Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Apstinencijska kriza!!

Naljepio sam pasivce na VRAM na graficku i sad vidim u uputama: Cure time 5 hours.

OMG :)

Pa da onda vidimo dal ce biti problema s teksturama :)

P.S. da li je netko ljepio hladnjake dvokomponentnim ljepilom? Ja imam od Arctic coolinga. Pise drzi 10 sec. Drzim ja pritisnuto, pustim, i kad probam sve je labavo! To ce stegnuti u tih 5 sati, ili je ljepilo sranje?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ljepilo je sranje, meni je uništena HD 4850 jer to ljepilo na ježevima nije držalo.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
manipulator kaže...
Blade Runner31 kaže...

Jel ima netko problem s BCHR??Nemogu se ulogirat,kaze internal server error

Radi BCHR,ali ne radi samo forum sekcija... I to bas kad je otvoren topic o Coroni..  :)

Koliko znam oni su hostali kod diabolica, a on je poceo gasiti usluge. Vastitu su stranicu vec ugasili.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
ceco22 kaže...
manipulator kaže...
Blade Runner31 kaže...

Radi BCHR,ali ne radi samo forum sekcija... I to bas kad je otvoren topic o Coroni..  :)

Koliko znam oni su hostali kod diabolica, a on je poceo gasiti usluge. Vastitu su stranicu vec ugasili.

Aha,pa rekoh malo mi sumnjivo bilo posto je topic jucer otvoren,pa reko kako bas danas da forum vise ne radi..  :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 21:06 (manipulator).
14 godina
neaktivan
manipulator kaže...
Blade Runner31 kaže...

Da ali nece mi se ulogirat,odmah ta greska,ma nema veze ali eto da javim

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
191x7 kaže...

Ljepilo je sranje, meni je uništena HD 4850 jer to ljepilo na ježevima nije držalo.

Hvala!

Ma super! Uskoro cu probat i ako ne drzi, onda nema igranja do ponedjeljka kad opet rade ducani. Znaci nista od igre na serveru od Cece :(

Btw, zasto se xXx i PiS nisu prijavili za zabavu kod Cece? Warovi nekakvi? Treba vise opakih igraca na serveru :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta je Cyber, mamis tenkovsko meso :P

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Hvala!

Ma super! Uskoro cu probat i ako ne drzi, onda nema igranja do ponedjeljka kad opet rade ducani. Znaci nista od igre na serveru od Cece :(

Btw, zasto se xXx i PiS nisu prijavili za zabavu kod Cece? Warovi nekakvi? Treba vise opakih igraca na serveru :)

S kim ću se đirati u tenkiću?? {#}

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Hvala!

S kim ću se đirati u tenkiću?? {#}

Master je naš službeni iron man...

Freak Show Inc.
16 godina
kurt kaže...

tema uistinu umire...basta,kakva je buducnost?:/

Kako umire kad svaki dan ima bar po 50-100 postova? ok, većina je citiranje citiranog citata i lupanje u prazno ali ipak ima aktivnosti ;)

Pa pogotovo onaj dan kad je Corona izletio, di si onda bio? {#}

BF3 nick: mrxa [CROG]
13 godina
protjeran
mrxa1 kaže...
kurt kaže...

Kako umire kad svaki dan ima bar po 50-100 postova? ok, većina je citiranje citiranog citata i lupanje u prazno ali ipak ima aktivnosti ;)

Pa pogotovo onaj dan kad je Corona izletio, di si onda bio? {#}

I kad je bilo inf vs normal, {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 22:44 (MARKOcVp).
17 godina
kurt kaže...

Skocio malo do Budimpeste, maloprije se vratio.

Jos kontam bit ce svega, a ono opet kamilica od postova... a ja vozio k'o da me PB ganja {#}

Nist narocito u buducnosti, sutra obicna nedjelja bez puno dogadjanja...

12 godina
Battlefield 3

mogo bi ja uletit u kakvu raspravu sa filom da zivne tema {#} 

nista od toga pod kartonom sam {#}, kad istice to? istice li uopce?

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad smo tak haksali Stormića da je rejđ kvito. hihihi

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 3 hvala 0
13 godina
protjeran
b00 kaže...

mogo bi ja uletit u kakvu raspravu sa filom da zivne tema {#} 

nista od toga pod kartonom sam {#}, kad istice to? istice li uopce?

Slab si frende, ja sam dobio 2xcrveni karton u prošlih tjedan dana, o zutima da i nepricam, istjece ti za 3 ili 7 dana.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
kurt kaže...

Čovjek vozi 240, ne stigne sada pisati...

ako može slikat,može i tipkat!

battlelog:KICKASS_HR
16 godina
zjeahhh kaže...

Teamstack CTF helić dok vas dvojica repaira helić a storm igra s random ljudima? lol, malo ste mad jer vas je javelin skeljio a storm bailo na vrijeme, i malo ste mad jer vas je rpgo sa 200 metra. Ajde kad odstupite od tih lock on vehicle njubarstva i počnete infantry igrat javite :)

Kad se teamstacka trebaju se povuć scoreovi tipa ovog:

Dečko bitan je teamplay, boli mene tuki za tvoj KD i accuracy. Vidiš da si si s tim skillom mogao sad obrisati rit jer smo te s teamplayem natjerali da raga quitaš.

Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
Jack Sparrow kaže...
zjeahhh kaže...

Teamstack CTF helić dok vas dvojica repaira helić a storm igra s random ljudima? lol, malo ste mad jer vas je javelin skeljio a storm bailo na vrijeme, i malo ste mad jer vas je rpgo sa 200 metra. Ajde kad odstupite od tih lock on vehicle njubarstva i počnete infantry igrat javite :)

Kad se teamstacka trebaju se povuć scoreovi tipa ovog:

Dečko bitan je teamplay, boli mene tuki za tvoj KD i accuracy. Vidiš da si si s tim skillom mogao sad obrisati rit jer smo te s teamplayem natjerali da raga quitaš.

zjeahhh imas moj respect.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 0:55 (Danny_HR).

16 2 hvala 2
12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/1/60874681/322214479/

stormzjeah - 40% accuracy

Danny - 5% accuracy

Teamswitch u stormov tim pred kraj

storm - MVP (bez obzira na reconnect)

Barem imaš stormov default premium dogtag! i onda još pogineš 5 sekundi nakon knifea, ma pro...uglavnom, dosta ovog vehicle njubarenja za ovaj život, bilo je lijepo podsjetit se zašto je infantry only jedino što je bitno. Ako igrači poput dannya mogu povuć više od 1 KD, nešto ne štima ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 1:13 (zjeahz).
16 godina
moderator
سمندری ڈاکو
12 godina
protjeran

Da, i? Nikad nisi dvaput umro? Čim niste svi u timu i svi u helicu da se infinite repairate, imate 1 KD maksimalno. Ja poštujem činjenicu da je pub i zato maksimalno s jednom osobom koju znam igram, a kad to radim 10 KD mi je apsolutni minimum.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 1:22 (zjeahz).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zakleo bih se da netko nešto piše, al niš ne vidim. :)

6 0 hvala 0
16 godina
moderator
zjeahz kaže...

Da, i? Nikad nisi dvaput umro? Čim niste svi u timu i svi u helicu da se infinite repairate, imate 1 KD maksimalno. Ja poštujem činjenicu da je pub i zato maksimalno s jedinom osobom koju znam igram, a kad to radim 10 KD mi je apsolutni minimum.

Sam sam bio u heliću...

سمندری ڈاکو
12 godina
protjeran
Battlefield 3

lol vidio sam na killcamu da te repairo čovjek..

edit: Oš reć da te sa 65% accuracy u little birdu nisam ubio a nitko te nije repairo? daj molimte, drugi put si full burst preživio

uglavnom, couldn't care less, danny najveći troll na forumu a moderator, namjerno me provocira da moram pisat lol

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 1:35 (zjeahz).

2 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
zjeahz kaže...

uglavnom, couldn't care less, danny najveći troll na forumu a moderator, namjerno me provocira da moram pisat lol

A radiš ko zna koji acc tu da odgovaraš..

Imaš mejlova više neg kaj ti je accuracy u little birdu dok te pirat rejpa..

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja nikad nisam trolao u svom životu!

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
DadoZG kaže...
zjeahz kaže...

A radiš ko zna koji acc tu da odgovaraš..

Imaš mejlova više neg kaj ti je accuracy u little birdu dok te pirat rejpa..

2 deatha = rape? lol kaj misliš da ja njih nisam ubijo možda

dannya sam ubio dvaput i on je mene dvaput, al ne kužim zašto bi to trebalo ić po forumima spominjat...ja ću bragat kad na idućem double xp weekendu povućem 2500+ SPM i 9+ KD nakon stat reseta, ne kad ubijem nekog moderatora na nekom forumu

@ post ispod

ionak pišu all time statsi ispod, bez stats reseta mi piše da imam 20% accuracy radi ranih dana a sad bi imo 25% minimalno na infantry only pubu sudeći po zadnjih par tjedana

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 1:59 (zjeahz).
16 godina
neaktivan
zjeahz kaže...

2 deatha = rape? lol kaj misliš da ja njih nisam ubijo možda

dannya sam ubio dvaput i on je mene dvaput, al ne kužim zašto bi to trebalo ić po forumima spominjat...ja ću bragat kad na idućem double xp weekendu povućem 2500+ SPM i 9+ KD nakon stat reseta, ne kad ubijem nekog moderatora na nekom forumu

Restart statsa je za curice s puno mejlova..

13 godina
Battlefield 3

vacaaaap

netko dobio u guzu pa cvili?

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice