- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

I kad sam već tu, da pitam
Dragi katolici, da li ima novijeh saznanja u svezi veze s onim s Coronom?
jel imaš odgovor? Il samo voliš postat po forumu? Ajde, odgovori! SAD! SAD! Ljudina je moj 2. najbolji prijatelj i ne diraj ga!
Ako nađeš barem jedan moj post koji je nekome pomogao svaka ti čast... (ako i nađeš vjerojatno si se zabunio i/ili iza tog posta stoji neka loša namjera)
Znao sam jednu babu. Sretao sam je redovno po noći, kad sam pohodio puste ulice Pakraca, u nadi da ću naići na jeftinu damu radi upražnjenja sladostrašća. Naime, nikad nisam doživio orgazam baz svoje pomoći. Moram priznati da mi je socijalni život apsolutna nepoznanica i da dane i noći kratim auto bludničenjem u nemogućnosti ostvarivanja suvisle interakcije sa suprotnim spolom. No da se vratim na štoriju; jednom prilikom zaustavim tu do sad nepoznatu bakicu, stasitu, pomalo i bucmastu, al godine su bile poprilično dobre prema njoj. Što bi rekli mladi danas: "sisa za pet". Nije bila čak ni niska i zgrbljena, samo malo oružna, brk vamo, brk tamo...no dobro. Za koga je i dobra je. Pozovem ju u svoj studentski stan na šalicu čaja i koju napolitanku s okusom višnje.
Nakon čašice razgovora predložim joj da se povučemo u moju skromnu spavaću sobu, koja bijaše naseljena meni dragim relikvijama, slikom doktora Franje u debelom baroknom okviru i noćnom posudom, omanjim kevetom sa skorenim plahtama od nebrojenih masturbacija i puno porculanskih pasa po policama. Ona pristane, naravno, pod utjecajem normabela koji sam joj podmetnuo u čaj (ruski). Lagano ju gurnem i ona padne na krevet, već polugola i sa malo sline na kraju usana. Svaka sisa na svom jastuku, vene na nogama ko u najvećih bildera mojeg doba. Ja, neiskusan, samo joj skočim na leđa. Prosurfam dva, tri kruga i krenem joj grickati uho, okznuvši zub o njenu prastaru naušnicu, valjda poklan preminulog supruga. Tad ona prošapće kroz slinava usta i preko zubala koje je titralo dopola vani na njenim izoranim usnama: Šta je s Coronom?
Brzo Hitnu do Faggota!
Droga ga je zela!!!!!
E samo da pitam, jel ono s Coronom riješeno?
meni se čini da su moderatori u banani ovih dana, jel?
yup posebno pro pirat
Sinoć smo Tom i ja razmjenili tagove
Rekao je da će me nazvati danas ali još ništa...
Sinoć smo Tom i ja razmjenili tagove
Rekao je da će me nazvati danas ali još ništa...
Šta da te zovem? Jesi u ZG možda? Jesi mi dao broj telefona???
I da, moju ogrlicu imaš nekoliko puta... Da se potrudim da te nađem svi ostali Xtream su bili na redu (i ostali iz tvojeg teama...)
Da se potrudim da te nađem svi ostali Xtream su bili na redu (i ostali iz tvojeg teama...)
Potrudio si se oko mene???
Da se potrudim da te nađem svi ostali Xtream su bili na redu (i ostali iz tvojeg teama...)
Potrudio si se oko mene???
Da, cvjetiću moj salasti okrugli, nemaš pojma kako je teško nekoga naći na mapi ako nemaš wallhack.
citam ja ovu temu, zadnjih nekoliko stranica.. i citam i citam.. da bi se na kraju zapitao; wtf ja to citam!? na kojem sam ja to forumu..
citam ja ovu temu, zadnjih nekoliko stranica.. i citam i citam.. da bi se na kraju zapitao; wtf ja to citam!? na kojem sam ja to forumu..
This is not even my final form...
Inače je ovo tema o uzgoju multiflora krizantema u posudama, ali zalomilo se dosta offtopica u zadnjih par strana, tako da je to možda malo skrenulo sa početne teme.
jel imaš odgovor? Il samo voliš postat po forumu? Ajde, odgovori! SAD! SAD! Ljudina je moj 2. najbolji prijatelj i ne diraj ga!
Ako nađeš barem jedan moj post koji je nekome pomogao svaka ti čast... (ako i nađeš vjerojatno si se zabunio i/ili iza tog posta stoji neka loša namjera)
upravo trazim i moram ti reci nije lako...
EDIT:busted!naisao sam i na jos stvari
This soldier doesn't have any stats... yet.
WTF!!!!!!
WTF!!!!!!
stats engine je down ili nesta
tomova nocna mora:
I to ona najcrnja mora....
A taman je počeo raditi na popravljanju K/D-a :(
upravo trazim i moram ti reci nije lako...
EDIT:busted!naisao sam i na jos stvari
Mislio sam na ovu temu
tomova nocna mora:
Ne, to mu je vlažni san! On bi volio da ima šta za otključati...
WTF!!!!!!
Ugasi cheat.
ljudima su shebani statsi i opet disconnected from ea online problem,sad mi jednom to pokaze,a drugi put se spoji na server
GJ DICE
Al ja bi volio da mi restartaju statse, ovak je premonotono kad imam sve osvojeno :(
Al ja bi volio da mi restartaju statse, ovak je premonotono kad imam sve osvojeno :(
Nemaš ni stinger ni igla service star... Npr, jel...
Ovakvu izjavu ni Tom ne može dati a kamoli "ostali".
tomova nocna mora:
Nisam jedini, i nije mi prvi puta. Skoro kao seks.
Na brzinu pregledani, vidim da je i Virusa ulovilo. Pa The Buyo, Zenge, MaddogCRO, kalko, Basta, jopis, ludavjestica, Maxon, piratHR, Baka itd...
Jedina razlika je da ovaj put me ni BF3stats više ne vidi (što je inače prije radilo)...
Znaci meni se fps uduplao nakon promjene procesora. Nisam uopce imao pojma da ce bit tolka razlika. Prije sam imao oko 40-50, a sad zna otic i do 130, al je prosijek nekih 90 fpsa.
@ CroMystik, ipak je istina ono kaj si pricao kad sam bio u osijeku.
meni isto. ja sam presao sa q6600 @ 3ghz
ali zanimljivo je da je tolika razlika samo na bf3 mp, dok kod ostalih igara nije toliko izrazena razlika, ima je naravno ali ni upola kao na bf
Na brzinu pregledani, vidim da je i Virusa ulovilo. Pa The Buyo, Zenge, MaddogCRO, kalko, Basta, jopis, ludavjestica, Maxon, piratHR, Baka itd...
Sve provjereni citeri nema sta
WTF!!!!!!
Ugasi cheat.
very funny

pun mi je qrac vise ove igrice
nije ni cudo sta niko ne igra klasik mape
kako ce igrat kad nesmijes izac iz tenka a da ti ga neka *upcina ne ukrade, iti qrac je i sa helicem
ruke bi im odrezo