AnR je ko seoski disko!
Il' ćes guzit lokalnu kokaniđu, il' ćes bježat od lokalnih đilkosa da tebe ne naguze
AnR je ko seoski disko!
Il' ćes guzit lokalnu kokaniđu, il' ćes bježat od lokalnih đilkosa da tebe ne naguze
đabe ti sad punit kad je maintenance od 11 do 4,ali ok,dolazim za par minuta jer nemam pametnijeg posla
cek,hoce radit server i dok oni "popravljaju"?
Nisam mislio da on puni server, nego se vec mjesec dana nije javljao na forum pa sam se zabrinuo gdi je, sto je.
Da nam je odselio u tudjinu postavljat C4 a nije se pozdravio, ili tako nesto...
serveri sa mix rotacijama su osuđeni na propast..
Ne lupetaj.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b710b3f2-06e0-4091-800d-3ac31dcda9ef/dMw-Tactical-Gamer-24-7-CQ-Mixed-Adaptive-64P/
Pun je 99% vremena, imam ga u favoritima već godinu dana.
neznam onda koji je razlog da je cecin server prazan
fora je u tome i kada se napuni server, večinom gore je naša ekipa koja svrati na server u to doba kada može jer prije toga radi/obrazuje se itd... kada bi server htjeli postaviti popularnim da budi 90% vremena barem 15-30 ljudi gore, treba server učiniti zanimljivim, ne samo dobrim map/mode rotacijama, vec kako bi rekao, više noob friendly... baš gledam prošli tjedan kad smo rokali na cecinom serveru, bio je pun puncat u nekim kasnijim satima, i tako slučajno iz navike otvorim scoreboard, kad ono gledam listu i 70% ekipe (ukljucujuci mene) je 100 colonel, svi smo preko 700h+, a ostatak ekipe neki random igrači koji su se slučajem našli na serveru jer neznaju pravilno filtrirati server browser... i onda kad se igra, igramo se svi rejpanja jer svi želimo što bolju sliku ostaviti na sceni, svi želimo na nas vide kao nekakve PRO ZDENKO LEET igračine itd. a ostatak ekipe biva naravno rejpan u guzu, em što nemaju iskustva, em što nemaju šanse protiv večine nas.. i šta se onda događa? ti igrači nažalost imaju loše iskustvo sa tog servera, večinom pola njih rejđ kvita sa servera u roku 5-10 minuta kad vidi kakva ekipa igra, a server ostane na ''lošem'' glasu... igrač se ne provede dobro na serveru i nema razlog zašto bi taj server ubacio u favorite... govorim iz svog iskustva kad sam ja počeo bf3 igrat (niti jedan prije nisam igrao) i bio sam njubara teška kad sam počeo (nisam ni sad niš bolji)... i jednostavno servere na kojima sam skuzio da glupava/nadobudna ekipa visi nisam želio u favoritima ostaviti...
Scavenger, nakon duugo vremena!
Bas je bilo gust malo odigrat GG decki
Da si čuo šta ti govorimo na TS-u...
A zato mi se stucalo....
Trazio sam tenk pa me razljutilo sto ga nigdje nema
Da, umrli smo od smijeha vidjevši te kako trčkaraš okolo , a ja nabavio 3D nvidia vision i onda to još smješnije izgleda
ceco dosadan si sa damavandom svega mi ! samo se damavand vrti coece
Da, umrli smo od smijeha vidjevši te kako trčkaraš okolo , a ja nabavio 3D nvidia vision i onda to još smješnije izgleda
Igrao si Battlefield u 3D? Kak to izgleda? S jednim okom vidis ciljac ispravno a s drugim ne, ili na koju foru?
Pretpostavljam da je teze igrati
A nisi me bas previse gledao kako trckaram okolo kad sam ti uzeo lancic s vrata
EDIT: Vec me nitko dugo nije rejpo ko sad Xtream_hEAT, -BaM-Maka, KICKASS_HR kod Cece.
Nista nisam mogao pogoditi. A oni me skidali pogledom.
A ja sam mislio da se Heat sali kad me pitao dal sam pripremio vazelin
Igrao si Battlefield u 3D? Kak to izgleda? S jednim okom vidis ciljac ispravno a s drugim ne, ili na koju foru?
Da, nabavio si je i recoil skriptu jer mu je postalo prelako igrati sa nama njubovima...
Znaci meni se fps uduplao nakon promjene procesora. Nisam uopce imao pojma da ce bit tolka razlika. Prije sam imao oko 40-50, a sad zna otic i do 130, al je prosijek nekih 90 fpsa.
@ CroMystik, ipak je istina ono kaj si pricao kad sam bio u osijeku.
Znaci meni se fps uduplao nakon promjene procesora. Nisam uopce imao pojma da ce bit tolka razlika. Prije sam imao oko 40-50, a sad zna otic i do 130, al je prosijek nekih 90 fpsa.
a koji si proc prije imao ?
@ CroMystik, ipak je istina ono kaj si pricao kad sam bio u osijeku.
Koji si imao prije?
@Dama, I, je'l boli glava nakon ciljanja jednim okom?
EDIT, evo i novog iz HR, ovaj put GGC-stream:
http://www.ggc-stream.net/search/server/guid/gid/10d8b355811985d0c27a8ce55cc20aa1
Imao sam phenom 2 965. Koji je na prodaju btw, skupa s maticnom
ne i ovaj puta,evo sve servere su ugasili zbog apdejta
E samo da pitam, jel ono s Coronom riješeno?
Za tebe je ljudina doktor trol...
Da.
A nisi me bas previse gledao kako trckaram okolo kad sam ti uzeo lancic s vrata
A dobro je, zanimljivo, ali definitivno teže ciljati i primjećivati okolo.
Ja sam inače poznat da dijelim lančiće okolo svima osim Špelcu
@Dama, I, je'l boli glava nakon ciljanja jednim okom?
Mogu ti reći da je definitivno zahtjevnije za oči igrat u 3D-u.
meni se čini da su moderatori u banani ovih dana, jel?
meni se čini da su moderatori u banani ovih dana, jel?
Danny je na bolovanju, a Pirat je kod jedne puce preko produženog vikenda koliko sam upoznat.
Zato si slobodno dajte oduška.
Za tebe je ljudina doktor trol...
jel imaš odgovor? Il samo voliš postat po forumu? Ajde, odgovori! SAD! SAD! Ljudina je moj 2. najbolji prijatelj i ne diraj ga!
betelog je za papke, to već i vrapci na grani znaju
I kad sam već tu, da pitam
Dragi katolici, da li ima novijeh saznanja u svezi veze s onim s Coronom?