kako nebi imalo veze???
Ima velike veze zato jer singleplayer nije ogranicen CPU-om pa i nema razlike u fps-u, a multiplayer je puno zahtjevniji po pitanju CPU snage i tu dolazi do razlike
U tom testu Phenom II X2 ima 2 fps-a manje nego i7 2600k, bas bi volio vidit kako bi se sa tim x2 naigrao na 64 slotnom serveru
ps. kad smo vec kod toga sta ima a sta nema veze onda i ovaj link sta si ti postao ima veze s Bf3 MP manje nego da si stavio bench u super pi-u
Ne vrjedi raspravljati s Intel fanbojem. Tu se sprdaš na račun procesora koje nikad nisi probao ni vidio kako rade. No ti očito najbolje znaš. Po tebi onda ja sa ovim "kršom" od proca jedva vrtim 30 fpsa normalno. I da reci mi iz koje je kampanje mapa na 2 slici na 2 stranici. Nisam znao da kampanja ima točke za zauzimat.
Evo samo još jedan test dok je BF3 bio BETA i potvrđuje ono što sam rekao gore. Opet ta "velika" razlika od 1-2 fpsa.
Isuse koj si ti lik...
Ajmo redom
1. Kako si ti to zakljucio da sam ja intel fanboy?? Di sam ja napisao da je intel bolji od AMD-a?
2. Di sam ja to napisao da je Ph II x6 krš, i jedva vrti 30 fps-a???
3. 2. slika na 2. stranici je iz single player kampanje, a ako si mislio na 2. sliku sa 8. stranice to je iz multiplayer ALPHE i tamo je ocito bezveze jer nisu testirali alphu, a niti multiplayer jer da si procitao "Testing Notes & Methodology" vidio bi da pise "We used Fraps to measure frame rates during a minute of gameplay from the single-player mission Go Hunting. The performance was measured from the beginning of the mission which features a walkthrough on an aircraft carrier"....
4. Ovaj screenshot sta si stavio testa iz bete samo potvrduje da si u krivu i da je onaj link koj si postao gore potpuno nebitan za MP jer se ovdje vidi puno veca razlika izmedu X2 i X4 za razliku od prvog linka koj si dao u kojem je bilo 1-2 fps razlike, a ta razlika bi bila jos i veca da u tom testu nije ogranicenje graficka kartica a ne proc, pa svi x4 procevi ispadaju isti...
5. Da naucis malo citati grafove i tekst koji im prethodi nebi se pravio pametan i lupetao gluposti...
6. Ja uopce nisam nigdje spomenuo razliku izmedu AMD-a i intela, vec da je onaj link potpuno irelevantan za BF3 MP, a ti si se odmah nasao uvrijeden i prozivas mene Intel fanboyem koj se "sprda" sa tvojim svetim AMD-om , pa onda ti meni reci ko je fanboy?