EEE a kako to da nitko ne spominje Contru ....
Nisi pratio, naravno da sam spomenuo...
EEE a kako to da nitko ne spominje Contru ....
Nisi pratio, naravno da sam spomenuo...
vec je spomenuta :P
a koja je ta,kako se zove
PONG, PROSLA STRANA. SORRY NA CAPS LOCK :)
Pošto vidim da je opet pao interes za klasicnim BF-om i nema ekipe ne vidim smisao vise uzimanja servera, buduci da je se skupilo vise od pola iznosa i za iduci mjesec kad istekne najam 01.07. odkazati cu uslugu. Jedino ga punim moze drzati knalaizacija, ziba, metro a takvih servera ima i onako do mile volje.
Pošto vidim da je opet pao interes za klasicnim BF-om i nema ekipe ne vidim smisao vise uzimanja servera, buduci da je se skupilo vise od pola iznosa i za iduci mjesec kad istekne najam 01.07. odkazati cu uslugu. Jedino ga punim moze drzati knalaizacija, ziba, metro a takvih servera ima i onako do mile volje.
Da, žalosno ali istinito, i mi smo s našim serverom došli do sličnog zaključka, koma, da je bf spao na napucavanja po kanalima i zibi....
nemozes napravit server popularnim sa rotacijom mapa kakva ti je sada, non stop drugacija
pogledaj malo poznate servere
anr- 3 inf mape, ak se ne varam
jah - ima vise servera al npr onaj kharg casipian
oscarmike 4 - talah market
to su serveri za koje svatko zna i di ima igraca non stop
na tvome serveru je razlika od mape do mape nebo i zemlja, bude malo damavand rush pa caspian cq, pa onda epicenter cq i pola ekipe izade trazit drugi server di im ima helikoptera aviona i tenkova, uđu oni koji vole tu mapu, onda opet dode neka sa avionima ovima doizdi pa izađu i tako u krug
serveri sa mix rotacijama su osuđeni na propast..
Ne lupetaj.
Pun je 99% vremena, imam ga u favoritima već godinu dana.
E samo da pitam šta je s Coronom pa odoh ...
U cheaterskom je čistilištu, treba mu još dosta molitvi da se očisti od varanja...
Ne pratiš Dnevnik i ne čitaš Narodne novine? Šprajc je u dnevniku pročitao pismo isprike PIS-a. A sljedeći dan je izašlo u Narodnim novinama da je Corona čiter. Tako da je sada sve legalno.
Ne lupetaj.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b710b3f2-06e0-4091-800d-3ac31dcda9ef/dMw-Tactical-Gamer-24-7-CQ-Mixed-Adaptive-64P/
neznam onda koji je razlog da je cecin server prazan
ali za tvoj/vas flying bears server svi koji su tamo ikad igrali znaju zasto server zjapi prazan
u jednom timu svi colonel 100 u drugom timu zbroj levela svih igraca nije 100, i onda jos kao da to nije dosta unistavate helice i kradete tenkove
nisam htio tvoj prvi komentar komentirat jel smo u istom platoonu, al ovo ti je vec drugi put da se nabadas na mene ovdje, pa evo da i ja tebi kazem, ne lupetaj.
stavil sam bf3 setting editor i commo rose fix enabled i opet blica
ma ok sve, al stvarno, šta je sa Coronom?
Scavenger, nakon duugo vremena!
Bas je bilo gust malo odigrat GG decki
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62715629/189220525/
Evo prvi osvojeni gunmaster :D I to sa negativnim KD-om
Ne lupetaj.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b710b3f2-06e0-4091-800d-3ac31dcda9ef/dMw-Tactical-Gamer-24-7-CQ-Mixed-Adaptive-64P/
problem je samo napunit server bar na 32 covjeka do prije podne. Kad je bila ekipa iz CHC-a , HR tima, G, xXx i Hmaza server ja na 64 igraca u roku na 30 min i ne prazni se do sitnih sati. Server NO.1 u svijetu je vrtio sve mape, ali je amer. Uglavnom najveci problem je skupiti nekih 10 ljudi na koji sat da napune server. Tako je bilo sa Bug serverom tako je i sa ovim, a bacati pare na only kanalizacija, Ziba, Metro ne vidim smisla kad ih ima pun k... i onako.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62715629/189220525/
Evo prvi osvojeni gunmaster :D I to sa negativnim KD-om
kad smo već kod GM, danas sam prvi put igrao verziju sa SniperOnly.... prepredobro
ali tek se ovdje zapravo može vidjet koliko je taj suppresion fail... ja i neprijatelj stojimo doslovno pol metra jedan od drugog, jedan po drugome iz hip-a spray and prayamo sa onim semi-auto sniperima i ne uspijemo ubit jedna drugoga, vec ga ja uspijem ubit tek kad ga slide-am nožem... halo, pol metra jedan od drugog... cijev mog snipera mu uperena u usta/prsa, ali ne... metak namjerno odluči skrenut za 90° desno kad izađe van............
problem je samo napunit server bar na 32 covjeka do prije podne. Kad je bila ekipa iz CHC-a , HR tima, G, xXx i Hmaza server ja na 64 igraca u roku na 30 min i ne prazni se do sitnih sati. Server NO.1 u svijetu je vrtio sve mape, ali je amer. Uglavnom najveci problem je skupiti nekih 10 ljudi na koji sat da napune server. Tako je bilo sa Bug serverom tako je i sa ovim, a bacati pare na only kanalizacija, Ziba, Metro ne vidim smisla kad ih ima pun k... i onako.
Pa igra je dugo vani i sve se pomalo zasitili, gledam po našem klanu, sve manje i manje nas je. Iako se kao igra, vidim svi su po city mapama ili kanalima, što nije loše, ali opet..di su dani kad se halao classic 64 igrača i svi pi.zdili kad naiđe metro ili bazaar.
I sam igram samo city mape, više neam živaca previše za ostalo. Nekako smo isčekujemo taj bf4 a di je to....
ja trenutno prelazim igre i nadoknađujem ovo sve vrijeme koje sam samo halao bf3. Toliko je odličnih igara izašlo u tom periodu, šteta ne probat :)
Ne lupetaj.
ali za tvoj/vas flying bears server svi koji su tamo ikad igrali znaju zasto server zjapi prazan
u jednom timu svi colonel 100 u drugom timu zbroj levela svih igraca nije 100, i onda jos kao da to nije dosta unistavate helice i kradete tenkove
nisam htio tvoj prvi komentar komentirat jel smo u istom platoonu, al ovo ti je vec drugi put da se nabadas na mene ovdje, pa evo da i ja tebi kazem, ne lupetaj.
Kakve veze ima u kojem smo platoonu? Isto kao što dođeš na ts i ćubiš u general channelu ili kad se jednom od 50x joinaš u bf3 channel, dođeš pa šutiš
Na fb serveru igramo mi s jedne strane, kupili smo server da igramo zajedno kad god možemo, a ne da živciramo jedni druge i napucavamo se međusobno, ionak nas je malo, još da igramo protiv, koma. No da koji put nešto poslušaš na ts-u znao bi to...
A server je prazan jer ga netko treba održavat tj punit, a budući da nitko od nas nije besposlena bitanga pa ne može visit po cijele dane, napunimo si ga mi sami navečer, odigramo 4-4 dvije tri runde, i kad se server napuni, rundu iza igramo mi protiv ostatka. Debalans je jer je ekipa retardirana i čim izgubi jedan flag, a igra se na 4 (ctf), 'pro' playeri većih levela quittaju. To je jad i bijeda i odraz karaktera najmanje 50% igrača bf-a.
A ovo za uništavanje helića i ostalo, tu ne znam šta bih ti napisao, osim pitao te koliko godina imaš?
Da si čuo šta ti govorimo na TS-u...
Da si čuo šta ti govorimo na TS-u...
A zato mi se stucalo....
Trazio sam tenk pa me razljutilo sto ga nigdje nema
AnR FTW!!! sve ostalo je Majkl Đekson
ma taj anr je preisfuran i ja u zadnjih mjesec-dva nisam doživio napetu ili zanimljivu rundu na tom serveru
Majkl Djekson FTW! OK, njegove pjesme ftw, on je malo sumnjiv.
Ceco, punim te.
Nex je online, al mi se ne javlja...