Ma gle objasnit cu ti cim jednostavnije. Mozes napraviti najizbalnsiraniju igru sa oruzjima, i neka jedna puska je samo 1% bolja od ostalih, znaci samo jedan posto, svi kompetitivni igraci ce je koristit. A kako bi bilo da su sve puske jednakih svojstva igra bi ila ful retardirana. Ovo je mozda sam m16 zz, a (aek recimo) dobar dan. Kuzis.
E hvala, pošto sam glup pa si mi objasnio.
Znam Zdenko, uvijek će postojati puška koju će nositi tryhardovi kao ti i imati deset milja killova snjom. Onda će se netko narajacati na tvoje montaže i kopirati tu pušku i atačmente i bit si faca.
Vjeruem a i iz viđenog mi se čini bolji balans pušaka. Svaka ima nešto, ali nema sve. m16 je imao sve, i fast ROF, fast reload, mali recoil čak i sa HB, perfektan sight.
Tako su napravili jer su m16 uzeli kao bazu balansa i svaku pušku riktali prema njoj. Nadam se da su i sad tako, samo što su m16 učinili a4 verzijom i bok.
Pa zasto je m16 OP ? (po meni nije) Zato sto je komjuniti sve puske koje su pri izlasku igre parirale m16 morao oslabiti. Jel se netko sjeca koje su tri puske bile razlog plakanja od izlaska igre tamo do treceg patcha? F2000, UMP, SCAR H, G36, USAS, FAMAS, P90 i mozda jos koja ne sjecam se sad svega. Ali bilo je dovoljno da se sve ove puske oslabe i isplivala je m16a3 koja je do tada bila prosjecna. Tako ce biti i sada u BF 4 neke ce puske biti bolje i odmah ce se plakati na njih i opet cemo dobiti neku pusku koja ce biti poslije svega toga OP i koju ce svi koristiti svi do izlaska novog BF.