Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.099.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
b00 kaže...

di se to postavi?

Imaš u opcijama, pod gameplay ako se ne varam.

nick54312 kaže...
fila2208 kaže...

Nisi tako mislio prije nego što si postao 100. colonel :) {#}

Taj sam server našao u tvojim favoritima, lol.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Basta kaže...

Elem, snimih i ja prvi video...

Naravno da je TDM i naravno da su kanali i naravno da igraju tutleki :)

Otvorio danas portove na ruteru koje BF3 koristi, drndao malo po tcp stvarima i smanjio rezoluciji (+podebljao AA da zagladim malo da ne izgleda onak odvratno).

Zakljucak je da je meni to sve ista kita, nema tu nekakve razlike, sve je to urbana legenda i na kraju se sve svodi na to da il' znas pucat, il' ne znas :)

Dodatni zakljucak je to da su neki od nas vec stariji i da nemamo vise reflekse k'o danasnji klinci koji su othranjeni na umjetnom mlijeku i GMO paradajzima :)

Super kretanje, pristojan aim, ali pobogu M16 i kanali bez i jednog knife killa. Sakrilegggggggggg

Evo igram sad 2 dana na lcdu ponovo. Igrao sam tjedan dana na crtu. I mogu ti rec da gubim zivce vec. Na crtu uvijek ali uvijek prvi dignem pusku na lcdu nikad. Na crtu dobim 9 od 10 duela jedan na jedan na lcdu obrnuto, katastrofa ziva ti lcdi. Lud sam vec. Svaka susa me owna kad sam na lcdu. Neznam do cega je ali danas definitivno malo crt gameplaya za mene.

13 godina
zdenko1991 kaže...

Evo igram sad 2 dana na lcdu ponovo. Igrao sam tjedan dana na crtu. I mogu ti rec da gubim zivce vec. Na crtu uvijek ali uvijek prvi dignem pusku na lcdu nikad. Na crtu dobim 9 od 10 duela jedan na jedan na lcdu obrnuto, katastrofa ziva ti lcdi. Lud sam vec. Svaka susa me owna kad sam na lcdu. Neznam do cega je ali danas definitivno malo crt gameplaya za mene.

Znači ipak je do opreme, a ne do skilla {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
zdenko1991 kaže...

Ma daj lud sam vec. Na Crtu. Ja okreni se on se okrene. Lcd, okreni... cekaj malo... Okrene se ma lol daj, a o informaciji o nepriajteljima necu ni pricat. Na lcdu mi se neprijatelj uvije warpa po okrenau ali uvijek, na crtu nikad.

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
Soldier977 kaže...
zdenko1991 kaže...

Ma daj lud sam vec. Na Crtu. Ja okreni se on se okrene. Lcd, okreni... cekaj malo... Okrene se ma lol daj, a o informaciji o nepriajteljima necu ni pricat. Na lcdu mi se neprijatelj uvije warpa po okrenau ali uvijek, na crtu nikad.

Ljudina nije lijepo pod tuđim accountom postati na forumu!

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Zdenko jel se zajebavas ili je stvarno tolika razlika? Daj uslikaj taj cudotvorni crt ¿

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Zdenko jel se zajebavas ili je stvarno tolika razlika? Daj uslikaj taj cudotvorni crt ¿

Kak mislis da ga uslikam?

Edit: pogledaj moj fragmovie. Oni dijelovi di su crni rubovi ti je crt, preko cijelog ekrana ti je lcd pa usporedi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 19:33 (zdenko1991).
13 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Kak mislis da ga uslikam?

Edit: pogledaj moj fragmovie. Oni dijelovi di su crni rubovi ti je crt, preko cijelog ekrana ti je lcd pa usporedi.

Mislio sam da vidim sliku od tog crta-a to te pitam jer ja nikad nisam igrao na crt monitoru.

13 godina
Battlefield 3

Već vidim ekipu kako prelazi na CRT 17'' i rula po kanalima - high five!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
10 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Već vidim ekipu kako prelazi na CRT 17'' i rula po kanalima - high five!

...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 20:19 (PR0MATRAC).
17 godina
neaktivan
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Ekipa, izgleda da na istom hardveru s Windows 8 u Battlefieldu 3 bude osjetno višlji najniži fps (manji framedropovi) i generalno gledano manja razlika izeđu frejmtajma između pojedinih frejmova. Jako zanimljivo, ima li tko voljan isprobati Win7 vs Win8?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Ekipa, izgleda da na istom hardveru s Windows 8 u Battlefieldu 3 bude osjetno višlji najniži fps (manji framedropovi) i generalno gledano manja razlika izeđu frejmtajma između pojedinih frejmova. Jako zanimljivo, ima li tko voljan isprobati Win7 vs Win8?

Ovaj vikend sam ga curi instalirao, između ostalog i taj windows 8. Kakvo je to smeće ne vjerujem. 4 yebena poteza da bi samo ugasio računlo? Posivio sam.

Ne vjerujem da ona može bit bolja za gaming, od neke dobro tvikane sedmice.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
191x7 kaže...

Evo jedan video na kojeg sam maisao kad sam malo proucavao ovu tematiku:

17 godina
neaktivan
7 je drlog. Je furam 8 od kad je izasao. Rula. Sve ostalo je banana.

BTW; prodajem 17'' Adi ProVista crt monitor sa Zikinim potpisom - cijena prava sitnica!

:)
17 godina
PR0MATRAC kaže...
191x7 kaže...

Evo jedan video na kojeg sam maisao kad sam malo proucavao ovu tematiku:

To je prastar video, još testna verzija osmice. Ima već dosta da je osmica izašla, sredili su do sadm mnogo toga.

Na razmišljanje su me nagnali noviji videi s LinusTechTips, ono Windows 7 vs Windows 8.

17 godina
neaktivan

Prica se po Pozegi da je ljudina nabavio mnogohertzno osvjezavajuci monitor. Stop.
Nije dobro. Stop.
CRT FTW. Stop.
Stop.
.
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Soldier977 kaže...
zdenko1991 kaže...

Joj daj.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila , kako 4 poteza da se ugasi komp ? pa sve ti je isto samo sto je tipka za gasenje se atktivira pokretom misa.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ili si napraviš ikonu ne desktopu {#}

Desni click / new shortcut / upisati shutdown /s /t 0   

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 21:20 (ARazer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja na poslu imam jednu virtualku sa osmicom.

SMEĆE

Prvo nisam znao ugasiti taj glupi OS. Prije par dana sam trebao pokrenuti konzolu kao admin... {#}

Freak Show Inc.

4 1 hvala 2
15 godina
ceco22 kaže...

Fila , kako 4 poteza da se ugasi komp ? pa sve ti je isto samo sto je tipka za gasenje se atktivira pokretom misa.

Klik na start, pa na settings, pa power, pa onda shut down.

Ili klik na start, sign out, pa je dolje tipka za gašenje. 
DA ne pričam  za gašenje programa,  moraš ga odvuć dolje ili sa altf4 ili task managerom.

Nisam mogao promjenit sliku od sig off ekrana , uvijek je seattle tower, morao sam ownership dobit i te slike naći i winsima i stavit svoje i imenovat kao te dve.

Nema sejv buttona već sve kao sejva dok radiš i onda kasnije idem otvorit nije sejvao, ma ubio sam se.

Toliko debilizma da sam izludio...da ja moram guglat kako se što radi. Curi je super, reko hvala bok, meni sedmica majka.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako te to musci imas free app za gasenje u dva klika :) i ovi ostali problema uopce nemam. Radi mi sve kao na 7 jos i bolje. Metro sam i zaboravio da ima. Za igre preporod.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Za igre preporod.

Daj mi ovo pojasni molim te...

Freak Show Inc.
15 godina
ceco22 kaže...

Ako te to musci imas free app za gasenje u dva klika :) i ovi ostali problema uopce nemam. Radi mi sve kao na 7 jos i bolje. Metro sam i zaboravio da ima. Za igre preporod.

Dakle moram skidat neku aplikaciju da bi mogao računalo ugasit?

šta ćemo u windows 9, da bi pokrenuo moram platit za welcome screen i start, sve to moram kupit kao DLC-ove ili?

Ma ne muči me, instaliram ga i gledam, koji rac, sve ono što me računalo naučilo ove duge godine sad ovdje ne postoji.

Razumiješ, nema mi smisla neke stvari su retardirane. Imao ga par sati, i odustao, curi se sviđa jer voli tablete i te gluposti pa je sretna. Ja reko ajde da sam se i tebe riješio.

Ja natrag na poznati teren :)

17 godina
Battlefield 3

Gledajte, probao sam Win8 na kompu u dnevnoj i "Aj lajk it" u stilu jedne naše političarke.

Kompliciranije je od Windowsa 7 i radi majndfak, "dats vaj pipl mast trast as" kad kažemo da osmica nije loša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Gledajte, probao sam Win8 na kompu u dnevnoj i "Aj lajk it" u stilu jedne naše političarke.

Kompliciranije je od Windowsa 7 i radi majndfak, "dats vaj pipl mast trast as" kad kažemo da osmica nije loša.

Ti u svakoj sobi jedno računalo ha?

U wceju, windows 2000, u hodniku, xp, u kuhinji vista, u sobi ti 7, u dnevnoj 8.

Kul.

17 godina
neaktivan
Njubare jedne, pojma nemate.

Da, metro je sranje - prvi put ga vidio i odma ugasio.
Da, nedostatak klasicnog start buttona i izbornika je sranje - mali app od parsto kb to sve sredjuje i sve isto ko u npr. 7-ici.

Sve ostalo je rulaona.
15 godina
Basta kaže...
Njubare jedne, pojma nemate.

Da, metro je sranje - prvi put ga vidio i odma ugasio.
Da, nedostatak klasicnog start buttona i izbornika je sranje - mali app od parsto kb to sve sredjuje i sve isto ko u npr. 7-ici.

Sve ostalo je rulaona.

Ma lijepo je to složeno, ono, ono mjenjanje boja i to, ali mi je blesavost ovaj app onaj app.!! Neću i gotovo, oću ono freš super duper kad isntaliraš windowse pa te fino dočeka...ljepota

A ovo sam onako...wtf? Kao da prvi put radim na računalu tako sam se osjećao, a cura velim super hepi njoj to fora reko na ti jeb se, ja ode na svoj pašnjak preko sedam gora :)

17 godina
Battlefield 3

Ma meni je fora na istom hardu duplo kraći boot i shutdown time. I ono da možeš odgoditi install updatea pri gašenju kompa. Ne volim kad XP/Vista/7 staviš gasit komp i treba hitno a on instalira ažuriranja...

Pa, ovaj što moje sobe komentira i kompove u njima;

Po snazi, od slabijeg ka jačemu:

- Komp koji se ne koristi (P4 1,7, 640MBSdram, radeon 9000 64MB, 20 GB hdd, Win XP) stoji u sobi koja služi kao "storage".

- Laptop (Core Duo T2500 2GHz, 2GB ddr2, Radeon x1600 Mobility, 100GB HDD, Win 7 trenutno, uskoro win8) stoji po potrebi, uglavnom u mojoj sobi.

- Komp kojeg primarno koriste roditelji (C2D E6300 @ 2GHz, 2.5 GB ddr2, Radeon 3850, 80GB hdd, Win8) stoji u dnevnoj, koristim ga po potrebi.

- Moj primarni/gaming komp, naveden pod "Moj PC", naravno stoji u mojoj sobi. I uskoro s HDD i Win7 prelazi na SSD i Win8.

Da, ja imam 4 kompa od kojih se koriste 3 a samo je 1 koliko toliko moderan.

Čisto da ne bude čisti on-topic evo malo i offtopica:

Imate i BF3 win7 vs win8, jest da je SP ali i to nešto znači (ako ima utjecaja na SP, što mislite koliko onda tek utjecaja ima na MP).

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice