Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Zasto veceras nema ekipe na scavangeru od xXx- servera. ajmo sutra kao ljudi baciti grupnjak.{#}

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 22:24 (bmwhartge).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...
ARazer kaže...

Slažem se s Ljudinom..imao sam 955be klokanog i dvoumio sam se između fx x6 i x8 i na kraju uzeo I5 2500k. razlika nebo i zemlja. Za igre definitivno Intel

Istina, intel je za igre. No kad ima već ploču za FX 8120/8320 može ići malo po malo, prvo cpu pa matična. No ako ne misli clockati definitivno intel.

I ja sam imao novu asus sabertooth 990fx pa sam se je riješio teška srca {#}

14 godina
neaktivan
xXx jedini problem servera za drzanje ga punim je HR ip, jer nema dovoljno HR igraca koji bi ga drzali punim, a stranci ce rijetko doletit na njega jer ga vecina i ne vidi u pretrazniku. Npr. Nas hr server dok je god u HR i vrti jedan od najtrazeniji modova plus najtrazenija mapa nikad nije bio pun ako je na njemu vise nije bilo domace ekipe. Isti slucaj je bio sa BC2. Jedino je MOHW iznimka, jer ima kvalitetan in game browser.
Btw. Ja kao "pametni" policajac sam zeznuo stvar pa sam obrisao MOHW i BF3, pa sam poceo prasiti CS GO i Far Cray 3, i moram reci odusevljen sa obe igre.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
bmwhartge kaže...
Friday kaže...

Nemoj AMD ni pod razno. to su krsevi od proizvoda. dodi na ts pa cu ti ja reci zasto su krsevi.

Ajd napiši ovdje, šta kriješ ko zmija noge?

Zato sto  sa AMD procesorima imas toliko frejm dropova da je za poludiit. dok sam imao amd imao sam lockanih 84fps-a bez dropova samo kada smo igrali 5 vs 5, a kada dodes na neki server od 32 ili 64 igraca frejmovi padaju do 45-50.

Od kada sam uzeo i5 3570k lockao sam 105fps-a i nepada ni na 32 ili 64 igraca bilo koja mapa. tako da govorim iz islustva jer sam imao oba.

E sada sve je stvar ukusa i love.

I ja mogu reći da vrtim lockano na 200 fps-a, dok oni koji rade taj posao drugačije govore.

http://www.techspot.com/review/458-battlefield-3-performance/page7.html

13 godina
ceco22 kaže...
xXx jedini problem servera za drzanje ga punim je HR ip, jer nema dovoljno HR igraca koji bi ga drzali punim, a stranci ce rijetko doletit na njega jer ga vecina i ne vidi u pretrazniku. Npr. Nas hr server dok je god u HR i vrti jedan od najtrazeniji modova plus najtrazenija mapa nikad nije bio pun ako je na njemu vise nije bilo domace ekipe. Isti slucaj je bio sa BC2. Jedino je MOHW iznimka, jer ima kvalitetan in game browser.
Btw. Ja kao "pametni" policajac sam zeznuo stvar pa sam obrisao MOHW i BF3, pa sam poceo prasiti CS GO i Far Cray 3, i moram reci odusevljen sa obe igre.

Ma moze se lako napuniti kada dođe dva tri covjeka i onda nakon 10ak minuta dođe ekipa. Samo kako su tek mape vani, a nema se bas vremena (kraj godine i to posao...) ja volim bacit dvi tri partije bilo gdje je odmah puno. 

A iskreno da vam kazem nove mape sa 64 igrača conquest su mi prva liga. Mislio sam da primijenimo na serveru na to, ali kako na servreu većinom igra nasa infantry ekipa, nismo to uradili.

@Ceco. A Ceco pa Aftermath je izašao gdje ćeš deintstalirati {#} {#}

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 22:52 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
jbg policajac izbrisao krivi folder :D
15 godina
neaktivan
Hummer kaže...
bmwhartge kaže...
Friday kaže...

I ja mogu reći da vrtim lockano na 200 fps-a, dok oni koji rade taj posao drugačije govore.

{#}

To je singleplayer koji nije ni priblizno zahtjevan za CPU kao MP...

meni je q6600 na 3.8GHz bottleneckao oc-anu 6850

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 22:59 (berto).
17 godina
berto kaže...
Hummer kaže...
bmwhartge kaže...
Friday kaže...

{#}

I kakve to veze ima s ovim što sam postao. Ovo je test procesora koji su se tu spominjali u temi i "velike" razlike u performansama od 1-2 fpsa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 23:12 (Hummer).
13 godina
ceco22 kaže...
jbg policajac izbrisao krivi folder :D

Vraćaj odmah MOH ako ništa {#}  {#}

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Zato sto  sa AMD procesorima imas toliko frejm dropova da je za poludiit. dok sam imao amd imao sam lockanih 84fps-a bez dropova samo kada smo igrali 5 vs 5, a kada dodes na neki server od 32 ili 64 igraca frejmovi padaju do 45-50.

Od kada sam uzeo i5 3570k lockao sam 105fps-a i nepada ni na 32 ili 64 igraca bilo koja mapa. tako da govorim iz islustva jer sam imao oba.

E sada sve je stvar ukusa i love.

Imao si 2 procesora i sudiš onda cijeloj plejadi ponude jedne firme? Unatoč potencijalno velikoj uštedi u novcu uz dobar OC? Koliko si klokao svoj proc? Koji si uopće imao? Malo sudimo knjigu po koricama? Ja imam intela, ali ajmo staviti karte na stol...

Freak Show Inc.
16 godina

nemoj ljudinu dirat vidiš da se vratio na forum ko čovjek tj ljudina! FX je smeće i nema smisla to uzimat znaci preostaje mu i5, jednostavno rješeno bez rasprave :)

p.s. svi sa m416 su djubrad i nubare sa coda, kak vas nije sram.

15 godina
neaktivan
Hummer kaže...
berto kaže...
Hummer kaže...
bmwhartge kaže...
Friday kaže...

{#}

I kakve to veze ima s ovim što sam postao. Ovo je test procesora koji su se tu spominjali u temi i "velike" razlike u performansama od 1-2 fpsa.

kako nebi imalo veze???

Ima velike veze zato jer singleplayer nije ogranicen CPU-om pa i nema razlike u fps-u, a multiplayer je puno zahtjevniji po pitanju CPU snage i tu dolazi do razlike

U tom testu   Phenom II X2 ima 2 fps-a manje nego i7 2600k{#}{#}{#}, bas bi volio vidit kako bi se sa tim x2 naigrao na 64 slotnom serveru{#}

ps. kad smo vec kod toga sta ima a sta nema veze onda i ovaj link sta si ti postao ima veze s Bf3 MP manje nego da si stavio bench u super pi-u

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 0:21 (berto).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedna dobra. Kad sam se spojio bio je rape 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50217298/1/446974236/

Ovo sam ja kad neigram objectiv {#}

Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

Evo jedna dobra. Kad sam se spojio bio je rape 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50217298/1/446974236/

Ovo sam ja kad neigram objectiv {#}

zdenko njube jedan, opet igras samo na kileve, jesam ti reako da se drzis zastava.

Battlelog: ljudina
13 godina
Battlefield 3

Informacija za sve korisnike Logitech G700 misonje:

Izasla je nova verzija Logitech Gaming Softwarea koji od sad podrzava i G700!

Vise ne koristimo Set point.

Idem odma instalirati.

Sve se bojim koliko cu problema imati s prebacivanjem s jednog programa na drugi {#}

EDIT: Ja cu prvo maknuti Set point, a tek onda instalirati LGS.

Nek neko proba drugacije pa javi rezultate :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 3:19 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
EDIT 2: It supports the following devices: G11, G15, G103, G105,G110, G510,G13, G19, G710+, G100, G300, G400, G500, G600, G700, G9, G9x, MX518,G35, G930

P.S. izgleda da se s mobitela ne moze mjenjati svoja poruka :(
14 godina
neaktivan
Dobro jel ti spavas :-P cyber .. Btw. Skidam da vidim :)
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

I? Jel radi? Jel ima uopće smisla prelaziti sa setpointa?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
berto kaže...

kako nebi imalo veze???

Ima velike veze zato jer singleplayer nije ogranicen CPU-om pa i nema razlike u fps-u, a multiplayer je puno zahtjevniji po pitanju CPU snage i tu dolazi do razlike

U tom testu   Phenom II X2 ima 2 fps-a manje nego i7 2600k{#}{#}{#}, bas bi volio vidit kako bi se sa tim x2 naigrao na 64 slotnom serveru{#}

ps. kad smo vec kod toga sta ima a sta nema veze onda i ovaj link sta si ti postao ima veze s Bf3 MP manje nego da si stavio bench u super pi-u

Ne vrjedi raspravljati s Intel fanbojem. Tu se sprdaš na račun procesora koje nikad nisi probao ni vidio kako rade. No ti očito najbolje znaš. Po tebi onda ja sa ovim "kršom" od proca jedva vrtim 30 fpsa normalno. I da reci mi iz koje je kampanje mapa na 2 slici na 2 stranici. Nisam znao da kampanja ima točke za zauzimat.

Evo samo još jedan test dok je BF3 bio BETA i potvrđuje ono što sam rekao gore. Opet ta "velika" razlika od 1-2 fpsa.  

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 7:35 (Hummer).
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Informacija za sve korisnike Logitech G700 misonje:

Izasla je nova verzija Logitech Gaming Softwarea koji od sad podrzava i G700!

Vise ne koristimo Set point.

Idem odma instalirati.

Sve se bojim koliko cu problema imati s prebacivanjem s jednog programa na drugi {#}

EDIT: Ja cu prvo maknuti Set point, a tek onda instalirati LGS.

Nek neko proba drugacije pa javi rezultate :)

Đizs taj Gaming Software je teški šit. Čak za G15 tipkovnicu koristim legacy software. Bio sam se scimao da neće raditi na W8 al sam ga na kraju uspio isfurati.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
ceco22 kaže...
Dobro jel ti spavas :-P cyber .. Btw. Skidam da vidim :)

Isto ko i ti :))))

Testirao? Kako radi?

Malo cemo off topic? Lagano je povezano s BF3.

Nasao sam dvije jako lose stvari u novom softveru (makar, mozda je bio kriv umor, a ne softver {#} ):

1. Kad se stavi prepoznavanje aplikacije da se aktivira odredjeni profil, nema se mogucnost uzeti profil s misa, pa se trebaju ponovo ukucavati svih 13 tipki. A najgore je to da ja imam nekoliko profila, pa to puta 13.. imat cu posla danas

2. Vise se kod prepoznavanje pokrenute aplikacije ne moze staviti vise igara od jednom. Prije sam koristio iste profil za tipke za BF3, Planetside 2, Crysis, CS.... Sad se za svaki mora raditi novi Profil

Nadam se da sam bio umoran pa samo nisam pronaso opcije.

@Danny, iznenadjujuce dobro su ga sredili u zadnje vrijeme,  meni je ovo jako dobro doslo jer na LGS-u imam vec slusalice i tipkovnicu! Tako da sam ovim potezom izbacio jednu stvar koja mi lezi dolje u trayu.

@Friday, samo sam podesio osnovne stvari, isprobao klikati okolo i u igri i radi potpuno isto kao i prije. Uopce ne znas da je u memoriji.

Nisam detaljno testirao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 8:58 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

@Friday, samo sam podesio osnovne stvari, isprobao klikati okolo i u igri i radi potpuno isto kao i prije. Uopce ne znas da je u memoriji.

Nisam detaljno testirao.

Znači neću mijenjati ništa {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Konkvač na novim mapama je odličan!

Jučer igrali na nekom random serveru i igrao se epicentar i dojurimo do E zastave i vidim ima nas valjda 10...zauzmemo i ekipa trči sva dalje....i to ne svi na istu zastavu.

kaj da velim...suza je pala od sreće

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo poceo i ja igrat bf3 :D ako netko hoce nabacit coop il mp samnom nek me doda na pwnerzzy_HR

nemam premium nazalost :/

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nisam detaljno testirao.

Znači neću mijenjati ništa {#}

Iskreno? Ako ti sve radi kako treba - ne diraj.

Meni je ovo dobro doslo jer mi je bas sva ostala prefierija na LGS-u.

Hej decki, jucer su se igrale nekakve velike partije??

Vidim da vas dosta ima isti server pod odigranima jucer!

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 9:24 (CyberDemonVZ).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hej decki, jucer su se igrale nekakve velike partije??

Vidim da vas dosta ima isti server pod odigranima jucer!

Yep...Partija je uvijek dobra kad se igra CQ...20vs20 700 ticketa i kad završi sa samo 29 ticketa razlike.

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel tko igrao hardcore mode di je isključen minimap?

napokon naletil na jedan server s tim, no na žalost samo na 30tak min.

totalno promijeni način kako doživljavaš BF3 (barem meni)

uz sve čari hardcore-a (nema highlight-anja protivnika, manji health, nema bullet counta)   da više nemožeš vidjeti gdje su protivnici na karti i orijentirati se po tome -> meni odlićno {#}

Battlelog: 8string

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja uopće ne gledam minimapu. Nikad.

Freak Show Inc.

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

ja sam uglavnom igrao samo hc, no nedavno sam opet počel normal

nikako da se naviknem na božičnu jelu kada se light up-aju svi protivnici {#}

Battlelog: 8string

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo malo food for thought. kupio sam bf3 i želim gga skinuti, ali živim u studentskom domu i već sam jednom dobio po prstima zbog skidanja, a drugi strike gubim net na mjesec dana. e sad, jel mogu na frendovom kompu skinuti bf3 preko svog origina, skopirati fajlove i pasteati na svoj hard, upaliti origin i moći igrati? neštoslično kao što kod steama.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice