Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.634.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...

Ako spectator bude u finalnoj igri, bit ce super, moci ce se svakakav cinematic lijep snimit {#}

najbolja stvar od svega, jer je sada u bf4 citerima odzvonilo. Nemogu sada vise igrati bf3 nakon svih tih novina sto ce biti u bf4. Zivjela nam bf3 alfa edtion.

Neznam zasto to mislis? 

Ako ne unaprijede to sve jos,dzabe. 

Jer,nista tebi nece pomoc to sta ga pratis kad ga PB ne banira. Jedino ako si na svom serveru. 

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da, jer čiteri prije BF3 nisu postojali i jer će uvođenjem spectator moda magično nestati.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
drahic kaže...
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...

Ako spectator bude u finalnoj igri, bit ce super, moci ce se svakakav cinematic lijep snimit {#}

najbolja stvar od svega, jer je sada u bf4 citerima odzvonilo. Nemogu sada vise igrati bf3 nakon svih tih novina sto ce biti u bf4. Zivjela nam bf3 alfa edtion.

Neznam zasto to mislis? 

Jer,nista tebi nece pomoc to sta ga pratis kad ga PB ne banira. Jedino ako si na svom serveru. 

Moces snimit i reportat, ima opcija za ponudit link.

A i adminima ce bit lakse.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
13 godina
MARKOcVp kaže...
drahic kaže...
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...

Neznam zasto to mislis? 

Moces snimit i reportat, ima opcija za ponudit link.

A i adminima ce bit lakse.

Admini nemaju pametnijeg posla nego blejat po cijele dane u spectator modeu.

Nemojmo se zavaravati dečki.

Čitera je uvijek bilo i bit će.

Što je igra popularnija njih je više.

Zato se nadajte da BF4 neće biti bolji od COD Ghosta.

CoD FTW

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
drahic kaže...
AmDCluB kaže...
MARKOcVp kaže...

Neznam zasto to mislis? 

da ali sto se tice meceva 5 vs 5 ako vecina ljudi utvrdi da je tip smrdi nemam vise sta igrati protiv njega. a za public me nezanima. ako ima citer izadem i nadem drugi server i milina.

13 godina
AmDCluB kaže...

da ali sto se tice meceva 5 vs 5 ako vecina ljudi utvrdi da je tip smrdi nemam vise sta igrati protiv njega. a za public me nezanima. ako ima citer izadem i nadem drugi server i milina.

pa to možeš i bez spec moda... ne treba ti nikakav spec mode da bi bio pametniji... ili treba?

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...

pa to možeš i bez spec moda... ne treba ti nikakav spec mode da bi bio pametniji... ili treba?

pa nemogu kada nevidim nejgovu igru iz prvog lica, ili da ga jednostavno optuzim zato sto je mozda bolji?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ako se jučer gledali i pratili još su rekli da je novost ako si npr iza zidića i čučiš ,bit će posebna tipka za samo izvirit,nemoraš se više ustajat da ti pola tijela viri van.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

jbt, meni se ne sviđa novi betlefild mp {#} 

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
3 5 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

i ovo je super sto tenk ima ogranicenu municiju, nece se vise na pjesadiju pucat s granatama, nego s gunom 

Mislim da nema limited, nego jednu količinu municije koja se brže reloada i kad je isupcaš, onda ti se sporije reloada svaki metak nakon, svako tane.

Nisam ziher ali vidio sam da im se nekako napuni municija nekad.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
AmDCluB kaže...
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...

pa nemogu kada nevidim nejgovu igru iz prvog lica, ili da ga jednostavno optuzim zato sto je mozda bolji?

pa ne quitaš nakon prvog killa... malo ga testiraš prvo pa ako ubija nemoguće onda odlaziš.

ionako na spec modeu ne možeš vidjeti da li ima bullet damage, wallhack, no spread i sl.

[19xx] 4ntraks
13 godina
ElektričnaOvca kaže...

jbt, meni se ne sviđa novi betlefild mp {#} 

ja sam pritajen cijelo vrijeme jer mi se ne da prepucavat sa fanbojevima, ali nisam ni ja pretjerano oduševljen

sad kad ste me povukli za k.urac ću ojasniti:

- svjetleći meci su bullšit

osim što će svaka šuša znati od kuda pucaš po njemu, smeta prilikom ADS-a... makar ono što sam ja vidio dok su likovi pucali ADS - od metaka praktički ne vidiš u što pucaš

- rakete u heliju ostavljaju markere + ruka kojom upravljaš - bullšit žešći - ajmo pomoć njubarama još više

- ova mapa je prevelika i preotvorena - previše brisanog prostora - na kraju će se sve svesti na napucavanje snajperima - mark my words

- reload metaka - odnosno trošenje cijelog šaržera bez obzira na ispucane metke - strašno - ovim potezom će napraviti to da će svi igrati sa snajperom

iskreno, nisam previše ni gledao jer mi se od od svjetlećih metaka lagano kenja i odmah sam izgubio volju

ako mislite da će ovim promjenama potaknuti timsku igru onda se gadno varate

to što par pojedinaca igra PTFO ne znači ništa u odnosu na cijeli tim - tako da će tih par jadnika biti osuđeno na propast

obrazloženje ovog gore - igramo na četvorica zadnjih par dana često i 90% mečeva mi smo ti koji "igramo"

obično prvi ispod nekog od nas zaostaje nekoliko K bodova

o tome tko donosi pobjede neću ni trošiti tipke

zbog toga me je i strah bf4 - zato jer 80% igrača ne zna igrati ovu igru ili ne želi igrati ovu igru na način na koji se ona igra

upravo zamišljam nekog retarda kao commandera - OMFG

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

- reload metaka - odnosno trošenje cijelog šaržera bez obzira na ispucane metke - strašno - ovim potezom će napraviti to da će svi igrati sa snajperom

Ovo je najbolja stvar koju su vratili. Pazit ćeš kad reloadaš i to će bit to.

Ne vidim da se ekipa na BF2 i 2142 bunila. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Battlefield 4

Lol, znao sam da će se ubrzo pojaviti ovakav thread:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625555119199/1/

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
- svjetleći meci su bullšit

Svjetleći metci su THE šit.

To sam čekao godinama da otvorim disco-themed server.

Još samo kad bi omogućili custom glazbu da puštam najveće hitove Bee Geesa na ripitu.

13 godina
Danny_HR kaže...
Skilledžija kaže...

Gle, oni ovu igru rade noob friendly - što si veći njub, tim ti je lakše igrati.

Tim reloadaom nagrađuju njubove - razmisli malo.

Pomoći ću ti malo pri razmišljanju - sjeti se koliko ljudi igra suport klasu trenutno.

Ako ih nabrojiš na više od jedne ruke - ill suck your dick.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Skilledžija kaže...

Žale se oni koji reloadaju nakon 2 ispaljena metka. Najgore mi je kad lik sa LMG reloada, a ispali 1 metak...

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
13 godina
Notorious kaže...
Danny_HR kaže...
Skilledžija kaže...

Žale se oni koji reloadaju nakon 2 ispaljena metka. Najgore mi je kad lik sa LMG reloada, a ispali 1 metak...

Ti mora da ubijaš s 5 metaka k'o jikka?!

RESPECT

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ok shvaćam da ima zadrtih fanboyeva/girlsica ali i ima ljudi kojim se sviđa ova igra bez obzira šta na njoj piše Battlefield, ali isto tako uvijek ima i bit će seratora kojim uvijek nešto smeta i ne paše mu/im.

onda DICE u tom slučaju sluša fanboyse ili fangirlsice i prema njima se ajmo reć "podređuje" ,šta ih nimalo ne krivim.

isto tako gledajući globalno DICE kao( gameing ) firma je daleko najbolja na svijetu.

uveli su battlelog šta je po meni fakat nešto najbolje šta se izmislilo,imaju forume,slušaju ljude,izlaze u susret,imaju live chat ako se desi nekakav problem tu su,izdaju vrhunske proizvode i jučer kako sam gledao taj stream

sve mi je više jasno kako im je stvarno stalo do krajnjih korisnika (nas).

malo koja firma u gameing komjunitiju u današnje vrijeme ima i radi to što DICE radi.

sad pustite DLC-eve i spike kako ih naplaćuju masno,kako su lopovi i takve spike ,pa jednostavno plaćamo ih njihov mukotrpan rad.to je istina.

tko ih podupire kupit će ga, tko neće kenjat će.

prije sam fakat srao za dice-ovce ali ljudi rade vrhunski posao šta je je.

Moj PC  
8 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...

pa ne quitaš nakon prvog killa... malo ga testiraš prvo pa ako ubija nemoguće onda odlaziš.

ionako na spec modeu ne možeš vidjeti da li ima bullet damage, wallhack, no spread i sl.

ako znas matematiku to sve bullet damage mozes vidjeti. ako cesto pravi hipfire na nespotane ljude= wallhack i jos mnogo citeva se moze vidjeti zahvaljujuci spectator modu. 

13 godina
AmDCluB kaže...

ako znas matematiku to sve bullet damage mozes vidjeti. ako cesto pravi hipfire na nespotane ljude= wallhack i jos mnogo citeva se moze vidjeti zahvaljujuci spectator modu. 

Oprosti, zaboravio sam da si ti sposoban prepoznati milisekunde, ako ne čak i nanosekunde pa samim time možeš jako brzo i brojati.

mea culpa

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Danny_HR kaže...
Skilledžija kaže...

Gle, oni ovu igru rade noob friendly - što si veći njub, tim ti je lakše igrati.

Tim reloadaom nagrađuju njubove - razmisli malo.

Pomoći ću ti malo pri razmišljanju - sjeti se koliko ljudi igra suport klasu trenutno.

Ako ih nabrojiš na više od jedne ruke - ill suck your dick.

e zato neka ti ude u naviku spamanje primary i secundarno oruzje pa se lako ponisti reload. Jel jos uvjek smatras da je to spamanje glupo?

15 godina
Battlefield 4

Meni se sviđa što uvode neke ''novitete'' i pokušavaju igru malo otežati i učiniti zanimljivijom. Krivulja učenja će biti veća, a nažalost time i hrpa morona, ali u kojoj igri ih nema.

Ovo za reload mi je najjača stvar ikad, pazit na svaki metak, vidim da ekipa ispuca sve odmah i leti sa pistolom, to će bit moćno svakako.

Dosad viđeno obećava, rade na stvarima koje ljudi traže i to je super. Vidjet ćemo Alphu, nakon toga Betu i onda presuditi jeli ovo najbolji bf dosad ili samo klon prijašnjih sa malčice boljom grafikom.

Ostaje da vidimo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
AmDCluB kaže...

e zato neka ti ude u naviku spamanje primary i secundarno oruzje pa se lako ponisti reload. Jel jos uvjek smatras da je to spamanje glupo?

ja ne igram kao ti i nemam vremena za mijenjanje oružja

drugo, ne igram kao jikka i ne mogu ubiti s 5 metaka

recimo, 30 metaka u šaržeru - ubiješ nekog s 17 - što ćeš napraviti?

kažem vam, na kraju će se sve svesti na trčanje za suporterom i moljakanje da ti baci metke, a on će te vješto izbjegavati i bolit će ga kita za tebe i tvoje probleme

[19xx] 4ntraks
16 godina
moderator
Skilledžija kaže...

Nije to ništa novo,to je već bilo prije u bf igrama i nije se sve svelo na to da su likovi samo trčali za suportom.

سمندری ڈاکو
15 godina
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...

kažem vam, na kraju će se sve svesti na trčanje za suporterom i moljakanje da ti baci metke, a on će te vješto izbjegavati i bolit će ga kita za tebe i tvoje probleme

I dobro, svi će igrati supporte umjesto medice, problem solved.

13 godina
fila2208 kaže...

ne vjerujem

prevelik recoil je to za njubare

prije će svi postat reconi ili flaming pumpovi

ma ustvari, boli me kita... ionako sam dobar sa snajperom pa me to ne brine

BTW

bolji od ljudine koji me navodno ima na ignore listi

ljudina, nisi fer

ja sam u platoonu "ljudina ignore list", a ti me vratiš nazad - molim te vrati me na ignore

[19xx] 4ntraks
14 godina
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4zc1fMLux1rwcc6bo1_500.gif

Bit ce zeznuto. Pogotovo jer se jos nezna kako funkcionira komander i davanje municije,tj perka za ammo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 12:57 (drahic).
17 godina
Smeće od igre!
13 godina
pirat kaže...
Skilledžija kaže...

Nije to ništa novo,to je već bilo prije u bf igrama i nije se sve svelo na to da su likovi samo trčali za suportom.

nego, gledat ćemo svi u sunce?

reci, što ćemo raditi... brisat ljude sa friend liste... reci pleaseeeeee

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice