- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onaj dan kad odjednom postanete super igrac.
Za nekoliko sumnjivo dobrih likova pogledam bf3stats i nekoliko ih ima ovakve statistike.
Da li za nesto ovakvo postoji objasnjenje (osim varanja, naravno)?
Objašnjenje je da tih 20-ak dana kad mu se nije podizao acc (11.12 - 27.12.) čovjek jednostavno nije puno igrao, zato nema mmnogo promjena.
pa i pao je, tocno 5 hitova je bilo, jbg. dok si u animaciji si neranjiv nista novo...
Ja vidim 5 križića, i onda još dva kad je ulazio na veliki spawn, tada je pao. Iako mi se čini da je u desnom kutu medkit svejedno mislim da je trebao pasti nakon ovih prvih 5. A i mislim da sam trebao dobit još koji x...
edit: medkit koji sam vidio na minimapi je na sredini hodnika i nije bio dovoljno blizu da se heala.
Jedina bitna razlika između našeg i stranog interneta je u upload speedu vezano za utjecaj na igru
@ Blade - stavi Network smooding factor na 0 i nebi ti trebalo kasnit kad ih srusis no mozes ocekivati neke zanemarive greske u grafici.
Nije, brzina uploada nema utjecaja, dok sam bio u zg imao sam upload cca 20-25 Mbps, sad u puli imam oko 2-3Mbps i nema apsolutno nikakve razlike u igri u usporedbi sa 512kbps, dok igras igra vuce jedva par KB/s uploada...
Upload 20-25mbs !? Koliki si imao download speed ako si imao upload 20-25mbs ? I gdje si, kod kojeg davatelja usluge imao toliki upload speed?
Jedina bitna razlika između našeg i stranog interneta je u upload speedu vezano za utjecaj na igru
@ Blade - stavi Network smooding factor na 0 i nebi ti trebalo kasnit kad ih srusis no mozes ocekivati neke zanemarive greske u grafici.
Nije, brzina uploada nema utjecaja, dok sam bio u zg imao sam upload cca 20-25 Mbps, sad u puli imam oko 2-3Mbps i nema apsolutno nikakve razlike u igri u usporedbi sa 512kbps, dok igras igra vuce jedva par KB/s uploada...
Upload 20-25mbs !? Koliki si imao download speed ako si imao upload 20-25mbs ? I gdje si, kod kojeg davatelja usluge imao toliki upload speed?
Ma čiter, pusti ga... Za njega je corona mali od palube!
pa i pao je, tocno 5 hitova je bilo, jbg. dok si u animaciji si neranjiv nista novo...
Ja vidim 5 križića, i onda još dva kad je ulazio na veliki spawn, tada je pao. Iako mi se čini da je u desnom kutu medkit svejedno mislim da je trebao pasti nakon ovih prvih 5. A i mislim da sam trebao dobit još koji x...
edit: medkit koji sam vidio na minimapi je na sredini hodnika i nije bio dovoljno blizu da se heala.
pobroji ponovo, bilo je 4 hitmarka i 5. kad je uskakao na spawn... i meni se desi da u igri mislim da su 2 hitmarka a ubiti kad usporis snimku i pogledas bude jedan...
DL 45-60Mbps, T-mobile 4G LTE
ali kao sta sam napisao, ako ne streamas brzina sama po sebi je nebitna jer igra vuce par KB/s, instaliraj si DU meter pa pogledaj
ali nemoroa znaciti da ga nisi pogodio ako nedobijes x. mozes ti njega pogadati i nedobivati x-eve. ja jucer dosao iza leda jednom snajperu opalim mu 5 metaka u leda iz m16 i niti jedan x i zatim ponovo 5 metaka i onda je crko od druge doze streljiva.
Ovaj kod darka je trebao crci i prije nego je ulaziio na veliki spawn, usrana igra do bola. zato i kazem da me u bf4 jedino zanima netcode. nikakva _urceva grafika. i svida mi se u bf4 sto ce gemplay biti identican bf3.
ali nemoroa znaciti da ga nisi pogodio ako nedobijes x. mozes ti njega pogadati i nedobivati x-eve. ja jucer dosao iza leda jednom snajperu opalim mu 5 metaka u leda iz m16 i niti jedan x i zatim ponovo 5 metaka i onda je crko od druge doze streljiva.
Ovaj kod darka je trebao crci i prije nego je ulaziio na veliki spawn, usrana igra do bola. zato i kazem da me u bf4 jedino zanima netcode. nikakva _urceva grafika. i svida mi se u bf4 sto ce gemplay biti identican bf3.
a trebao je ali je bio u animaciji preskakanja i warpo se, nakon toga je uredno primao hitove...
Crči je trebao?
Ljudina vidim da se kužiš ful u BF3 pa me zanima jedna stvar.
Kako to da u svom tom vremenu što ste proveli zajedno nisi skužio da je Corona čiter?
Ljudina, vidim da se kužiš u palatalizaciju pa me zanima kako to da neki suglasnici ispred i ili e prelaze u neka druga slova?
Ljudina, vidim da se kužiš u palatalizaciju pa me zanima kako to da neki suglasnici ispred i ili e prelaze u neka druga slova?
to je nova rijec. ja sam je osobno predlozio da se uvrsti u hrvatski rijecnik.
Piše se "RJEČNIK", ali kao da to tebe zanima.... nego što me ignoriraš??!
Odgovori odmah ili zauvek ćuti bledoliki!!!!!
Piše se "RJEČNIK", ali kao da to tebe zanima.... nego što me ignoriraš??!
Odgovori odmah ili zauvek ćuti bledoliki!!!!!
neznam nista ja ni moj pas gejmer. cuti ces za jedno 3-4tjedna
Pfff.. Znas ti koliko je Antraksu 3-4 tjedna? Njemu je to 3x ko nama.
Pa nemoras smisljat tjedna sta ces reci i napisat...
neznam nista ja ni moj pas gejmer. cuti ces za jedno 3-4tjedna
Tko živ, tko mrtav do tada.
Aj ti reci odmah pa da to riješimo.
Obećajem da ti neću korigirati tekst niti zamjeriti na eventualnim semantičkim i inim pogreškama u istom :P
Ljudina vidim da se kužiš ful u BF3 pa me zanima jedna stvar.
Kako to da u svom tom vremenu što ste proveli zajedno nisi skužio da je Corona čiter?
A lijepo kažu - pozna hrđa željezo...
ma nije corona čiter ,to je pb slučajno odabrao random broj guida i izvukao eto ti nesreće njegov guid.
dečki tak može bilo tko "nastradati".
kriv je pb.
isto tako sam i ja pitao davnih dana, pa me se ignoriralo.
kako je netko od coroninih suigrača uspio biti bolji od njega koji je koristio hax? na koju foru?
aha mirna ruka i mirna puška ko bubica bi reko zdenko, zato i valjda radi na ulici.
ja sam uvjeren da koriste no recoil i no spread metka ali otom-potom.
ne zamaram se i zaboli me i za coronu i gricule i njihove hitregove ,nego kurim frku.
namjerno prcam.
i prcat ću.
Pa nemoras smisljat tjedna sta ces reci i napisat...
daj pročitaj njegove postove molim te i shvatit ćeš da 3 tjedna i nije tako dugo vrijeme za smislit suvisli post.

http://m.24sata.hr/#strane-zvijezde/kad-se-zelis-svaati-s-muzem-bolje-da-ga-oralno-zadovoljis-312920
I još se sve puca iz hipa, tako da nema onog ads to hip mini gliča :)
MegaBAJT po sekundi nije isto sto i megaBIT po sekundi.
T-com ov najbrzi paket je 20Mbps
MegaBAJT po sekundi nije isto sto i megaBIT po sekundi
When spelled MBps, short for megabytes per second.
jel taj glič radi npr na type88 ili lsat-u?
^
Pa gdje ti vidis da je netko od njih napravio razliku u bitu i bajtu ?
jel taj glič radi npr na type88 ili lsat-u?
Radi na svim puškama, ali je na mitraljkama syeban, brzo raširi onaj crosshair i vrati ti na hip. Tj. puška sporije puca i ne stigneš nikog tako ubit.
Sa m16, aek, f2000 perfetkno ti da vremena da sprašiš još 3-4 metka prije neg se počne širit na početnu širnu za hip.
^
Pa gdje ti vidis da je netko od njih napravio razliku u bitu i bajtu ?
Mozda je mislio da lik ima brzinu downloada 25mb/s doslovno