Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.214.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Ma gle objasnit cu ti cim jednostavnije. Mozes napraviti najizbalnsiraniju igru sa oruzjima, i neka jedna puska je samo 1% bolja od ostalih, znaci samo jedan posto, svi kompetitivni igraci ce je koristit. A kako bi bilo da su sve puske jednakih svojstva igra bi ila ful retardirana. Ovo je mozda sam m16 zz, a (aek recimo) dobar dan. Kuzis.

E hvala, pošto sam glup pa si mi objasnio.

Znam Zdenko, uvijek će postojati puška koju će nositi tryhardovi kao ti i imati deset milja killova snjom. Onda će se netko narajacati na tvoje montaže i kopirati tu pušku i atačmente i bit si faca.

Vjeruem a i iz viđenog mi se čini bolji balans pušaka. Svaka ima nešto, ali nema sve. m16 je imao sve, i fast ROF, fast reload, mali recoil čak i sa HB, perfektan sight.

Tako su napravili jer su m16 uzeli kao bazu balansa i svaku pušku riktali prema njoj. Nadam se da su i sad tako, samo što su m16 učinili a4 verzijom i bok.

ceco22 kaže...

Pa zasto je m16 OP ? (po meni nije) Zato sto je komjuniti sve puske koje su pri izlasku igre parirale m16 morao oslabiti. Jel se netko sjeca koje su tri puske bile razlog plakanja od izlaska igre tamo do treceg patcha? F2000, UMP, SCAR H, G36, USAS, FAMAS, P90 i mozda jos koja ne sjecam se sad svega. Ali bilo je dovoljno da se sve ove puske oslabe i isplivala je m16a3 koja je do tada bila prosjecna. Tako ce biti i sada u BF 4 neke ce puske biti bolje i odmah ce se plakati na njih i opet cemo dobiti neku pusku koja ce biti poslije svega toga OP i koju ce svi koristiti svi do izlaska novog BF.

Ne, samo što ima sve kao što sam iznad  napisao. Da se razumijmo, koristio sam je od početka bete do sad, bez obzira na snagu, M16 mi je jedna od omiljenih, ali je puška koja u bf3 ima sve i može sve te u pravim rukama može parirati svakom oružju.
Nijedna druga puška ne može toliko parirati svemu. Aek ne može na daljinu koliko je mogla i ta m16 itd.
Što tiče op pušaka, prvo ej bio scar tukao je 34 čini mi se, pa f2000 pa famas, pa ump.
Što se mene tiče meni je samo drago da rade na balansu oružja i da se ne desi da od 100 pušaka svi opet nose jednu te yebeno istu.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Ne, samo što ima sve kao što sam iznad  napisao. Da se razumijmo, koristio sam je od početka bete do sad, bez obzira na snagu, M16 mi je jedna od omiljenih, ali je puška koja u bf3 ima sve i može sve te u pravim rukama može parirati svakom oružju.
Nijedna druga puška ne može toliko parirati svemu. Aek ne može na daljinu koliko je mogla i ta m16 itd.
Što tiče op pušaka, prvo ej bio scar tukao je 34 čini mi se, pa f2000 pa famas, pa ump.
Što se mene tiče meni je samo drago da rade na balansu oružja i da se ne desi da od 100 pušaka svi opet nose jednu te yebeno istu.

Da si glup to sam kazes, ne ja. Sta je try hard? I 100 000 killova tocnije ne 10. Malo jesi cudan da. Znaci ponovo, uvijek ce poatojati puska koju ce nositi svi jaci kompetitivni igraci, makar bila i sam 1% jaca od ostalih. Znaci neznatno jaca. Ceco +1 samo si zaboravio dodati aek. Kakva je to masina bila pfff...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 14:44 (Danny_HR).
12 godina
neaktivan

može... ali navečer... hoće li biti samo rush 64 ili će biti i cq?

13 godina
Danny_HR kaže...

Praksa kaže ovako:

BF3 + UPnP = izbacivanje.

BF3 bez UPnP = radi.

BF3 + UPnP + otvaranje portova = radi.

Kad je UPnP isključen potpuno je svejedno otvoriš li portove ili ne, uvijek radi.

Ok, skonao sam da BF3-u na PC-u ne trebaju nikakvi stalno otvoreni portovi, jer se ponaša kao isključivo kao klijent (prvo pošalje van informaciju i onda je istim putem dobije natrag). Međutim, ostale dvije stavke me izluđuju. Kao da upnp u kombinaciji sa igrom postaje vrlo restriktivni firewall, i pozatvara sve živo i mrtvo.

Još jedno pitanje: Kako (i da li uopće) Xbox radi samo sa otvaranjem portova, bez upnp-a?

BF3: Xtream_P3rky
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Radi on uvijek, samo nemoš hostat co-op ili mp mečeve u igrama koje koriste sustav kao CoD.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 0 hvala 1
16 godina
zdenko1991 kaže...

Koja si ti faca zdenko, ti si moj idol!

Nema posta u kojem ti sebe ne ističeš kao jednog od najboljih ako ne i najboljeg u svijetu tako svemoćnog kompetitivnog igranja. 

Ti si bar 1% bolji od svih njih jelda?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 15:45 (DadoZG).
14 godina
neaktivan
hurjak kaže...

može... ali navečer... hoće li biti samo rush 64 ili će biti i cq?

lako se dogovorio ako nas bude. sad se u rotaciji vrti D. peak rush i CQ kanali.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina

Prvo me kickalo zbog neaktivnosti, a sad je nestao server.

EDIT: Ok, vjerojatno si mjenjao postavke :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 15:15 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Prvo me kickalo zbog neaktivnosti, a sad je nestao server.

EDIT: Ok, vjerojatno si mjenjao postavke :)

dosao neki update servera .....

EDIT : posao novi update sa novim PB na servere ... bit ce veselja ovih dana {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 15:43 (ceco22).
15 godina
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Da si glup to sam kazes, ne ja. Sta je try hard? I 100 000 killova tocnije ne 10. Malo jesi cudan da. Znaci ponovo, uvijek ce poatojati puska koju ce nositi svi jaci kompetitivni igraci, makar bila i sam 1% jaca od ostalih. Znaci neznatno jaca. Ceco +1 samo si zaboravio dodati aek. Kakva je to masina bila pfff...

Neznaš što znači tryhard? Čudno jer si ti tryhard :)

Za nekoga tko se kreće u svijetu competetive igranja, čudno da ne znaš.

I što se tiče pušaka, ako Dice napravi dobar posao, neće postojati to go gun, nego ćeš morati za svaku mapu odabrati optimalnu pušku, ali ti već znaš, jer si tryhard. 2stronk for us, eh zdenko?

Ajde eod, bolno je raspravljati sa tobom, jer netko kome treba dodatna prikolica samo za ego mi je smiješan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kompetitivno! Iz riječi competitive. A ne kompetativno, kompetetivno i sl. Đizs.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 15:44 (Danny_HR).

7 0 hvala 4
15 godina
Danny_HR kaže...

Kompetitivno! Iz riječi competitive. a ne kompetativno, kompetetivno i sl. Đizs.

Competativno, da.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
 dodatna prikolica samo za ego 

{#} {#}

16 godina
Danny_HR kaže...

Kompetitivno! Iz riječi competitive. A ne kompetativno, kompetetivno i sl. Đizs.

FOTOŠOP!

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A od čeg je taj kompot?

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

A od čeg je taj kompot?

Kažu od marelica, al meni više vuče na breskve. Nisam ziher.

14 godina
ceco22 kaže...

Pa zasto je m16 OP ? (po meni nije) Zato sto je komjuniti sve puske koje su pri izlasku igre parirale m16 morao oslabiti. Jel se netko sjeca koje su tri puske bile razlog plakanja od izlaska igre tamo do treceg patcha? F2000, UMP, SCAR H, G36, USAS, FAMAS, P90 i mozda jos koja ne sjecam se sad svega. Ali bilo je dovoljno da se sve ove puske oslabe i isplivala je m16a3 koja je do tada bila prosjecna. Tako ce biti i sada u BF 4 neke ce puske biti bolje i odmah ce se plakati na njih i opet cemo dobiti neku pusku koja ce biti poslije svega toga OP i koju ce svi koristiti svi do izlaska novog BF.

Nemoj zaboraviti AS Val-ku.... inače moj jako dobar prijatelj :D

Dotična puškica na početku i ova sada su dva različita svijeta...... nažalost

Smanjen joj je domet, povećan recoil te drastično povećan bullet spread... prije je bila preciznija od m16, a sada je ko lmg-ovi.... {#}

Ali ipak ju uzmem s vremena na vrijeme jer imam jaaako dobra sjećanja s tom puškicom :DDDD

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Granzon kaže...
ceco22 kaže...

Nemoj zaboraviti AS Val-ku.... inače moj jako dobar prijatelj :D

Dotična puškica na početku i ova sada su dva različita svijeta...... nažalost

Smanjen joj je domet, povećan recoil te drastično povećan bullet spread... prije je bila preciznija od m16, a sada je ko lmg-ovi.... {#}

Ali ipak ju uzmem s vremena na vrijeme jer imam jaaako dobra sjećanja s tom puškicom :DDDD

Yep, s početka je AS-VAL imao snajperski bullet drop, na daljinu opakija od bilo čega drugog automatskog.

BF3: Xtream_P3rky
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oprostite, al ova posuđenica, kompetitivno, mi je bas blesava...Ak bi vec i raspravljali o kompetitivnom igracu, OMG {#}, onda bi to trebala biti osoba, koja je redovito sa svojim timom u knock-out fazi lige, turnira, bilo cega, a da je Master ili Pro Series, i koji redovito odlazi okolo po turnirima, na kojima je takodjer masni fond. To jednostavno s BF nije slucaj, pa sad htjeli si vi to priznati ili ne. 

BF i kompetitivan ti je ko da igras Poker na pokerstars, a da nikad nisi otisel na nijedan pro series turnir, ili manje serije, a sebe nazivas profesionalcem. Mada, dalo bi se raspravljati o kategoriji profesionalca - to bi trebala biti osoba koja svojim radom, u bilo kojem podrucju zaradjuje, uprihoduje novac, s kojim moze zivjeti. Nisu mi poznati slucajevi iz BF serijala koji bi potvrdili tezu kompetitivnog igraca.

Rival:Xfagg je profesionalan igrac, tj. bio je. Al ne zbog BF serijala.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Danny_HR kaže...
dekstroza kaže...

A od čeg je taj kompot?

Kažu od marelica, al meni više vuče na breskve. Nisam ziher.

Od kajsija definitivno.

Twitter: @191x7
13 godina
Battlefield 3

Lako vama Zdenka zajebavat.

Ajde, ako ste face, mene zajebavajte.

Da vas vidim?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
dekstroza kaže...
Danny_HR kaže...

A od čeg je taj kompot?

Od mošnji.

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
Battlefield 3

Ja sam si danas uzeo nexovu staru grafu, veli da ima ejmbot njegov instaliran direkt na nju.

Jao vam!

10 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Lako vama Zdenka zajebavat.

Ajde, ako ste face, mene zajebavajte.

Da vas vidim?!

Daj Antrakše ne seri! {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 21:53 (fila2208).
17 godina
DadoZG kaže...

Ja sam si danas uzeo nexovu staru grafu, veli da ima ejmbot njegov instaliran direkt na nju.

Jao vam!

C4 Ninja edition {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zdenko wannabe pr0.{#}

4 1 hvala 2
17 godina
Battlefield 3

Većeras me je igra toliko izj*b*pip_ala da mi došlo da sve porazbijam i odem u samostan, hebo ih Dice i EA i Battlefield i ona slonica što je danas svoje mladunće htjela ubit da ih je*pip.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/68956692/252024139/

Sve, doslovno sve krivo. Hitreg. Nemoš zid metkom pogodit a kamo li pokretnog protivnika. I onda još ne padaju od 530 metaka. Da ispucaš u model igrača sve što imaš 3 puta i on je živ jer je frajer šta GRK ili koji q?!

I onda još padaš ko mlada krava pod bikom. A tim, tim rusha ko da po kifle trče. Hebo te igraj igru ko da s jajima u đepu trčiš, ne zuji ko muva bez glave. Panjevi. Pa se nakalemi i neki haxor mamu mu j***.

Ima li još ko osjećaj da je cijeli gaming otišao kvragu?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Većeras me je igra toliko izj*b*pip_ala da mi došlo da sve porazbijam i odem u samostan, hebo ih Dice i EA i Battlefield i ona slonica što je danas svoje mladunće htjela ubit da ih je*pip.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/68956692/252024139/

Sve, doslovno sve krivo. Hitreg. Nemoš zid metkom pogodit a kamo li pokretnog protivnika. I onda još ne padaju od 530 metaka. Da ispucaš u model igrača sve što imaš 3 puta i on je živ jer je frajer šta GRK ili koji q?!

I onda još padaš ko mlada krava pod bikom. A tim, tim rusha ko da po kifle trče. Hebo te igraj igru ko da s jajima u đepu trčiš, ne zuji ko muva bez glave. Panjevi. Pa se nakalemi i neki haxor mamu mu j***.

Ima li još ko osjećaj da je cijeli gaming otišao kvragu?!

Opusti se stari, popij pivce...{#}

17 godina
Battlefield 3

Ma kakvo pivce kad mi nešt tak na pokvaren način pili živce. Rakija.

Koji antivirus koristite?! Imam osjećaj da mi Bitdefender Free mrda igru, a ni Avast nije nešt bolji...

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice