Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.156.755
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...

Da razbijem malo ovu kao ozbiljnu spiku, za one koji ne znaju čime se Mudina bavi u životu, tip prodaje ulje za auta.

Slučajno sam naletio na njegovu reklamu vozeći se u Project Cars-u..

LOL, izletio mi kakao iz usta po tastaturi, mudina

BF3: [G] Pamark
13 godina
Totalna misterija, ocekujem film za par godina u reziji milosa formana.
Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Simpatično je kak Zdenko zapravo hvali samog sebe. :)

Kao - "Pa kako Corona a uvijek je bio ispod mene, mene optuživali a njega ništa. Pa kako pobogu?!"

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

27 0 hvala 1
17 godina
Danny_HR kaže...

Kao - "Pa kako Corona a uvijek je bio ispod mene, mene optuživali a njega ništa. Pa kako pobogu?!"

Zdenko for president!

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...

Zdenko for president!

I Sanadera za ministra pravosuđa!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...

Zdenko for president!

I Sanadera za ministra pravosuđa!

a Mamića za precjednika FIFE!

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ma pustite manipulatora i sve to skupa. Ovo je igra, mada je vama nekima drago sta je pao, meni je to do dana danasnjeg famozno. Nikad ali nikad nije bio bolji od monka(ivice, doca na forumu) i mene. Bez obzira sta vi pricali, ali ja nikad nisam osijetio ni vidio nista sumnjivo oko njega.

Pa dajte vi ostali chc, xxx, CROG momci. Znate li i jednu sumnjivu situaciju da vas je corona ubio kao da ima aimbot? Neno je bio ociti chite to smo svi znali, ali corona? Neznam sta da mislim. Dok ban stoji rasprave nema, on je cheater, kak je doslo do toga samo on i eb znaju.(pb i ggc)

Edit: i milijun warova na eslu i sve, i uvije su ljudi meni R1SK damage modifier, R1SK seems legit itd itd, ima i coronin video di me i papus optuzi za hax, tako da stvarno ne kuzim kako je corona pao

Ma dobro, očito će vas pasti još, kakve veze ima? {#}

Ovako mali community, a već je palo, kolko ono, 5-6 ljudi? Kladim se da vas ima barem još toliko.

KILL! Have no fear!
12 godina
zdenko1991 kaže...

Ma pustite manipulatora i sve to skupa. Ovo je igra, mada je vama nekima drago sta je pao, meni je to do dana danasnjeg famozno. Nikad ali nikad nije bio bolji od monka(ivice, doca na forumu) i mene. Bez obzira sta vi pricali, ali ja nikad nisam osijetio ni vidio nista sumnjivo oko njega.

Pa dajte vi ostali chc, xxx, CROG momci. Znate li i jednu sumnjivu situaciju da vas je corona ubio kao da ima aimbot? Neno je bio ociti chite to smo svi znali, ali corona? Neznam sta da mislim. Dok ban stoji rasprave nema, on je cheater, kak je doslo do toga samo on i eb znaju.(pb i ggc)

Edit: i milijun warova na eslu i sve, i uvije su ljudi meni R1SK damage modifier, R1SK seems legit itd itd, ima i coronin video di me i papus optuzi za hax, tako da stvarno ne kuzim kako je corona pao

Ja,ja i Irena...   {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Velite da je Zenge panj, pa kaj je onda Zdenko-sir?

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 15:42 (red_bull).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

isto vam je kad gr1cul4 rejpaju s 2vs 5 nase domace decke tako da. jedino sto preostaje da se nadate da ce svi past

decki su 2stronk i respekt za to

pao je corona i sta sad,je da mi se gade cheateri i sve to al nije cijeli tim kriv .

zzz

5 3 hvala 2
17 godina
Battlefield 3

Dolje cheateri /drvlje i kamenje...

Zakon ova sapunica, bolja nego sve turske skupa. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Stvarno ne znam kako se svakih 40 strana počme ovako glupo raspravljati o nečem što nema smisla.

Svi znamo da ima ban, nitko ne može 100% tvrdit da je Corona varao i gotovo. Šta vas boli briga za njega...

Gledajte svoja posla. Sigurno nije ni prvi ni zadnji koji će past zbog varanja...

3 7 hvala 0
13 godina
1.Lovac kaže...

Stvarno ne znam kako se svakih 40 strana počme ovako glupo raspravljati o nečem što nema smisla.

Svi znamo da ima ban, nitko ne može 100% tvrdit da je Corona varao i gotovo. Šta vas boli briga za njega...

Gledajte svoja posla. Sigurno nije ni prvi ni zadnji koji će past zbog varanja...

Pa ne priča se ovdje o coroni, pričamo o tome koliko je zdenko (pardon, R1SK) fantazmaguzično dobar i legit.

17 godina
manipulator kaže...
Doca15 kaže...

neno ili promatrac koji god je od vas,sta se ti sad javljas,mistik je napisao sve na bchr a site se uopce zbog toga nije ugasio nego zbog neceg totalno drugog.Koji video od corone nije legalan samo mi to pokazi.I nismo mi oprali ruke od corone,ne trebamo mi sve ovdje pisati sta se dogadja kod na u klanu.Tak da ne trabunjaj gluposti.

Nije bitno tko sam.Bitna je istina.A istina je da sad kad je pao " najbolji igrac" u Hrvatskoj (kako volim ovo napisati :) sad PIS pere ruke od njega. Sta je to Mistiq objavio?Gdje? Na BCHR forumu?Onaj forum koji je ugasen nakon par postova u vezi Corone i PIS-a nakon sto je uhvacen? Da,cuo sam da je server na kojem je bio BCHR hostan kod nekog PIS-ovca kojemu su misevi pregrizli kablove.Ok,onda je to po meni donekle i opravdan razlog. Ali kako objasnjavas cinjenicu da je se to bas desilo kad je objavljen topic o Coroni i PIS-u,i njihovom warowima??? Ne budi smijesan,molim te.To su slatke price za malu djecu. PIS-u je samo do ugleda stalo i do prestiza nekog,sto je jako zalosno,jer na kraju krajeva ovo je samo jedna igra u kojoj svi traze malo zabave.

Manipulator moj lega iz Osijeka kad se pretstaviš ja ti dam odgovore na sva pitanja koja te zanimaju. Ođe na forumu{#}

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
14 godina
Hedrick kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Mogli bi prestati s vrijeđanjem, nije da meni smeta jer se zabavljam. 

Volim sarmu.

Mrzim grammar nazije.

Evo ti još jedna pisma o sarmi 

Đubrivo...najbolji band ikad!!!!

Ova je za Pirata

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 16:44 (Zero2).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Manipulator je Krumba!

{#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Basta kaže...

Manipulator je Krumba!

{#}

Alter ego...hihih

14 godina
Battlefield 3
Moj PC  
11 0 hvala 3
12 godina
protjeran
Zero2 kaže...

after effect{#}

12 godina
protjeran
Basta kaže...

Manipulator je Krumba!

{#}

nije krumba nego je friday sto posto ake je iz osijeka

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 17:19 (AmDCluB).
13 godina
17 godina
neaktivan
Manipulator je Mystiq... errr.... aaa... a...
13 godina
Basta kaže...
Manipulator je Mystiq... errr.... aaa... a...

ja sam Manipulator :kviskoteka pogled:

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma poanta mojeg posta je da postoji sansa da ipak nije cetao. Kuzite, ako je, jadan je to cheat bio. A kao sto sam i rekao i ivica je bolji od njega pustite mene.

Moj PC  
0 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
manipulator kaže...
zdenko1991 kaže...

Ja,ja i Irena...   {#}

Daj neno pa i sa cheatom si bio njubina. Ko te 8 puta zaklao na kanalima? Ko?  Ovi na bugu decki sta igraju casual su za tebe bogovi battlefielda. Sta se opce javljas kaj nemas obraza ni malo jebote?

15 godina
Battlefield 3

do kad je trajala ona akcija "origina" za bf 3 PE za neke jeftine pare ??? 
I dali jos traje ako neko zna... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ima na g2play.net za 90 kn
15 godina
Battlefield 3

A zašto vi mislite, ako netko ima cheat, da mora biti najbolji i uvijek MVP. To rade troleri koji iz baze ubijaju medic kitom i sl. Puno su gori i odvratniji ovi koji koriste ta sranja umjereno, tek toliko da okrenu partiju i nigdje se ne istiću.

K4lim3ro
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
psihoroba kaže...

do kad je trajala ona akcija "origina" za bf 3 PE za neke jeftine pare ??? 
I dali jos traje ako neko zna... 

Pitaj kolegu Coronu {#}

12 godina
CroMystiq kaže...
manipulator kaže...
Doca15 kaže...

neno ili promatrac koji god je od vas,sta se ti sad javljas,mistik je napisao sve na bchr a site se uopce zbog toga nije ugasio nego zbog neceg totalno drugog.Koji video od corone nije legalan samo mi to pokazi.I nismo mi oprali ruke od corone,ne trebamo mi sve ovdje pisati sta se dogadja kod na u klanu.Tak da ne trabunjaj gluposti.

Nije bitno tko sam.Bitna je istina.A istina je da sad kad je pao " najbolji igrac" u Hrvatskoj (kako volim ovo napisati :) sad PIS pere ruke od njega. Sta je to Mistiq objavio?Gdje? Na BCHR forumu?Onaj forum koji je ugasen nakon par postova u vezi Corone i PIS-a nakon sto je uhvacen? Da,cuo sam da je server na kojem je bio BCHR hostan kod nekog PIS-ovca kojemu su misevi pregrizli kablove.Ok,onda je to po meni donekle i opravdan razlog. Ali kako objasnjavas cinjenicu da je se to bas desilo kad je objavljen topic o Coroni i PIS-u,i njihovom warowima??? Ne budi smijesan,molim te.To su slatke price za malu djecu. PIS-u je samo do ugleda stalo i do prestiza nekog,sto je jako zalosno,jer na kraju krajeva ovo je samo jedna igra u kojoj svi traze malo zabave.

Manipulator moj lega iz Osijeka kad se pretstaviš ja ti dam odgovore na sva pitanja koja te zanimaju. Ođe na forumu{#}

Da se ja tebi predstavim samo da bi se ti ispricao u ime svog klana??  {#}{#}

Daj Mystiq,molim te. Pa mislio sam da ces biti kreativniji i napisati nesto  bolje od toga.

Osijek? loool

Pa zar stvarno mislis da bih ostavio pravi IP na BCHR forumu??  Think again.  {#}

Lijepo tii je Ceco napisao na BCHR forumu (koji zacudo nakon par prozivki opet radi ) {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice