Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Granzon kaže...

EEE a kako to da nitko ne spominje Contru {#}....

Nisi pratio, naravno da sam spomenuo...

Twitter: @191x7
13 godina
Blade Runner31 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

vec je spomenuta :P

a koja je ta,kako se zove

PONG, PROSLA STRANA. SORRY NA CAPS LOCK :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pošto vidim da je opet pao interes za klasicnim BF-om i nema ekipe ne vidim smisao vise uzimanja servera, buduci da je se skupilo vise od pola iznosa i za iduci mjesec kad istekne najam 01.07. odkazati cu uslugu. Jedino ga punim moze drzati knalaizacija, ziba, metro a takvih servera ima i onako do mile volje.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Pošto vidim da je opet pao interes za klasicnim BF-om i nema ekipe ne vidim smisao vise uzimanja servera, buduci da je se skupilo vise od pola iznosa i za iduci mjesec kad istekne najam 01.07. odkazati cu uslugu. Jedino ga punim moze drzati knalaizacija, ziba, metro a takvih servera ima i onako do mile volje.

{#}{#}{#}

Battlelog: Xtream_gjurki
16 godina
ceco22 kaže...

Da, žalosno ali istinito, i mi smo s našim serverom došli do sličnog zaključka, koma, da je bf spao na napucavanja po kanalima i zibi....

12 godina
ceco22 kaže...

nemozes napravit server popularnim sa rotacijom mapa kakva ti je sada, non stop drugacija

pogledaj malo poznate servere

anr- 3 inf mape, ak se ne varam

jah - ima vise servera al npr onaj kharg casipian

oscarmike 4 - talah market

to su serveri za koje svatko zna i di ima igraca non stop

na tvome serveru je razlika od mape do mape nebo i zemlja, bude malo damavand rush pa caspian cq, pa onda epicenter cq i pola ekipe izade trazit drugi server di im ima helikoptera aviona i tenkova, uđu oni koji vole tu mapu, onda opet dode neka sa avionima ovima doizdi pa izađu i tako u krug

serveri sa mix rotacijama su osuđeni na propast..

14 godina
Battlefield 3

Važna obavijest!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
b00 kaže...

Ne lupetaj.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b710b3f2-06e0-4091-800d-3ac31dcda9ef/dMw-Tactical-Gamer-24-7-CQ-Mixed-Adaptive-64P/

Pun je 99% vremena, imam ga u favoritima već godinu dana.

12 godina
protjeran
Battlefield 3

E samo da pitam šta je s Coronom pa odoh ...

"njihov prvi je cheater"
Moj PC  
15 7 hvala 0
17 godina
Faggot Meister kaže...

U cheaterskom je čistilištu, treba mu još dosta molitvi da se očisti od varanja...

Twitter: @191x7
17 godina
Faggot Meister kaže...

Ne pratiš Dnevnik i ne čitaš Narodne novine? Šprajc je u dnevniku pročitao pismo isprike PIS-a. A sljedeći dan je izašlo u Narodnim novinama da je Corona čiter. Tako da je sada sve legalno.

Pvt_Baka
12 godina
jopis kaže...
b00 kaže...

Ne lupetaj.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b710b3f2-06e0-4091-800d-3ac31dcda9ef/dMw-Tactical-Gamer-24-7-CQ-Mixed-Adaptive-64P/

neznam onda koji je razlog da je cecin server prazan

ali za tvoj/vas flying bears server svi koji su tamo ikad igrali znaju zasto server zjapi prazan 

u jednom timu svi colonel 100 u drugom timu zbroj levela svih igraca nije 100, i onda jos kao da to nije dosta unistavate helice i kradete tenkove

nisam htio tvoj prvi komentar komentirat jel smo u istom platoonu, al ovo ti je vec drugi put da se nabadas na mene ovdje, pa evo da i ja tebi kazem, ne lupetaj.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

stavil sam bf3 setting editor i commo rose fix enabled i opet blica

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Zar ne?

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

ma ok sve, al stvarno, šta je sa Coronom?

"njihov prvi je cheater"
Moj PC  
2 6 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Scavenger, nakon duugo vremena!

Bas je bilo gust malo odigrat {#} GG decki

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
M4X kaže...

stavil sam bf3 setting editor i commo rose fix enabled i opet blica

Taj bug nema veze sa tim fixom. Pročitaj ako nisi šta ti piše....

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62715629/189220525/

Evo prvi osvojeni gunmaster :D I to sa negativnim KD-om {#}

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
b00 kaže...
jopis kaže...
b00 kaže...

Ne lupetaj.

problem je samo napunit server bar na 32 covjeka do prije podne. Kad je bila ekipa iz CHC-a , HR tima, G, xXx i Hmaza server ja na 64 igraca u roku na 30 min i ne prazni se do sitnih sati. Server NO.1 u svijetu je vrtio sve mape, ali je amer. Uglavnom najveci problem je skupiti nekih 10 ljudi na koji sat da napune server. Tako je bilo sa Bug serverom tako je i sa ovim, a bacati pare na only kanalizacija, Ziba, Metro ne vidim smisla kad ih ima pun k... i onako.

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62715629/189220525/

Evo prvi osvojeni gunmaster :D I to sa negativnim KD-om {#}

kad smo već kod GM, danas sam prvi put igrao verziju sa SniperOnly.... prepredobro

ali tek se ovdje zapravo može vidjet koliko je taj suppresion fail... ja i neprijatelj stojimo doslovno pol metra jedan od drugog, jedan po drugome iz hip-a spray and prayamo sa onim semi-auto sniperima i ne uspijemo ubit jedna drugoga, vec ga ja uspijem ubit tek kad ga slide-am nožem... halo, pol metra jedan od drugog... cijev mog snipera mu uperena u usta/prsa, ali ne... metak namjerno odluči skrenut za 90° desno kad izađe van............

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
ceco22 kaže...

problem je samo napunit server bar na 32 covjeka do prije podne. Kad je bila ekipa iz CHC-a , HR tima, G, xXx i Hmaza server ja na 64 igraca u roku na 30 min i ne prazni se do sitnih sati. Server NO.1 u svijetu je vrtio sve mape, ali je amer. Uglavnom najveci problem je skupiti nekih 10 ljudi na koji sat da napune server. Tako je bilo sa Bug serverom tako je i sa ovim, a bacati pare na only kanalizacija, Ziba, Metro ne vidim smisla kad ih ima pun k... i onako.

Pa igra je dugo vani i sve se pomalo zasitili, gledam po našem klanu, sve manje i manje nas je. Iako se kao igra, vidim svi su po city mapama ili kanalima, što nije loše, ali opet..di su dani kad se halao classic 64 igrača i svi pi.zdili kad naiđe metro ili bazaar.

I sam igram samo city mape, više neam živaca previše za ostalo. Nekako smo isčekujemo taj bf4 a di je to....

ja trenutno prelazim igre i nadoknađujem ovo sve vrijeme koje sam samo halao bf3. Toliko je odličnih igara izašlo u tom periodu, šteta ne probat :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 0:45 (fila2208).
16 godina
b00 kaže...
jopis kaže...
b00 kaže...

Ne lupetaj.

ali za tvoj/vas flying bears server svi koji su tamo ikad igrali znaju zasto server zjapi prazan 

u jednom timu svi colonel 100 u drugom timu zbroj levela svih igraca nije 100, i onda jos kao da to nije dosta unistavate helice i kradete tenkove

nisam htio tvoj prvi komentar komentirat jel smo u istom platoonu, al ovo ti je vec drugi put da se nabadas na mene ovdje, pa evo da i ja tebi kazem, ne lupetaj.

Kakve veze ima u kojem smo platoonu? Isto kao što dođeš na ts i ćubiš u general channelu ili kad se jednom od 50x joinaš u bf3 channel, dođeš pa šutiš{#}

Na fb serveru igramo mi s jedne strane, kupili smo server da igramo zajedno kad god možemo, a ne da živciramo jedni druge i napucavamo se međusobno, ionak nas je malo, još da igramo protiv, koma. No da koji put nešto poslušaš na ts-u znao bi to...

A server je prazan jer ga netko treba održavat tj punit, a budući da nitko od nas nije besposlena bitanga pa ne može visit po cijele dane, napunimo si ga mi sami navečer, odigramo 4-4 dvije tri runde, i kad se server napuni, rundu iza igramo mi protiv ostatka. Debalans je jer je ekipa retardirana i čim izgubi jedan flag, a igra se na 4 (ctf), 'pro' playeri većih levela quittaju. To je jad i bijeda i odraz karaktera najmanje 50% igrača bf-a.

A ovo za uništavanje helića i ostalo, tu ne znam šta bih ti napisao, osim pitao te koliko godina imaš?{#}

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Da si čuo šta ti govorimo na TS-u... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Da si čuo šta ti govorimo na TS-u... {#}

A zato mi se stucalo.... {#}

Trazio sam tenk pa me razljutilo sto ga nigdje nema {#}

14 godina
neaktivan
Ajmo ekipa probati napuniti server ;)
17 godina
Battlefield 3

AnR FTW!!! sve ostalo je Majkl Đekson {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

ma taj anr je preisfuran i ja u zadnjih mjesec-dva nisam doživio napetu ili zanimljivu rundu na tom serveru

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Kako moze biti zanimljiva runda na M16 serveru ?
13 godina
wiz4rd kaže...

Majkl Djekson FTW! OK, njegove pjesme ftw, on je malo sumnjiv.

Ceco, punim te.

Nex je online, al mi se ne javlja...

14 godina
neaktivan
Nex trenutno ne moze, ima jos hrpa ekipe ali su razbacani po serverima.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice