customer's account but he/she cannot use that money for any other purchase purpose. As he/she get his/her game in his account then we charge for game.

Sachin: As I can see your order, everything is fine here.

http://imgur.com/a/gQSx8#0
13 godina
Danny_HR kaže...

Vama koji ste puni k'o brod i platili ste 70€ za igru je uzelo odmah pare jer Origin prepoznaje da ste bogati.

Ovim jadnicima koji nemaju za kavu pa se guze za 20 kn preko opskurnih proxyja i sl. Origin ne uzima pare jer su jadni.

Možda im na kraju i poklone taj ključ zbog sve muke koju su za kupnju istog učinili?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Okej... thx.

Bilo mi je neobično jer je meni do sad sva tri puta uzelo odmah i to sam morao platiti na računu za amex.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ako je ovo gore istinito onda preorder kao takav gubi smisao?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sve mi je to neobično.

Uglavnom, nikad do sad se nije desilo da sam napravio preorder digitalnog ajtema a da mi nije odmah uzelo lovu. Na Originu, Steamu, Gamesplanetu niti igdje drugdje.

Ak se i dešava ovo šta je tip na forumu opisao to je nešto novo od unazad mjesec-dva maksimalno.

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Meni već dva miseca nisu skinuli sa amexa ništa.

Igra mi je uredno prikazana na originu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice