Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.634.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4

Pa ubij slijedeceg s 13 metaka! {#}

***** Maxxy *****
13 godina
Basta kaže...
Smeće od igre!

ma nije baš tako... možda zvuči grubo ovo što pišem

ne mislim da će igra biti smeće

samo me smeta što je rade noob friendly

ja ću se svakako snaći, nije problem, ali mi ide na živce da oni pokušavaju smanjiti razliku između dobrih i loših igrača tako da uvode novine koje njubovima idu na ruku

[19xx] 4ntraks
15 godina
drahic kaže...

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4zc1fMLux1rwcc6bo1_500.gif

Bit ce zeznuto. Pogotovo jer se jos nezna kako funkcionira komander i davanje municije,tj perka za ammo.

Uopće neće ako ekipa bude igrala sa mozgom.

Uostalom 90% nas će igrati na ts sa svojim ekipama i uvijek će se netko naći da pljune ammo.

Nisam ubra revive u mp, nosi neki mali kit, jel itko ikoga proba revat uopće?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...

e zato neka ti ude u naviku spamanje primary i secundarno oruzje pa se lako ponisti reload. Jel jos uvjek smatras da je to spamanje glupo?

ja ne igram kao ti i nemam vremena za mijenjanje oružja

drugo, ne igram kao jikka i ne mogu ubiti s 5 metaka

recimo, 30 metaka u šaržeru - ubiješ nekog s 17 - što ćeš napraviti?

kažem vam, na kraju će se sve svesti na trčanje za suporterom i moljakanje da ti baci metke, a on će te vješto izbjegavati i bolit će ga kita za tebe i tvoje probleme

nekužim šta je tu toliko teško? ako si krenuo u reload i želiš ga poništit samo prebaciš na pištolj i problem solved.

ok nemožeš ubiti sa 5 metaka ali ubiješ sa 17 i ostane ti još 14.tebe sad zanima šta?dali napraviti reload ili ne? OMFG pa procijeniš situaciju u kojoj se nalaziš ,nekužim kaj igraš sve napamet?

to je dodatni žar.mislim da je to odlično smišljeno i više ćeš morati taktizirati.

16 godina
moderator
Skilledžija kaže...

reci, što ćemo raditi... brisat ljude sa friend liste... reci pleaseeeeee

Ja neću sigurno,a tebi nebi bilo prvi put.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nekužim šta je tu toliko teško? ako si krenuo u reload i želiš ga poništit samo prebaciš na pištolj i problem solved.

ok nemožeš ubiti sa 5 metaka ali ubiješ sa 17 i ostane ti još 14.tebe sad zanima šta?dali napraviti reload ili ne? OMFG pa procijeniš situaciju u kojoj se nalaziš ,nekužim kaj igraš sve napamet?

to je dodatni žar.mislim da je to odlično smišljeno i više ćeš morati taktizirati.

ja pretežno trčim bjesomučno po mapi i ne mogu si dozvoliti da to radim polupraznog oružja

da sam iza nekog kamena - to me nimalo ne bi brinulo

kuiš sad?

[19xx] 4ntraks
15 godina
TomoR kaže...

Lol, znao sam da će se ubrzo pojaviti ovakav thread:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625555119199/1/

Ma čak i da se pokaže da je OP nije to ništa što oni sa nekim 13GB patchom ne bi mogli srediti! {#}

BF Nick: Xtream_Switch
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...

e zato neka ti ude u naviku spamanje primary i secundarno oruzje pa se lako ponisti reload. Jel jos uvjek smatras da je to spamanje glupo?

ja ne igram kao ti i nemam vremena za mijenjanje oružja

drugo, ne igram kao jikka i ne mogu ubiti s 5 metaka

recimo, 30 metaka u šaržeru - ubiješ nekog s 17 - što ćeš napraviti?

kažem vam, na kraju će se sve svesti na trčanje za suporterom i moljakanje da ti baci metke, a on će te vješto izbjegavati i bolit će ga kita za tebe i tvoje probleme

pa to ti onda neide u prilog sto si napisao da idu na ruku njubarama. to onda ide na ruku boljim igracima koji ubijaju sa 5-10 metaka.

14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

ja pretežno trčim bjesomučno po mapi i ne mogu si dozvoliti da to radim polupraznog oružja

da sam iza nekog kamena - to me nimalo ne bi brinulo

kuiš sad?

ne, ne kužim jer ne kužim kako ne kužiš.

ti se pitaš ako nekog ubiješ sa 17 metaka dali ćeš reloadat ili nećeš?ma mislim gluposti gluposti.....

i daj mi samo odgovori šta "to" dice radi noob friendly?šta točno?

13 godina
Battlefield 4

noob friendly - njubara ionako ne preživi dulje nego napravi kill-dva

mi koji ostanemo dulje živi ćemo biti u problemima

pa nisam jedanput trčao za budalom i molio ga metke

ne pravite se nepametni jer znam da to niste

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
AmDCluB kaže...

pa to ti onda neide u prilog sto si napisao da idu na ruku njubarama. to onda ide na ruku boljim igracima koji ubijaju sa 5-10 metaka.

zamisli ovo - ubiješ 5 ljudi i ostane ti 11 metaka - hoćeš reloadat ili ne?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

sorry ako je vec bilo

cini se da su zvukovi odlicni

Battlelog: LateralusX

10 0 hvala 5
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...

zavisi od situacije, ako je bliska borba necu jer imam uz sebe pistolj i ako bude mass u bf4. stvarno pitas glupa pitanja. valjda ces sam procjeniti dali ces reloadatati ili ne.

15 godina
Skilledžija kaže...

Kako je simpatično rekao da on nije njubara :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
protjeran
Lateralus kaže...

sorry ako je vec bilo

kako lik pod supresom super ubija. ma ovo ce biti milina igrati. samo jos da stave pravi kill cam iz prvog lica, a nekao do sada afterkillcam.

14 godina
Battlefield 4

Ok,mali i veliki medkit?  {#}

Aha umjesto defiba..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 13:31 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AmDCluB kaže...
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...

zavisi od situacije, ako je bliska borba necu jer imam uz sebe pistolj i ako bude mass u bf4. stvarno pitas glupa pitanja. valjda ces sam procjeniti dali ces reloadatati ili ne.

baš bi te volio vidjeti sa mass-om na ovoj mapi shanghai LOL

[19xx] 4ntraks
13 godina
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...

Kako je simpatično rekao da on nije njubara :)

večeras ti i ja - biraj mode i oružje - krvi ću ti se napit :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nisam ubra revive u mp, nosi neki mali kit, jel itko ikoga proba revat uopće?

Nema defiba u ovom buildu kojega pokazuju na E3. Reko Alan Kertz aka Demize99 na redditu.

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1g5pe6/spent_about_40_mins_total_playing_battlefield_4/cagzd7t

KILL! Have no fear!
15 godina
AmDCluB kaže...
Lateralus kaže...

sorry ako je vec bilo

kako lik pod supresom super ubija. ma ovo ce biti milina igrati. samo jos da stave pravi kill cam iz prvog lica, a nekao do sada afterkillcam.

Jel moguće da je ljudina zadovoljan? Ajme pa napokon.

14 godina
Battlefield 4

Kak pocne kasljat lik kad je na low healthima. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Kak je frajer uspio to snimit sve, koliko sam vidio hrpa tehničara sve to nadgleda i svi samo igraju nitko ne snima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Kak je frajer uspio to snimit sve, koliko sam vidio hrpa tehničara sve to nadgleda i svi samo igraju nitko ne snima.

Rekli su da može snimati tko želi,nema zabrane.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ako se jučer gledali i pratili još su rekli da je novost ako si npr iza zidića i čučiš ,bit će posebna tipka za samo izvirit,nemoraš se više ustajat da ti pola tijela viri van.

Negdje sam pročitao da je lean implementiran da funkcionira kao u Crysisu 3. Zna li netko kako tamo radi? Navodno kad se skrivaš u zaklonu blizu nekog ruba, samo desni klik miša i automatski vojnik izviri preko ruba. Nije potrebno klikati po mišu ili tastaturi neke 'extra' tipke ili ne daj bože 2 odjednom.

KILL! Have no fear!
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Rekli su da može snimati tko želi,nema zabrane.

Nisam znao to, hvala. Mislio sam da je zabranjeno jer vidim da nitko ne snima.

Suiper kad ideš deploy i deploy umre piše deploy points lost, nema više spawna u bazi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 13:46 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

sorry ako je vec bilo

nije dovoljno da metci svijetle, 3:02 i granate imaju tracere{#} a neka jednostavno svima daju wallhack i rijeseno...

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 13:45 (berto).
12 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ako se jučer gledali i pratili još su rekli da je novost ako si npr iza zidića i čučiš ,bit će posebna tipka za samo izvirit,nemoraš se više ustajat da ti pola tijela viri van.

Negdje sam pročitao da je lean implementiran da funkcionira kao u Crysisu 3. Zna li netko kako tamo radi? Navodno kad se skrivaš u zaklonu blizu nekog ruba, samo desni klik miša i automatski vojnik izviri preko ruba. Nije potrebno klikati po mišu ili tastaturi neke 'extra' tipke ili ne daj bože 2 odjednom.

e to je super, znaci nebude vise glupih headglitcheva i virenja puske iz zidova.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da barem promijene ovu animaciju za kada umres...

vise varijacija mozda

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
13 godina
berto kaže...

nije dovoljno da metci svijetle, 3:02 i granate imaju tracere{#} a neka jednostavno svima daju wallhack i rijeseno...

i onda mene netko pita zašto kažem da rade igru noob friendly?!

ovo s bombom do sad nisam ni vidio - ne znam dal da se smijem ili plačem?

[19xx] 4ntraks
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

isto tako gledajući globalno DICE kao( gameing ) firma je daleko najbolja na svijetu.

uveli su battlelog šta je po meni fakat nešto najbolje šta se izmislilo,imaju forume,slušaju ljude,izlaze u susret,imaju live chat ako se desi nekakav problem tu su,izdaju vrhunske proizvode i jučer kako sam gledao taj stream

.

malo koja firma u gameing komjunitiju u današnje vrijeme ima i radi to što DICE radi.

sad pustite DLC-eve i spike kako ih naplaćuju masno,kako su lopovi i takve spike ,pa jednostavno plaćamo ih njihov mukotrpan rad.to je istina.

tko ih podupire kupit će ga, tko neće kenjat će.

prije sam fakat srao za dice-ovce ali ljudi rade vrhunski posao šta je je.

Nije to DICE, to je pollitika EA i ostalih izdavača.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice