Koja si ti faca zdenko, ti si moj idol!
Nema posta u kojem ti sebe ne ističeš kao jednog od najboljih ako ne i najboljeg u svijetu tako svemoćnog kompetitivnog igranja.
Ti si bar 1% bolji od svih njih jelda?
Koja si ti faca zdenko, ti si moj idol!
Nema posta u kojem ti sebe ne ističeš kao jednog od najboljih ako ne i najboljeg u svijetu tako svemoćnog kompetitivnog igranja.
Ti si bar 1% bolji od svih njih jelda?
može... ali navečer... hoće li biti samo rush 64 ili će biti i cq?
lako se dogovorio ako nas bude. sad se u rotaciji vrti D. peak rush i CQ kanali.
Prvo me kickalo zbog neaktivnosti, a sad je nestao server.
EDIT: Ok, vjerojatno si mjenjao postavke :)
Prvo me kickalo zbog neaktivnosti, a sad je nestao server.
EDIT: Ok, vjerojatno si mjenjao postavke :)
dosao neki update servera .....
EDIT : posao novi update sa novim PB na servere ... bit ce veselja ovih dana 
Da si glup to sam kazes, ne ja. Sta je try hard? I 100 000 killova tocnije ne 10. Malo jesi cudan da. Znaci ponovo, uvijek ce poatojati puska koju ce nositi svi jaci kompetitivni igraci, makar bila i sam 1% jaca od ostalih. Znaci neznatno jaca. Ceco +1 samo si zaboravio dodati aek. Kakva je to masina bila pfff...
Neznaš što znači tryhard? Čudno jer si ti tryhard :)
Za nekoga tko se kreće u svijetu competetive igranja, čudno da ne znaš.
I što se tiče pušaka, ako Dice napravi dobar posao, neće postojati to go gun, nego ćeš morati za svaku mapu odabrati optimalnu pušku, ali ti već znaš, jer si tryhard. 2stronk for us, eh zdenko?
Ajde eod, bolno je raspravljati sa tobom, jer netko kome treba dodatna prikolica samo za ego mi je smiješan.
Kompetitivno! Iz riječi competitive. A ne kompetativno, kompetetivno i sl. Đizs.
Kompetitivno! Iz riječi competitive. a ne kompetativno, kompetetivno i sl. Đizs.
Competativno, da.

Kompetitivno! Iz riječi competitive. A ne kompetativno, kompetetivno i sl. Đizs.
FOTOŠOP!
A od čeg je taj kompot?
A od čeg je taj kompot?
Kažu od marelica, al meni više vuče na breskve. Nisam ziher.
Pa zasto je m16 OP ? (po meni nije) Zato sto je komjuniti sve puske koje su pri izlasku igre parirale m16 morao oslabiti. Jel se netko sjeca koje su tri puske bile razlog plakanja od izlaska igre tamo do treceg patcha? F2000, UMP, SCAR H, G36, USAS, FAMAS, P90 i mozda jos koja ne sjecam se sad svega. Ali bilo je dovoljno da se sve ove puske oslabe i isplivala je m16a3 koja je do tada bila prosjecna. Tako ce biti i sada u BF 4 neke ce puske biti bolje i odmah ce se plakati na njih i opet cemo dobiti neku pusku koja ce biti poslije svega toga OP i koju ce svi koristiti svi do izlaska novog BF.
Nemoj zaboraviti AS Val-ku.... inače moj jako dobar prijatelj :D
Dotična puškica na početku i ova sada su dva različita svijeta...... nažalost
Smanjen joj je domet, povećan recoil te drastično povećan bullet spread... prije je bila preciznija od m16, a sada je ko lmg-ovi.... 
Ali ipak ju uzmem s vremena na vrijeme jer imam jaaako dobra sjećanja s tom puškicom :DDDD
Pa zasto je m16 OP ? (po meni nije) Zato sto je komjuniti sve puske koje su pri izlasku igre parirale m16 morao oslabiti. Jel se netko sjeca koje su tri puske bile razlog plakanja od izlaska igre tamo do treceg patcha? F2000, UMP, SCAR H, G36, USAS, FAMAS, P90 i mozda jos koja ne sjecam se sad svega. Ali bilo je dovoljno da se sve ove puske oslabe i isplivala je m16a3 koja je do tada bila prosjecna. Tako ce biti i sada u BF 4 neke ce puske biti bolje i odmah ce se plakati na njih i opet cemo dobiti neku pusku koja ce biti poslije svega toga OP i koju ce svi koristiti svi do izlaska novog BF.
Nemoj zaboraviti AS Val-ku.... inače moj jako dobar prijatelj :D
Dotična puškica na početku i ova sada su dva različita svijeta...... nažalost
Smanjen joj je domet, povećan recoil te drastično povećan bullet spread... prije je bila preciznija od m16, a sada je ko lmg-ovi.... 
Ali ipak ju uzmem s vremena na vrijeme jer imam jaaako dobra sjećanja s tom puškicom :DDDD
Yep, s početka je AS-VAL imao snajperski bullet drop, na daljinu opakija od bilo čega drugog automatskog.
Oprostite, al ova posuđenica, kompetitivno, mi je bas blesava...Ak bi vec i raspravljali o kompetitivnom igracu, OMG
, onda bi to trebala biti osoba, koja je redovito sa svojim timom u knock-out fazi lige, turnira, bilo cega, a da je Master ili Pro Series, i koji redovito odlazi okolo po turnirima, na kojima je takodjer masni fond. To jednostavno s BF nije slucaj, pa sad htjeli si vi to priznati ili ne.
BF i kompetitivan ti je ko da igras Poker na pokerstars, a da nikad nisi otisel na nijedan pro series turnir, ili manje serije, a sebe nazivas profesionalcem. Mada, dalo bi se raspravljati o kategoriji profesionalca - to bi trebala biti osoba koja svojim radom, u bilo kojem podrucju zaradjuje, uprihoduje novac, s kojim moze zivjeti. Nisu mi poznati slucajevi iz BF serijala koji bi potvrdili tezu kompetitivnog igraca.
Rival:Xfagg je profesionalan igrac, tj. bio je. Al ne zbog BF serijala.
A od čeg je taj kompot?
Kažu od marelica, al meni više vuče na breskve. Nisam ziher.
Od kajsija definitivno.
Lako vama Zdenka zajebavat.
Ajde, ako ste face, mene zajebavajte.
Da vas vidim?!
A od čeg je taj kompot?
Od mošnji.
Ja sam si danas uzeo nexovu staru grafu, veli da ima ejmbot njegov instaliran direkt na nju.
Jao vam!
Lako vama Zdenka zajebavat.
Ajde, ako ste face, mene zajebavajte.
Da vas vidim?!
Daj Antrakše ne seri! 

Ja sam si danas uzeo nexovu staru grafu, veli da ima ejmbot njegov instaliran direkt na nju.
Jao vam!
C4 Ninja edition 
Zdenko wannabe pr0.
Većeras me je igra toliko izj*b*pip_ala da mi došlo da sve porazbijam i odem u samostan, hebo ih Dice i EA i Battlefield i ona slonica što je danas svoje mladunće htjela ubit da ih je*pip.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/68956692/252024139/
Sve, doslovno sve krivo. Hitreg. Nemoš zid metkom pogodit a kamo li pokretnog protivnika. I onda još ne padaju od 530 metaka. Da ispucaš u model igrača sve što imaš 3 puta i on je živ jer je frajer šta GRK ili koji q?!
I onda još padaš ko mlada krava pod bikom. A tim, tim rusha ko da po kifle trče. Hebo te igraj igru ko da s jajima u đepu trčiš, ne zuji ko muva bez glave. Panjevi. Pa se nakalemi i neki haxor mamu mu j***.
Ima li još ko osjećaj da je cijeli gaming otišao kvragu?!
Većeras me je igra toliko izj*b*pip_ala da mi došlo da sve porazbijam i odem u samostan, hebo ih Dice i EA i Battlefield i ona slonica što je danas svoje mladunće htjela ubit da ih je*pip.
Sve, doslovno sve krivo. Hitreg. Nemoš zid metkom pogodit a kamo li pokretnog protivnika. I onda još ne padaju od 530 metaka. Da ispucaš u model igrača sve što imaš 3 puta i on je živ jer je frajer šta GRK ili koji q?!
I onda još padaš ko mlada krava pod bikom. A tim, tim rusha ko da po kifle trče. Hebo te igraj igru ko da s jajima u đepu trčiš, ne zuji ko muva bez glave. Panjevi. Pa se nakalemi i neki haxor mamu mu j***.
Opusti se stari, popij pivce...
Ma kakvo pivce kad mi nešt tak na pokvaren način pili živce. Rakija.
Koji antivirus koristite?! Imam osjećaj da mi Bitdefender Free mrda igru, a ni Avast nije nešt bolji...
A bas sam te htio u chat pitati. Stojis ispred mene, ne reagiras, taknem tipku i mrtav si.
Slijedeci susret, skaces, pucas, netko te dodirne metkom, ti mrtav.
I opet naletis na mene, i sredim te s pistoljem...
Onda sam skuzio da nesto ne stima. :)
P.S. Antivirus imam onaj Microsoftov.
Ma kakvo pivce kad mi nešt tak na pokvaren način pili živce. Rakija.
Koji antivirus koristite?! Imam osjećaj da mi Bitdefender Free mrda igru, a ni Avast nije nešt bolji...
Microsoft Defender, free i sasvim dovoljan. Ja veceras nisam trosio puno metke vise sam ih kupio, ali zato su pojedini naletili na njih :)
Zato san ja i odusta od tog sra*a. Pun mi je qrac wannabe pro, cheatera, fixeva, njubara, idiota vakih, nakih da ne nabrajan dalje. Napraviš uninstall i nema živciranja oko retardirane igre i svih retardiranih ljudi koji idu uz istu
.
Battlelog: niceguyjohnny
Nula bodova.
Odoh i ja.
Laku noc.
Nula bodova.
Odoh i ja.
Laku noc.
Eh, ništa onda.
Lijepe snove želim! (no homo)